Fambık Var mı kaçırdığım önemli bişi..
Geçmiş şimdi sayfalarca olmuştur, okunmaz ki sen bana özet geç
nilicim tebrikler valla ne güzel verdin kız kilolarıcanım merhaba. bir bakıma doğru yapıyorsun ama sadece sebze olmaz tavuk - balık tüketmen gerek. günde en az 2 lt su içmen gerek. ben gün içinde fazlaca bitki çayı içiyorum ama form çayı kullanmıyorum içinde sinemaki var onların bağırsakları tembelleştiriyor. genelde yeşil çay - son zamanlar rezene çayı çok içtim - böğürtlen - papatya çayı çok içerim. artı ara öğünlerde genelde elma - salatalık - kakaolu süt - Türk kahvesi içiyorum. ve tabii ki sebze ve zeytin yağlı yemek çok pişiriyorumonun dışında banttaki hızını düşür hayatım. 4.7 ve 5.5 arası yürümeye çalış bünye o zaman daha güzel yağ yakıyormuş. hugocuğumuz var bizim bende ondan öğrendim bunu.. onun dışında yaptıkların güzel yani.
günaydın kızçeler nasılsınızzzz
sirkeli su 300ml içtim
ben bugun nesfite basladım
yarım bardak süt +5 kasık nesfitt
2 kuru1 yaş kayısı
2ceviz
1 marul yedim
simdi funda + yeşil çay içiyorum
ara ayran+elma yiycemm
nilicim tebrikler valla ne güzel verdin kız kiloları:92::92::92::92: senin bu yurume bandının adı ne canımm
yeni arkadaşlar katıldııııı....
cimi ve ecrin hamileee......
ben,nugiii hala kilo vermedikkk.....
neruşun babası geldii bide temzilik işleri var pek takılmiyyyy....
kukulimmm öğretmenliğe atandı erzincana.....
ben pilatese başladımmmmmm,canım çıkiyyyyyy.....
bu kadderrrrrrrr
o eski dosta bide ben kavuşsamda bitse şişlik ya
Loksi gelmiş, hoşgelmiş...
Nasıl gidiyor sağlıklı beslenme işler bakim...
afiyet olsunnnnn,pepeti sen spor yapıyo muydunnn:44:
günaydın kızlar,
nasılsınız ? ben regl olamadım onun gerginliği hem üstümde hem vucudumda. patlicam yaa :84::84::84:
çok şekersin ya hiç birşeyide atlamışsın maşallah....yeni arkadaşlar katıldııııı....
cimi ve ecrin hamileee......
ben,nugiii hala kilo vermedikkk.....
neruşun babası geldii bide temzilik işleri var pek takılmiyyyy....
kukulimmm öğretmenliğe atandı erzincana.....
ben pilatese başladımmmmmm,canım çıkiyyyyyy.....
bu kadderrrrrrrr
çok şekersin ya hiç birşeyide atlamışsın maşallah....
Kızlar şimdi Türk kahvemi içiyorum.az önce apartmanımızı silen bayan geldi çocukları üniversitede okuyor çok tatlı ve çok bilgili bir bayan çok severim kendisini. bana baktı baktı çok kilo vermişsin çok belli olmuş dedi 15 yaşında ki kızlar gibi olmuşsun dedi ama artık kilo verme böyle kal dedi iyi de ben bunu nasıl başarıcam kızlar ? diyet yapmaya alıştım hedefim 53 tü 51 kg oldum. aslında bende daha fazla vermek istemiyorum haliyle artık bekar değilim ve bedenimde hamilelik ve doğumla beraber esneme oldu fazla zayıflık yakışmayacakmış gibi geliyor bana ne yapsam acaba siz söyleyin bana ..
[ı]hayır yapamıyorum canım sadece 2 gündür kızı alıp parka itmeli bisikletini iterekten yürüyüp geliyorum, bundan sonra hergun yürüyecem bide hiç kaçamak yapmıycam bu kaçıncı söz verisim kendime yaaa:84::84::84::84::84:[/ı]
ayy ben bir rahatladım bir rahatladım anlatamam yaniiiyalnız şimdi de karnım ağrıyor onu netcez bilmiyom.
yalnız şunu farkettim kızlar,doğum sancısı bizim bu her ay çektiğimiz adet sancısının biraz şiddetlenmiş hali,o yüzden dogum yapcak arkadaslar gözlerinde büyütmesinler,bu sancıyla günlerce nasıl yasıyorsak onu da birkaç saatte bitirip bebeğimize kavuşuveriyozzzz
günaydın kızçeler nasılsınızzzz
sirkeli su 300ml içtim
ben bugun nesfite basladım
yarım bardak süt +5 kasık nesfitt
2 kuru1 yaş kayısı
2ceviz
1 marul yedim
simdi funda + yeşil çay içiyorum
ara ayran+elma yiycemm
nilicim tebrikler valla ne güzel verdin kız kiloları:92::92::92::92: senin bu yurume bandının adı ne canımm
hedefinden fazla kilo verenlere yardımcı olamıyoruzzzznormal düzenine dönnn kilo vermezsin işte,ekmek dilimin artır,meyve sayını artır,sebzeleri 6 kaşık yiyosan 8 kaşık yeee vermezsinn,bundan kolayı mı var yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?