ne kadar zamandır diyet yapıyorsun hayatım ?
bende ilk zamanlar hiç veremiyordum sonra birden vermeye başladım . şimdi durakladı gibi oldu son 2 kg kaldı . gerçi bu aralar kendime dikkat etmiyorum gibisinir oldum o yüzden kendime..
nasılsınız kızlar.. hafta sonu evde olmak ne sıkıcı en azından eşim yanımda olsaydı bi şekilde geçerdi zaman.vitrinin içi temizlenecek ama kim temizleyecek şu an papatya çayımı içiyorum sakinleşmek için son 3 gündür uykusuz ve sinirliyim. öğlenleri de yatıp uyuyamıyorum.
Nerudaaa benim tartım kas - yağ - su ölçümü yapıyor. geçen gün tartıldım
kas : yüzde 34.8
yağ : yüzde 28.4 çıktı su oranı yüzde 50 üstündeydi. nasıl sence ? sen ve hugocuk anlarsınız. hugocuğa sormuştum ama sanırsam yazdığımı görmedi.
elam kızlar sabahtan beri pek oturdugum söylenemez güyyyaaa ayağım ağrıyo
Kapalı balkonu bi güzel temizledim çöpe çıktım kan ter içinde kaldımmmacayip yorgunum evi dipten temizledimmm :81::81::81::81: yoruldum ama değdi mis gibi olduuuu veeee sonunda totomu koyucak rahat bi yer buldumm
ben çok kaçamak yapıyorum ya o yüzden veremiyorum galiba
çarşamba diyetisyen ölçümüm var bakalım ne çıkacak
mrb kızlarr bugun ben bı tuhafım aslında dun akşamdan berı gergınlık var üzerımde regl olmam yakın o yuzden olabilir böle zamanlarda eşimden gıcık alacak sevıyeye gelıyorum.zaten bızım bı her cumartesı hafıf tartısma sendromumuz olur bu yuzdenhaftasonlarını sevmıyorum pek cunku zaman gecıremıyoruz yanı yapacak birşey yok bu alanyada bazılarınız keske alanyada olsak dıyebılır ama ınanın yapacak hıcbırsey yok burada eşim balık tutma derdınde hastasıdır.yıne balık tutmaya gıtttı ben evdeyım sabahtan berı hıc yuz vermedım cunku bana sormadan plan yapıyor.neyse cok uzattım bu arada kahvaltı etmedım öglen bıraz dondurma ve 2 erık yedım cnm hıcbırsey ıstemıyorr
canım sende gıt onunla ya nıye evde kalıyosun kı o tutsun bekle basında bı oltada sen al yalnız kalmak ıstemıyorum de bence ıy olur tatlım paylsımınız artar hem de dag tas kılo verırsın haretket olur sana
nasılsınız kızlar.. hafta sonu evde olmak ne sıkıcı en azından eşim yanımda olsaydı bi şekilde geçerdi zaman.vitrinin içi temizlenecek ama kim temizleyecek şu an papatya çayımı içiyorum sakinleşmek için son 3 gündür uykusuz ve sinirliyim. öğlenleri de yatıp uyuyamıyorum.
Nerudaaa benim tartım kas - yağ - su ölçümü yapıyor. geçen gün tartıldım
kas : yüzde 34.8
yağ : yüzde 28.4 çıktı su oranı yüzde 50 üstündeydi. nasıl sence ? sen ve hugocuk anlarsınız. hugocuğa sormuştum ama sanırsam yazdığımı görmedi.
3 hafta oldu 67.8 le başladım anca 66 altına indim en bir ara 64.8 i de görüdmde hemen 65 lere çıkıverdi.... Şimdi 65 66 arası sallanıp duruyo... Bi bakıyom 65.2 bi bakıyom 65.8 bi bakıyom 65.4 bişi anlamadım yani.... Ayy bildim galiba.... Ben adak adamıştım yapmadım ondan oldu basiretim bağlandı galiba.... Demiştim ki 65 i göreyim şunu yapçam diye... Yazmiim şimdik....
ben çok kaçamak yapıyorum ya o yüzden veremiyorum galiba
çarşamba diyetisyen ölçümüm var bakalım ne çıkacak
Tatlım kusura bakma benim pc ve forum sayfası hep açık arada bakıyorum ama babam burda onunla ilgileniyorum heran yazamıyorum o yüzden.
