ayyy kıss fambıkitoooonasıl güldüm anlatamam çok yaşa sen. ycl sana özet geç dediğinde Allah allah dedim nasıl anlatacak kız o kadar şeyiii. ama süpersinn harika bir özet geçmişsin süper öğretmen olur senden... eee geçen ders neler yaptığını hatrlatma babında bi özet yapmak gerektiğinden yanii
kızzzz herkes bişi dio valla kuzenimde adet sancısının kat kat fazlası dedi bi barttı sorma..
zaten korkurourm ben iice korktum. sezeryan istemem ben doğum sonrası kocaman bi karnım olcak sooona.
ama normal doğumdan da çok korkuorum.epidural desen çok riskli bence. amaaan ne bilimmm ben.
duyandan beni yarın doğurcak sanır neyse daha var bizim bebiş yapmamıza belki ozmana farklı bi yöntem çıkar
ufffff bizim evdee bitmiyooooo... camasırr yıkayıpp ütülemektenn gaaaaaaggg geldii... bide yazz geldi ya smdii tadından yenmezzz... görümcemmm sen yazınn hep bana gell balkon üfül üfüll her aksam yemekk yaparım ben sana dedii... sevabına gelipp camını sileyimm diyen yokk... bidee uzanma diolarrrrneysee sandalyeye cıkınca uzanmıss sayılmamm heraldee:44::44:
Kızlar rezene çayımı içtim. elmalı pasta yapıyorum harcı soğusun hamurunu yoğurcam. hadi buyurun öğlen çaya gelin banageçen günde papatesli börek yaptım buzluğa atıyorum aniden gelenim olunca iyi oluyor. hımmm kepek unundan kekte yapmıştım. oda buzlukta ayy yemeye kıyamıyorum
sağol kukimmmm
kukulimm bak loxiye katılıyorum bende normal doğum yaptımmm,ehleki kendi doğal sancınla doğurusan acayip rahat kolay bişiyyy,ben son 2 saat suni sancı çektim ama o bilee o kadar sıkıntılı değildi ,kadınların abartmasından başka bişey değillllheleki doğumdan sonra yaşadığın rahatlık kimde var Allah aşkına,istediğin gibi çocuğunu al emzirr,gez dolaşşş hiç ağrın sıızın yok ben 10gün sonra halı yıkamıştım ayollllll cahil cesareti tabi sakın olaaaa yıkamayın heeee
benim kız sezeryandı ama inşallah bu normal olur.çok istiyorum ama...olur inşallah...:26:
benim daha çok iş var yatak odası vede misafir odasının camları perdeleri duruyor.dün yapacaktım ama bel ağrımdan yapmadım.şimdi netten süper bir daire buldum öğleden sonra gidip bakacağım eğer bir problem olmazsa tutarsak hiç bunları temizlemem valla gider orayı temizlerim nette 500 tl yazıyordu adam dediki 550 ama ev çok güzeldi yenmi bina beğendim yeride iyiyse tutarım.oh mis gibi...
