mehabalar
aksam yımegım erıstelı y mercımek yoort 2 dılım ekmek
bugun kızımla dısarı cıktık parkta gezdık kum oynadık
eşim evdeydı
evı supurup vıledalamıs sagolsun kocacımmm
Ayy bu Ebru Şallı nasıl bişi yaa... Hem o hareketleri yapıyo hemde çenesi hiç durmuyo... Robot gibi biyonik gibi.... Ayyh kıskandım şimdik azcık plates yapiim...
tekrar merhaba kızlarrrr
bugün dışarıda baya coştum yaaa:)herşeyden azar azar yedim valla serbest günümdü.ama maşallah çok da eritmişimdir
sabah açık büfedeydim:
4kk peynir
3 bardak şekersiz çay
3 dilim salatalık
yarım domates
2 dilim kıymalı cantık (gerçekten fazla yemedim valla yaaa)
1 dilim karpuz
eşim ve annem tabiiki kamyon dolusu yediler ama onların kilo problemi yok yesinler yarasınnnn:)
öğle yemeğinde birşey yemedim tabii sabah fazla kaçırdığım için
açık büfenin sonrasında 1 saat boyunca tempolu yürüyüş yaptım.sonra 2 saat boyunca mağaza gezdim ama hızlı tempoda sallanarak değil:)
sonra pazara gittim yarım saatimi de eşya taşıyarak ve tezgah gezerek harcadım
eve geldim ayakkabımın arkası nasıl vurmuştu ayağımı hemen yıkandım tekrar sonra evde ne kadar spor ayakkabı varsa hepsini makinaya attım yıkadım götürdüm terasa astım bir güzel.eşimin gardrobunu düzenledim kışlık kalmış eşyalarını kaldırdım yazlık eşyalarını çıkardım.paltoları montları makinaya attım.sonra anneciğim kısır yaptı bize bol sebzeli yeşillikli otlu onu yedik.şimdi şekersiz türk kahvesi içiyoruz fal kapadık ona bakıp eğlencezzzz.güzel bir pazar günüydü yarına iş vaaarvalla para verecem üzerine işe gitmemek için
evet canım hakikaten hiç yağ yok..ne kadar güzel ama pilates mucize bir spor zaten o da düzenli olarak yapıyor..
Çok zor ama yaa... Göbek hareketlerinin yarısında ben kasılıp kalıyom. ooyy anam ooyy diye diye. Ama bu haksızlık onun kadar ince bacaklarım olsa belkim bende öyle kaldırcam ama benim bi bacağım onun iki bacağına denk. Hal böyleyken gelde kaldır.... Birde orda kal diyor kalksa kalacamda.... Kalmayı geçtim bide fleeex point fleex point oldu canım....
15 dakkada yapabildiğim kadar yaptım ama harbi etkili yani.... O kadar spora insanın iştahı da kalmaz valla...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burada ayrıntılı anlatmışlar bak. ben burdan okuyarak yapmıştım
Maşallah canım oldukça güzel bir gün geçirmişsin. ben evde yorganlarla uğraştım burasının havası çok değişken bir anda güneş kapanıp yağmur inebilir diye yorgan başı bekledim ama değdi içim rahatladı mis gibi havalandı hepsi. oğlumda yeni yeni hastalığını atmaya başladı o yüzden genelde birkaç gündür hep evdeyim.gerçi artık içimden dışarı çıkmakta gelmiyor burası çooook nemli yapış yapış oluyorum kuş gibi açılıyor ağzım çocukla zor oluyor.
ya canım kilo çizelgeni gördümde çok güzel zayıflamışsın.bu kiloyu vermiş birine çok ihtiyacım var umarım cevaplarsın. ben 62 kiloyum 52 olmak istiyorum bir haftadır diyet yapıyorum sebze ve ara öğün bilindik diyet yani bide sabahlar nivea body cd sindeki hareketleri yapıyorum öğleden sonrada bir saat koşu bandında 6 hızında yürüyorum yarım saatte bel hareketleri ve dambılla hareketler yapıyorum sence doğrumu yapıyorum.. lütfen cevap yaz lütfennnn
ii akşamlar kızlar ben bugun öldum yorgunluktan hala ayak parmaklarım agrıyor yol yürümekten.eşimle otobuse bınmedık bugun tabana kuvvet yururduk.ama yedıklerıme öle acayıp dıkkat edemedım.yedeıklerımı yazayım.
sabah kahvaltıyı gec ettık saat 11.30 gıbıydı: 4 adet zeytın,menemen,1 simit ve çay
akşamda 19.00 da tavuk,3 yk şakşuka,yogurt ve 2 ince dilim ekmek ayrıca gun içindede 2 top dondurma yedım hepsı bu kadar. unutmadan bıraz öncede 3 erık yedım
ne cok sey yemısım ya:78::78:
sabah sabah erkenden uyandım bir iç sıkıntısıyla. reglim yaklaşınca hep böyle oluyorum şimdi dua okudum ayetel kürsi biraz rahatladım. rezene çayını sevdim beni gece güzel uyutuyor. oğlumun uyanmasını bekliyorum beraber oğluşla kahvaltı yapacağız.
bu arada 800 gr daha gitmiş benden:92: az önce 1 bardak ılıktan biraz sıcak su içtim. üzerine de yeşil çay içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?