Aferin kız başladın mı nesfit diyetine ben 1 kilo daha vermişim birazcık spora ara verdim ayagımı sakatladım
günaydın şekerler...henüz kahvaltı yapmadım simit peynir var yanımda ama yiyemiyorum.çok afaedersiniz çıkaracak gibiyim.üf miğdeyide üşüttüm galiba sabah kızımda çıkarıyordu.üşütmüş ateşi vardı.sabah sabah ta sizlerinde miğdesini kaldırdım.durum böyle..kızlar c.tesidoktora gittim bebeşim 1,5 aylık olmuş..kesesini gördük sonunda birde kalp atışlarıda vardı.ama doktor dinlettirmedi ilk aşamada çok zararlı bebek için dedi.atsında kalbi ben duymasamda olur şimdilik...
Kızlar şimdi Türk kahvemi içiyorum.az önce apartmanımızı silen bayan geldi çocukları üniversitede okuyor çok tatlı ve çok bilgili bir bayan çok severim kendisini. bana baktı baktı çok kilo vermişsin çok belli olmuş dedi 15 yaşında ki kızlar gibi olmuşsun dedi ama artık kilo verme böyle kal dedi iyi de ben bunu nasıl başarıcam kızlar ? diyet yapmaya alıştım hedefim 53 tü 51 kg oldum. aslında bende daha fazla vermek istemiyorum haliyle artık bekar değilim ve bedenimde hamilelik ve doğumla beraber esneme oldu fazla zayıflık yakışmayacakmış gibi geliyor bana ne yapsam acaba siz söyleyin bana ..
günaydınnn kızlaarrrrr.... cnmmm hiçbişiiii istemiyyyyyyy:120::120::120::120::120: amaa ilacc içicemm diee bir bardakk ballı sütlee 5 tanee burcakk yidimmmmlokmalarr agzımdaa büyüdüü resmennnn:26::26::26:
Geçmiş olsun şekercim, havalarda ısınırken tam.... Ayy nazlı bebişinizde nihayet göstermiş kendisini, çok sevindim....
hoşgeldin bebişimGünaydın cici kızlar..
Uzun bir aradan sonra aranıza döndüm..
Geçen hafta oğlum doğum gününde hastalandı ve ailecek hepimizi hasta etti.
Nasıl virüsse yapıştı yakamıza.
Perşemebe günü önce oğlumu hastaneye götürdüm, sonra da işe geldim, dr. a ilaç yazdırıp eve gittim.
Oğlum şimdi iyi ama ben iyileşemedim tabi..
Diyet, sağlıklı beslenme falan yalan oldu 1 hafta da tabi..
Bu arada 1 haziran oğlumun doğum günü itibariyle tartı beni tam 55,4 gr gösterdi...
yani 1 sene sonra sadece yarım kilo farkla aynı kiloya döndüm.. ama bu 1 hafta bana kilo olarak döndü.. 600 gr.. sabah 56 ydım..
canım benim geç olsun temiz olsun.sıkma canını...gördük şehzadeyiayyyyy cimcimeeeeeee gördünmüü bebigiiiiiiiiolsunn atsındaa minnak kalbii duymayıver azcık daha ayyy bendee görsemmm artıkın yaaaaaa daha önümüzdeki carsamba gidicem benn 9 günn varrrrr
hojbulduk yclgnttcrtlterelliğiciğimmçok umut vadetmesem de takılıyom işte.gecen hafta fena değildi aslında ,öğünler iyiydi,birde dışarda yürüyüş yaptım ,hafta sonu karıstıtdım yine,bugun yeni bir cun cancagızım ,yeni şeyler söylemek lazım diyerekten başlıyorum. şöle biraz pozitif enerji saçayım etrafa
haftada 6 gün dikkat et sağlıklı beslen haftada bir gün ödül günü olsun böye uyarmı sana :107:
yok ona tam tersini vercen,1 gün sağlıklı,diğer 6 gün kaçamak günü,ancak ozmaan diyete tam gaz devam eder
canım benim geç olsun temiz olsun.sıkma canını...gördük şehzadeyiiçimden erkek miş gibi geliyor.birde kızım bebeklerini getirip karnımın üzerine koyuyor ne yapıyorsun diyiyorum kardeşimem bebek veriyorum diyiyor.ay çok şekerdi ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?