60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben aldıktan sonra dizimde kireçlenme oldu hiç kullanamıyorum demirciye vercektim 150 almıştım 5 sene önce koşu bandı aldım en güzeli o tabi hergün yürürsem

ben aldıktan sonra dizimde kireçlenme oldu hiç kullanamıyorum demirciye vercektim 150 almıştım 5 sene önce koşu bandı aldım en güzeli o tabi hergün yürürsem

Anladım cnm ikinci el sitelerine baktım bende 90 dan aşağı düzgün yok 90 vericeğime 0 alırım 114 e daha iyi. Ama arıyorum güzel düzgün çalışır temiz bir twister

bugün yine krın ağrısı çekiyorum öğle yemeğinden sonra 20 kadar kiraz yedim ara öğün olarak
akşam yemeği ise
1 yk pilav
1 köfte kadar tavuk şinitsel
gerisi kaldı yiyemedim
hiç canım çekmiyor yaaaa
ödevlerim var birsürü bu akşam onları toparlamaya çalışacağım

slm kızlar ben gttim akşam 7 de anca eve gelebildm hemen yemek telaşına düştüm tabii.

şimddiii koştur koştur pazara gttim ara öğün yapamadım gelince öğle yemeğimi yedim

1 kepçe bamya çorbası
6 tane etlikuru kabak sarma ( bitti şükür )
1 dilim az yağlı bööörek
2 kaşık yooort

sooona kuzenmle doktora soona tahlile oraya buraya gttik koştrduk arada 4-5 tane yulaflımı çavdarlımı öle bi büsküvi yedim

sonra akşam yemeği

1 kepçe bamya yemeği
5 kaşık menemen
2 kaşık yoort
1 dilim tam buğday ekmeği

sooona yarım şişe maden suyu içtim sona 1 kupa şekersiz çay içtim.
az soona sütümü içicem soona meyvemi yiiyip uyuceemmm. inş..
herkse güzel haftasonlarıııı.
hepinizi öpüoruummmm pazartesi görüşmek üzeree

merhaba kızlar ben geldim
süper bişi oldu. bugün iş çıkışı eve gelmeyi canım hiç istemedi. avm ye gittim. yaklaşık 10-15 gün önce dar geldiği ve daha büyük bedeni olmadığı yüzüme yüzüme vurulan skinny kot pantolonun 30 bedenin denedim. ve bu kez ne oldu biliyor musunuz !
olduuu evet o daha 10 gün önce bana olmayan darr kesim düşük beden pantolon bana olduuu.. hiç kotum olmadığı için satın aldım
bir iyi haber daha dar geliyor diye iade ettiğim de 44,90 iken ben bugün 38,0 a almış oldum

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek light üçgen ve light peynir
ara
meyveli light yoğurt
öğlen
peynirli salata ve yarım galeta
arahatırlamıyorum:44:
akşam
patatesli havuçlu 6 kaşık bezelye ve light yoğurt 2 kaşık
2 galeta
40 gr hellim
ara
meyveli soda
nektarin

şimdi light sütlü kahve içicemaçımmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…