60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilomuz ve hedefimiz aynıymış canım 58 bana yetmez ama ya boyum pek uzun değil 163 yine bayağı bir toplu dururum gibi o kiloda da :26: fıstık gibi olcaz inş hepimiz en yakın zamanda

selam herkese

saat 18 de akşam yemeğimi yedim
mantarlı,havuçlu ,1 dilim kaşarlı,1 su bardağı kepekli makarna yaptım yanında
1 kase cacık,2 közlenmiş kırmızı biber ,1 kase domates çorbası

yemekten sonra 2 top vanilyalı dondurma yedim :78:

az önce de 1 kase tuzsua yağsız patlatılmış mısır yedim haftasonu kaçamağım bunlar oldu ama bu gün çok spor yaptım umarım eritmişimdir hepinize iyi akşamlar kalın sağlıcakla

selam kıslar evime geldim yarın burda olurum bol muhabbetli olsun. neruşum yarın burdayım beklerim kuzum şimdi çıkmam lazım

selam kıslar evime geldim yarın burda olurum bol muhabbetli olsun. neruşum yarın burdayım beklerim kuzum şimdi çıkmam lazım

canım ben de olmaya çalışırım ama malum babam var heran sizinle olamıyorum ama aklımdasınız

selam herkese iyi geceler
ben uğrayamıyorum kızlar
ama sporumu ihmal etmiyorum
günde 2000 adım atıyrum kesin:81:
yemeği kaçırdım biraz ama toparlıyorum
bugün daha iyiydim
arkadaşım kızlarını bırakmıştı bugün bana
çalışıyor evde 3 çocuk
hepiicde kız
ama işime yaradı benim kızı baya oyaladılar bende o arada
mutfağa kendimi attım akşam çıktım
kimin aklına uymuşlarsa komple fanyas yapmışlar mutfağı
onları sildim mutfak dolapları beyaz eşyalar kapısıydı camıydı derken akşamı ettim
yorgunluktan ölüyom

kilomuz ve hedefimiz aynıymış canım 58 bana yetmez ama ya boyum pek uzun değil 163 yine bayağı bir toplu dururum gibi o kiloda da :26: fıstık gibi olcaz inş hepimiz en yakın zamanda

Ah inşallah canım hedefimiz aynı. Benim boyum 1.67. 60 kılo dahi olsam sevıncem o bıle fayda eder. ama su aralar fınal haftası spor yapamıyorum. normalde 1 hafta sonra baslıycaktım dıyete her gun yürüyüşle beraber. ama şimdiden başladım az yiyorum tatlı yok bol meyve ve sebze. gerçi okula gidip gelirken yürüyüş oluyo biraz ama şimdidlik böyle artık 1 hafta sonra yürüyüşe başlıycam. umarım yine faydasını görürüm.

Sabah : 1 bardak süt (sabah erken vakıtte sınavım vardı. Geç kalıcaktım kahvaltı yapamadım sadece süt içebildim)
Öğlen : konfleks special k
Ara: Çorba, kayısı
Akşam: 3 yemek kaşığı Yeşil fasülye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı.
Ara: Elma, zencefil çayı ( bağırsak çalıştırıyor hem de çok sifalı)

günaydın kızlarrrr
ben pazar sabahlarının erkenci muhabbet kuşuuuuuu
erkenden kalktım spor yaptım banyomu yaptım minik muhabbet kuşum karakız ile ilgilendim şu anda kendisi kırmızı saksısının kenarında uyukluyor:)
bugün kahvaltıyı dışarıda yapacağım.annecik ve kocişin uyanmasını bekliyorum onlara güzel bir sürpriz olacak.
sonra pazara gitmem gerekiyor sebze meyve alacağım.enginar,bezelye,patlıcan,karpuz,kiraz,çilek,kayısı almayı planlıyorum gene kollarım uzayacak arabaya götürene kadar ama olsun kociş yardım ederrr
herkese hayırlı pazarlar diliyorum neşeniz bol olsun sağlıklı ve mutlu ailelerinizle inşallah.
öptüüüüm

İnşşallah öyle olur benimde canımcım....

