60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bütün kilo verenlereeeee

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:darısı olmayanların başınaaaa moral bozmak yoook hep daha iyisini düşünmek vaaar

kuzenimki genişlemiş. hatta kocası farketmiş neolmuş buna böle bos bol fln demiş o da sinirlenmiş.. kusura bakma ordan kocaman bi çoıcuk çıktı napsaydım yani fln demiştabi herkes de oluomu bilemem.

senin kuzen herbişeyi abartıyo yani kukim yawwwwinanma sen onaaa,yok öyle bişey yaaaa,Allah Allhhh

kızlaarrrr malum bizim kültürümz de enginar pek yok konyada bol buğday tarlası var al unu yoğur hamuru pişir ye.
ben şimdi enginar yapma istiorum bana bi tarif edivern önceden haşlamak lazımmı enginarları bide içine garnitür yapcam olur dimi. portakallı yapsam diorum :44:

yaşlılıktan sonra idrar kaçırmalarının olmaması içinde küçük tuvaletinizi yaparken kasın bırakın ve bu şekilde çalıştırın demişti bir dr.,egzersiz yapılablir dediğin gibi canımama ben yaşamadım öyle bişeyyyy sıkıntı yok çok şükür

ölemiiiiii:44::44::44: gercii bi komsuu 3 cocuguda hiç dikişsizz yapmıss.. digerlerinii yapabildiysee bişi olmuomuss demekk kii.. ne bilim yaa yasamayınca mantık yürütülmüooo... egzersizi ögrendgim ii olduu.. cok da basitmişşş

çiçeğim ben de enginardan pek anlamam malum antepliyiz:)
ben önce bol soğan doğruyorum az zeytinyağında kavuruyorum.fazla pişmeden içine küp küp kesilmiş enginarları atıyorum.parçalayınca daha lezzetli oluyor öyle tabak şeklinde sevmiyorum.
enginarları az ateşte çevirirken içine portakal limon suyu koyuyorum senin zevkine kalmış miktarı ben limonunu fazla koyarım.önceden pişmiş havuç ve bezelyeyi de enginarın miktarı daha fazla kalacak şekilde içine koyuyorum.üzerine de pişmeye bırakmadan önce 2 çay kaşığı köri atıyorum çok az su ekleyerek pişiriyorum çok da lezzetli oluyor

amann olmasın zatenn sıkıntııııı insallah hiççç:81::81::81: üff kadınlıgınn herseyii zor yaaaaaa

tamam canım iyi araştır ama ,birkaç dr sorr,Allah korusunnn sıkıntı olmsın sonra

sezeryan dikişi yatay olduğu için %60 normal olma şansı varmış.birde kızlar benim bir arkadaşım ankarada diyetisyene ditmiş ona ara öğünlerde 1 kase yoğurda 2 kaşık kepek un karıştır ye hem tok tutar hemde daha çabuk zayıflarsın demiş.öğünleri az yiyiyormuş o yüzden...

çiğ unu nası yiyomuş yawwwww:44:tok tutuyomu çiğ tavuk deseler yicez nerdeyse heeeeeben almiyimm,alanada mani olmiyimmmm

oluyormuş.canım benim ama özellerde yapmmamak lazım mış böyle bir durumda araştırma hastanelerini seçmek lazım mış onların kadrosu tam teşekküllü oluyormuş.%60 normal doğumda yırtılmama şansı varmış.% 40 ta belki olabilirmiş ama ben sonuna kadar bakacağım olmazsada zorla olacak değil ya...benimde balkon küçücük ama silmekten nefret ediyorum.deliği kapalı yıkayamayorum...işler o kadar fazlaki benim daha mutfak dolaplarımın silinmesi lazım baharla birlikte temizlik şart oldu.hamaratlığım üzerimde yani...

kalanchoeee bir izmirlii olarakkk tarifiii veriorummmmmm

enginarrr canaklarınıı adedine göree yarım yada 1 limon suyu ekleyerekk üzerine kadar gelecek kadarr kaynar suya atıpp haslıyosunnnnn...(dagılmasınnn)

2 soganıı robottan cekipp önce soganı sonra hazırladıgın garnitürüü azcık yagdaa kavuruosun 2dk..
sonraa hazırladıgınn garnitürüü canaklara dolduruosunnn...üstüneee yarım çay bardağı kadar zeytin yağın içerisine 1 limonun suyunu, tuz ve 1 çay kaşığı şekeri karıştırarak sos hazırlaa ve enginarların üzerine sosu gezdir. Dereotuyla daa süsleeee...

kızlar herkezlere marhaba işlerimi hallettim geldim.ilk önce psikoloğa gittim orda ağladım ağladım içimi döktüm beni psikyatrise yönlendirdi ona gitti didi bende psikolog saatim dolunca hemen gittim sıra aldım ilk ben girdim zaten önceki gittiğim doktormuş ilaç yazdı antidepresan tabi onu kullanıcam artıkım. cuma günü 45 dk yürüyüş yaptım (hugom ve fambıkçık) sonracıma dünde yaptım 40 dk.doktor yürüyüş yap dedi bana bende koşu bandında yapıyorum diğer türlü dışarı çıkmam zor dedim olsun dedi yirüyüş bandında olur didi.
bu arada hafta sonu 2 gün karnım ağrıdı hep hastalanmam yakın ama benim hiç böyle karnım ağrımazdı :44: bugün bişey yok allahtan
sabah menüm
2 dilim kepek ekmeğinin arasına peynir koydum tost yaptım yidim

ben tam tarif vericektimmm ecrine aynen katılıyorum desem yeterli olucakkk haa ama ben soğanı minnak minnak doğruyorum tek fark o

favorim yaa aldım bi dünya zaten haşlayıp atıcam buzluğaaa çokk seviyorumm çokkkk

geçmiş olsun nugimmm inşallah iyi gelir ilaçççç biran önce kavuşursun sağlığınaaohhh yürüyüşler de yapılmışşş ben de bugün başlıyorum sporuma inşallahhh çok ihml ettim zatennn

ben hayatımda hiç enginar yemedimmmm:26:alim bende yapim bariiiii,yiyebilirmiyim acaba tadı neye benziyooookereviz ve brokoli yiyemem ben meselaaaa:44:

aslındaa ben en cokk taze baklalı seviyorummm... ama bakla enginardann önce bitiyyyyy bendee alcaktım bu hafta 10 tanesi 5 liraydııı.. amaa bilemedimm nasıl koycagımıı.. dahasıı cözünce kullanabilir miyimm onu bilemedimm.. ayvalıktaa kadınlarr onuu konserve gibii kavanozlara yapıooo.. kısınn kavonozdann cıkarıpp sofraya getiriolarr direkk allahımmmm nasıl bi lezzzetttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…