60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yardııımm kimse benle ilgilenmiyor sevgilisinden ayrılmış genö kız gibiyim diyetisyenimden ayrılmışım

kolay gelsinnnn neruşummmmmm
5li kilolarda böle oliyi dmeekki insan zorla yiyo heee,Allah Allhh o günleri görecek miyimmm ben yawwwww

valla fambıım ben epeydir 5lilerdeyimmm emme bu yeni çıktı bende inşallah da hep böyle olur kaçamak yapasım yokkk havalr ısındı ondan belkimmmm otive oldum iyiceee gidecekk bu yağlarrr gidecekkkkk

yufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihee kapakkk olsunnnno göbecikk de gitsiiinnnnn tm kapak olsunnnn

hügo da çıldırdııııııııııııııııııı
bendeee bu hügo nerey gitti diyodum yawww,demkkii denem yapiymişşşşşmaşallahh hügomm yaaa,ben ne zman gelcem o kıvama yawwww,valla 1 yıl uğraşmam lazım sanırımmmm,pek bir biçimsiizim heeee

şimdi beşer kiloluk dumbellerle göğüs çalışcam epey değişik olcek
ilkkez 5 kilo ile çalışcam çünkü. böyle arada göğüs arka kol çalışcem ama herzmana değil haftada birer kez çalıştırcem yaz geldi sarkma olcak ihmal edersem

olsunnn 1 yıl ne kiii sonrasında 1 ömürr fıstıkkkk kimin olcen amaaaaanapalımm yıllarca biriktirmişiz bak 6 ay geçtiiii bi 6 ay sonra daha da fıstık olucazzz inşallahhhh azilee sabırlaaa devamm fambııım gidecek bu yağlarr gidecekkkkkkiinnnşallahhh

ara öğünümü yaptımm önceee

10 kirazz 4 erikkkk

sonra da miss gibi sade Türk kahvemi içtimmmm bi de fal kapattımmmm kim bakıcaksaaa

yawww hügommmm bu kilo vermekde bişey değilde(bunu söyleyen ben miyimm:26:),vucudu biçime sokmak çok zor yawww,bayağı bir sporla uğraşmak gerekiyorr,şöleee bacaklarım sütunn kimin olsaaa,göbüşümm olmasa artıkk göremek istemiyorum kendileriniama bunun için 1 sene uğraşmam lazım sanırımmm

dostum harbi insan kendini izlemekten zevk alıyor megaloman oldum bende, sürekli kıyafet değiştiriyorum :)))))))))

heee delirdim
bunca zamandır zayıfladın belki karnındaki yağdan çok yumuşamadır ve yağmış gibi durur elleyince sıkımı ona bak sen. sıkı ise yağdır ama yumuşaksa göründüğünden daha azdır yağ. o yüzden pilatesle toplancak merak etme. ama önce toplanıyo o yüzden karın çıkıyo sonra erimeye başlıyo sen devam et karışımıda uygula masajla. olur ama zaman alır bak hala uğraşıyom pes etsen ilerde daha kötü olur napak niidek uğraşcaz eninde sonunda gitcek

biraz aceleci davranıyorum sanırımmmm di miiiumarım başarırıız yaaa,çok istiyorum çokkkk,sadece zayıf olmak değill,şöle sportiff görünmek istiyorummmm

canım delirme..5 lik dambıllarla hem de ilk defa..kol kaslarını yırtarsın..estetik görünücem diye sağlığından olursun..
ben devamlı spor yaptığım için spor hocası bana 2kg alabileceğimi söylemişti..hala 2 lik dambıllarla yaparım..
sen ilk defa isen 1,5 luk dambıllar en ideali olur..
kollarının düzene girebilmesi için dambılların ağır olması değil hareketleri düzenli ve sürekli yapman önemli şekercik..
çok şükür benim doğumsonrası sarkan göğüslerim ve kollarım süper oldu..
günde 15 dk yapın 20 dk yapın ama düzenli sürekli yapın..formül bu

evet insan zamanla anlıyo değilmi ama olsun yapcez. ağırlıkla çalışcaz pilates kardiyo yapcez herşeyi

ben 3 yıldır çalışıyorum zaten
göğüs için daha kuvvetli ağırlıkla çalışıyorum sadece elbette 5 kiloluk ağırlıkla kol çalışılmaz canım

bunlara bayıldımmmm

olsunnn 1 yıl ne kiii sonrasında 1 ömürr fıstıkkkk kimin olcez amaaaaa napalımm yıllarca biriktirmişiz bak 6 ay geçtiiii bi 6 ay sonra daha da fıstık olucazzz inşallahhhh azimlee sabırlaaa devamm fambııım gidecek bu yağlarr gidecekkkkkkiinnnşallahhh

biraz aceleci davranıyorum sanırımmmm di miiiumarım başarırıız yaaa,çok istiyorum çokkkk,sadece zayıf olmak değill,şöle sportiff görünmek istiyorummmm

başaırcazzz bu tamamen bizim elimizde bundan 6 önce 9kg vericeksin desler inanır mıydınnnbaaak oluyo dimiiii devamı da gelecekk platese de başladınnnn sabırla hepsi gidecekkk biliyosun artık bu iş sabır azim inanç işiiiiibaşarıcazzz yaptıklarımızzzz yapacaklarımızınnnn verdiklerimiz vereceklerimizin teminatıdırrrrr

anemmm aneemmmmmmm:84::84: yerlerı süpür,sil bulasık yıka balkonları yıka wc banyo temızle çamasır yıkanıyor daha onları serip ütü yapcam bıktımm aaaaaaaaaa

tamam tekrarlatmammmm:86::86::86::86:tamamdırrr,,artık iş inada bindi heeee,çokkk fit görünmek istiyorumm,hügo kimin olamk istiyorumm,ebru gibi nefes alıp veeeeeeeeerrrmek istiyorummmmm,neruş gibi hep zebze yemek ,dondurmayı zorla yemek istiyorummmmm,istiyorum uleeeeeynnnnnnnnnnnnnnnnn:86::86::86:

Hepinize afiyetler olsun... Bende öğle yemeğimi yidim
6 yk z.yağlı kabak yemeği
1,5 dilim kepek ekmeği
light yoğurt
Bu arada hugocuk bende hsonu 5 kgluklarla kol çalıştım.. Baktım bi sallanma var kollarda... Koydum kardeşimin ağırlıklarını gözümün önüne aklıma geldikçe yaptım bişiler

açıklanan 4 dersimden geçmiş bulunuyorummm:92::92::92:geriye kadı 4 derss hadi baaaalımm hayırlısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…