artık yaz geldi bazamı açtım. gardrop kapaklarını açtım havalanıyo. bazda yorganlar filan var balkonda batar bişey olur beyaz nevresimli o yüzden bende böyle bi yol buldum bazayı açıyorum akşama kadar havalanıyo. gardropta öyle
ben olumlu bakmıyorum pek. niye dersen tamam tüm besinleri tek öğünde yesen bile o öğün sağlıklı olsa bile acaba yeterli gelirmi
veya diyoki bi öğün serbest diyo kafam karışı o öğünde iskender yesen olurmu yaneene bileyim bence iki öğün aynı şeyi yiyosun ama yapacaksan tavsiyem 2 hafta yap. aslında şöyle yap. şimdi yarın başla 1 hafta yap bunu. sonra normal yap sonra yine deneyebilirisin memnun kalırsan. senin yerinde olsam önce netten araştırırım sağlıklımı değilmi diye uzmanlar ne diyo filan önce araştır sonra yap ama onada alışacağı için dediğim gibi eğer faydası gerçekten oluyosa birer haftalık periyotlar halinde uygula
herkese basarilar dilerim arkadaslar.bu yol uzun ve bi o kdrda engel dolu ama hepiniz ustesinden gelirsiniz.bende yarin baslicam hem spor hem diyet.diyet derken tabii ki az yicem gun icinde bir kac kez ve 3 beyazdan uzak durcam hamur,tuz ve seker (kimi kandiriyorum bilmem ki)her neyse yaz sonuna kdr istedigim kiloya ulasicam gorun bak :82: ( uff simdiden cnm kalorisi bol yiyecekler cekti bile )suan 75 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorum.hesaplarima gore haziran,temmuz,agustos ve eylul aylari var yani 4 ay. bi hesap daha yaparsam ayda 3-4 kilo vermem gerek buda o kdr zor olmasa gerek dimi?4 kilo ayda nedirki cnm dank diye veririm lalallalaa simdiden sevinmeye basladim bile
Hoş geldin.... Hade bakalım gözümüz üstünde..... her gün bekleriz...
benimde kilo vermem lazıııııııımmmmmmmmmve çok umutsuzum ne olur benide alın aranızaa :18:
nasılsın tombalak kedi
Sağol hügocum geçmişi okuyodum bende, anca varabildim bu sayfaya... Bir kahve içmeye gittim geldim coşmuş buralar...
Biraz sonra sabah yarım bıraktığım sporumu yapacağım.... Sayende düzenli beslenir oldum valla. Yazamıyacağım şeyi yememeye çalışıyorum. Bebe bisküvileri mesela yemiyorum
Sen neler yapıyosun canımcım...
ben de 10-15 gün sadece bebe bisküvi ve süt tüketmiştim..ameliyat sonrası...normalde çok severim ama zorunlu onu yediğim için çok sıkıldım tabii
Geçmiş olsun şekercim ne ameliyatı?
Ayyh bende kuşlara mama hazırlayım diye alırken 2- 3 tane götürüyodum sonra bağımlı oldum...Kuşlar bahane
Ama hügocuk derki şekerli olduğu için yassah... Şekerli olunca daha çok acıktırıyormuş bunuda burda öğrendim... Keşke daha önce öğrenmiş olsaydım koli koli albeni halley bitter yemeden önce.....
Hoş geldin.... Hade bakalım gözümüz üstünde..... her gün bekleriz...
Sağol hügocum geçmişi okuyodum bende, anca varabildim bu sayfaya... Bir kahve içmeye gittim geldim coşmuş buralar...
Biraz sonra sabah yarım bıraktığım sporumu yapacağım.... Sayende düzenli beslenir oldum valla. Yazamıyacağım şeyi yememeye çalışıyorum. Bebe bisküvileri mesela yemiyorum
Sen neler yapıyosun canımcım...
nasilsin canim yaaa zayiflamaya devammi ben biraktim bir kelebek bekliyorum insnasılsın tombalak kedi
nasilsin canim yaaa zayiflamaya devammi ben biraktim bir kelebek bekliyorum ins
65 i gordum biraktin ondan sonra ve simdi 70 kilyorum yenideniyilik canım devam aynen
çok sevindim demek hamilesin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
65 i gordum biraktin ondan sonra ve simdi 70 kilyorum yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?