60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnmm aslındaa doktorr bırak demezz genelde sasırdımm:44::44: sersemlik yapıosa aksamlarıı al demiştii doktor bana.. cok da güzel acıklamıstıı.. bunuu nezle gibii grip gibi düsünn.. ialcını içiosunn sistemm rayına girioo sora ilacı bırakıosunn.. bu da sinirr sistemindeki bi harabiyett.. ilacı düzenlii kullanıcaksın sistem düzelicekk sonra dozz azaltarakk yavass yavass bırakıcaksınn.. egerr yarıda kesilirsee tekrar etme riskii mümkkündürr dediydii.. amaa ömürboyu kullanılamzz tabi ona karsıyımm doktorun cok ii olması lazım:97::97:

nugyacımmm gecmişş olsunn cnmmm antidepresan ınn beni zayıflattıgınıı sölemişmiydimmmm:90::90: bünye iştee herkse kilo aldıriyyyy

sağol ecrincim canım zaten yan etkisin yazıyo kilo artımı yada eksilmesi diye ama ben bir ay kullandığım ilaçta almıştım bir kilo valla bununda aldıracağını tahmin ediyorum keşke zayıflatsa

ilacı kullanmayan var mı aramızdaaa:44:bu ne yaaa,herkes kullanmışşşş:44:

bende cumartesii panikk olmayann varmı aranızdaa dediydimm.. gorümceme yapıstılarr panikatak diee.. dünürden geline komsudann kediye hrkesss tedavi görüomuss.. gece paniktaklılar dayanısm yemegi gibidi kınagecesindenn cokk..

dikkat etmek lazımm evet,azcık maneviyata yüklenemk lazım sanırımmm,yoksa ilaç ilaç nereye kadar zor yani,ALlah şifa versin hepsine

geçmiş olsun demeyi unutuummm:26:senin gibi herbişeyi unutur oldum bende heeegeçmiş olsun canımmmmmmm

nügücüm afiyet olsun cnaımcım ve geçmiş olsun. sen güçlü kızsın üstesinden geliceksin hepimiz biliyoruz ve sana inancımız tam bebeeem sesküü çimpanzim benim

sanmam canım spordan olmuştur o

Utangaç Yoli...

ivet utandım eccük. kızkıza olsakta siteyi erkekler de okuyabilir yaneee
hee spordandır dimi o. olsun iyi oldu eşim memnun galiba :78::78::78::78::78:

yolandcımm seninn bebiginn var mıydı yaff...??

yaww şu teyzeyı netten ındıremedım ben ya bıldııgnız bı adres neyimmm var mı:78:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::92::92::92::92::92::92:

kızlar çoook mutluyum diyet ve spora başlayalı 5 gün oldu ama bu sabah daha önceden belini zorla kapadığım pantolonuma çok rahat girdim üstelik de regli olmama rağmen kilo vermemişimdir daha ama vücudumdaki fazla suyu attığımı düşünüyorum en azından. dengeli beslenme ve spora devam

kızlar geçmiş olsun dileyen herkeze teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden .
öğle yemeğim daha doğrusu kahvaltım
1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
2 dilim ince peynir
4 tane zeytin
2 incecik dilim karpuzz

afiyet olsun cnm bu arada yenı gördum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…