60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol kukimmmm
kukulimm bak loxiye katılıyorum bende normal doğum yaptımmm,ehleki kendi doğal sancınla doğurusan acayip rahat kolay bişiyyy,ben son 2 saat suni sancı çektim ama o bilee o kadar sıkıntılı değildi ,kadınların abartmasından başka bişey değillllheleki doğumdan sonra yaşadığın rahatlık kimde var Allah aşkına,istediğin gibi çocuğunu al emzirr,gez dolaşşş hiç ağrın sıızın yokben 10gün sonra halı yıkamıştım ayollllllcahil cesareti tabi sakın olaaaa yıkamayın heeee

Son düzenleme:

benim daha çok iş var yatak odası vede misafir odasının camları perdeleri duruyor.dün yapacaktım ama bel ağrımdan yapmadım.şimdi netten süper bir daire buldum öğleden sonra gidip bakacağım eğer bir problem olmazsa tutarsak hiç bunları temizlemem valla gider orayı temizlerim nette 500 tl yazıyordu adam dediki 550 ama ev çok güzeldi yenmi bina beğendim yeride iyiyse tutarım.oh mis gibi...

bu aradaaa kızlarrrr cumartesii kınagecesindee görümcemm birden fenalastıı.. aslında herseyy cok normaldiii yemege basladıkkk dügün sahibii geldii görümcemi öptü falannn.. sonraa görümcemm gülerekk bişi anlatıodu ayy dedii birdenn soll gögsünün altını tuttu.. bişi battı dedii.. önemli bişi degil diee döndümm sonra bi daha bi dahaa ve sonra bagırmaya basladıı... bişii batıyoo dieee.. aynıı andaaa belini de tutmayaaa calısıyoduu.. esininn elinniii tutttu.. nefess alamıyorum diee bagırdııı.. esimee kalkk bişi oluyooo dedimm.. sonraaa cenesinii oynatmaya basladıı cenesi kasılmıss boynuna dogruuu.. birdenn herkess masayaa üsüstüü.. masada 3 görümcem ve kaynanam vardıı.. hepsii panik yapma diee bagırmaya basladılarr... kadıncagızz o arada aglamaya basladıı konusamıoduuu... baskın diee bi doktorr geldii.. adındann anlasılacagıı üzere daha cokk bastı kadınıı yanii... masaj vsss yavass yavass gectiii.. o halini unutamıycamm galibaa bi sürüü kadınn megerr hepsii panikk hastasıymıss.. bütünn davetliler mi ilacc kullanıomuss yarabbimm.. gelinde dahilllll ellerim uyustuu dedii görümcemm cenemm kasıldıı dudaklarım uyustuuu... amaa gögsüme batıoo dedikcee sırtınıı tutmaya calısıoduu.. daha öncee böle bişi hiçç olmamısss... nasıl herkess aynı andaa panikk ataga bagladıı anlamadımmm.... memlekette herkess doktorr vesselamm

elmayı rendeleyinn,içine kıyılmışş fındık ve tarçın koyun alın sizee elmalı pastaaaa

benim kız sezeryandı ama inşallah bu normal olur.çok istiyorum ama...olur inşallah...:26:

günaydın fıstıklarrrr
yine pazartesi oldu iyi mi...çalış çalış çalış bıktımmm

kahvaltı:
3yk nesfit
300ml light süt

ara:
3 hurma
500ml su

tartı hala aynı gösteriyor beni demek ki fazla abartmamışım haftasonu.bağırsaklarım da iyi çalışıyor bu aralar hurma sağolsun iyi geldi mideme falan.rahatım yerinde çok şükür

bendee bulsammm keskeee... ii olan evv ii para maaleseff.. kiraa dedi eşimm be istemiyoumm kiraa mecbur kalırsak ayrı amaa.. kiradaki evle takass olsaa ne güzel olurr bu evv bosalcagı içinn biz cıkınca burdan alırızz ayn kirayıı:97::97: ama bebikle burda yasayamayızzz.. yani benn istemiyorummm... giriss katın kapısında 10 cift ayakkabıı, 10 liralıkk merdivenn parası içinn didişenn insanlar, nazik cekilmeyi basaramadıgı içinnn duvardann kırılann bi kapıııı, sıfırr kolla bilee sokaga cıkmaya utancakk durmua geldiginn bi semttt cocukk bunları normall gibi görmemeliiiiii

eeeeee peki nesi varmış canım...doktor çağırmasalarmış zaten doktor doluymuş orası....çok geçmiş olsun canım benim...

famirimmmm bişii sorcamm yafff... normall dogumdann sonaa orda bi degişiklikk oluo muuu.. hani genişlio falan diolarr yaa nasıl oliyyy kagan kocatepee toparlanırr amaa eskisii gibi olmazz tabi falann dioduu.. öle mii gercektenn???

uzun bir slogan umarım aklımda tutabilirmmmm:18:ben şerbetli sevmem zati yawwww,benim için kolay olicikk
ben hala şu kabak zımbırtıısnı almadımmmm,susam,biberiye,badem yağıda almadımmmalim hemen alimmmmmmmm

al al işe yarıcak emin ol. ben avucuma göz kararı yağları döküyorum sonra karnıma sürüyorum lifle masaj yapıyorum sonra yıkıyorum sabunla karnımı duşumu alıyorum en son işim bitince sıcak su tutuyorum dayanabildiğim kadar zaten kıpkırmızı oluyo sonra soğuk su tuuyorum en son çıkıyorum canım
sıcak soğuk su tutmak önemli bide kabak lifini alınca hemen sürme çok sert oluyo önce lifi yıka üzerinde yazıyo zaten kullanm talimatı.

