60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kızda 12. haftada cinsiyetini belli etmişti,kayınvalideme kızmışşş diyodumm,yok kızlar göstermezzz kız değildir o diyoduuuu,Allah Allhhh eeee o zaman gözüken şey erkek olmadığınııı diyor dedimmmm.
3 kızınında oğulları varr,kız olsun diye ölüp bitiyorlarrrr,bizimki kız oluncaa hoşlarına gitmedi demekküüüüüü

okeyto bebik bende cumartesi sabah 2 normal poğaça 2 sigara böreği yedim ama kızartma değildi. hemen kayınvalidenin evini sildim süpürdüm 2 saatimi almıştır. sonra türk kahvesi içtim şekersiz. öğlen yemedim bişey pikniğe gittik ızgara kanat salata az ekmek ve doğal şekersiz karaüzümsuyu içtim yanında. akşam bişey yemedim bi tane ince uzun bitter çikolata yedim bu kadardı. dün sabah yine normal düzene döndüm. dün ev temizledim. bugün sporu yaptım. hee benimkide beylee oldu :86:

hoşgeldin bebişim özledim seni
beş günde kilo alınmaz yediklerinin ağırlığıdır o bikaçgüne atılır merak etme

Hoşbuldum canım.. Ben de özledim valla..
Ay inşallah gider o yarım kilo da...
Bu arada diyetisyen randevum da ayın 10 undaydı 1 hafta sonraya mı değiştirsem acaba..

Kukuleta hayırlı olsun canım benim.. Ataman yapılmış..

eşim spor salonuna yazılmışşş,benden gizli gizli spor yapıyomuşşşşbak kaslarım oldu diyoooo2 günde nası oluyosa artıkkk,ısrralarım sonuç verdiiii sonundaaaa

Hoşbuldum canım.. Ben de özledim valla..
Ay inşallah gider o yarım kilo da...
Bu arada diyetisyen randevum da ayın 10 undaydı 1 hafta sonraya mı değiştirsem acaba..

olur canım bende 3 hafta başlauamadımya bende haziranın 20 sinde filan o ara gitcem

famirto sloganımız belli kaçamak haftada bir gün ve şerbetli tatlı yok
hafta içide spor düzenli. bu çok önemli spor düzenli oldumu heç korkma çok zevkli olcek. sen eskiden düzenli yapamıyodunya şimdi başladınya çok fark olcek
bigün pilates karın diğer gün kardiyo
yanlızzzzzz ben bu bitkisel yağlarla yapılan masajın etkisini gördüm haberin olsun

afiyet ossun hügocummmmm,ben bişey farkettim kepek unla yapılanlar maya kullansanda kabarmiyyyy,puf puff olmiyy netcezzz:44:beyaz unla yaptığım pammuk gibiydi benimkii katur kuturrrr,ama olsun yinede seviyom tadınıı
bu arada ben ilk defa bitterin tadını beğendimm,asıl çikolata buymuş dedim ayolll,önceeden asla yiyemezdimm hatta cornettonun dibinde olurya bitter çikolata onu çöpe atrdımm,yiyemezdimm,ama bayıldımmmm yahuuuuuu şimdilerde,neden acabaaa:44:

uzun bir slogan umarım aklımda tutabilirmmmm:18:ben şerbetli sevmem zati yawwww,benim için kolay olicikk
ben hala şu kabak zımbırtıısnı almadımmmm,susam,biberiye,badem yağıda almadımmmalim hemen alimmmmmmmm

geçmiyor canım düşünce olarak ama bak daha dün sanki öğrendim hamile olduğumu ama 1,5 aylık olmuş bile..zaman geçiyorda bizlere geçmiyor...rabbim sağlıklısını versinde önemli değil cinsiyet...

öyle derler benim kızımda 4,5 aya kadar göstermemişti...şimdi ise utanma kalmamış her yerde sıyırıp wc ye gidiyor.alıştımı ne...:44:bende hürremlik yaptım şirinlik olsun istedim.şehzade dedim demez olaydım.birde kayınvalidem c.tesi benim oturma odasını temizledi.halıfilxleri kaldırdı bütün evei yıkadı.yazlık halıları serdi bende azıcık ucundan yardım ettim vede cam sildim.ama belim çok ağrıdı sabah kadar uyuyamadım.oda çok dikkatliydim ama eğrilip kalkmaktan sanırsam bir günde 4 defa çamaşır asıp topladım.allahım bitmiyor nasıl bir evdir işi bitmiyor.

kuzununnnn olmadıgıı yerdee keci evliyaaa celebiiiiiiiii olabilir miiiiiii:90::90::90::90::90::90::90:

yok değiştirme,ecükk fırçalasın senide kendine gelllll

Değiştirdm bile..

