60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar sabah bir bardak süt 3 tane bisküvi yedim
şimdi sirkeli su içip spora başlıyacağım kızım uyanmazsa tabi :26:

kahvaltımı yazayım hemen

artık çok yiyemiyorum kahvaltıda

21 kuru üzüm
2 ceviz içi
yarım kk peynir
bir salatalık
bir bıldırcın yumurtası
bir dilim denge ekmek
bir kupa yeşiil. çayyy

kahvaltımı yazayım hemen

artık çok yiyemiyorum kahvaltıda

21 kuru üzüm
2 ceviz içi
yarım kk peynir
bir salatalık
bir bıldırcın yumurtası
bir dilim denge ekmek
bir kupa yeşiil. çayyy

haklısın canım bir süreden sonra bünye iyi adepte oluyor diyete. insanın canı fazla yemek istemiyor. bu arada afiyet olsun.

nasılsınız kızlarrrrrr
bende kaffaltımı yazim hemencik
1,5 dlm çok tahıllı eppek
1 kk light beyaz peynir(bu seferki fazla lightmış tatsız tuzsuz bişiyyyy)
1 kırmızı biber
1 küççük tomatooo

sabah servisi kaçırdım 10 dk yürüyüş yapmış oldumm,metroya kadar yürüdümm

bende tam tersi tok karnına spor yapamıyorum
hemen yoruluyorum yemeği yeyince benim direk yatma pozüsyonu alasım geliyor

betülcümm bende her yaptığımda seninle aynıı duygular içerisinde oluyorummhakikaten iştah kalmıyor adamda bir tatşlı görsem aklıma karın hareketlerindeki ağrılarım geliyor,vazgeçiyorum yemektenn

gunaydın kızlar.haftasonu cozuttum ben yine,bugun kaldıgım yerden devam etcem.midem hala şiş o yuzden kahvaltı edesım de yok,1 saat kadar sonra bişeyler atıstırırım,zaten dişçiye gitcem 11 de.

bu arada regl oldum sonunda,biraz rahatladım,eski bir dosta kavusmus gibi oldumm

üff bacım yaaa,diyet insanı oldun çıktın sen de başıma haaanörüyon bu arada

günaydın şekerler...henüz kahvaltı yapmadım simit peynir var yanımda ama yiyemiyorum.çok afaedersiniz çıkaracak gibiyim.üf miğdeyide üşüttüm galiba sabah kızımda çıkarıyordu.üşütmüş ateşi vardı.sabah sabah ta sizlerinde miğdesini kaldırdım.durum böyle..kızlar c.tesi doktora gittim bebeşim 1,5 aylık olmuş..kesesini gördük sonunda birde kalp atışlarıda vardı.ama doktor dinlettirmedi ilk aşamada çok zararlı bebek için dedi.atsında kalbi ben duymasamda olur şimdilik...

iyi balımmm tozutunca yinede devaö et işteee,en azından kilo almaaa

Günaydın cici kızlar..
Uzun bir aradan sonra aranıza döndüm..
Geçen hafta oğlum doğum gününde hastalandı ve ailecek hepimizi hasta etti.
Nasıl virüsse yapıştı yakamıza.
Perşemebe günü önce oğlumu hastaneye götürdüm, sonra da işe geldim, dr. a ilaç yazdırıp eve gittim.
Oğlum şimdi iyi ama ben iyileşemedim tabi..
Diyet, sağlıklı beslenme falan yalan oldu 1 hafta da tabi..
Bu arada 1 haziran oğlumun doğum günü itibariyle tartı beni tam 55,4 gr gösterdi...
yani 1 sene sonra sadece yarım kilo farkla aynı kiloya döndüm.. ama bu 1 hafta bana kilo olarak döndü.. 600 gr.. sabah 56 ydım..

Son düzenleme:

geçmiş olsunn cimiiiii,dikkat et bebişeeee

5 günde 600 grm almadın yaaa,şişkinlik falan vardırrrr,ben sallarım benene beneneeee:92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
5 günde 600 grm almadın yaaa,şişkinlik falan vardırrrr,ben sallarım benene beneneeee:92::92::92::92::92::92::92:

Salla Fambığım salla.. ben de sallayayım :92::92::92::92::92::92:

Valla almış olabilirim.. Yemek falan yapamadığımdan doğum gününden kalma börek çörek yedim hep...Ama olsun bu sabah itibariyle yeniden başlıyorum.. Kaçamaksız 2 haftayla veririm gene kiloları umarım..

o eski dosta bide ben kavuşsamda bitse şişlik ya

Fambık Var mı kaçırdığım önemli bişi..
Geçmiş şimdi sayfalarca olmuştur, okunmaz ki sen bana özet geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…