evet gösterdi en sonunda edepli birşey bu sanırsam...kayınvalidemlere sürekli diyiyordum şehzade geliyor diye.dün erkek ismi buldular bile.espiri yapmak bile yasak.adı ya muhammmet mustafa yada mustafa taha olacakmış....eşim öyle dyiyor.kız olursada busenaz.kızım sude naz ya ondan... dedim 8.aya kadar isim davasını nkapatalım lütfen...
hügooooo sağlıklı kaçamaklarımı diyom sana:87:
ctesi 3 adet kepekli kır pidesi yaptım öğle 3te yedim hepsinii,ecücükte normak unlu olanından yedim,yarım avuç içi kadardı işteee,sonra avmye gittik akşam geç geldikkk bişey yiyemedim o vakte kadarr.
ertesi günde yani pazr günü
3 kare bitter ve 9 adet hurmadan oluşan truff tarifinden yaptımmm
8 adet turuf çıktı meydaneeee,hepside birbirinden şahaneeee,hepiciğini hüptettim mideyeeeee
hoşgeldin bebişimözledim seni
beş günde kilo alınmaz yediklerinin ağırlığıdır obikaçgüne atılır merak etme
slmmmm kızlaaarrr herkesleree günaydınnn
hafta sonunuz güzel geçmiştir inş. geçmişi okumadım henüz. neler yaptınız bakem.
ben hafta sonu oldukça hareketliydim cumartesi serdar ortaç konserine gttik. çok güzeldi hoıpladım zıpladım dans ettim.ohhhhhhhh
pazar günüde evde biraz temzlik vardı sona alışveriş fln derken yine bayaaa yürdük avm den eve yürüyerek geldik.
gelelim bugün kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
2 .5 dilim ruşeymli ekmek
3 zweytn
2 kk peynir
maydonoz
domates
salatalık
2 tk pekmez
2 yk yoort
1\2 tk acı sos
geçmişi okuyayım bakalımm
Hoşbuldum canım.. Ben de özledim valla..
Ay inşallah gider o yarım kilo da...
Bu arada diyetisyen randevum da ayın 10 undaydı 1 hafta sonraya mı değiştirsem acaba..
Hoşbuldum canım.. Ben de özledim valla..
Ay inşallah gider o yarım kilo da...
Bu arada diyetisyen randevum da ayın 10 undaydı 1 hafta sonraya mı değiştirsem acaba..
okeyto bebikbende cumartesi sabah 2 normal poğaça 2 sigara böreği yedim ama kızartma değildi. hemen kayınvalidenin evini sildim süpürdüm 2 saatimi almıştır. sonra türk kahvesi içtim şekersiz. öğlen yemedim bişey pikniğe gittik ızgara kanat salata az ekmek ve doğal şekersiz karaüzümsuyu içtim yanında. akşam bişey yemedim bi tane ince uzun bitter çikolata yedim bu kadardı. dün sabah yine normal düzene döndüm. dün ev temizledim. bugün sporu yaptım. hee benimkide beylee oldu :86:
eşim spor salonuna yazılmışşş,benden gizli gizli spor yapıyomuşşşşbak kaslarım oldu diyoooo 2 günde nası oluyosa artıkkk,ısrralarım sonuç verdiiii sonundaaaa
famirto sloganımız belli kaçamak haftada bir gün ve şerbetli tatlı yok
hafta içide spor düzenli. bu çok önemli spor düzenli oldumu heç korkma çok zevkli olcek. sen eskiden düzenli yapamıyodunya şimdi başladınya çok fark olcek
bigün pilates karın diğer gün kardiyo
yanlızzzzzz ben bu bitkisel yağlarla yapılan masajın etkisini gördüm haberin olsun
geçmiyor canım düşünce olarak ama bak daha dün sanki öğrendim hamile olduğumu ama 1,5 aylık olmuş bile..zaman geçiyorda bizlere geçmiyor...ayyyy kıyamammm ona bennn bebiklerini de paylasırmısssssevett gec olsunn temizz olsun bakalımmm öyle kandırıyom kendimiii:97::97::97: babamın esi dee erkekk diee tutturduu ve cinsiyetini ögrenmedikk haketten erkekk dogduu... belkimm erkektirr... benimkide erkek olsa güsell olurr aslındaa en azındann arasında 3 yass olan bi kuzeni olurr... kızların hepsiyle en az 9 yas olcakk.. cocukumm yalnızz kalmaz o zamann.. benim için farketmiyoo hiçç saglıklı olsundaaa bebeikk içinn erkekk olmakk daha i olabilirr insanlarr dogruu söylüyoo bana 9 ayy hiç bitmicekkkk:90::90::90::90::90::90::90:
benim kızda 12. haftada cinsiyetini belli etmişti,kayınvalideme kızmışşş diyodumm,yok kızlar göstermezzz kız değildir o diyoduuuu,Allah Allhhh eeee o zaman gözüken şey erkek olmadığınııı diyor dedimmmm.
