60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 hafta oldu 67.8 le başladım anca 66 altına indim en bir ara 64.8 i de görüdmde hemen 65 lere çıkıverdi.... Şimdi 65 66 arası sallanıp duruyo... Bi bakıyom 65.2 bi bakıyom 65.8 bi bakıyom 65.4 bişi anlamadım yani.... Ayy bildim galiba.... Ben adak adamıştım yapmadım ondan oldu basiretim bağlandı galiba.... Demiştim ki 65 i göreyim şunu yapçam diye... Yazmiim şimdik....

mrb kızlarr bugun ben bı tuhafım aslında dun akşamdan berı gergınlık var üzerımde regl olmam yakın o yuzden olabilir böle zamanlarda eşimden gıcık alacak sevıyeye gelıyorum.zaten bızım bı her cumartesı hafıf tartısma sendromumuz olur bu yuzdenhaftasonlarını sevmıyorum pek cunku zaman gecıremıyoruz yanı yapacak birşey yok bu alanyada bazılarınız keske alanyada olsak dıyebılır ama ınanın yapacak hıcbırsey yok burada eşim balık tutma derdınde hastasıdır.yıne balık tutmaya gıtttı ben evdeyım sabahtan berı hıc yuz vermedım cunku bana sormadan plan yapıyor.neyse cok uzattım bu arada kahvaltı etmedım öglen bıraz dondurma ve 2 erık yedım cnm hıcbırsey ıstemıyorr

canım ben dıyetısyenın tartısında tartıldım 64 kıloyla yağ oranım yuzde 26 sen 52 kıloda kesın yag oranın daha az olmalı bence yani, bende o tartılardan alıcam dıyetısyene gıdıp tartılcam sonrada magazada alırken tartılcam dogrumu yanlışmı ortaya cıkar ozamn alırım ama dedıgım gıbı kesın nenın haha azdır

ben hıc bısey yapmadım valla haftaya pazartesı secımden sonra genel temızlık yaptırcam halılarımı yıkatcam pardeler sımdı bı seye dokunasım yok
ben çok kaçamak yapıyorum ya o yüzden veremiyorum galiba
çarşamba diyetisyen ölçümüm var bakalım ne çıkacak

bende cok kacamak yapıyorum ya aslında mıktarı cok degıl ama kızımın bonıbonu cıkolatası vs vs

canım sende gıt onunla ya nıye evde kalıyosun kı o tutsun bekle basında bı oltada sen al yalnız kalmak ıstemıyorum de bence ıy olur tatlım paylsımınız artar hem de dag tas kılo verırsın haretket olur sana

cnm başlarda gıttım ama sıkılıyorum yaa...bııde bugun gıttıgı iş yerınden arkadasları erkek yanı bana da dıyorkı senıde eşinin yanaına bırakayım ya kadın yenı dogum yaptı kaynanası kayınbabası evde ben napacam orda bıde hıc konu acmaz ben konus konus bıkıyorum amannn gıttı zaten napım bende evdeyım :78:

Tatlım kusura bakma benim pc ve forum sayfası hep açık arada bakıyorum ama babam burda onunla ilgileniyorum heran yazamıyorum o yüzden.

