60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar öğle yemeğimi yedim.

1 tabak 5-6 kaşık bulgurlu ıspanak yemeği
1 konserve soslu uskumru
1 dilim t.b. ekmeği
3 çatal zeytin yağlı taze fasülye
1 kase yoğurt

kukimmmm ben de seni özledimmmm görüşelim bu hafta yaaaaa babam iyi çokşükür geziyor arkadaşlarıyla alemdeeesağsalim döner inşallah perşembe günü antebe biraz yoruluyor da kendisi kömüşüm de iyi ablası iyileşti tekrar ordan oraya hoplamaya zıplamaya başladıı mamasını da yiyio güzelceeebu hafta yine aşıları var çarşamba aşıya gidicezzz bend e iyiyim bebem çokşükür bugün sporuma başlıyciiiimm inşallah biraz ara vermiştim temizlikti babamdı derken ama bugün başlıycam inşallahhh durmakk yokkkk ayynen devammmmgidecekk bu yağlarrrr kilolarr gidecekkkkk inşallahhhh

brezilya hatunları poplu ol inşallaahhhhh kızzzzsambaaaa neruşş deriz sana bundan kelliiii

hee olabilerrrrr zaten potansiyel sağlammm öyle bi halim var j.p gibiyim maşallah da işte basenlerr gitmeliiii yoksa olmiiiii hiç yakışşmiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84:

Kızlar ben geldim bugün itibariyle diyetisyenimi bıraktım 4 aydır bana verdirdiği kilo toplam 2.2 aslında sizin uyguladığınız diyete benzer bir diyet uyguladı ama nafile biraz ona inancım kalmadı sanırım.Sizinle kilo vermeye karar verdim bu arada sabahtan beri toplam 2.5 saat durmaksızın yürüdüm ....spor okuluna yazılıcam babam emekli subay ve yıllık120 tl ve havuzda sınırsız yarın belgeleri teslim edicem.Valla inanılmaz hırs yaptım eylülde kuzenimin düğünü var ve benim için orada güzel görünmek gerçekten çok önemli:78: desteklerinizi bekliyorum lütfen menüme müdehale edin ve yönlendirin:81:.Menümü diyetisyenimin verdiği listeler ile kendi bünyemin verdiği cevaba uygun şekillendiricem verdiği listelerin hepsini sakladım

Son düzenleme:
yemeğimi yedim de geldim:

2 minnak içli köfte,
1 kepçe soğuk lebeni çorbası (ayran çorbası),
1 kepçe bostana salata,
100 re golf dondurma...

kızlar dişçiden geldim.perişan oldum yineherkes öğle yemeği yiyor,benim ağzımın uyusuklugu geçmedi daha, 2 saate ancak kendime gelir yemeğimi yerim,zaten çok yemiştim dün,biraz dinlensin işte midem,
öğle yemeğinde şunlar olacak kıymalı patlıcan yemeği
ayran
tam bugday ekmeği
belki salata

ayy çok agrıyor dişim,bir ağrıkesici alıp dinleneyim ben.size iyi muhabbetlerr

ne güzel canım. insan böyle böyle motive oluyor işte.

afiyet olsun canım.

ya ben 60 kilo 170 boyundayım herkes zayıfolduğumu söylüyo ama göbeğim var .aslında kilo değil arka arkaya ıkı hamilelık ve sezeryandan somra kalan bişey.ne yapmalıyım fikri ve tavsiyesi olan var mı?

ya bugün ben burdayımmm kimse yazmıyooooo olmasammm yazar da yazarsınızı heeeee

bari ben yazayımmmm

bu sabahhhhh kahvaltııı daaaaa

4-5 tane biberi tavada közledimmmm üstüne 2yk yoort döktümmmmm

yanında 1 haşlanmış yumrutaa ve 1 dilim de ç.t ekmek yidimmmmm saat 11 falandııı 9da kalktım ama babam kalktı gitti falan derken 11 de yiyebildimmm

birazdan ara öğün yapıciiimmm öncee missler gibi sade Türk kahvemi pişiriciiimmm hüpleticiimmm yanındaa daa 2 kuru kayısı yirimmmmm

sonr bi dışarı çıkacım çamaşır sepeti ve bilimum ıvır zıvır şeyler almam lazımmmm (deterjan için büyük saklama kabı-ufak tefek şeylerrr,yoorttv.s)

sonra gelicem çamaşır bitmiş olucak onları sericemmmm yerleri süpürücemm (ev hzır dipli bucaklı temzlenmişken ufak ufak iş yapayım ki hiiiç kirlenmesinnnnn:86::86::86::86::86: böyle bir ihtimal yok ama en azından ucu kaçmazzzzz

sonraaaaaa bugünlük 2kg ağırlıkla başlayaraktannn sırtıma 2kg yükümü alıppp (huggoooo:86::86:) koşu bandıma biniciiiimmm bu arad çıkmışken şu yağları alayım da kabak lifim de var göbeemi basenlerimi mıncırıyımm accukkk yürüyüşten sonraaaerimem lazımmm basendennn kolalrdan göbektennn erimememmm lazımmmm

öğlen deee hala dolapta varolann 364759 tane enginarımdan birkaç tanesini yoortla yerimm yanında bir adet ton paluuu hüpletirimmmmm

bu arada bende bir tokluk var çokşükürrrr yemiş olmak için yiyorummm darısı tüm sevenlerin başınaaa dün azğı tadıyla kaçamk bilenem yapamdım zorlaaaaadonrumda yedim aklımda duracağına akrnımda dursun deyüüüüü

kolay gelsinnnn neruşummmmmm
5li kilolarda böle oliyi dmeekki insan zorla yiyo heee,Allah Allhh o günleri görecek miyimmm ben yawwwww

Öğle yemeğimi yedim...
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
salata yokmuş yemekhanede aç kaldım tabi..
ben de 50 gr dondurmanın yarısını yedim..
sözde kaçamak yapmayacaktım yaptım gene..

yaww yok böyle bişey. biraz önce streç kot pantolon giydim topuklu ayakkabıda giydim boyum 180 e yaklaştı neyse allahım yok böyle güzellik bacaklar popo süper süper süper bakmaya doyamadım taş taş böyle çıksam sokağa herkes bana bakar
ama işte karnımda azda olsa yağ var belli olmasada fit değil karnım daha
ama olsun o da gider bozmadım moralimi üzerine önce badi giydim karnım belli oldu sonra bluz giydim hiç belli olmadı napcen kamufle etcez daha
valla eşim izin versede giysem bikerecik dışarda çok süper ötesi oldu valla gören kesinlikle model sanır.
bakem bu akşam giycem göstercem izin vermez asla ama olsun bu da ona kapak olsun
heh bakın ben hep kendime kusur bulurdum biliyosunuz hiçbişeyi beyenmem ama bu sefer bulamadım buluzla. ama likralı badi giycek kıvamda değil daha.
ya inanamıyorum hayalim bu pantolona girmek kusursuz bacaklar olmasıydı gerçekleşti. spor spor spor hem sporla oldu yağ düşük olunca insan ne güzel oluyo. dahada düşse süper olcek. heh bakem bende çocuk olsun hayırlısı ile bıldırcın gibi yüzde 18 e düşüreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…