3 kızınında oğulları varr,kız olsun diye ölüp bitiyorlarrrr,bizimki kız oluncaa hoşlarına gitmedi demekküüüüüü
afiyet ossun hügocummmmm,ben bişey farkettim kepek unla yapılanlar maya kullansanda kabarmiyyyy,puf puff olmiyy netcezzz:44:beyaz unla yaptığım pammuk gibiydi benimkii katur kuturrrr,ama olsun yinede seviyom tadınıı
bu arada ben ilk defa bitterin tadını beğendimm,asıl çikolata buymuş dedim ayolll,önceeden asla yiyemezdimm hatta cornettonun dibinde olurya bitter çikolata onu çöpe atrdımm,yiyemezdimm,ama bayıldımmmm yahuuuuuu şimdilerde,neden acabaaa:44:
yok değiştirme,ecükk fırçalasın senide kendine gelllll
eşim spor salonuna yazılmışşş,benden gizli gizli spor yapıyomuşşşşbak kaslarım oldu diyoooo 2 günde nası oluyosa artıkkk,ısrralarım sonuç verdiiii sonundaaaa
ayyy kıss fambıkitooooyeni arkadaşlar katıldııııı....
cimi ve ecrin hamileee......
ben,nugiii hala kilo vermedikkk.....
neruşun babası geldii bide temzilik işleri var pek takılmiyyyy....
kukulimmm öğretmenliğe atandı erzincana.....
ben pilatese başladımmmmmm,canım çıkiyyyyyy.....
bu kadderrrrrrrr
saol cnm benm. abimn görev yaptığı okul cnm bilerek yazmıştık doğuda daha kötü yerler köyler sınır yerler fln olmasın die orayı garanti olsun die yazmıştık bideabimn tanıkdıkları olduğu için ordaAnam kukuli öğretmen oldu yaşasın.. Erzincan biraz uzak olmuş ama tercihlerini kendi yaptı di mi, vardır bi bildiği. Hayırlısı olsun inşallah..
Pilatese mi başladın Ay canım benim.. ben de 2 kilo sonra başlayacağım sanırım..
cnm benm biliorum çalışıosun yoruluosun bide kızın var ama leslie yapmayı denesene. bak mutlaka faydasını görüceksin yani sadece hafta da 3 gün birer gün arayla yap bi 2 hafta dene.faydasını mutlaka görüceksinn.[ı]hayır yapamıyorum canım sadece 2 gündür kızı alıp parka itmeli bisikletini iterekten yürüyüp geliyorum, bundan sonra hergun yürüyecem bide hiç kaçamak yapmıycam bu kaçıncı söz verisim kendime yaaa:84::84::84::84::84:[/ı]
kızzzz herkes bişi dio valla kuzenimde adet sancısının kat kat fazlası dedi bi barttı sorma..ayy ben bir rahatladım bir rahatladım anlatamam yaniiiyalnız şimdi de karnım ağrıyor onu netcez bilmiyom.