Ooo maşallah bu ne hız böyle spor yapılmış bitmiş aboowww.... Hadi bakalım sana iyi eylenceler .....

sabah sabah kalktım bir bardak süt içtim 2 dilim kek bikaç tane püskevit yidim
çok acıkmıştım bu saat oldu totoşu kaldıramadım daha pc başından spru akşama bıraktım
dün baya yoruldum kaslarım ağrıyor tezgah tepelerinde dolaşmaktan

selem kızçazlarım
dün sabak acele peynir esmer ekmek yedim
limongiller uyanmadan temşzliğe başlamam lazımdı çünkü
temizlik yapıyorum şimdi bi türk kahvesi içiyorum şekersiz
dün benimde serbest günümdü. sabah 2 poğaça 2 sgara böreği yedim. arada kahve içtim. kayınvalidenin evini temizledim. öğleden sonra piknikte ızgara kanat yedim şekersiz doğal meyvesuyu içtim akşam dönüşte 2-3 tane cips yedm. 1 bitter yedim ince uzunlardan.
bugün aynen devam diyete

Waaooww hügocum baya bi serbest gün olmuş.... Afiyet olsun şekercim....

Pazar günleri meydan bana kalıyor....

Dün baya bi kötü hissediyordum kendimi eve gelir gelmez nalları diktim. Sabahta 8 de kalktım...

Maydanozlu limon ilave ettiğim acaili form çayımı içtim az biraz ramb it up yaptım ama aç karnına fazlacana isteksiz ve yavaş kaldım. Onu bırakıp kahvaltımı hazırlıiim dedim.

Bir taraftan öğle yemeğimi pişirirken bir tarftan kahvaltı tabağımı hazırladım...

Kahvaltı;
1 kk peynir
2 çerliston biber
2 kırmızı biber
1 kocaman salata

Öğlene biberli kabaklı domatesli misket köfteli bişi yaptım. Tamamen uydurmasyon. Misket köfteleri kızarmamamak içi sebzelerin sularında pişmesini istediğimden böyle bişi deniyim dedim. Tadına da baktım ımmhh züpper olmuş şimdi sabırsızlıkla öğleni bekliyorum....

Sabah tartıda 64.7 yi gördüm amma bu sefer hemen şımarmak yok. Bir hafta boyunca her sabah görürsem o zaman seviniciiim....

Arada çilek yerim form çayı içerim

Akşamada öğlen için yaptıım yemekten yerim....

Bu gün evimi temizliciğim. Sonra dündan kalan işlerime bakıcığim ki pazartesi her şey üst üste gelmesin. Ayyy Allah yardımcım olsun....

Kuşlarımı balıklarımı besliiim temizliyeyim.... Çiçeklerime bakiim ne çok iş var yaww... Hadi öptüm anacım arada da size bakıyom ....

benim de dışarda yürümeye zamanım olmuyor ama buradan leslie'yi öğrendim onunla yürüyorum evde her gün. hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba. bugün baya yoğundum güneşi görünce hemen yün yorganları balkona attım güneşlensinler. evi süpür çamaşırla uğraş duş al yeni oturdum.. sabah kahvaltımda ;

domates-salatalık-maydonoz-yeşil biber-maydonoz ve naneden oluşan güzel bir salata
biraz beyaz peynir
1 lokmacık ekmekle bal
1 dilim t.b. ekmeği
2 bardak az şekerli çay.

üstüne bir Türk kahvesi

birazdan öğle yemeği yiyeceğim. kabaklı zeytin yağlı taze fasülye ve ayran.

Canımmmm günaydınnn veeee ben de sana hayırlı mutlu huzurlu bir pazar diliyorum ailenle planlar da çok güzelll

kolay gelsin hugommcukmmm ben de şimdi içiyorum sade Türk kahvemii babamın bugün pilav günü vArmış gece geç gelir sanırım biz de herhalde erkek arkadaşımla bişeyler yaparız bakalım bi gelsin de...

ohh misss ellerine sağlık canımm ben de yapıyorum öyle misket köfteli sebzelerin de lezzeti çıkıyo süper oluyo afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…