yemeğimi yedim de geldim:
2 minnak içli köfte,
1 kepçe soğuk lebeni çorbası (ayran çorbası),
1 kepçe bostana salata,
100 re golf dondurma...
kolay gelsinnnn neruşummmmmm
5li kilolarda böle oliyi dmeekki insan zorla yiyo heee,Allah Allhh o günleri görecek miyimmm ben yawwwww
yaww yok böyle bişey. biraz önce streç kot pantolon giydimtopuklu ayakkabıda giydim boyum 180 e yaklaştı neyse allahım yok böyle güzellik bacaklar popo süper süper süper bakmaya doyamadım taş taş böyle çıksam sokağa herkes bana bakar
ama işte karnımda azda olsa yağ var belli olmasada fit değil karnım daha
ama olsun o da gider bozmadım moralimi üzerine önce badi giydim karnım belli oldu sonra bluz giydim hiç belli olmadınapcen kamufle etcez daha
valla eşim izin versede giysem bikerecik dışarda çok süper ötesi oldu valla gören kesinlikle model sanır.
bakem bu akşam giycem göstercem izin vermez asla ama olsun bu da ona kapak olsun
heh bakın ben hep kendime kusur bulurdum biliyosunuz hiçbişeyi beyenmem ama bu sefer bulamadım buluzla. ama likralı badi giycek kıvamda değil daha.
ya inanamıyorum hayalim bu pantolona girmek kusursuz bacaklar olmasıydı gerçekleşti. spor spor spor hem sporla oldu yağ düşük olunca insan ne güzel oluyo. dahada düşse süper olcek. heh bakem bende çocuk olsun hayırlısı ile bıldırcın gibi yüzde 18 e düşüreyim
yaww yok böyle bişey. biraz önce streç kot pantolon giydimtopuklu ayakkabıda giydim boyum 180 e yaklaştı neyse allahım yok böyle güzellik bacaklar popo süper süper süper bakmaya doyamadım taş taş böyle çıksam sokağa herkes bana bakar
ama olsun o da gider bozmadım moralimi üzerine önce badi giydim karnım belli oldu sonra bluz giydim hiç belli olmadınapcen kamufle etcez daha
valla eşim izin versede giysem bikerecik dışarda çok süper ötesi oldu valla gören kesinlikle model sanır.
bakem bu akşam giycem göstercem izin vermez asla ama olsun bu da ona kapak olsun
heh bakın ben hep kendime kusur bulurdum biliyosunuz hiçbişeyi beyenmem ama bu sefer bulamadım buluzla. ama likralı badi giycek kıvamda değil daha.
ya inanamıyorum hayalim bu pantolona girmek kusursuz bacaklar olmasıydı gerçekleşti. spor spor spor hem sporla oldu yağ düşük olunca insan ne güzel oluyo. dahada düşse süper olcek. heh bakem bende çocuk olsun hayırlısı ile bıldırcın gibi yüzde 18 e düşüreyim
hügo da çıldırdııııııııııııııııııı
bendeee bu hügo nerey gitti diyodum yawww,demkkii denem yapiymişşşşşmaşallahh hügomm yaaa,ben ne zman gelcem o kıvama yawwww,valla 1 yıl uğraşmam lazım sanırımmmm,pek bir biçimsiizim heeee
şimdi beşer kiloluk dumbellerle göğüs çalışcam epey değişik olcek
ilkkez 5 kilo ile çalışcam çünkü. böyle arada göğüs arka kol çalışcem ama herzmana değil haftada birer kez çalıştırcem yaz geldi sarkma olcak ihmal edersem
hügo da çıldırdııııııııııııııııııı
bendeee bu hügo nerey gitti diyodum yawww,demkkii denem yapiymişşşşşmaşallahh hügomm yaaa,ben ne zman gelcem o kıvama yawwww,valla 1 yıl uğraşmam lazım sanırımmmm,pek bir biçimsiizim heeee
olsunnn 1 yıl ne kiii sonrasında 1 ömürr fıstıkkkk kimin olcen amaaaaanapalımm yıllarca biriktirmişiz bak 6 ay geçtiiii bi 6 ay sonra daha da fıstık olucazzz inşallahhhh azilee sabırlaaa devamm fambııım gidecek bu yağlarr gidecekkkkkk iinnnşallahhh
şimdi beşer kiloluk dumbellerle göğüs çalışcam epey değişik olcek
ilkkez 5 kilo ile çalışcam çünkü. böyle arada göğüs arka kol çalışcem ama herzmana değil haftada birer kez çalıştırcem yaz geldi sarkma olcak ihmal edersem
yawww hügommmm bu kilo vermekde bişey değilde(bunu söyleyen ben miyimm:26:),vucudu biçime sokmak çok zor yawww,bayağı bir sporla uğraşmak gerekiyorr,şöleee bacaklarım sütunn kimin olsaaa,göbüşümm olmasa artıkk göremek istemiyorum kendileriniama bunun için 1 sene uğraşmam lazım sanırımmm
ben 3 yıldır çalışıyorum zatencanım delirme..5 lik dambıllarla hem de ilk defa..kol kaslarını yırtarsın..estetik görünücem diye sağlığından olursun..
ben devamlı spor yaptığım için spor hocası bana 2kg alabileceğimi söylemişti..hala 2 lik dambıllarla yaparım..
sen ilk defa isen 1,5 luk dambıllar en ideali olur..
kollarının düzene girebilmesi için dambılların ağır olması değil hareketleri düzenli ve sürekli yapman önemli şekercik..
çok şükür benim doğumsonrası sarkan göğüslerim ve kollarım süper oldu..
günde 15 dk yapın 20 dk yapın ama düzenli sürekli yapın..formül bu
Anne demek;
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp
saatlerce koklayandır.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı
söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu
poşetlerle geri dönendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
yawww hügommmm bu kilo vermekde bişey değilde(bunu söyleyen ben miyimm:26:),vucudu biçime sokmak çok zor yawww,bayağı bir sporla uğraşmak gerekiyorr,şöleee bacaklarım sütunn kimin olsaaa,göbüşümm olmasa artıkk göremek istemiyorum kendileriniama bunun için 1 sene uğraşmam lazım sanırımmm
biraz aceleci davranıyorum sanırımmmm di miiiumarım başarırıız yaaa,çok istiyorum çokkkk,sadece zayıf olmak değill,şöle sportiff görünmek istiyorummmm
olsunnn 1 yıl ne kiiisonrasında 1 ömürr fıstıkkkk kimin olcez amaaaaa napalımm yıllarca biriktirmişiz bak 6 ay geçtiiii bi 6 ay sonra daha da fıstık olucazzz inşallahhhh azimlee sabırlaaa devamm fambııım gidecek bu yağlarr gidecekkkkkk iinnnşallahhh
başaırcazzz bu tamamen bizim elimizde bundan 6 önce 9kg vericeksin desler inanır mıydınnnbaaak oluyo dimiiii devamı da gelecekk platese de başladınnnn sabırla hepsi gidecekkk biliyosun artık bu iş sabır azim inanç işiiiii başarıcazzz yaptıklarımızzzz yapacaklarımızınnnn verdiklerimiz vereceklerimizin teminatıdırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?