kuzenimki genişlemiş. hatta kocası farketmiş neolmuş buna böle bos bol fln demişo da sinirlenmiş.. kusura bakma ordan kocaman bi çoıcuk çıktı napsaydım yani fln demiş tabi herkes de oluomu bilemem.
ecriin ben diyeyim sana kesinlikle spor yaptığın sürece genişlemez. biz hala zorlanıyoruz orası kastır oturduğun yerden sıkıp bırakarak kasları çalıştırırsan düzenli darlaştığını farkedeceksin
ecriin ben diyeyim sana kesinlikle spor yaptığın sürece genişlemez. biz hala zorlanıyoruz orası kastır oturduğun yerden sıkıp bırakarak kasları çalıştırırsan düzenli darlaştığını farkedeceksin
kızlaarrrr malum bizim kültürümz de enginar pek yok konyada bol buğday tarlası var al unu yoğur hamuru pişir ye.
ben şimdi enginar yapma istiorum bana bi tarif edivern önceden haşlamak lazımmı enginarları bide içine garnitür yapcam olur dimi. portakallı yapsam diorum :44:
yaşlılıktan sonra idrar kaçırmalarının olmaması içinde küçük tuvaletinizi yaparken kasın bırakın ve bu şekilde çalıştırın demişti bir dr.,egzersiz yapılablir dediğin gibi canımama ben yaşamadım öyle bişeyyyy sıkıntı yok çok şükür
tamam canım iyi araştır ama ,birkaç dr sorr,Allah korusunnn sıkıntı olmsın sonra
sezeryan dikişi yatay olduğu için %60 normal olma şansı varmış.birde kızlar benim bir arkadaşım ankarada diyetisyene ditmiş ona ara öğünlerde 1 kase yoğurda 2 kaşık kepek un karıştır ye hem tok tutar hemde daha çabuk zayıflarsın demiş.öğünleri az yiyiyormuş o yüzden...
ayy ne biliim benm canım çok tatlı normal doğuramam gibi gelio.amann bilmem valla. hele bi bebek yapmaya karar verelim de bakalım :allah yardımcımız olur inş.
ayyy bende diodumki tam kendi kendime bi tek benm mi işim bitmio offf.camekanlı balkonum var 2 tane onları silcem. dolap içlerinde yerleştrmeler yapıorum salonda onlar var. ütüm var banyoyu temzliycem yerleri silip toz alcam ne kadarını yapabilrim bilmiorumm..
olmaz bebiş sezeryandan sonra normal.
bencede olmaz sezeryandan sonra normal.
kuzenimki genişlemiş. hatta kocası farketmiş neolmuş buna böle bos bol fln demişo da sinirlenmiş.. kusura bakma ordan kocaman bi çoıcuk çıktı napsaydım yani fln demiş tabi herkes de oluomu bilemem.
1 tarçınlı yeşilçay
2 yaş kayısı hüpletiyom şincii
şu ana kadar 1 lt suyum bitti
kızlaarrrr malum bizim kültürümz de enginar pek yok konyada bol buğday tarlası var al unu yoğur hamuru pişir ye.
ben şimdi enginar yapma istiorum bana bi tarif edivern önceden haşlamak lazımmı enginarları bide içine garnitür yapcam olur dimi. portakallı yapsam diorum :44:
kalanchoeee bir izmirlii olarakkk tarifiii veriorummmmmm
enginarrr canaklarınıı adedine göree yarım yada 1 limon suyu ekleyerekk üzerine kadar gelecek kadarr kaynar suya atıpp haslıyosunnnnn...(dagılmasınnn)
2 soganıı robottan cekipp önce soganı sonra hazırladıgın garnitürüü azcık yagdaa kavuruosun 2dk..
sonraa hazırladıgınn garnitürüü canaklara dolduruosunnn...üstüneee yarım çay bardağı kadar zeytin yağın içerisine 1 limonun suyunu, tuz ve 1 çay kaşığı şekeri karıştırarak sos hazırlaa ve enginarların üzerine sosu gezdir. Dereotuyla daa süsleeee...
nugi gelmişşşşşş
kızlar herkezlere marhaba işlerimi hallettim geldim.ilk önce psikoloğa gittim orda ağladım ağladım içimi döktümbeni psikyatrise yönlendirdi ona gitti didi bende psikolog saatim dolunca hemen gittim sıra aldım ilk ben girdim zaten önceki gittiğim doktormuş ilaç yazdı antidepresan tabi onu kullanıcam artıkım. cuma günü 45 dk yürüyüş yaptım (hugom ve fambıkçık) sonracıma dünde yaptım 40 dk.doktor yürüyüş yap dedi bana bende koşu bandında yapıyorum diğer türlü dışarı çıkmam zor dedim olsun dedi yirüyüş bandında olur didi.
bu arada hafta sonu 2 gün karnım ağrıdı hep hastalanmam yakın ama benim hiç böyle karnım ağrımazdı :44: bugün bişey yok allahtan
sabah menüm
2 dilim kepek ekmeğinin arasına peynir koydum tost yaptım yidim
ben tam tarif vericektimmmecrine aynen katılıyorum desem yeterli olucakkk haa ama ben soğanı minnak minnak doğruyorum tek fark o
favorim yaa aldım bi dünya zaten haşlayıp atıcam buzluğaaa çokk seviyorumm çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?