Biz bu tartı mevzuunu bundan 3-4 ay önce yine tartışmıştık burda, bir arkadaş almıştı o sormuştu ve genel kanı şu yöndeydi ki bence de mantıklı. O ev tartıları senin kişisel ölçülerini vermiyor,veremiyor maalesef çünkü sadece ayaklarının deymesiyle olabilecek bişey değil bu yani vücuttaki yağ-kas-su oranını v.s yi ölçen tartılar çok çok gelişmiş büyük aletler ve özellikle araştırma hastanelerindeki diyetisyenlerde oluyor;ya da tabii yine farklı diyetisyenlerde de olabiliyor ama bizim ev tartılarımı kadar basit düzenekler değil. evde olup da yağ-kas-su oranı gösteren tartıların ise içine bir program yükleniyor ve senin olduğun kiloda ortalama bir kadının ya da kişinin yağ-kas-su oranını gösteriyor. Mesela bende de arçeliğin aynı sistem bir tartısı var ilk başta spor yapıp yapmadığını bay-bayan - yaş boy seçiyosun sonra tartıya çıkınca yağ-kas-su oranını da gösteriyor ama o işte o kiloda ve o özelliklerd eolan kişilerin ortalama ölçüleri. o boyda o kiloda öyle olunur gibi... ama bu herkeste farklı oluyor tabii kimi insan kas vererk su kaybederk sağlıksız zayıflar kilosu az olur ama yağ oranı yğksek olabilir kimi se de sağlıklı zayıflar yağ oranı düşük olur ama kilosu yüksektir yani kilo azsa yağ az olur diye bir şart yok bak mesela buna en güzel örnek hugo, kilosu 65 boyu 1.70 ama yağ oranı 22.5 yani 65kg çok gibi geliyor kulağa ama sağlıklı zayıfladığı için yağ oranı düşük yani kilo azsa yağ düşük olur diye bir kural yok. Ama tahmin edecek olursak, sen bence gayet sağlıklı besleniyosun, spor yapıyosun bu durumda yağ vererek zayıflamışsınıdr ve bence yağ oranın çok da yüksek değildir bunu da vücudundaki değişimlerden anlarsın özellikle kilonun fazla olduğu bölgeler inceliyorsa bu iyi bir gelişme mesela
canımcım bak daha 3 hafta olmuş ve sürekli tartılıyorsunbu yanlış haftada
1 kez yada 2 haftada 1 kez tartıl ve sabahları aç karnına iç çamaşırlarınla tartıl o sonuç doğruymuş. günün farklı saatlerinde tartı her seferinde farklı gösterir canım.ve yine üzülme bende ilk haftalarda hiç zayıflayamıyorum diyordum sonra birden düşmeye başladım.
sorma canım yaa bende bu aralar cozuttumdiyorum ya biri dövsün beni ... havalardan galiba canım hiç çekmemesi gereken herşeyi çekiyor browni gibi mesela korkunç yaa
anladım canım.. aslında mantıklı düşünürsek doğru söylüyorsun. dediğin gibi göbek bel çevrem baya inceldi. basen popo altı bacak arkası çok gitti.olmayan kıyafetlerimde oluyor. aslında çok istiyorum diyetisyene gitmeyi ancak memlekete gidince giderim :44: oğluşa annem bakar o şekilde olur yani. tekrar teşekkürler canım.
Sabah : 1 bardak süt (sabah erken vakıtte sınavım vardı geç kalıcaktım kahvaltı yapamadım sadece süt içebildim)
Öğlen : konfleks special k
Ara: meyve
Akşama güzel bir yemek ve bol yeşillik salata ve meyve beni bekliyor
BUgün sabahtan beri tunalıda dolaştık kızım kuzenim ve kuzenimin kızı spor yoktu tabi haftasonu sporun yok benim:26:
Sabah geç kahvaltı
3 sucuk
2 dilim ekmek tahıllı
1 tane üçgen light peynir
Yumurta sarısı
Ara
Yok
Öğlen
Diyet tahıllı pizza yarısı 170 cal imiş
2 patates kroket
1 mercimek köfte
2 çatal lahana salatası
Yarım kutu light kola
Ara
2 top light dondurma 1 top tuttufrutti:78:
Akşam
4 kaşık nohut salatası
1 galeta
2 kaşık light yoğurt
Ara
Light süt ve meyva olacak
afiyet olsun canım. bu mısır gevreğini sürekli mi tüketiyorsun ? ben sadece çok acil bir durumda yemek yiyemediğim bir vakit olursa yiyorum. onun dışında hep yemek yerim. ya da ton balığı
kızlar ben burayı okuyunca acayip gaza geliyorumspor yapasım bile geliyor valla
aşam yemeğimi yazayım ben dee
3 tane enginar (yemeği değil,sadece limonlu suda haşlayarak pişirdim) (zaten enginar kürüne girmiş gibiyim bu araama çokk seviyorum yaa bolca alıcam pazartesi haşlayıp atıca buzluğaa çok seviyorumm çokkk
üzerine boll yoğurt ve kuru nane koydumm çok güzel oldu
avuç içi kadar ızgara toookk
biraz da boll limonlu yeşillikkk
çokk hafif oldu ama midem nasıl rahat hem tokum hem içim ferahhh mutluyum huzurluyum sağlıklıyımmm
afiyet olsun çiçeğim.ben de yeemek yiyeceğim şimdi.
yoğurtlu yumurta yanında az sucuk
şekersiz 1 kupa çay
bugünü hafif geçirdim bişey yiyemedim diye sucukla kendimi şımartıyorum artık.
fazla kaçırmaayacağım sözzzz
afiyet olsun canımmm hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oluyor hem fazla kilon da yokk bence kendini şımartmak hakkınçok abartmayacağından eminimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?