60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canım. bende 2 gündür uğraşıyorum baza altları yorganlar. dün dip köşe balkonumu yıkadım sildim demirlerini. bugün güneş güzeldi sabahtan attım yorganları battaniyeleri güneşleniyorlar ben baza altına koymuyorum ne olur ne olmaz diye hep açıkta sandık üstünde duruyorlar üzerine de çarşaf seriyorum kirlenmesin diye bulundukları odanın da camı hep açık kış bile. 2 gündür de bazalar hep açık bebişin olmayan küçülmüş kıyafetleri var altında ıvır zıvır paketler poşetler ... zaten gardrop kapıları haftalardır hep açık.

Akşam yemeğinde bulgurlu ıspanak yemeği ve derisiz tavuk budu haşlıyorum. yanında da salata güzel olur

selammm kızlarrrrrrrrrrrrr

hugocukkkkk tebrikleeeeerrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

herkess kiloları verioo bendee korumaya calısıommmm.. 65 ii bi kilo gibi gelmeye basladı bana artıkk.. gögüslerimde bi siskinlikk kasıklarımda bir agrıı... saclarımıı kestidimmm moralimm düzelsinn deiii benn kütt oldum artıkkk... yüzümm gözüm acıldıııı vallla... aksammm bi kına gecesindeydikk cok hostuuu... öglenl aksam yemegim birlesti yinee..
bir lokma ıspanaklı börek attım agzımaa.. onunn dısındaa hepsi ev yapımıı
1 kasık yogurtlu havuc
1 kasık yogurtlu semiz otu
yarım kasık italyan salata
1 tane cigköfte
1 dilim peynir
kızartma koydu görümcemm ama yemedim
5 yaprak sarma
1 kücük biber dolması

ve bunların yanındaa 1 dilim kepekli ekmek yedimm...

sabahh kahvaltıda

1 kk dan fazlaca peynir
1 domates
bikac dilim salatalık
1 yk paprika
5 ince dilimm sucuk (dayanamadım ne zamandır yemiodum)
2 fincan cayy (sekerli cünküü bebige kansızlık yaparmıss:26:)
yarım simit
1 tane haslanmıs yumurtaa

sağol Hugocuğum..yarın yıllık izne çıkıyorum 15 gün sonra tamamen burada olurum artık..buzamana kadar girememe nedenim de öğrencilerim idi..dün ve bugün SBS sınavları vardı ya dersleri arttırmıştık..uyumaya bile vaktim az kalıyordu son iki haftadır..Ama kilo almamaya çalıştım enazından aynı kaldım

tesekurler hugocum bıraz arstırdım gayet saglıklı ve iskender gıbı bısı yıyemıyosun tabee

ara öğünlerde meyve vs yiyosun

aynı ya sadece aksam ve sabah aynı yıyosun aslında benım guzel bı dıyetım var ama ben kacamk yapıorum ondan veremıyorum ve temmuz 15 de tatıle gıtcez o gune kadr vermme lazım 5 kılo yaa nasıl gıyerım bıkınıyı 1-2 hafta denıycem bakalım

Hoş geldin.... Hade bakalım gözümüz üstünde..... her gün bekleriz...

benimde kilo vermem lazıııııııımmmmmmmmm ve çok umutsuzum ne olur benide alın aranızaa :18:

Hoş geldin şekerciiim.... Desene sende bizdensin.... Bak burası enerjisi yüksek bir yer, eminiim sende paylaştıkça bir şeyler değişecek. Bende bile değişmeye başladı inanamazsın, benden bahsediyorum yani pess

nasılsın tombalak kedi

Sağol hügocum geçmişi okuyodum bende, anca varabildim bu sayfaya... Bir kahve içmeye gittim geldim coşmuş buralar...

Biraz sonra sabah yarım bıraktığım sporumu yapacağım.... Sayende düzenli beslenir oldum valla. Yazamıyacağım şeyi yememeye çalışıyorum. Bebe bisküvileri mesela yemiyorum

Sen neler yapıyosun canımcım...

ben de 10-15 gün sadece bebe bisküvi ve süt tüketmiştim..ameliyat sonrası...normalde çok severim ama zorunlu onu yediğim için çok sıkıldım tabii

ben de 10-15 gün sadece bebe bisküvi ve süt tüketmiştim..ameliyat sonrası...normalde çok severim ama zorunlu onu yediğim için çok sıkıldım tabii

Geçmiş olsun şekercim ne ameliyatı?

Ayyh bende kuşlara mama hazırlayım diye alırken 2- 3 tane götürüyodum sonra bağımlı oldum...Kuşlar bahane

Ama hügocuk derki şekerli olduğu için yassah... Şekerli olunca daha çok acıktırıyormuş bunuda burda öğrendim... Keşke daha önce öğrenmiş olsaydım koli koli albeni halley bitter yemeden önce.....

teşekkür ederim canım çene kemiğimde iltihap vardı,çene kemiğim kırılıp iltihap temizlendi..evet ben de abur cuburdan aldım tüm fazla kilolarımı maalesef Hugocuğum topiğimizin motivasyon kaynağıııı

tekrar merhaba kızlarrrr
bugün dışarıda baya coştum yaaa:)herşeyden azar azar yedim valla serbest günümdü.ama maşallah çok da eritmişimdir
sabah açık büfedeydim:
4kk peynir
3 bardak şekersiz çay
3 dilim salatalık
yarım domates
2 dilim kıymalı cantık (gerçekten fazla yemedim valla yaaa)
1 dilim karpuz

eşim ve annem tabiiki kamyon dolusu yediler ama onların kilo problemi yok yesinler yarasınnnn:)

öğle yemeğinde birşey yemedim tabii sabah fazla kaçırdığım için
açık büfenin sonrasında 1 saat boyunca tempolu yürüyüş yaptım.sonra 2 saat boyunca mağaza gezdim ama hızlı tempoda sallanarak değil:)

sonra pazara gittim yarım saatimi de eşya taşıyarak ve tezgah gezerek harcadım
eve geldim ayakkabımın arkası nasıl vurmuştu ayağımı hemen yıkandım tekrar sonra evde ne kadar spor ayakkabı varsa hepsini makinaya attım yıkadım götürdüm terasa astım bir güzel.eşimin gardrobunu düzenledim kışlık kalmış eşyalarını kaldırdım yazlık eşyalarını çıkardım.paltoları montları makinaya attım.sonra anneciğim kısır yaptı bize bol sebzeli yeşillikli otlu onu yedik.şimdi şekersiz türk kahvesi içiyoruz fal kapadık ona bakıp eğlencezzzz.güzel bir pazar günüydü yarına iş vaaarvalla para verecem üzerine işe gitmemek için

dün serbest günümdü bugün kaldığım yerden devam ettim diyete
ev temizledim bugünde
ev temizlediğim günler spor yapmıyorum tüm gün ayakta olduğum için. yarın spor yapcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…