60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aralık sonundan beri diyetteyim ben

berry acaba ters giden bişeyler mi var :44: yani diyetisyene gitmediysen bir diyetisyene görün derim. aralıktan bu zamana bayaaaa olmuş . yani diyetisyen senin durumunu tahlil eder ona göre bir proğram verir diye düşünüyorum.
benimde kilo vermem lazıııııııımmmmmmmmm ve çok umutsuzum ne olur benide alın aranızaa :18:

gel canım buyur sende gel. keşke daha önceden karar verip gelseydiniz yaz geldi yazlıklar çıktı siz daha yeni geldiniz

hımm canım bende biraz senin durumundayım yani fizik tipimiz. üst beden zayıf alt kısım iri. bu durumu düzenli yürüyüş hallediyor. benim baya toparladı 2 ayda inceldi basenim. sadece diyet yapmak malesef toparlamıyor spor şart.

aaaa gaydirigubbak sana bi taktik vercem canim aman $iiit kimse duymasinbuzdolabinin uzerine icerine nereye bulursan citi piti kiz resimleri yapistir snra civil civil renkli kiyafetler ...onlari gordukcee bogazindan su bile gezcez tmm canim

Son düzenleme:
hımm canım bende biraz senin durumundayım yani fizik tipimiz. üst beden zayıf alt kısım iri. bu durumu düzenli yürüyüş hallediyor. benim baya toparladı 2 ayda inceldi basenim. sadece diyet yapmak malesef toparlamıyor spor şart.[/QUOTE]

spor gerçekten toparlıyor yaa bilmem mi ben 48 bedendimde 1.5 yıl önce valla şimdi kiloluyum diyorum o zamanalr nasıldım acep step aerobik e yazıldım zaten,yarın başlıyor haftanın 3 günü,diğer günlerde yürüyüş yapabilirim,tabi üşenmezsem

kız çilli cüce olur mu hiç buzdolabından ziyade spor lazım bana odama koşan yürüyen adamalrın resimlerini mi assam ne belki o zaman vazgeçmem spor işinden

elbirliğiyle verelim şu kiloları kızlar
incecik olup çıkalım motive edelim birbirimizide..
ben başlıyorum diyetimi sporumu suyumu yazmaya,haydi bismillah

hahaha kimi istersen koy cnm motive etsindehem ben buzdolabindan uzak dur diye oraya yapistir dedim akillim ..hahhaa cok eglencelisiniz ya hepiniz bende aqua aerobik gidicem benim uyeligim var spor kulubunede 2 kere gittim hihih daha 9 giris hakkim var yarin bende baslicam bakalim...

Son düzenleme:
olsun valla krallara uymayan şişko patates olsun yarın spora da başlıyorum zaten su içmeyide unutmazsam sorun yok dmektir 10 kiloyu 3 ayda vermek istiyorum da verebilirim inşAllah :26:

su içmeyi unutmamak için ben iş günleri sabahtan 1.5 lt lik, iş yerinde de 1 lt lik sürahim var onları doldurup gün bitene kadar bitiriyorum. haftasonları ise daha çok evde olduğumdan evde sabahtan 2 lt lik sürahimi dolduruyorum ve onu yatana kadar bitiriyorum. tabi bu arada dışarı çıktığında içtiğin sular da 2.5, 3 lt ye çıkartıyor bunu. sen de böyle yapmayı deneyebilirsin

seninki daha iyiymiş su çok iyi yaktırır valla:82::82:

yaa iyi iyi de sen su icinde nasil hareket ettigimi bi dusunde oyle konuskafamdan uyduruyorum hareketleri yapamiyorumki hocanin dediklerini yapmaya kalkinca su uzerine cikyiorum ayaklar yerden kopuyor bide sapka kafamdan cikip duruyor ama tabi iyi yanlarida spordan sonra agrim falan yok,terlemiyorsun arti bide suyu cok seviyorum:)

Son düzenleme:

bende katiliyorum buna ...pipetle su icmeyide deneyin icmeye baslayinca durduramiyorsunuz kendinizi hihih valla ben pipetle icince daha cok su iciyorum bardakla icince iskence gibi geliyor

Son düzenleme:
hoşgeldin canım başarılar

nerruşşş napıyosun yaffriim işler bitti benim şimdi ara öğün yapıyorum şekersiz türk kahvesi 4 yulaflı pisküvit

artık yaz geldi bazamı açtım. gardrop kapaklarını açtım havalanıyo. bazda yorganlar filan var balkonda batar bişey olur beyaz nevresimli o yüzden bende böyle bi yol buldum bazayı açıyorum akşama kadar havalanıyo. gardropta öyle

merabalarrr sırkelı su

sabah sosisli yumurta
cay
2 dılım ekmek salatalık

1 saat parka gıdıp donduk spor oldu hıc dınlenmedık hava bulutlanınca

ara
sutlu kahve

aksama da 1 saat dans edicegım
gobek vs yapcam

hugocum ve nerusum bı sı sorcam sıze

ben yarın nesfıte baslıycam sabah aksam yıycem öğlende balık tavuk et vs den olusan guzel menu

yapma amacım artık bunyem alıstı galıba denıycem ben sımdıye kadar saglıksız dıye yapmıyordum ama öğlen gayet dengelıymıs sız ne dıyosunuz bu konuda

ben olumlu bakmıyorum pek. niye dersen tamam tüm besinleri tek öğünde yesen bile o öğün sağlıklı olsa bile acaba yeterli gelirmi
veya diyoki bi öğün serbest diyo kafam karışı o öğünde iskender yesen olurmu yanee ne bileyim bence iki öğün aynı şeyi yiyosun ama yapacaksan tavsiyem 2 hafta yap. aslında şöyle yap. şimdi yarın başla 1 hafta yap bunu. sonra normal yap sonra yine deneyebilirisin memnun kalırsan. senin yerinde olsam önce netten araştırırım sağlıklımı değilmi diye uzmanlar ne diyo filan önce araştır sonra yap ama onada alışacağı için dediğim gibi eğer faydası gerçekten oluyosa birer haftalık periyotlar halinde uygula

Hugocuğum 65 kilo olmuşsun..tebrik edeeeeeeeerrrrrrrrrriiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
harikasın canım azmin zaferi
ben dün uluslararası havacılık gösterilerine gittim ve kollarım,yüzüm cayır cayır yandı kıpkırmızı her yerim veee çok yanıyor,canım çok acıyor..ne yapacağımı şaşırdım vallahi

geçmiş olsun canım
hoşgeldin diyeyim ne zamandır yoktunya ama artık düzenli olursun demi aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…