Tebrikler :92::92::92:
1 haftada 2 kilo,ayda 8 kilo...inş. tatlım bugün tam 1 hafta oldu spor ve diyete başlayalı 1 haftada 2 kilo verdim. Sanırım iyihiçte acıkmadım :) Ayağım kırılmıştı bi kaç sene önce platin takıldı canım fazla zorladım sanırım ama yattıgım yerden bile sporuma devam ediyorummm
inş. tatlım bugün tam 1 hafta oldu spor ve diyete başlayalı 1 haftada 2 kilo verdim. Sanırım iyihiçte acıkmadım :) Ayağım kırılmıştı bi kaç sene önce platin takıldı canım fazla zorladım sanırım ama yattıgım yerden bile sporuma devam ediyorummm
nasılsınız kızlar.. hafta sonu evde olmak ne sıkıcı en azından eşim yanımda olsaydı bi şekilde geçerdi zaman.vitrinin içi temizlenecek ama kim temizleyecek şu an papatya çayımı içiyorum sakinleşmek için son 3 gündür uykusuz ve sinirliyim. öğlenleri de yatıp uyuyamıyorum.
Nerudaaa benim tartım kas - yağ - su ölçümü yapıyor. geçen gün tartıldım
kas : yüzde 34.8
yağ : yüzde 28.4 çıktı su oranı yüzde 50 üstündeydi. nasıl sence ? sen ve hugocuk anlarsınız. hugocuğa sormuştum ama sanırsam yazdığımı görmedi.
avatarına bayıldım. yalnız ben o testereyi basenlerime basenlerime vurmak istiyorum
Ne güzel tartıymış o öyle..... Bende istiyorum ondan markası modeli nedir....
Öfff ben zayıflayamıyorum yaaa... Niye başaramıyorum... Ben eskiden bir öğün yerdim şimdi 6 öğün yer oldum kilo almıyorum ama düşmüyorumda çok enteresan.... Spor yapmazdım spor yapar oldum vücudum biraz beni gaza getirmek için incelir gibi oldu sonra özüne geri döndü.... bari azcık aşağı inse ibre yaa... Offff....
kızlar ne yapıyor sunuz bakemben elma yiyorum öncesinde 1 keçi boynuzu yedim . az önce vitrin temizleme işim de bitti. bu aralar süt içmediğimi fark ettim. koşu bandımda yürüyüm 45 dk , sonra kakaolu süt içeceğim. aslında hıyar yiysimde var. bir tabak soyup koyuyorum kenara gördükçe yiyorum akşama zeytin yağlı taze fasülye pişirdim kabaklı missss gibi olmuş akşam olsa da yesem nerudaaaaaa sana bişey sormuştum ama okumadın galiba sende hugocuk gibi. gideyim de yürüyüm bariiii
Öfff ben zayıflayamıyorum yaaa... Niye başaramıyorum... Ben eskiden bir öğün yerdim şimdi 6 öğün yer oldum kilo almıyorum ama düşmüyorumda çok enteresan.... Spor yapmazdım spor yapar oldum vücudum biraz beni gaza getirmek için incelir gibi oldu sonra özüne geri döndü.... bari azcık aşağı inse ibre yaa... Offff....
bende ilk zamanlar hiç veremiyordum sonra birden vermeye başladım . şimdi durakladı gibi oldu son 2 kg kaldı . gerçi bu aralar kendime dikkat etmiyorum gibibazen duraklamalr olabiliyor ben mesela bir aydır sabitim 1 grm bile inemedim
sporumda değişikşik yaptım bakalım ne olacakk
ne kadar zamandır diyet yapıyorsun hayatım ?
bende ilk zamanlar hiç veremiyordum sonra birden vermeye başladım . şimdi durakladı gibi oldu son 2 kg kaldı . gerçi bu aralar kendime dikkat etmiyorum gibisinir oldum o yüzden kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?