Biz bu tartı mevzuunu bundan 3-4 ay önce yine tartışmıştık burda, bir arkadaş almıştı o sormuştu ve genel kanı şu yöndeydi ki bence de mantıklı. O ev tartıları senin kişisel ölçülerini vermiyor,veremiyor maalesef çünkü sadece ayaklarının deymesiyle olabilecek bişey değil bu yani vücuttaki yağ-kas-su oranını v.s yi ölçen tartılar çok çok gelişmiş büyük aletler ve özellikle araştırma hastanelerindeki diyetisyenlerde oluyor;ya da tabii yine farklı diyetisyenlerde de olabiliyor ama bizim ev tartılarımı kadar basit düzenekler değil. evde olup da yağ-kas-su oranı gösteren tartıların ise içine bir program yükleniyor ve senin olduğun kiloda ortalama bir kadının ya da kişinin yağ-kas-su oranını gösteriyor. Mesela bende de arçeliğin aynı sistem bir tartısı var ilk başta spor yapıp yapmadığını bay-bayan - yaş boy seçiyosun sonra tartıya çıkınca yağ-kas-su oranını da gösteriyor ama o işte o kiloda ve o özelliklerd eolan kişilerin ortalama ölçüleri. o boyda o kiloda öyle olunur gibi... ama bu herkeste farklı oluyor tabii kimi insan kas vererk su kaybederk sağlıksız zayıflar kilosu az olur ama yağ oranı yğksek olabilir kimi se de sağlıklı zayıflar yağ oranı düşük olur ama kilosu yüksektir yani kilo azsa yağ az olur diye bir şart yok bak mesela buna en güzel örnek hugo, kilosu 65 boyu 1.70 ama yağ oranı 22.5 yani 65kg çok gibi geliyor kulağa ama sağlıklı zayıfladığı için yağ oranı düşük yani kilo azsa yağ düşük olur diye bir kural yok. Ama tahmin edecek olursak, sen bence gayet sağlıklı besleniyosun, spor yapıyosun bu durumda yağ vererek zayıflamışsınıdr ve bence yağ oranın çok da yüksek değildir bunu da vücudundaki değişimlerden anlarsın özellikle kilonun fazla olduğu bölgeler inceliyorsa bu iyi bir gelişme mesela

canımcım bak daha 3 hafta olmuş ve sürekli tartılıyorsun bu yanlış haftada
1 kez yada 2 haftada 1 kez tartıl ve sabahları aç karnına iç çamaşırlarınla tartıl o sonuç doğruymuş. günün farklı saatlerinde tartı her seferinde farklı gösterir canım. ve yine üzülme bende ilk haftalarda hiç zayıflayamıyorum diyordum sonra birden düşmeye başladım.
ben çok kaçamak yapıyorum ya o yüzden veremiyorum galiba
çarşamba diyetisyen ölçümüm var bakalım ne çıkacak

sorma canım yaa bende bu aralar cozuttum diyorum ya biri dövsün beni ... havalardan galiba canım hiç çekmemesi gereken herşeyi çekiyor browni gibi mesela korkunç yaa

anladım canım.. aslında mantıklı düşünürsek doğru söylüyorsun. dediğin gibi göbek bel çevrem baya inceldi. basen popo altı bacak arkası çok gitti. olmayan kıyafetlerimde oluyor. aslında çok istiyorum diyetisyene gitmeyi ancak memlekete gidince giderim :44: oğluşa annem bakar o şekilde olur yani. tekrar teşekkürler canım.

Kızlar 50 dk tempolu yürüdüm. 1 bardak kakaolu süt içtim. şimdi salata yapacağım peynirli salata akşam menüm ;

5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasülye kabaklı
1 bardak ayran
peynirli salata
1 dilim t.b. ekmeği

Tatlım ben senin bu beslenme tarzınla sağlıksız kilo verdiğini,kas ve su kaybettiğini düşünmüyorum yani tabii ki uzman değilim ama menülerin herzaman çok sağlıklı ve dengeli, gerçekten burda keyifle okuduğum öğünlerden biri de senin öğünlerin hiç bi zaman kilo verme sevdasına az yiyim demedin hep zengin ve sağlıklı öğünlerin oluyo ve sporunu da yapıyosun bence yağ verdin ama tabii ki memlekete gidince bir diyetisyene gitmen ölçüm yaptırman daha bilinçli hareket etmeni sağlarrr

Sabah : 1 bardak süt (sabah erken vakıtte sınavım vardı. Geç kalıcaktım kahvaltı yapamadım sadece süt içebildim)
Öğlen : konfleks special k
Ara: Çorba, kayısı
Akşama güzel bir yemek ve bol yeşillik salata ve meyve beni bekliyor

