ben kullanmıyorum oyle duruyo bı kosede ıse yaramadıgını dusunuyorum
gunaydınkızlar nasılsınız ?
kız betül bu saatte napan burda..
günaydın
kargalardan önce ben kahvaltı yapıyorum
günayydınnnnn cicişşlerrrrr herkese güzell bir hafta sonu diliyorummmm
malum babam burda biz de onun kendi planı olmadığı zamanlarda beraber vakit geçiriyoruz o yüzden çok sık sizinle olamıyorumm
kahvaltımı saat 9 gibi yaptımm
20 adet kirazz
1 kase yoort
2yk yulafı karıştırdım ve yedimmm böyle karışımları çok seviyorum ben yaa serin serin ve doyurucu
oluyo bence
kahvaltısını yapan herkese afiyet olsunnn bugün ben de birazdan babam çıkınca sporumu yapıcammm inşallahhhh koşu bandımm beni beklerr ne zamandır görüşemedik kendisiyleee
günaydınnn iyiyim ben sen nasılsınn :)
Kahvaltım ; 1kase sütle sade nesfit...
Ara öğün için yanıma bişi almayı unuttum
İşten 2 de çıkıorum dayanmam imkansız belki arada gider bişiler alırım
afiyet olsun canım ara öğünü ihmal etme canım yoksa çok acıkıyor insan ve öğle yemeğinde daha çok yemeye neden oluyor en azından bende öyle oluyor yeşil elma tavsiye ederim çok tok tutuyor ve ya alternatif olarak yoğurt da alabilirsin şimdiden afiyet olsun tatlım
Kahvaltım ; 1kase sütle sade nesfit...
Ara öğün için yanıma bişi almayı unuttum
İşten 2 de çıkıorum dayanmam imkansız belki arada gider bişiler alırım
Teşekkür ederimmm...Aaa iş yerinde yogurdum vardı dolapta gıder 2 kaşık yerım olmadı... Aslında müdürüm de yok boş boş oturuyorum bellki de izin alıp çıkarım pff boşuna işe gelioruz bu cmt lerı...
Aferin kız başladın mı nesfit diyetine ben 1 kilo daha vermişim birazcık spora ara verdim ayagımı sakatladım
1 kg için tebrik ediyorum canımmmmm ve hemen sallıyorummm:92::92::92::92:devamı da böyle güzel gelsin inşallahhhhhhh hepimiz de kurtulalım inşallah tüm fazla kilolardan yağlardan sağlıkla enn kısa zamanda inşallahhhh
ayağın için de geçmiş olsunnninşallah biran önce iyileşir de spora tam gaz devam edersin inşallahhh
Aferin kız başladın mı nesfit diyetine ben 1 kilo daha vermişim birazcık spora ara verdim ayagımı sakatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?