ben hayatımda hiç enginar yemedimmmm:26:alim bende yapim bariiiii,yiyebilirmiyim acaba tadı neye benziyooookereviz ve brokoli yiyemem ben meselaaaa:44:
geçmiş olsun nugimmm inşallah iyi gelir ilaçççç biran önce kavuşursun sağlığınaaohhh yürüyüşler de yapılmışşş ben de bugün başlıyorum sporuma inşallahhh çok ihml ettim zatennn
kızlar herkezlere marhaba işlerimi hallettim geldim.ilk önce psikoloğa gittim orda ağladım ağladım içimi döktümbeni psikyatrise yönlendirdi ona gitti didi bende psikolog saatim dolunca hemen gittim sıra aldım ilk ben girdim zaten önceki gittiğim doktormuş ilaç yazdı antidepresan tabi onu kullanıcam artıkım. cuma günü 45 dk yürüyüş yaptım (hugom ve fambıkçık) sonracıma dünde yaptım 40 dk.doktor yürüyüş yap dedi bana bende koşu bandında yapıyorum diğer türlü dışarı çıkmam zor dedim olsun dedi yirüyüş bandında olur didi.
bu arada hafta sonu 2 gün karnım ağrıdı hep hastalanmam yakın ama benim hiç böyle karnım ağrımazdı :44: bugün bişey yok allahtan
sabah menüm
2 dilim kepek ekmeğinin arasına peynir koydum tost yaptım yidim
hoşgeldin yaffrimnugiş sana tavsiyem o antidepresan ilaçlarına hemen başlama
biraz düzenli spor yap yürü güçleneceksin ruhen
baktın hala sürüyo o zaman başla. o ilaçlar şişiriyo insanı. hayal dünyasında yaşatıyo mutlu oluyosun devamlı filan ama gerçek dünyayı görmüyosun. çok kısa dönem ben almıştımmalesef çok kilo yaptı baktım olmucak bıraktım ilacı sonrada spora başladım
sporla atlattım
Günaydın kızlarrr hepinize afiyet olsunn ve iyi haftalarrr...
Sabah;
2 dilim kepek ekmeği
b.peynir
azıcık kaşar peynir
1 domates
1 fincan şekersiz çay içtimm...
Sabah tartıldım 60.2 dio tartıDoğru mu deil mi bilemedim havaya girmedim ama eer doğruysa 300 gr daha gtti demektr
ecriin ben diyeyim sana kesinlikle spor yaptığın sürece genişlemez. biz hala zorlanıyoruz orası kastır oturduğun yerden sıkıp bırakarak kasları çalıştırırsan düzenli darlaştığını farkedeceksin
nugyacımmm gecmişş olsunn cnmmmantidepresan ınn beni zayıflattıgınıı sölemişmiydimmmm:90::90: bünye iştee herkse kilo aldıriyyyy
aslındaa ben en cokk taze baklalı seviyorummm... ama bakla enginardann önce bitiyyyyybendee alcaktım bu hafta 10 tanesi 5 liraydııı.. amaa bilemedimm nasıl koycagımıı.. dahasıı cözünce kullanabilir miyimm onu bilemedimm.. ayvalıktaa kadınlarr onuu konserve gibii kavanozlara yapıooo.. kısınn kavonozdann cıkarıpp sofraya getiriolarr direkk allahımmmm nasıl bi lezzzetttttt
kız neruşşş oo poponu ısırasım geliyo heeeeee
kızlar sizce kilo verince daralıyor mu? şeyy yani utanıyorum ama eşim öyle dedi de :78::78::78:
heraldee:44::44::44:senin kuzen herbişeyi abartıyo yani kukim yawwwwinanma sen onaaa,yok öyle bişey yaaaa,Allah Allhhh
bende enginar ilk defa yapıcem ve yicem. dedim ya bizim kültürümzde yok kereviz ve brokoliye alıştım artık bi kaç senedir yiroum.ben hayatımda hiç enginar yemedimmmm:26:alim bende yapim bariiiii,yiyebilirmiyim acaba tadı neye benziyooookereviz ve brokoli yiyemem ben meselaaaa:44:
aslındaa ben en cokk taze baklalı seviyorummm... ama bakla enginardann önce bitiyyyyybendee alcaktım bu hafta 10 tanesi 5 liraydııı.. amaa bilemedimm nasıl koycagımıı.. dahasıı cözünce kullanabilir miyimm onu bilemedimm.. ayvalıktaa kadınlarr onuu konserve gibii kavanozlara yapıooo.. kısınn kavonozdann cıkarıpp sofraya getiriolarr direkk allahımmmm nasıl bi lezzzetttttt
Geçmiş olsun NUGİ... İlaçlarını iç çabucak sağlığına kavuş, canım benim..
Emin ol geçiyor.. Tecrübe konuşuyor anacım..
yaşlılıktan sonra idrar kaçırmalarının olmaması içinde küçük tuvaletinizi yaparken kasın bırakın ve bu şekilde çalıştırın demişti bir dr.,egzersiz yapılablir dediğin gibi canımama ben yaşamadım öyle bişeyyyy sıkıntı yok çok şükür
kızlar sizce kilo verince daralıyor mu? şeyy yani utanıyorum ama eşim öyle dedi de :78::78::78:
sezeryan dikişi yatay olduğu için %60 normal olma şansı varmış.birde kızlar benim bir arkadaşım ankarada diyetisyene ditmiş ona ara öğünlerde 1 kase yoğurda 2 kaşık kepek un karıştır ye hem tok tutar hemde daha çabuk zayıflarsın demiş.öğünleri az yiyiyormuş o yüzden...
heee annem bulmuştu o fotoyuu aynı ben!! diyeee bu ısırmalık evett ama aslını görsen bence ısırmak istemezsinn daaa ızırmlık olmadııı emmee olacakkkkk
inşallahhhh sporuma başlıyım da ızırmalık yapayım şu popomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?