bu aradaaa kızlarrrr cumartesii kınagecesindee görümcemm birden fenalastıı.. aslında herseyy cok normaldiii yemege basladıkkk dügün sahibii geldii görümcemi öptü falannn.. sonraa görümcemm gülerekk bişi anlatıodu ayy dedii birdenn soll gögsünün altını tuttu.. bişi battı dedii.. önemli bişi degil diee döndümm sonra bi daha bi dahaa ve sonra bagırmaya basladıı... bişii batıyoo dieee.. aynıı andaaa belini de tutmayaaa calısıyoduu.. esininn elinniii tutttu.. nefess alamıyorum diee bagırdııı.. esimee kalkk bişi oluyooo dedimm.. sonraaa cenesinii oynatmaya basladıı cenesi kasılmıss boynuna dogruuu.. birdenn herkess masayaa üsüstüü.. masada 3 görümcem ve kaynanam vardıı.. hepsii panik yapma diee bagırmaya basladılarr... kadıncagızz o arada aglamaya basladıı konusamıoduuu... baskın diee bi doktorr geldii.. adındann anlasılacagıı üzere daha cokk bastı kadınıı yanii... masaj vsss yavass yavass gectiii.. o halini unutamıycamm galibaabi sürüü kadınn megerr hepsii panikk hastasıymıss.. bütünn davetliler mi ilacc kullanıomuss yarabbimm.. gelinde dahilllll ellerim uyustuu dedii görümcemm cenemm kasıldıı dudaklarım uyustuuu... amaa gögsüme batıoo dedikcee sırtınıı tutmaya calısıoduu.. daha öncee böle bişi hiçç olmamısss... nasıl herkess aynı andaa panikk ataga bagladıı anlamadımmm.... memlekette herkess doktorr vesselamm
elmayı rendeleyinn,içine kıyılmışş fındık ve tarçın koyun alın sizee elmalı pastaaaa
sağol kukimmmm
kukulimm bak loxiye katılıyorum bende normal doğum yaptımmm,ehleki kendi doğal sancınla doğurusan acayip rahat kolay bişiyyy,ben son 2 saat suni sancı çektim ama o bilee o kadar sıkıntılı değildi ,kadınların abartmasından başka bişey değillllheleki doğumdan sonra yaşadığın rahatlık kimde var Allah aşkına,istediğin gibi çocuğunu al emzirr,gez dolaşşş hiç ağrın sıızın yok ben 10gün sonra halı yıkamıştım ayollllll cahil cesareti tabi sakın olaaaa yıkamayın heeee
uzun bir slogan umarım aklımda tutabilirmmmm:18:ben şerbetli sevmem zati yawwww,benim için kolay olicikk
ben hala şu kabak zımbırtıısnı almadımmmm,susam,biberiye,badem yağıda almadımmmalim hemen alimmmmmmmm
eeeeee peki nesi varmış canım...doktor çağırmasalarmış zaten doktor doluymuş orası....çok geçmiş olsun canım benim...
canım benim ya haklısın.bizim şuan oturduğumuz evde mahhalle arası bir yer millet çocuklarından kurtulmak için dışarı kovuyor.hepsi bizim dairenin önünde oynuyorlar nasıl bağrışıyorlar birde kadınlar balkondan balkona konuşuyorlar kürkçe konuşuyorlar anlamıyorumda allahım uyku dinlenme diye birşey yok...bu baktığım daire site içinde temiz sıfır daire ama 1.kat olsun artık temiz sakin bir yer olsunda ...bir görelim inşallah istediğim gibidir...bendee bulsammm keskeee... ii olan evv ii para maaleseff.. kiraa dedi eşimm be istemiyoumm kiraa mecbur kalırsak ayrı amaa.. kiradaki evle takass olsaa ne güzel olurr bu evv bosalcagı içinn biz cıkınca burdan alırızz ayn kirayıı:97::97: ama bebikle burda yasayamayızzz.. yani benn istemiyorummm... giriss katın kapısında 10 cift ayakkabıı, 10 liralıkk merdivenn parası içinn didişenn insanlar, nazik cekilmeyi basaramadıgı içinnn duvardann kırılann bi kapıııı, sıfırr kolla bilee sokaga cıkmaya utancakk durmua geldiginn bi semtttcocukk bunları normall gibi görmemeliiiiii
sezeryandan sonra normal yapmazlar kızzzz
sabah sabah erkenden uyandım bir iç sıkıntısıyla. reglim yaklaşınca hep böyle oluyorum şimdi dua okudum ayetel kürsi biraz rahatladım. rezene çayını sevdim beni gece güzel uyutuyor. oğlumun uyanmasını bekliyorum beraber oğluşla kahvaltı yapacağız.
bu arada 800 gr daha gitmiş benden:92: az önce 1 bardak ılıktan biraz sıcak su içtim. üzerine de yeşil çay içeceğim.
Günaydın cici kızlar..
Uzun bir aradan sonra aranıza döndüm..
Geçen hafta oğlum doğum gününde hastalandı ve ailecek hepimizi hasta etti.
Nasıl virüsse yapıştı yakamıza.
Perşemebe günü önce oğlumu hastaneye götürdüm, sonra da işe geldim, dr. a ilaç yazdırıp eve gittim.