Son düzenleme:
BUgün sabahtan beri tunalıda dolaştık kızım kuzenim ve kuzenimin kızı spor yoktu tabi haftasonu sporun yok benim:26:
Sabah geç kahvaltı
3 sucuk
2 dilim ekmek tahıllı
1 tane üçgen light peynir
Yumurta sarısı
Ara
Yok
Öğlen
Diyet tahıllı pizza yarısı 170 cal imiş
2 patates kroket
1 mercimek köfte
2 çatal lahana salatası
Yarım kutu light kola
Ara
2 top light dondurma 1 top tuttufrutti:78:
Akşam
4 kaşık nohut salatası
1 galeta
2 kaşık light yoğurt
Ara
Light süt ve meyva olacak

afiyet olsun canım. bu mısır gevreğini sürekli mi tüketiyorsun ? ben sadece çok acil bir durumda yemek yiyemediğim bir vakit olursa yiyorum. onun dışında hep yemek yerim. ya da ton balığı

vavuuuuuuuuu öğünlere bakın öğünlere . afiyetler olsun da canımcım hem pizza hem kola yetmiyor köfte üstüne de dondurma harikasın Vallahi bende bu aralar cozuttum deyip kendimi yerden yere vuruyorum ben bu okuduklarımın yanında meleğim yaaa bence biraz çok olmuş canım.

afiyet olsun canım. bu mısır gevreğini sürekli mi tüketiyorsun ? ben sadece çok acil bir durumda yemek yiyemediğim bir vakit olursa yiyorum. onun dışında hep yemek yerim. ya da ton balığı

Saol canım. Mısır gevregı bazen ama ben special k yıyorum bugday ve tahıllı. 1 ana yemek yiyorum akşam.
Okulum geç biterse okulda yemek yıyorum akşam evde dah az yıyorum corba ya da yemekten 2 3 kasık yıyorum.ve hergun mutlaka 2 öğün meyve yıyorum öğlen ve akşam. Zaten fazla yemek yemem normalde kahvaltıda az yaparım .nedense ben kahvaltı cok yaprsam 1 saat sonra acıkıyorum sabh 1 dılım ekmekle doyuyorum zaten. benım kılo alma sebebım hep çıkolatalı sutlu tatlılar. artık yemıyorum. çikolataya ve 5 kiloya elveda diyorum.

Son düzenleme:
kızlar ben burayı okuyunca acayip gaza geliyorum spor yapasım bile geliyor valla

Bende öyle acnım hatta kaçamk yaptım geçen gün tatlı yedım sonra suçlu hıssettım kendımı ne yedıysem yazıyorum kaçamk yapınca tabi tepki oluyor destek verıyoruz hep bırbırımıze. Bende 64 kıloyum 55 olmak ısterım ama suanlık en yakın hedefım 58. 58 olunca gerısı kolay gıbı gelıyor.

aşam yemeğimi yazayım ben dee

3 tane enginar (yemeği değil,sadece limonlu suda haşlayarak pişirdim) (zaten enginar kürüne girmiş gibiyim bu ara ama çokk seviyorum yaa bolca alıcam pazartesi haşlayıp atıca buzluğaa çok seviyorumm çokkk

üzerine boll yoğurt ve kuru nane koydumm çok güzel oldu

avuç içi kadar ızgara toookk

biraz da boll limonlu yeşillikkk

çokk hafif oldu ama midem nasıl rahat hem tokum hem içim ferahhh mutluyum huzurluyum sağlıklıyımmm

afiyet olsun çiçeğim.ben de yeemek yiyeceğim şimdi.
yoğurtlu yumurta yanında az sucuk
şekersiz 1 kupa çay

bugünü hafif geçirdim bişey yiyemedim diye sucukla kendimi şımartıyorum artık.
fazla kaçırmaayacağım sözzzz

afiyet olsun canımmm hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oluyor hem fazla kilon da yokk bence kendini şımartmak hakkın çok abartmayacağından eminimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…