Hepinize afiyetler olsun... Bende öğle yemeğimi yidim
6 yk z.yağlı kabak yemeği
1,5 dilim kepek ekmeği
light yoğurt
Bu arada hugocuk bende hsonu 5 kgluklarla kol çalıştım.. Baktım bi sallanma var kollarda... Koydum kardeşimin ağırlıklarını gözümün önüne aklıma geldikçe yaptım bişiler
başaırcazzz bu tamamen bizim elimizde bundan 6 önce 9kg vericeksin desler inanır mıydınnnbaaak oluyo dimiiii devamı da gelecekk platese de başladınnnn sabırla hepsi gidecekkk biliyosun artık bu iş sabır azim inanç işiiiii başarıcazzz yaptıklarımızzzz yapacaklarımızınnnn verdiklerimiz vereceklerimizin teminatıdırrrrr
saol cnm benmbu kiloya ne kadar zamanda düştün canım ve nasıl spor yaptın hayalimdeki kilodasın
kuşummm bebişimmmya bugün ben burdayımmm kimse yazmıyooooo olmasammm yazar da yazarsınızı heeeee
bari ben yazayımmmm
bu sabahhhhh kahvaltııı daaaaa
4-5 tane biberi tavada közledimmmm üstüne 2yk yoort döktümmmmm
yanında 1 haşlanmış yumrutaa ve 1 dilim de ç.t ekmek yidimmmmm saat 11 falandııı 9da kalktım ama babam kalktı gitti falan derken 11 de yiyebildimmm
birazdan ara öğün yapıciiimmm öncee missler gibi sade Türk kahvemi pişiriciiimmm hüpleticiimmm yanındaa daa 2 kuru kayısı yirimmmmm
sonr bi dışarı çıkacım çamaşır sepeti ve bilimum ıvır zıvır şeyler almam lazımmmm (deterjan için büyük saklama kabı-ufak tefek şeylerrr,yoorttv.s)
sonra gelicem çamaşır bitmiş olucak onları sericemmmm yerleri süpürücemm (ev hzır dipli bucaklı temzlenmişken ufak ufak iş yapayım ki hiiiç kirlenmesinnnnn:86::86::86::86::86: böyle bir ihtimal yok ama en azından ucu kaçmazzzzz
sonraaaaaa bugünlük 2kg ağırlıkla başlayaraktannn sırtıma 2kg yükümü alıppp (huggoooo:86::86:) koşu bandıma biniciiiimmm bu arad çıkmışken şu yağları alayım da kabak lifim de var göbeemi basenlerimi mıncırıyımm accukkk yürüyüşten sonraaaerimem lazımmm basendennn kolalrdan göbektennn erimememmm lazımmmm
öğlen deee hala dolapta varolann 364759 tane enginarımdan birkaç tanesini yoortla yerimm yanında bir adet ton paluuu hüpletirimmmmm
bu arada bende bir tokluk var çokşükürrrr yemiş olmak için yiyorummm darısı tüm sevenlerin başınaaadün azğı tadıyla kaçamk bilenem yapamdım zorlaaaaa donrumda yedim aklımda duracağına akrnımda dursun deyüüüüü
afiyet olsun cnm. dün akşam düşün düşün barbunyanın adı bi türlü gelmedi aklımaÖğle yemeğimi yedim...
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
salata yokmuş yemekhanede aç kaldım tabi..
ben de 50 gr dondurmanın yarısını yedim..
sözde kaçamak yapmayacaktım yaptım gene..
