60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fambık Var mı kaçırdığım önemli bişi..
Geçmiş şimdi sayfalarca olmuştur, okunmaz ki sen bana özet geç

yeni arkadaşlar katıldııııı....
cimi ve ecrin hamileee......
ben,nugiii hala kilo vermedikkk.....
neruşun babası geldii bide temzilik işleri var pek takılmiyyyy....
kukulimmm öğretmenliğe atandı erzincana.....
ben pilatese başladımmmmmm,canım çıkiyyyyyy.....
bu kadderrrrrrrr

günaydın kızçeler nasılsınızzzz
sirkeli su 300ml içtim

ben bugun nesfite basladım
yarım bardak süt +5 kasık nesfitt
2 kuru1 yaş kayısı
2ceviz
1 marul yedim

simdi funda + yeşil çay içiyorum

ara ayran+elma yiycemm

nilicim tebrikler valla ne güzel verdin kız kiloları :92::92::92::92: senin bu yurume bandının adı ne canımm

afiyet olsunnnnn,pepeti sen spor yapıyo muydunnn:44:

Anam kukuli öğretmen oldu yaşasın.. Erzincan biraz uzak olmuş ama tercihlerini kendi yaptı di mi, vardır bi bildiği. Hayırlısı olsun inşallah..
Pilatese mi başladın Ay canım benim.. ben de 2 kilo sonra başlayacağım sanırım..

günaydın kızlar,
nasılsınız ? ben regl olamadım onun gerginliği hem üstümde hem vucudumda. patlicam yaa :84::84::84:

Loksi gelmiş, hoşgelmiş...
Nasıl gidiyor sağlıklı beslenme işler bakim...

hojbulduk yclgnttcrtlterelliğiciğimmçok umut vadetmesem de takılıyom işte.gecen hafta fena değildi aslında ,öğünler iyiydi,birde dışarda yürüyüş yaptım ,hafta sonu karıstıtdım yine,bugun yeni bir cun cancagızım ,yeni şeyler söylemek lazım diyerekten başlıyorum.şöle biraz pozitif enerji saçayım etrafa

afiyet olsunnnnn,pepeti sen spor yapıyo muydunnn:44:

[ı]hayır yapamıyorum canım sadece 2 gündür kızı alıp parka itmeli bisikletini iterekten yürüyüp geliyorum, bundan sonra hergun yürüyecem bide hiç kaçamak yapmıycam bu kaçıncı söz verisim kendime yaaa:84::84::84::84::84:[/ı]

günaydın kızlar,
nasılsınız ? ben regl olamadım onun gerginliği hem üstümde hem vucudumda. patlicam yaa :84::84::84:

ayy ben bir rahatladım bir rahatladım anlatamam yaniiiyalnız şimdi de karnım ağrıyor onu netcez bilmiyom.
yalnız şunu farkettim kızlar,doğum sancısı bizim bu her ay çektiğimiz adet sancısının biraz şiddetlenmiş hali,o yüzden dogum yapcak arkadaslar gözlerinde büyütmesinler,bu sancıyla günlerce nasıl yasıyorsak onu da birkaç saatte bitirip bebeğimize kavuşuveriyozzzz

çok şekersin ya hiç birşeyide atlamışsın maşallah....

Kızlar şimdi Türk kahvemi içiyorum. az önce apartmanımızı silen bayan geldi çocukları üniversitede okuyor çok tatlı ve çok bilgili bir bayan çok severim kendisini. bana baktı baktı çok kilo vermişsin çok belli olmuş dedi 15 yaşında ki kızlar gibi olmuşsun dedi ama artık kilo verme böyle kal dedi iyi de ben bunu nasıl başarıcam kızlar ? diyet yapmaya alıştım hedefim 53 tü 51 kg oldum. aslında bende daha fazla vermek istemiyorum haliyle artık bekar değilim ve bedenimde hamilelik ve doğumla beraber esneme oldu fazla zayıflık yakışmayacakmış gibi geliyor bana ne yapsam acaba siz söyleyin bana ..

hedefinden fazla kilo verenlere yardımcı olamıyoruzzzznormal düzenine dönnn kilo vermezsin işte,ekmek dilimin artır,meyve sayını artır,sebzeleri 6 kaşık yiyosan 8 kaşık yeee vermezsinn,bundan kolayı mı var yawww

canım sen sadece yediklerini kısarak zayıflamak istiyorsun ama hiç ama hiçç sağlıkıı değill,hem kasın gidecek yağlar kaalacak yine istediğin gibi görünmeyeceksinn,kıyafetlerden gözükmeyecek yağların ama bikini giymek istediğin için diyorum bikinide istediğin gibi görünmeyeceksinn,sporsuzzz zor canımmm,azcık spora ağırlık verrrr,lesli teyzeden yappp o bayağı zevkli yürüme bandı olmayanlar için süper

o kaadar kolay anlattın kii doğurasım geldi birdennnama katılıyorum evettttt çok haklısınnnnnn

canımcım afiyet olsun. teşekkür ederim canım benim. koşu bandımın markası goodman 310

haklısın ama tekrar kilo almaktan da korkuyorum.

Günaydın canlarım,
Hepinize afiyet olsun....

Dün gece pazartesi sendromundan uyuyamadım diyebilirim. Her saat başı yataktan kalkıp bir tur attım, gece sporu sayılır mı dersiniz Gece ne kadar uzarsa sanki sabah gelmicek....

Eeee naparsam yapiim sabah oldu.

Gece dolanırken 4 bisküvi normal bisküvi yedim ama stres altındaydım...

Kahvaltı :

1 yumurta
4 misket köfte
2 çerliston biber

Öğlen yoğurtla specil-k yerim heralde.

Ara : salatalık yerim tabi dışarda olcam bu gün yiyemeyedebilirim

Akşam Allah kerim evimde olabilirsem güzel bir salatalıklı dereotlu cacık yaparım onu yerim. Yanınada 1 dilim g.l. ekmek ımmh...
Bu hafta öğünlerimi daha küçültmeye çalışıcam inşallah sporda da fire vermeden yaparsam biraz kilo yakabilirim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…