yalnız şunu farkettim kızlar,doğum sancısı bizim bu her ay çektiğimiz adet sancısının biraz şiddetlenmiş hali,o yüzden dogum yapcak arkadaslar gözlerinde büyütmesinler,bu sancıyla günlerce nasıl yasıyorsak onu da birkaç saatte bitirip bebeğimize kavuşuveriyozzzz
tatlım tebrk ederim.aynı şey benmde başıma geldiği için hemen yardımcı olmak istedim bi ara istemedğim halde git gide kilo veriodum hemen yedklerimi artırdım. şimide de öle diyet yaptığım zmanlardan daha çok yiorum şimdi eskiden mesela 4-5-6 kaşık yiodum yemekleri şimdi 7-8 kaşık yiorum meyveyi sebeyi ekmeği hepsini artırdımmm.sende öle yap. yoksa git gide kilo verirsin cnm dikkatli ol.Kızlar şimdi Türk kahvemi içiyorum.az önce apartmanımızı silen bayan geldi çocukları üniversitede okuyor çok tatlı ve çok bilgili bir bayan çok severim kendisini. bana baktı baktı çok kilo vermişsin çok belli olmuş dedi 15 yaşında ki kızlar gibi olmuşsun dedi ama artık kilo verme böyle kal dedi iyi de ben bunu nasıl başarıcam kızlar ? diyet yapmaya alıştım hedefim 53 tü 51 kg oldum. aslında bende daha fazla vermek istemiyorum haliyle artık bekar değilim ve bedenimde hamilelik ve doğumla beraber esneme oldu fazla zayıflık yakışmayacakmış gibi geliyor bana ne yapsam acaba siz söyleyin bana ..
Kukuleta hayırlı olsun canım benim.. Ataman yapılmış..
geçmiyor canım düşünce olarak ama bak daha dün sanki öğrendim hamile olduğumu ama 1,5 aylık olmuş bile..zaman geçiyorda bizlere geçmiyor...rabbim sağlıklısını versinde önemli değil cinsiyet...
öyle derler benim kızımda 4,5 aya kadar göstermemişti...şimdi ise utanma kalmamış her yerde sıyırıp wc ye gidiyor.alıştımı ne...:44:bende hürremlik yaptım şirinlik olsun istedim.şehzade dedim demez olaydım.birde kayınvalidem c.tesi benim oturma odasını temizledi.halıfilxleri kaldırdı bütün evei yıkadı.yazlık halıları serdi bende azıcık ucundan yardım ettim vede cam sildim.ama belim çok ağrıdı sabah kadar uyuyamadım.oda çok dikkatliydim ama eğrilip kalkmaktan sanırsam bir günde 4 defa çamaşır asıp topladım.allahım bitmiyor nasıl bir evdir işi bitmiyor.
geçmiyor canım düşünce olarak ama bak daha dün sanki öğrendim hamile olduğumu ama 1,5 aylık olmuş bile..zaman geçiyorda bizlere geçmiyor...rabbim sağlıklısını versinde önemli değil cinsiyet...
öyle derler benim kızımda 4,5 aya kadar göstermemişti...şimdi ise utanma kalmamış her yerde sıyırıp wc ye gidiyor.alıştımı ne...:44:bende hürremlik yaptım şirinlik olsun istedim.şehzade dedim demez olaydım.birde kayınvalidem c.tesi benim oturma odasını temizledi.halıfilxleri kaldırdı bütün evei yıkadı.yazlık halıları serdi bende azıcık ucundan yardım ettim vede cam sildim.ama belim çok ağrıdı sabah kadar uyuyamadım.oda çok dikkatliydim ama eğrilip kalkmaktan sanırsam bir günde 4 defa çamaşır asıp topladım.allahım bitmiyor nasıl bir evdir işi bitmiyor.
Günaydın kızlarrr hepinize afiyet olsunn ve iyi haftalarrr...
Sabah;
2 dilim kepek ekmeği
b.peynir
azıcık kaşar peynir
1 domates
1 fincan şekersiz çay içtimm...
Sabah tartıldım 60.2 dio tartıDoğru mu deil mi bilemedim havaya girmedim ama eer doğruysa 300 gr daha gtti demektr
MaşallahAman almada ayy insan bir başladımı kilo almaya önüne geçemiyor. Zaten vücudumuz meyiilli almaya
kuzununnnn olmadıgıı yerdee keci evliyaaa celebiiiiiiiii olabilir miiiiiii:90::90::90::90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?