eeeeee peki nesi varmış canım...doktor çağırmasalarmış zaten doktor doluymuş orası....çok geçmiş olsun canım benim...

bilmiosss o gece gectii diee oturdukk biras dahaa.. dündee birass kalbimm agrıoo demişş.. esime dedim kii bana panik gibi gelmediii keskee doktoraa gitsedikkk didimm.. o da vaalla ne yalann söleyimm heraldee gidio dedim , cocugu falann düsündüm ddi.. bugünn doktora gidicekti bakalımmm:97::97:

canım benim ya haklısın.bizim şuan oturduğumuz evde mahhalle arası bir yer millet çocuklarından kurtulmak için dışarı kovuyor.hepsi bizim dairenin önünde oynuyorlar nasıl bağrışıyorlar birde kadınlar balkondan balkona konuşuyorlar kürkçe konuşuyorlar anlamıyorumda allahım uyku dinlenme diye birşey yok...bu baktığım daire site içinde temiz sıfır daire ama 1.kat olsun artık temiz sakin bir yer olsunda ...bir görelim inşallah istediğim gibidir...
sezeryandan sonra normal yapmazlar kızzzz

canım benim oluyor ama zaman geçmesi lazım bazıları 2,5 yıl bazılarıda 5 yıl geçmesi lazım diyiyor.soracağım doktoruma.eğer bebeğin kafa kısmı göbekte kesik olan bölgede olmazsa olabiliyormuş...:26:

hemen sallıyorum :92::92::92::92:süppersin guzummm tebriklerrrrrr bence 50 ollllllllvermişken gitsin yaş ilerledikçe kilo alımı artıyor meto yavaşlıyor 50 olursun ve korursun sonra daa

canım benimm geçmiş olsunnnnben ce vermişsinnnnn ve ben de hemen sallıyorum tabii kii tebriklerrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:

afiyet olsun fambııımmm bence sağlıklı ve lezzetli kaçamaklar olmuşşşşafiyet olsunn yağğlı yağğlıı vıccııhhh vıcchhhhh ya da şerbettli şeyler değillll örnek bir kaçamak günü benceee

hee benim daimi sloganımmmmben bunu 5-6 aydır uyguluyorum biliyosunuz ve gerçekten çok işe yarıyo zaten spor varsa o bir günlük kaçamak arada kaynıyo ve hafta içi ya da işte 6 gün insan canın bişey isterse kendine 'pazar yedin sus' ya da 'pazar yersin' diyooosuun oluyoo bitiyoooo

kesinlikle değişiyor damak tadı, çay ve kahveyi ben de şekerli içerdim artık içemiyorumm ayrıca şerbetli ya da fazla kızartma şeyleri de midem kaldırmıyo olur da yersem resmen rahatsız oluyorum hem damak tadı değişiyo hem mide düzene giriyo benceeyuufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

famirimmmm bişii sorcamm yafff... normall dogumdann sonaa orda bi degişiklikk oluo muuu.. hani genişlio falan diolarr yaa nasıl oliyyy kagan kocatepee toparlanırr amaa eskisii gibi olmazz tabi falann dioduu.. öle mii gercektenn???

yok öyle bişey yawwwwwww,ALlah Allahh ,hem onunda egzersizi varmış yani toparlanması içinn,ancak 4-5 çocuk doğuruusunda o zamn olursa oluyodur.

ecriin ben diyeyim sana kesinlikle spor yaptığın sürece genişlemez. biz hala zorlanıyoruz orası kastır oturduğun yerden sıkıp bırakarak kasları çalıştırırsan düzenli darlaştığını farkedeceksin

ayy ne biliim benm canım çok tatlı normal doğuramam gibi gelio.amann bilmem valla. hele bi bebek yapmaya karar verelim de bakalım :allah yardımcımız olur inş.

ayyy bende diodumki tam kendi kendime bi tek benm mi işim bitmio offf. camekanlı balkonum var 2 tane onları silcem. dolap içlerinde yerleştrmeler yapıorum salonda onlar var. ütüm var banyoyu temzliycem yerleri silip toz alcam ne kadarını yapabilrim bilmiorumm..
benim kız sezeryandı ama inşallah bu normal olur.çok istiyorum ama...olur inşallah...:26:
olmaz bebiş sezeryandan sonra normal.
sezeryandan sonra normal yapmazlar kızzzz
bencede olmaz sezeryandan sonra normal.

kuzenimki genişlemiş. hatta kocası farketmiş neolmuş buna böle bos bol fln demiş o da sinirlenmiş.. kusura bakma ordan kocaman bi çoıcuk çıktı napsaydım yani fln demiştabi herkes de oluomu bilemem.

bugün 6 kilo ağırlıkla spor yürüdüm ama hiç hissetmedim ağırlığı kuş gibi hafif geldi

tamam canım iyi araştır ama ,birkaç dr sorr,Allah korusunnn sıkıntı olmsın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…