Durduğun kabahat...
Arkadaşlar kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz
selem kızçazlarım
dün sabak acele peynir esmer ekmek yedim
limongiller uyanmadan temşzliğe başlamam lazımdı çünkü
temizlik yapıyorum şimdi bi türk kahvesi içiyorum şekersiz
dün benimde serbest günümdü. sabah 2 poğaça 2 sgara böreği yedim. arada kahve içtim. kayınvalidenin evini temizledim. öğleden sonra piknikte ızgara kanat yedim şekersiz doğal meyvesuyu içtim akşam dönüşte 2-3 tane cips yedm. 1 bitter yedim ince uzunlardan.
bugün aynen devam diyete
herkese basarilar dilerim arkadaslar.bu yol uzun ve bi o kdrda engel dolu ama hepiniz ustesinden gelirsiniz.bende yarin baslicam hem spor hem diyet.diyet derken tabii ki az yicem gun icinde bir kac kez ve 3 beyazdan uzak durcam hamur,tuz ve seker (kimi kandiriyorum bilmem ki)her neyse yaz sonuna kdr istedigim kiloya ulasicam gorun bak :82: ( uff simdiden cnm kalorisi bol yiyecekler cekti bile )suan 75 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorum.hesaplarima gore haziran,temmuz,agustos ve eylul aylari var yani 4 ay. bi hesap daha yaparsam ayda 3-4 kilo vermem gerek buda o kdr zor olmasa gerek dimi?4 kilo ayda nedirki cnm dank diye veririm lalallalaa simdiden sevinmeye basladim bile
biraz canım sıkkın yoruldum diyetten valla sıkıldım herkes veriyor ben takıldım yürüyüşede başladım kaçakta minimal offfff
herkese basarilar dilerim arkadaslar.bu yol uzun ve bi o kdrda engel dolu ama hepiniz ustesinden gelirsiniz.bende yarin baslicam hem spor hem diyet.diyet derken tabii ki az yicem gun icinde bir kac kez ve 3 beyazdan uzak durcam hamur,tuz ve seker (kimi kandiriyorum bilmem ki)her neyse yaz sonuna kdr istedigim kiloya ulasicam gorun bak :82: ( uff simdiden cnm kalorisi bol yiyecekler cekti bile )suan 75 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorum.hesaplarima gore haziran,temmuz,agustos ve eylul aylari var yani 4 ay. bi hesap daha yaparsam ayda 3-4 kilo vermem gerek buda o kdr zor olmasa gerek dimi?4 kilo ayda nedirki cnm dank diye veririm lalallalaa simdiden sevinmeye basladim bile
inşş cnm hoşgeldın
canım benim üzülmeilk günler hatta ilk haftalar biraz zor geliyor insana. bir anda en sevdiğin zararlı şeylerden mahrum kalmak kolay değil . benim de ilk başlarda dengesiz yemelerim hatalarım oldu malesef. ama sonra arkadaşlara takılıp tekrar tekrar motive oldum hiç üzülme kasma kendini. canın bişeyler çektikçe bitki çayı iç Vallahi çok iyi geliyor özellikle böğürtlen ve papatya tavsiye ederim. yeşil çayda doygunluk hissi veriyor. kendini bırakmak yok öyle
aramıza hoşgeldin. 60 kg ya ineceğine ben inanıyorum sorun senin inanıp inanmamankendinle dalga geçme sakın strese de girme canımcım..
Herşey senin elinde ve en önemli şeyi yapıp karar vermişsinhergün bizimle olll yediklerini yaz sporunu yapp ve yazzzz bizim listelerimiz takip et merak ettiklerini sorr veee gitsiiin tüm fazla yağlar kilolarr hepberaber kurtulalımm inşallahhhh :13::13: 4 ay güzel bir süre ve acelemiz yok önemli olan sağlıkla kurtulmak kilolardan ve birdaha da gelmemsi ama yine de gerçekçi olalımm ben mesela ilk 2 ay 4 er kilo verdim sonra 2kg 2kg gitti ve gidiyor her ayy ama her bünye farklı tabii ortalama ayda 3kg gibi bak eylül olmaz da ekim olur bir daha gelmesin de bu fazla yağlar kilolarr 4-5 y nedir kii
benimde kilo vermem lazıııııııımmmmmmmmmve çok umutsuzum ne olur benide alın aranızaa :18:
hosgeldin sisko :80:hihi kizma ben oylesine takilyiorum bende siskoyum zatensen kac kilosun ve kac kilo vermek istiyorsun cnm?
ben 65 kiloyumaslında boyum 1.68 ama armut vücut tipi olduğum için basenlerim genişş üst 36 alt 42 giyiyorum vücudum hiç sıkı değil yani buraya taaa 78 kilolardan geldim ama 1 yıl oldu bu kilodayım:84::84: diyet fln bırakınca kaldı tabi şimdi 55 istiyorum da çok mu istiyorum
olsun vallakrallara uymayan şişko patates olsun yarın spora da başlıyorum zaten su içmeyide unutmazsam sorun yok dmektir 10 kiloyu 3 ayda vermek istiyorum da verebilirim inşAllah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?