Bende öyle acnım hatta kaçamk yaptım geçen gün tatlı yedım sonra suçlu hıssettım kendımı ne yedıysem yazıyorum kaçamk yapınca tabi tepki oluyordestek verıyoruz hep bırbırımıze. Bende 64 kıloyum 55 olmak ısterım ama suanlık en yakın hedefım 58. 58 olunca gerısı kolay gıbı gelıyor.
selam kıslar evime geldim yarın burda olurum bol muhabbetli olsun. neruşum yarın burdayım beklerim kuzum şimdi çıkmam lazım
kilomuz ve hedefimiz aynıymış canım58 bana yetmez ama ya boyum pek uzun değil 163 yine bayağı bir toplu dururum gibi o kiloda da :26: fıstık gibi olcaz inş hepimiz en yakın zamanda
canımcım bak daha 3 hafta olmuş ve sürekli tartılıyorsunbu yanlış haftada
1 kez yada 2 haftada 1 kez tartıl ve sabahları aç karnına iç çamaşırlarınla tartıl o sonuç doğruymuş. günün farklı saatlerinde tartı her seferinde farklı gösterir canım.ve yine üzülme bende ilk haftalarda hiç zayıflayamıyorum diyordum sonra birden düşmeye başladım.
kızlar ben burayı okuyunca acayip gaza geliyorumspor yapasım bile geliyor valla
günaydın kızlarrrr
ben pazar sabahlarının erkenci muhabbet kuşuuuuuu
erkenden kalktım spor yaptım banyomu yaptım minik muhabbet kuşum karakız ile ilgilendim şu anda kendisi kırmızı saksısının kenarında uyukluyor:)
bugün kahvaltıyı dışarıda yapacağım.annecik ve kocişin uyanmasını bekliyorum onlara güzel bir sürpriz olacak.
sonra pazara gitmem gerekiyor sebze meyve alacağım.enginar,bezelye,patlıcan,karpuz,kiraz,çilek,kayısı almayı planlıyorum gene kollarım uzayacak arabaya götürene kadar ama olsun kociş yardım ederrr
herkese hayırlı pazarlar diliyorum neşeniz bol olsun sağlıklı ve mutlu ailelerinizle inşallah.
öptüüüüm
selem kızçazlarım
dün sabak acele peynir esmer ekmek yedim
limongiller uyanmadan temşzliğe başlamam lazımdı çünkü
temizlik yapıyorum şimdi bi türk kahvesi içiyorum şekersiz
dün benimde serbest günümdü. sabah 2 poğaça 2 sgara böreği yedim. arada kahve içtim. kayınvalidenin evini temizledim. öğleden sonra piknikte ızgara kanat yedim şekersiz doğal meyvesuyu içtim akşam dönüşte 2-3 tane cips yedm. 1 bitter yedim ince uzunlardan.
bugün aynen devam diyete
Ah inşallah canım hedefimiz aynı. Benim boyum 1.67. 60 kılo dahi olsam sevıncem o bıle fayda eder. ama su aralar fınal haftası spor yapamıyorum. normalde 1 hafta sonra baslıycaktım dıyete her gun yürüyüşle beraber. ama şimdiden başladım az yiyorum tatlı yok bol meyve ve sebze. gerçi okula gidip gelirken yürüyüş oluyo biraz ama şimdidlik böyle artık 1 hafta sonra yürüyüşe başlıycam. umarım yine faydasını görürüm.
günaydın kızlarrrr
ben pazar sabahlarının erkenci muhabbet kuşuuuuuu
erkenden kalktım spor yaptım banyomu yaptım minik muhabbet kuşum karakız ile ilgilendim şu anda kendisi kırmızı saksısının kenarında uyukluyor:)
bugün kahvaltıyı dışarıda yapacağım.annecik ve kocişin uyanmasını bekliyorum onlara güzel bir sürpriz olacak.
sonra pazara gitmem gerekiyor sebze meyve alacağım.enginar,bezelye,patlıcan,karpuz,kiraz,çilek,kayısı almayı planlıyorum gene kollarım uzayacak arabaya götürene kadar ama olsun kociş yardım ederrr
herkese hayırlı pazarlar diliyorum neşeniz bol olsun sağlıklı ve mutlu ailelerinizle inşallah.
öptüüüüm
selem kızçazlarım
dün sabak acele peynir esmer ekmek yedim
limongiller uyanmadan temşzliğe başlamam lazımdı çünkü
temizlik yapıyorum şimdi bi türk kahvesi içiyorum şekersiz
dün benimde serbest günümdü. sabah 2 poğaça 2 sgara böreği yedim. arada kahve içtim. kayınvalidenin evini temizledim. öğleden sonra piknikte ızgara kanat yedim şekersiz doğal meyvesuyu içtim akşam dönüşte 2-3 tane cips yedm. 1 bitter yedim ince uzunlardan.
bugün aynen devam diyete
Pazar günleri meydan bana kalıyor....
Dün baya bi kötü hissediyordum kendimi eve gelir gelmez nalları diktim. Sabahta 8 de kalktım...
Maydanozlu limon ilave ettiğim acaili form çayımı içtim az biraz ramb it up yaptım ama aç karnına fazlacana isteksiz ve yavaş kaldım. Onu bırakıp kahvaltımı hazırlıiim dedim.
Bir taraftan öğle yemeğimi pişirirken bir tarftan kahvaltı tabağımı hazırladım...
Kahvaltı;
1 kk peynir
2 çerliston biber
2 kırmızı biber
1 kocaman salata
Öğlene biberli kabaklı domatesli misket köfteli bişi yaptım. Tamamen uydurmasyon. Misket köfteleri kızarmamamak içi sebzelerin sularında pişmesini istediğimden böyle bişi deniyim dedim. Tadına da baktım ımmhh züpper olmuş şimdi sabırsızlıkla öğleni bekliyorum....
Sabah tartıda 64.7 yi gördüm amma bu sefer hemen şımarmak yok. Bir hafta boyunca her sabah görürsem o zaman seviniciiim....
Arada çilek yerim form çayı içerim
Akşamada öğlen için yaptıım yemekten yerim....
Bu gün evimi temizliciğim. Sonra dündan kalan işlerime bakıcığim ki pazartesi her şey üst üste gelmesin. Ayyy Allah yardımcım olsun....
Kuşlarımı balıklarımı besliiim temizliyeyim.... Çiçeklerime bakiim ne çok iş var yaww... Hadi öptüm anacım arada da size bakıyom ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?