- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
tebrikler tatlımmmmmmm
günaydınlar sabah bir bardak süt 3 tane bisküvi yedim
şimdi sirkeli su içip spora başlıyacağım kızım uyanmazsa tabi :26:
kahvaltımı yazayım hemen
artık çok yiyemiyorum kahvaltıda
21 kuru üzüm
2 ceviz içi
yarım kk peynir
bir salatalık
bir bıldırcın yumurtası
bir dilim denge ekmek
bir kupa yeşiil. çayyy
canım günaydın. kahvaltın sadece bu kadarcık mı :26: bunun üzerine nasıl spor yapılır ki insan ölür
Çok zor ama yaa... Göbek hareketlerinin yarısında ben kasılıp kalıyom. ooyy anam ooyy diye diye. Ama bu haksızlık onun kadar ince bacaklarım olsa belkim bende öyle kaldırcam ama benim bi bacağım onun iki bacağına denk. Hal böyleyken gelde kaldır.... Birde orda kal diyor kalksa kalacamda.... Kalmayı geçtim bide fleeex point fleex point oldu canım....
15 dakkada yapabildiğim kadar yaptım ama harbi etkili yani.... O kadar spora insanın iştahı da kalmaz valla...
betülcümm bende her yaptığımda seninle aynıı duygular içerisinde oluyorumm hakikaten iştah kalmıyor adamda bir tatşlı görsem aklıma karın hareketlerindeki ağrılarım geliyor,vazgeçiyorum yemektenn
üff bacım yaaa,diyet insanı oldun çıktın sen de başıma haaanörüyon bu arada
gunaydın kızlar.haftasonu cozuttum ben yine,bugun kaldıgım yerden devam etcem.midem hala şiş o yuzden kahvaltı edesım de yok,1 saat kadar sonra bişeyler atıstırırım,zaten dişçiye gitcem 11 de.
bu arada regl oldum sonunda,biraz rahatladım,eski bir dosta kavusmus gibi oldumm
günaydın şekerler...henüz kahvaltı yapmadım simit peynir var yanımda ama yiyemiyorum.çok afaedersiniz çıkaracak gibiyim.üf miğdeyide üşüttüm galiba sabah kızımda çıkarıyordu.üşütmüş ateşi vardı.sabah sabah ta sizlerinde miğdesini kaldırdım.durum böyle..kızlar c.tesidoktora gittim bebeşim 1,5 aylık olmuş..kesesini gördük sonunda birde kalp atışlarıda vardı.ama doktor dinlettirmedi ilk aşamada çok zararlı bebek için dedi.atsında kalbi ben duymasamda olur şimdilik...
Günaydın cici kızlar..
Uzun bir aradan sonra aranıza döndüm..
Geçen hafta oğlum doğum gününde hastalandı ve ailecek hepimizi hasta etti.
Nasıl virüsse yapıştı yakamıza.
Perşemebe günü önce oğlumu hastaneye götürdüm, sonra da işe geldim, dr. a ilaç yazdırıp eve gittim.
Oğlum şimdi iyi ama ben iyileşemedim tabi..
Diyet, sağlıklı beslenme falan yalan oldu 1 hafta da tabi..
Bu arada 1 haziran oğlumun doğum günü itibariyle tartı ben tam 55,4 gr gösterdi...
yani 1 sene sonra sadece yarım kilo farkla aynı kiloya döndüm.. ama bu 1 hafta bana kilo olarak döndü.. 600 gr.. sabah 56 ydım..
5 günde 600 grm almadın yaaa,şişkinlik falan vardırrrr,ben sallarım benene beneneeee:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
gunaydın kızlar.haftasonu cozuttum ben yine,bugun kaldıgım yerden devam etcem.midem hala şiş o yuzden kahvaltı edesım de yok,1 saat kadar sonra bişeyler atıstırırım,zaten dişçiye gitcem 11 de.
bu arada regl oldum sonunda,biraz rahatladım,eski bir dosta kavusmus gibi oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?