cnm iyi yapmışsın . madem o listelerle rahat deildin sakin ol biraz rahatla bizle devam et bakalım merak etme müdahale ederiz bizyardııımm kimse benle ilgilenmiyor sevgilisinden ayrılmış genö kız gibiyim diyetisyenimden ayrılmışım
ben bakarımmm gel... çok da anlarım yaaara öğünümü yaptımm önceee
10 kirazz 4 erikkkk
sonra da miss gibi sade Türk kahvemi içtimmmm bi de fal kapattımmmm kim bakıcaksaaa
bende uğraşcam fambıkk .bu göbüş gidcek başka yolu yok 5 senede sürse ben bu göbüşü yok edecem.yawww hügommmm bu kilo vermekde bişey değilde(bunu söyleyen ben miyimm:26:),vucudu biçime sokmak çok zor yawww,bayağı bir sporla uğraşmak gerekiyorr,şöleee bacaklarım sütunn kimin olsaaa,göbüşümm olmasa artıkk göremek istemiyorum kendileriniama bunun için 1 sene uğraşmam lazım sanırımmm
biraz aceleci davranıyorum sanırımmmm di miiiumarım başarırıız yaaa,çok istiyorum çokkkk,sadece zayıf olmak değill,şöle sportiff görünmek istiyorummmm
akıllı çalışkan öğrenci işteee afferim fambıkkkaçıklanan 4 dersimden geçmiş bulunuyorummm:92: :92: :92:geriye kadı 4 derss hadi baaaalımm hayırlısıı
kızlar bende çok dikkatliydim 4 ay oldu bilinöli beslendim sadece spor yapmadım ve neredeyse hiç veremedim metabolizmamı ölçtü doktor yerlerde.Ne yapsam olmuyor deliricem 6 öğün yedim dengeli yedim kaöaklarım azdı ben ayda 1 kiloya bile razıyım yoruldum kendimden
şu karanfilli limonlu tarçınlı olandan mı tarifini verirmisiniz.Diyetisyen bile dediki açamadım seni çok dirençli bir bünyen varmış dedi
heee delirdim
bunca zamandır zayıfladın belki karnındaki yağdan çok yumuşamadır ve yağmış gibi durur elleyince sıkımı ona bak sen. sıkı ise yağdır ama yumuşaksa göründüğünden daha azdır yağ. o yüzden pilatesle toplancak merak etme. ama önce toplanıyo o yüzden karın çıkıyo sonra erimeye başlıyo sen devam et karışımıda uygula masajla. olur ama zaman alır bak hala uğraşıyom pes etsen ilerde daha kötü olur napak niidek uğraşcaz eninde sonunda gitcek
Hepinize afiyetler olsun... Bende öğle yemeğimi yidim
6 yk z.yağlı kabak yemeği
1,5 dilim kepek ekmeği
light yoğurt
Bu arada hugocuk bende hsonu 5 kgluklarla kol çalıştım.. Baktım bi sallanma var kollarda... Koydum kardeşimin ağırlıklarını gözümün önüne aklıma geldikçe yaptım bişiler
açıklanan 4 dersimden geçmiş bulunuyorummm:92: :92: :92:geriye kadı 4 derss hadi baaaalımm hayırlısıı
kızlar bende çok dikkatliydim 4 ay oldu bilinöli beslendim sadece spor yapmadım ve neredeyse hiç veremedim metabolizmamı ölçtü doktor yerlerde.Ne yapsam olmuyor deliricem 6 öğün yedim dengeli yedim kaöaklarım azdı ben ayda 1 kiloya bile razıyım yoruldum kendimden
kızlaarrrr enginarlarımı yaptım.baktım garnitür yok evde amaaaaa
mutfakta çareler tükenmezzzz.
baktım bezelye var hşladım onu önce. sonra baktım mısır var. soğanı yağda kavurrdum. bezelye ve msıırı döktüm kavurdum sonra baktım evde semiz otu var ondan da doğradım içine. sonra koydum bi güzel piştiler.
sonra kabak yemeği yaptım sonra yoğurt çorbası yaptım
şimdikkkk balkonu siliiiciiiimmmm sooona öğle yemeği yerim artıkınn
şu karanfilli limonlu tarçınlı olandan mı tarifini verirmisiniz.Diyetisyen bile dediki açamadım seni çok dirençli bir bünyen varmış dedi
kızlarrr spor işine yeni bir soluk daha getirdim:)
bu da Belen işi spor
aylık 80 lira spor salonuna vereceğim parayı kenara koyup akşam saat 9 da 4km yol yürümeye karar verdim eşimle beraber
ayda 80 liraya da kendime bişeyler alırım artıkkkk
zaten ip de atlıyordum her akşam bunu da üzerine ekliycemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?