heraldee:44::44::44:
bende enginar ilk defa yapıcem ve yicem. dedim ya bizim kültürümzde yok kereviz ve brokoliye alıştım artık bi kaç senedir yiroum.
anaaam kıss burda çok pahalı tanesini 1.5 liraya aldımm. bakalım seversem yaparım bir yılda 21 tane yemek lazımmış benm bilgili aktar söledikaraciğer dostu malumm
tarif için saolun kızlar bende tabak şeklnde yapayım diorum.
neruşcuuuuuuuummm hoş geldinn bebeeemm görmedim seniii. özledimseniiii..
napıosun kömür iileştimi. baban nasıl,? ne var ne yok anlat bakalım.
nugim geçmiş olsun ilaçlara başla bakalım kötü bir yan etkisi olacak olursa ne biliimm sürekli uyku hali vs. ozman dr.asölersn deiştrr.
bende bi ara sürekli başım ağrıodu dr.a gttim nöroloji ye banada çok hafif bi anti depresan verdi 1 yıl kullnacan dedi ama ben 2-3 ay kullandım sonra geçti başağrım bıraktım bana bi etki yapmamıştı sadece çok fena esniodum uykum yoktu ama esniodum ilginç
inş fayda eder cnm:26:
yecaalleee bebişine geçmiş olsun cnm yazmayı unuttumm
kızlar bide enginarlar dolaptaydı da üst kısmına suyu gelmemiş üstteki biraz kararmış gibi bişi olmaz dimi?:44:
brezilya hatunları poplu ol inşallaahhhhh kızzzzsambaaaa neruşş deriz sana bundan kelliiii
Kızlar öğle yemeğimi yedim.
1 tabak 5-6 kaşık bulgurlu ıspanak yemeği
1 konserve soslu uskumru
1 dilim t.b. ekmeği
3 çatal zeytin yağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::92::92::92::92::92::92:
kızlar çoook mutluyumdiyet ve spora başlayalı 5 gün oldu ama bu sabah daha önceden belini zorla kapadığım pantolonuma çok rahat girdim üstelik de regli olmama rağmen kilo vermemişimdir daha ama vücudumdaki fazla suyu attığımı düşünüyorum en azından. dengeli beslenme ve spora devam
kızlar geçmiş olsun dileyen herkeze teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden .
öğle yemeğim daha doğrusu kahvaltım
1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
2 dilim ince peynir
4 tane zeytin
2 incecik dilim karpuzz
bu kiloya ne kadar zamanda düştün canım ve nasıl spor yaptın hayalimdeki kilodasınara öğünüm demleme yeşil çay tarçnlı karabiberli karanfilli
1/2 avuç leblebi
cnm benim nerudaaaa bilio o indirmişti ben ondan almıştımmm
ya bugün ben burdayımmm kimse yazmıyooooo olmasammm yazar da yazarsınızı heeeee
bari ben yazayımmmm
bu sabahhhhh kahvaltııı daaaaa
4-5 tane biberi tavada közledimmmm üstüne 2yk yoort döktümmmmm
yanında 1 haşlanmış yumrutaa ve 1 dilim de ç.t ekmek yidimmmmm saat 11 falandııı 9da kalktım ama babam kalktı gitti falan derken 11 de yiyebildimmm
birazdan ara öğün yapıciiimmm öncee missler gibi sade Türk kahvemi pişiriciiimmm hüpleticiimmm yanındaa daa 2 kuru kayısı yirimmmmm
sonr bi dışarı çıkacım çamaşır sepeti ve bilimum ıvır zıvır şeyler almam lazımmmm (deterjan için büyük saklama kabı-ufak tefek şeylerrr,yoorttv.s)
sonra gelicem çamaşır bitmiş olucak onları sericemmmm yerleri süpürücemm (ev hzır dipli bucaklı temzlenmişken ufak ufak iş yapayım ki hiiiç kirlenmesinnnnn:86::86::86::86::86: böyle bir ihtimal yok ama en azından ucu kaçmazzzzz
sonraaaaaa bugünlük 2kg ağırlıkla başlayaraktannn sırtıma 2kg yükümü alıppp (huggoooo:86::86:) koşu bandıma biniciiiimmm bu arad çıkmışken şu yağları alayım da kabak lifim de var göbeemi basenlerimi mıncırıyımm accukkk yürüyüşten sonraaaerimem lazımmm basendennn kolalrdan göbektennn erimememmm lazımmmm
öğlen deee hala dolapta varolann 364759 tane enginarımdan birkaç tanesini yoortla yerimm yanında bir adet ton paluuu hüpletirimmmmm
bu arada bende bir tokluk var çokşükürrrr yemiş olmak için yiyorummm darısı tüm sevenlerin başınaaadün azğı tadıyla kaçamk bilenem yapamdım zorlaaaaa donrumda yedim aklımda duracağına akrnımda dursun deyüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?