60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 haftada 2 kilo,ayda 8 kilo...verdiğin kiloları geri almazsan çok güzel...

tabii ki çok iyi canım benimm maşallah.Yani ilk haftalar vücuttaki su falan atılıyo daha rahat gidiyo kilolar bir de tabii fazlalık da çok oluyo ilk başlarda biraz daha fazla gidebiliyo ama iyi oluyo moral oluyo ben mesela artık ayda 2kg falan veriyorum ki çokk şükürr

şekersiz Türk kahvemi yudumluyorummmmm öncesinde de yarım muz yedim ara öğün olarakk

günaydın kızlarr

sabah tam 10 da uyandık
300ml su bir elma ve 2 kayısı yedım

sucukla yumurta yaptım
2 dılım ekmekle yedım
domates
salatalık

ara 13 te 1 cevız ve 3 kuru kaysiii

Öğlen 2 bardak ayran içtim. Bu gün başka bişi yememe kararı aldım umarım uyabilirim sadece salatalık yicem o da midem guruldayıp beni rezil etmesin diye....

nasılsınız kızlar.. hafta sonu evde olmak ne sıkıcı en azından eşim yanımda olsaydı bi şekilde geçerdi zaman. vitrinin içi temizlenecek ama kim temizleyecek şu an papatya çayımı içiyorum sakinleşmek için son 3 gündür uykusuz ve sinirliyim. öğlenleri de yatıp uyuyamıyorum.

Nerudaaa benim tartım kas - yağ - su ölçümü yapıyor. geçen gün tartıldım

kas : yüzde 34.8

yağ : yüzde 28.4 çıktı su oranı yüzde 50 üstündeydi. nasıl sence ? sen ve hugocuk anlarsınız. hugocuğa sormuştum ama sanırsam yazdığımı görmedi.

Ne güzel tartıymış o öyle..... Bende istiyorum ondan markası modeli nedir....

selam herkese

saat 11 de 8 kayısı yedim
10 dk ısnma hareketleri yaptım
sonra 100 ip atladım
100 mekik
10 dk step
10 dk basen ,kalça,sırt çalıştım

saat 12 de öğle yemeği
1 kase soğuk yayla çorbası
1 tabak zeytinyağlı kabak
1 porsiyon tavuk göğsü yedim

saat 14 de 1 dilim karpuz yedim
sonra 100 ip atladım
100 mekik
10 dk step
10 dk basen ,kalça, sırt çaılştım

şimdi de 1 sütlü türk kahvesi içiyorum bu gün 2 etti bu kahve umarım zararı olmaz

elam kızlar sabahtan beri pek oturdugum söylenemez güyyyaaa ayağım ağrıyo
Kapalı balkonu bi güzel temizledim çöpe çıktım kan ter içinde kaldımmm acayip yorgunum evi dipten temizledimmm :81::81::81::81: yoruldum ama değdi mis gibi olduuuu veeee sonunda totomu koyucak rahat bi yer buldumm

merhaba her hafta sonu olduğu gbi topik sesszliğe boğulmuşş
bugün sbs vardı malum orda salon başkanıydım
saat 12 de eve geldim
5-6 tane erik
bir kase nesfit yedim bir bardak sütle karıştırıp
sonrasında 1 muz yedim
ardından sporumu yaptım ramb it up
öyle bir terledim ki 1 litre ter çıkmıştır o kadar yani
hemen duşa girdim ve yağlara bulandımmm masajımı yaptım şimdi biraz ödevlere bakacağımm

Öfff ben zayıflayamıyorum yaaa... Niye başaramıyorum... Ben eskiden bir öğün yerdim şimdi 6 öğün yer oldum kilo almıyorum ama düşmüyorumda çok enteresan.... Spor yapmazdım spor yapar oldum vücudum biraz beni gaza getirmek için incelir gibi oldu sonra özüne geri döndü.... bari azcık aşağı inse ibre yaa... Offff....

bazen duraklamalr olabiliyor ben mesela bir aydır sabitim 1 grm bile inemedim
sporumda değişikşik yaptım bakalım ne olacakk

kızlar ne yapıyor sunuz bakem ben elma yiyorum öncesinde 1 keçi boynuzu yedim . az önce vitrin temizleme işim de bitti. bu aralar süt içmediğimi fark ettim. koşu bandımda yürüyüm 45 dk , sonra kakaolu süt içeceğim. aslında hıyar yiysimde var. bir tabak soyup koyuyorum kenara gördükçe yiyorum akşama zeytin yağlı taze fasülye pişirdim kabaklı missss gibi olmuş akşam olsa da yesem nerudaaaaaa sana bişey sormuştum ama okumadın galiba sende hugocuk gibi. gideyim de yürüyüm bariiii

ben de tavk mantar sote yaptım akşma
aaaaaa ben yağ koymayı unuttum ona yaaa

ne kadar zamandır diyet yapıyorsun hayatım ?
bazen duraklamalr olabiliyor ben mesela bir aydır sabitim 1 grm bile inemedim
sporumda değişikşik yaptım bakalım ne olacakk
bende ilk zamanlar hiç veremiyordum sonra birden vermeye başladım . şimdi durakladı gibi oldu son 2 kg kaldı . gerçi bu aralar kendime dikkat etmiyorum gibi sinir oldum o yüzden kendime..

ben çok kaçamak yapıyorum ya o yüzden veremiyorum galiba
çarşamba diyetisyen ölçümüm var bakalım ne çıkacak

merhaba kızlar

sabah:
2 dilim börek
1 fincan çay

öğle:
1 hurma
1 lt su

bugün hasta gibiyim kızlar birşey yemek gelmiyor içimden yatıyorum debeleniyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…