60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ara öğünüm evde kalmış dün hususi meyve almak için pazara çıktık çilek nektarin muşmula biz muşmula deriz kavun kayısı kızım için muz aldıydık nektarin koymuştum poşete dolabın içinde unutmuşum ayrıca kuru incir kuru kayısı ve büyük kuru üzüm aldım

ben hayatımda hiç enginar yemedimmmm:26:alim bende yapim bariiiii,yiyebilirmiyim acaba tadı neye benziyooookereviz ve brokoli yiyemem ben meselaaaa:44:

hadi yaaaa... ksıınn biz brokoli yemektenn karı kocaa brokoli accaktıkkk:90::90::90::90:.. heleki kıtırr ekmeklii cok güzel olurr amaaa krema yerine koycakk bişii bulamadım dahaaa:90::90::90:

sağol neruşcum allah razı olsun canım .artık yürüyüşler yapılacak bundan sonra durmak yok

hoşgeldin yaffrim nugiş sana tavsiyem o antidepresan ilaçlarına hemen başlama
biraz düzenli spor yap yürü güçleneceksin ruhen
baktın hala sürüyo o zaman başla. o ilaçlar şişiriyo insanı. hayal dünyasında yaşatıyo mutlu oluyosun devamlı filan ama gerçek dünyayı görmüyosun. çok kısa dönem ben almıştım malesef çok kilo yaptı baktım olmucak bıraktım ilacı sonrada spora başladım
sporla atlattım

Geçmiş olsun NUGİ... İlaçlarını iç çabucak sağlığına kavuş, canım benim..
Emin ol geçiyor.. Tecrübe konuşuyor anacım..

hoşbulduk balım.ben zaten 1 ay kullandım ilacı ama ben kendim bırakmak istedim hem kilo yaptığı için hemde sürekli uyku ve sersem gibi yaptığı için doktorda tamam demişti ama baktımki ilaçsız olmuyo şimdi yine ilaç verdi işte doktor .çünkü hergün olmaya başladı canım atak önceden arada bir oluyordu şimdi hergün sık sık oluyor .

tebriklerrr canımmmm:92::92::92::92::92::92:

nugyacımmm gecmişş olsunn cnmmm antidepresan ınn beni zayıflattıgınıı sölemişmiydimmmm:90::90: bünye iştee herkse kilo aldıriyyyy

yine leceğizimlen yapmış olduğummmmm zeytinyağlı taze fasülye(7-8 yk)
230 ml ayran
1,5 dlm çok tahıllı eppeğimm varrr

birkaç gündür et yemiyorumm,ohhh midem rahatladı ama yawww,bugün akşam azcık tavuk yerim belkimmm:44:

kızlar sizce kilo verince daralıyor mu? şeyy yani utanıyorum ama eşim öyle dedi de :78::78::78:

ben de işte çiğden koysam olmaz biliyorum da haşlayınca olur dedi annem öyle yapıcm ya da haşlayıp soğanla kavurup öyle de konabilirmişşş:26:deniyciiz bakalımm çok seviyorummm çünkü hazır ucuzlamışken alıp deniycemm konserve de olabülüüü öyle de denesem mi ki bi araştıryımmm

kız neruşşş oo poponu ısırasım geliyo heeeeee
heee annem bulmuştu o fotoyuu aynı ben!! diyeeebu ısırmalık evett ama aslını görsen bence ısırmak istemezsinn daaa ızırmlık olmadııı emmee olacakkkkk
inşallahhhh sporuma başlıyım da ızırmalık yapayım şu popomu

senin kuzen herbişeyi abartıyo yani kukim yawwwwinanma sen onaaa,yok öyle bişey yaaaa,Allah Allhhh
heraldee:44::44::44:

ben hayatımda hiç enginar yemedimmmm:26:alim bende yapim bariiiii,yiyebilirmiyim acaba tadı neye benziyooookereviz ve brokoli yiyemem ben meselaaaa:44:
bende enginar ilk defa yapıcem ve yicem. dedim ya bizim kültürümzde yok kereviz ve brokoliye alıştım artık bi kaç senedir yiroum.

anaaam kıss burda çok pahalı tanesini 1.5 liraya aldımm. bakalım seversem yaparım bir yılda 21 tane yemek lazımmış benm bilgili aktar söledikaraciğer dostu malumm

tarif için saolun kızlar bende tabak şeklnde yapayım diorum.
neruşcuuuuuuuummm hoş geldinn bebeeemm görmedim seniii. özledimseniiii..
napıosun kömür iileştimi. baban nasıl,? ne var ne yok anlat bakalım.

nugim geçmiş olsun ilaçlara başla bakalım kötü bir yan etkisi olacak olursa ne biliimm sürekli uyku hali vs. ozman dr.asölersn deiştrr.
bende bi ara sürekli başım ağrıodu dr.a gttim nöroloji ye banada çok hafif bi anti depresan verdi 1 yıl kullnacan dedi ama ben 2-3 ay kullandım sonra geçti başağrım bıraktım bana bi etki yapmamıştı sadece çok fena esniodum uykum yoktu ama esniodum ilginç
inş fayda eder cnm:26:

yecaalleee bebişine geçmiş olsun cnm yazmayı unuttumm

kızlar bide enginarlar dolaptaydı da üst kısmına suyu gelmemiş üstteki biraz kararmış gibi bişi olmaz dimi?:44:

evet canımcım buna kegel egzersizi deniyor ve ben bunu yapıyorum hep

kepek un mu ? kepek olmasın canım o ? ben aldım marketten talaş gibi bişi. sabah kendime lorlu krep yaptım güzel oldu

brezilya hatunları poplu ol inşallaahhhhh kızzzzsambaaaa neruşş deriz sana bundan kelliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…