eşim spor salonuna yazılmışşş,benden gizli gizli spor yapıyomuşşşşbak kaslarım oldu diyoooo2 günde nası oluyosa artıkkk,ısrralarım sonuç verdiiii sonundaaaa

Aha süpermiş.. karı koca fit olacaksınız...

ayyy kıss fambıkitoooonasıl güldüm anlatamam çok yaşa sen. ycl sana özet geç dediğinde Allah allah dedim nasıl anlatacak kız o kadar şeyiii. ama süpersinn harika bir özet geçmişsin süper öğretmen olur senden... eee geçen ders neler yaptığını hatrlatma babında bi özet yapmak gerektiğinden yanii
saol cnm benm. abimn görev yaptığı okul cnm bilerek yazmıştık doğuda daha kötü yerler köyler sınır yerler fln olmasın die orayı garanti olsun die yazmıştık bideabimn tanıkdıkları olduğu için orda
bide uçak var hafta sonları gelmeye çalışcam belki her hafta gelemem ama gelmeye çalışcam kocişimi özlerim benn
cnm benm biliorum çalışıosun yoruluosun bide kızın var ama leslie yapmayı denesene. bak mutlaka faydasını görüceksin yani sadece hafta da 3 gün birer gün arayla yap bi 2 hafta dene.faydasını mutlaka görüceksinn.

kızzzz herkes bişi dio valla kuzenimde adet sancısının kat kat fazlası dedi bi barttı sorma..
zaten korkurourm ben iice korktum. sezeryan istemem ben doğum sonrası kocaman bi karnım olcak sooona.
ama normal doğumdan da çok korkuorum.epidural desen çok riskli bence. amaaan ne bilimmm ben.
duyandan beni yarın doğurcak sanır neyse daha var bizim bebiş yapmamıza belki ozmana farklı bi yöntem çıkar

tatlım tebrk ederim.aynı şey benmde başıma geldiği için hemen yardımcı olmak istedim bi ara istemedğim halde git gide kilo veriodum hemen yedklerimi artırdım. şimide de öle diyet yaptığım zmanlardan daha çok yiorum şimdi eskiden mesela 4-5-6 kaşık yiodum yemekleri şimdi 7-8 kaşık yiorum meyveyi sebeyi ekmeği hepsini artırdımmm.sende öle yap. yoksa git gide kilo verirsin cnm dikkatli ol.
Kukuleta hayırlı olsun canım benim.. Ataman yapılmış..

saol cnm benimmmm. çok teşekkür ederimm. eylülde başlıorum kısmetse.

benim kızda her ultrasonda gösteriyordu vallatopişşş kızımmmm benimmmmmmmmmm

ufffff bizim evdee bitmiyooooo... camasırr yıkayıpp ütülemektenn gaaaaaaggg geldii... bide yazz geldi ya smdii tadından yenmezzz... görümcemmm sen yazınn hep bana gell balkon üfül üfüll her aksam yemekk yaparım ben sana dedii... sevabına gelipp camını sileyimm diyen yokk... bidee uzanma diolarrrr neysee sandalyeye cıkınca uzanmıss sayılmamm heraldee:44::44:

canım günaydın . afiyet olsun. daha nice 300 gr. lara canıııımm
Maşallah Aman almada ayy insan bir başladımı kilo almaya önüne geçemiyor. Zaten vücudumuz meyiilli almaya

canım sağol. doğru zaten vücüdumuz yemeye eğimli.

kuzununnnn olmadıgıı yerdee keci evliyaaa celebiiiiiiiii olabilir miiiiiii:90::90::90::90::90::90::90:

ecrinimm valla olabilirrrrancak bak insanın damak tadı değişiyorr ilk kaçamklarımda sütlü çikolata yemiştima cayip damağımı yakmıştı,biz şimdi tatlıyı kestik ya damak alışıyor demkki,ama bitter pek tatlı olmadığı için asıl çikolatanın kakaonun tadını aldım hoşuma gittişekersiz çaya alıştım mesala yıllardır şekersiz içerim ve tadını alırım çayın,eşimin şekerini karıştırdığı kaşığı girse bardağıma içemiyorum enteresan şeker tadı geliyo hemen

Kızlar rezene çayımı içtim. elmalı pasta yapıyorum harcı soğusun hamurunu yoğurcam. hadi buyurun öğlen çaya gelin bana geçen günde papatesli börek yaptım buzluğa atıyorum aniden gelenim olunca iyi oluyor. hımmm kepek unundan kekte yapmıştım. oda buzlukta ayy yemeye kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…