hoşbulduk balım.ben zaten 1 ay kullandım ilacı ama ben kendim bırakmak istedim hem kilo yaptığı için hemde sürekli uyku ve sersem gibi yaptığı için doktorda tamam demişti ama baktımki ilaçsız olmuyo şimdi yine ilaç verdi işte doktor .çünkü hergün olmaya başladı canım atak önceden arada bir oluyordu şimdi hergün sık sık oluyor .
kızlar sizce kilo verince daralıyor mu? şeyy yani utanıyorum ama eşim öyle dedi de :78::78::78:
kepek un mu ? kepek olmasın canım o ? ben aldım marketten talaş gibi bişi. sabah kendime lorlu krep yaptım güzel oldu
nugyacımmm gecmişş olsunn cnmmmantidepresan ınn beni zayıflattıgınıı sölemişmiydimmmm:90::90: bünye iştee herkse kilo aldıriyyyy
ilacı kullanmayan var mı aramızdaaa:44:bu ne yaaa,herkes kullanmışşşş:44:
bende cumartesii panikk olmayann varmı aranızdaa dediydimm.. gorümceme yapıstılarr panikatak diee.. dünürden geline komsudann kediye hrkesss tedavi görüomuss.. gece paniktaklılar dayanısm yemegi gibidi kınagecesindenn cokk..
kepek kepek un aynı şey değilmi ondan işte...
nügücüm afiyet olsun cnaımcım ve geçmiş olsun. sen güçlü kızsın üstesinden geliceksin hepimiz biliyoruz ve sana inancımız tam bebeeem sesküü çimpanzim benimkızlar herkezlere marhaba işlerimi hallettim geldim.ilk önce psikoloğa gittim orda ağladım ağladım içimi döktümbeni psikyatrise yönlendirdi ona gitti didi bende psikolog saatim dolunca hemen gittim sıra aldım ilk ben girdim zaten önceki gittiğim doktormuş ilaç yazdı antidepresan tabi onu kullanıcam artıkım. cuma günü 45 dk yürüyüş yaptım (hugom ve fambıkçık) sonracıma dünde yaptım 40 dk.doktor yürüyüş yap dedi bana bende koşu bandında yapıyorum diğer türlü dışarı çıkmam zor dedim olsun dedi yirüyüş bandında olur didi.
bu arada hafta sonu 2 gün karnım ağrıdı hep hastalanmam yakın ama benim hiç böyle karnım ağrımazdı :44: bugün bişey yok allahtan
sabah menüm
2 dilim kepek ekmeğinin arasına peynir koydum tost yaptım yidim
sanmam canım spordan olmuştur o
Utangaç Yoli...
nügücüm afiyet olsun cnaımcım ve geçmiş olsun. sen güçlü kızsın üstesinden geliceksin hepimiz biliyoruz ve sana inancımız tam bebeeem sesküü çimpanzim benim
ivet utandım eccük. kızkıza olsakta siteyi erkekler de okuyabilir yaneee
hee spordandır dimi o. olsun iyi oldu eşim memnun galiba :78::78::78::78::78:
kızlar ben öğle yemeğine gidiyorum herkeze afiyet olsun
canım sen sadece yediklerini kısarak zayıflamak istiyorsun ama hiç ama hiçç sağlıkıı değill,hem kasın gidecek yağlar kaalacak yine istediğin gibi görünmeyeceksinn,kıyafetlerden gözükmeyecek yağların ama bikini giymek istediğin için diyorum bikinide istediğin gibi görünmeyeceksinn,sporsuzzz zor canımmm,azcık spora ağırlık verrrr,lesli teyzeden yappp o bayağı zevkli yürüme bandı olmayanlar için süper
hemen sallıyorum:92::92::92::92:süppersin guzummm tebriklerrrrrr bence 50 ollllllll vermişken gitsin yaş ilerledikçe kilo alımı artıyor meto yavaşlıyor 50 olursun ve korursun sonra daa
teşekkür ederim canımbu hepinizin sayesinde oldu. belki 20 - 30 kg verenler gibi değilim ama inanın kendimi o kadar çok vermiş gibi iyi hissediyorum. peki 50 olsun seni mi kırıcam. kendimi kasmadan veririm 1 kg. yu
kızlar herkezlere marhaba işlerimi hallettim geldim.ilk önce psikoloğa gittim orda ağladım ağladım içimi döktümbeni psikyatrise yönlendirdi ona gitti didi bende psikolog saatim dolunca hemen gittim sıra aldım ilk ben girdim zaten önceki gittiğim doktormuş ilaç yazdı antidepresan tabi onu kullanıcam artıkım. cuma günü 45 dk yürüyüş yaptım (hugom ve fambıkçık) sonracıma dünde yaptım 40 dk.doktor yürüyüş yap dedi bana bende koşu bandında yapıyorum diğer türlü dışarı çıkmam zor dedim olsun dedi yirüyüş bandında olur didi.
bu arada hafta sonu 2 gün karnım ağrıdı hep hastalanmam yakın ama benim hiç böyle karnım ağrımazdı :44: bugün bişey yok allahtan
sabah menüm
2 dilim kepek ekmeğinin arasına peynir koydum tost yaptım yidim
canım benim çok geçmiş olsun. dr doğru söylüyor yürüyüş çok iyi geliyor depresyona. bende banttan inince çok sakinleşmiş ferahlamış hissediyorum kendimi. garip ve güzel bir duygu.
ben hayatımda hiç enginar yemedimmmm:26:alim bende yapim bariiiii,yiyebilirmiyim acaba tadı neye benziyooookereviz ve brokoli yiyemem ben meselaaaa:44:
enginara bayılırım famircim. çoook güzel oluyo lakin bu memşlekette ben bulamıyom orası ayrı :44:
kızlar sizce kilo verince daralıyor mu? şeyy yani utanıyorum ama eşim öyle dedi de :78::78::78:
çok ilginç . ama benim ki gayet darmış onu biliyorum
kızlar geçmiş olsun dileyen herkeze teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden .
öğle yemeğim daha doğrusu kahvaltım
1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
2 dilim ince peynir
4 tane zeytin
2 incecik dilim karpuzz
afiyet olsun cnm bu arada yenı gördum geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?