aralık sonundan beri diyetteyim ben
benimde kilo vermem lazıııııııımmmmmmmmmve çok umutsuzum ne olur benide alın aranızaa :18:
ben 65 kiloyumaslında boyum 1.68 ama armut vücut tipi olduğum için basenlerim genişş üst 36 alt 42 giyiyorum vücudum hiç sıkı değil yani buraya taaa 78 kilolardan geldim ama 1 yıl oldu bu kilodayım:84::84: diyet fln bırakınca kaldı tabi şimdi 55 istiyorum da çok mu istiyorum
ayyy inşAllah baaşrabiliriz yaa:18: sen ne kadar vermek istiyosun? boyun kilon naısl bakalım?
kız çilli cüce olur mu hiçbuzdolabından ziyade spor lazım bana odama koşan yürüyen adamalrın resimlerini mi assam ne belki o zaman vazgeçmem spor işinden
elbirliğiyle verelim şu kiloları kızlar
incecik olup çıkalımmotive edelim birbirimizide..
ben başlıyorum diyetimi sporumu suyumu yazmaya,haydi bismillah
olsun vallakrallara uymayan şişko patates olsun yarın spora da başlıyorum zaten su içmeyide unutmazsam sorun yok dmektir 10 kiloyu 3 ayda vermek istiyorum da verebilirim inşAllah :26:
seninki daha iyiymiş su çok iyi yaktırır valla:82::82:
su içmeyi unutmamak için ben iş günleri sabahtan 1.5 lt lik, iş yerinde de 1 lt lik sürahim var onları doldurup gün bitene kadar bitiriyorum. haftasonları ise daha çok evde olduğumdan evde sabahtan 2 lt lik sürahimi dolduruyorum ve onu yatana kadar bitiriyorum. tabi bu arada dışarı çıktığında içtiğin sular da 2.5, 3 lt ye çıkartıyor bunu. sen de böyle yapmayı deneyebilirsin
hoşgeldin canımayy ben sizi cok sevdim yahepinizi cok sevdim topigi en basindan beri okuycam ve sorularim olursa sizlere sorucam.evet hic acelem yok acele etsem dahi faydasi yokkki ne dmeisler acele ise seytan karisir ben bisey duymustum ozellikle bol bol su icilmesi gerekiyormus cunku bol su icinde vucut su toplamiyor ,hepsini disari atiyor.ozellikle tatlilar vucudun cok su tutmasina neden oluyormus.eger bol su icersek 2-3 gunde hemen birkac kilo verdigmizi fark edicez cunku vucut fazla sularindan arinmis olcak.zaten kilo dedigimiz su+arti yaglardan olusuyor.aayy sizleri ck sevdim vallaha cokk.gozum uzerinizde sizi takip edicem ve yarindan itibaren bende diyete basliyorum:79:
ben olumlu bakmıyorum pek. niye dersen tamam tüm besinleri tek öğünde yesen bile o öğün sağlıklı olsa bile acaba yeterli gelirmimerabalarrr sırkelı su
sabah sosisli yumurta
cay
2 dılım ekmek salatalık
1 saat parka gıdıp donduk spor oldu hıc dınlenmedık hava bulutlanınca
ara
sutlu kahve
aksama da 1 saat dans edicegım
gobek vs yapcam
hugocum ve nerusum bı sı sorcam sıze
ben yarın nesfıte baslıycam sabah aksam yıycem öğlende balık tavuk et vs den olusan guzel menu
yapma amacım artık bunyem alıstı galıba denıycem ben sımdıye kadar saglıksız dıye yapmıyordum ama öğlen gayet dengelıymıs sız ne dıyosunuz bu konuda
Hugocuğum 65 kilo olmuşsun..tebrik edeeeeeeeerrrrrrrrrriiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
harikasın canım azmin zaferi
ben dün uluslararası havacılık gösterilerine gittim ve kollarım,yüzüm cayır cayır yandıkıpkırmızı her yerim veee çok yanıyor,canım çok acıyor..ne yapacağımı şaşırdım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?