60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn kızlaarrrrr.... cnmmm hiçbişiiii istemiyyyyyyy:120::120::120::120::120: amaa ilacc içicemm diee bir bardakk ballı sütlee 5 tanee burcakk yidimmmm lokmalarr agzımdaa büyüdüü resmennnn:26::26::26:

slm kızlar nassınız bakem...
Ben çok yorgunum yoğun bir haftasonuydu birde pazartesi sendromu bu gün kendime zor gelirim...

Aferin kız başladın mı nesfit diyetine ben 1 kilo daha vermişim birazcık spora ara verdim ayagımı sakatladım

Yok canım ben kahvaltılık yemekten sıkılınca alternatif olarak yiyorum nesfiti.... Bu arada işimi sormuşsun.. Yönetici asistanıyım şimdilik...

Geçmiş olsun şekercim, havalarda ısınırken tam.... Ayy nazlı bebişinizde nihayet göstermiş kendisini, çok sevindim....

Maşallah Aman almada ayy insan bir başladımı kilo almaya önüne geçemiyor. Zaten vücudumuz meyiilli almaya

günaydınnn kızlaarrrrr.... cnmmm hiçbişiiii istemiyyyyyyy:120::120::120::120::120: amaa ilacc içicemm diee bir bardakk ballı sütlee 5 tanee burcakk yidimmmm lokmalarr agzımdaa büyüdüü resmennnn:26::26::26:

ah canım aynı durumda yım sabah 8 den beridir bir simit yiyeceğim koparıp ağzıma koyuyorum dakikalarca çiğniyorum yutamıyorum.yeni bitirebildim...
canım ben bebişimin kesesini gördüm sonunda.kalp atışıda vardı.darısı baınna canım benim.

ayyyyy cimcimeeeeeee gördünmüü bebigiiiiiiii olsunn atsındaa minnak kalbii duymayıver azcık daha ayyy bendee görsemmm artıkın yaaaaaa daha önümüzdeki carsamba gidicem benn 9 günn varrrrr

Günaydın kızlarrr hepinize afiyet olsunn ve iyi haftalarrr...
Sabah;
2 dilim kepek ekmeği
b.peynir
azıcık kaşar peynir
1 domates
1 fincan şekersiz çay içtimm...
Sabah tartıldım 60.2 dio tartı Doğru mu deil mi bilemedim havaya girmedim ama eer doğruysa 300 gr daha gtti demektr

Geçmiş olsun şekercim, havalarda ısınırken tam.... Ayy nazlı bebişinizde nihayet göstermiş kendisini, çok sevindim....

evet gösterdi en sonunda edepli birşey bu sanırsam...kayınvalidemlere sürekli diyiyordum şehzade geliyor diye.dün erkek ismi buldular bile.espiri yapmak bile yasak.adı ya muhammmet mustafa yada mustafa taha olacakmış....eşim öyle dyiyor.kız olursada busenaz.kızım sude naz ya ondan...dedim 8.aya kadar isim davasını nkapatalım lütfen...

hoşgeldin bebişim özledim seni
beş günde kilo alınmaz yediklerinin ağırlığıdır o bikaçgüne atılır merak etme

ayyyyy cimcimeeeeeee gördünmüü bebigiiiiiiii olsunn atsındaa minnak kalbii duymayıver azcık daha ayyy bendee görsemmm artıkın yaaaaaa daha önümüzdeki carsamba gidicem benn 9 günn varrrrr
canım benim geç olsun temiz olsun.sıkma canını...gördük şehzadeyiiçimden erkek miş gibi geliyor.birde kızım bebeklerini getirip karnımın üzerine koyuyor ne yapıyorsun diyiyorum kardeşimem bebek veriyorum diyiyor.ay çok şekerdi ya...

slmmmm kızlaaarrr herkesleree günaydınnn
hafta sonunuz güzel geçmiştir inş. geçmişi okumadım henüz. neler yaptınız bakem.
ben hafta sonu oldukça hareketliydim cumartesi serdar ortaç konserine gttik. çok güzeldi hoıpladım zıpladım dans ettim.ohhhhhhhh

pazar günüde evde biraz temzlik vardı sona alışveriş fln derken yine bayaaa yürdük avm den eve yürüyerek geldik.

gelelim bugün kahvaltım

1 kupa şekersiz çay
2 .5 dilim ruşeymli ekmek
3 zweytn
2 kk peynir
maydonoz
domates
salatalık
2 tk pekmez
2 yk yoort
1\2 tk acı sos

geçmişi okuyayım bakalımm

haftada 6 gün dikkat et sağlıklı beslen haftada bir gün ödül günü olsun böye uyarmı sana :107:

hügooooo sağlıklı kaçamaklarımı diyom sana:87:
ctesi 3 adet kepekli kır pidesi yaptım öğle 3te yedim hepsinii,ecücükte normak unlu olanından yedim,yarım avuç içi kadardı işteee,sonra avmye gittik akşam geç geldikkk bişey yiyemedim o vakte kadarr.
ertesi günde yani pazr günü
3 kare bitter ve 9 adet hurmadan oluşan truff tarifinden yaptımmm
8 adet turuf çıktı meydaneeee,hepside birbirinden şahaneeee,hepiciğini hüptettim mideyeeeee

nugiş psikoloğa gidecekti sabahtan
inşallah iyi geçer
acep bizdende bahsedermiki uzun zamandır hayatının merkeziindeyiz çünkü :86:

ctesi günüüü 45 dk,pazar günüde 40 dk yürüdümm bidee yürüme bandındaa
bu akşamda pilatess varrrrrr,gelsin karın ağrısı ,sızlasın herbir yanımm,inim inimmmm inleyeyimmmm azcık yawww

ayyyy kıyamammm ona bennn bebiklerini de paylasırmısssss evett gec olsunn temizz olsun bakalımmm öyle kandırıyom kendimiii:97::97::97: babamın esi dee erkekk diee tutturduu ve cinsiyetini ögrenmedikk haketten erkekk dogduu... belkimm erkektirr... benimkide erkek olsa güsell olurr aslındaa en azındann arasında 3 yass olan bi kuzeni olurr... kızların hepsiyle en az 9 yas olcakk.. cocukumm yalnızz kalmaz o zamann.. benim için farketmiyoo hiçç saglıklı olsundaaa bebeikk içinn erkekk olmakk daha i olabilirr insanlarr dogruu söylüyoo bana 9 ayy hiç bitmicekkkk:90::90::90::90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…