Oğlum şimdi iyi ama ben iyileşemedim tabi..
Diyet, sağlıklı beslenme falan yalan oldu 1 hafta da tabi..
Bu arada 1 haziran oğlumun doğum günü itibariyle tartı beni tam 55,4 gr gösterdi...
yani 1 sene sonra sadece yarım kilo farkla aynı kiloya döndüm.. ama bu 1 hafta bana kilo olarak döndü.. 600 gr.. sabah 56 ydım..
hügooooo sağlıklı kaçamaklarımı diyom sana:87:
ctesi 3 adet kepekli kır pidesi yaptım öğle 3te yedim hepsinii,ecücükte normak unlu olanından yedim,yarım avuç içi kadardı işteee,sonra avmye gittik akşam geç geldikkk bişey yiyemedim o vakte kadarr.
ertesi günde yani pazr günü
3 kare bitter ve 9 adet hurmadan oluşan truff tarifinden yaptımmm
8 adet turuf çıktı meydaneeee,hepside birbirinden şahaneeee,hepiciğini hüptettim mideyeeeee
famirto sloganımız belli kaçamak haftada bir gün ve şerbetli tatlı yok
hafta içide spor düzenli. bu çok önemli spor düzenli oldumu heç korkma çok zevkli olcek. sen eskiden düzenli yapamıyodunya şimdi başladınya çok fark olcek
bigün pilates karın diğer gün kardiyo
yanlızzzzzz ben bu bitkisel yağlarla yapılan masajın etkisini gördüm haberin olsun
ecrinimm valla olabilirrrrancak bak insanın damak tadı değişiyorr ilk kaçamklarımda sütlü çikolata yemiştima cayip damağımı yakmıştı,biz şimdi tatlıyı kestik ya damak alışıyor demkki,ama bitter pek tatlı olmadığı için asıl çikolatanın kakaonun tadını aldım hoşuma gitti şekersiz çaya alıştım mesala yıllardır şekersiz içerim ve tadını alırım çayın,eşimin şekerini karıştırdığı kaşığı girse bardağıma içemiyorum enteresan şeker tadı geliyo hemen
famirimmmm bişii sorcamm yafff... normall dogumdann sonaa orda bi degişiklikk oluo muuu.. hani genişlio falan diolarr yaa nasıl oliyyykagan kocatepee toparlanırr amaa eskisii gibi olmazz tabi falann dioduu.. öle mii gercektenn???
ayy ne biliim benm canım çok tatlı normal doğuramam gibi gelio.amann bilmem valla. hele bi bebek yapmaya karar verelim de bakalım :allah yardımcımız olur inş.sağol kukimmmm
ayyy bende diodumki tam kendi kendime bi tek benm mi işim bitmio offf.benim daha çok iş var yatak odası vede misafir odasının camları perdeleri duruyor.dün yapacaktım ama bel ağrımdan yapmadım.şimdi netten süper bir daire buldum öğleden sonra gidip bakacağım eğer bir problem olmazsa tutarsak hiç bunları temizlemem valla gider orayı temizlerim nette 500 tl yazıyordu adam dediki 550 ama ev çok güzeldi yenmi bina beğendim yeride iyiyse tutarım.oh mis gibi...
olmaz bebiş sezeryandan sonra normal.benim kız sezeryandı ama inşallah bu normal olur.çok istiyorum ama...olur inşallah...:26:
bencede olmaz sezeryandan sonra normal.sezeryandan sonra normal yapmazlar kızzzz
famirimmmm bişii sorcamm yafff... normall dogumdann sonaa orda bi degişiklikk oluo muuu.. hani genişlio falan diolarr yaa nasıl oliyyykagan kocatepee toparlanırr amaa eskisii gibi olmazz tabi falann dioduu.. öle mii gercektenn???
canım benim oluyor ama zaman geçmesi lazım bazıları 2,5 yıl bazılarıda 5 yıl geçmesi lazım diyiyor.soracağım doktoruma.eğer bebeğin kafa kısmı göbekte kesik olan bölgede olmazsa olabiliyormuş...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?