60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunnnnn300 grm daha vermişsin sanıırm dimi canımmm,yanlış hatırlamıyorsam,tebriklerr

aslında ilk başladığımda 71,5 kiloydummm,küsüratını eklemediydimmmm10 kilo verdim lütfen yanii tikkatini sündürürümmmmmmm

bu kiloya ne kadar zamanda düştün canım ve nasıl spor yaptın hayalimdeki kilodasın
saol cnm benm darısı başına bende hiç olmayacak sandım ama burası bi mucize gerçekten.herşey kızların desteğiyle oldu 2 ayda 57 ye düştüm cnm. sonra şimdide 56 ya düşmeye çalışıorum.
spor olraka leslie yaptım hep baştan beri.hafta da 3 gün 1 er gün ara ile.
yemeklerim hep yazdığım gibi ama ben baştan beri çok yiodum şimdi daha da artırdım yedklerimi. yani mesela toplamda çorbalarıda sayarsak günde 7-8 dilim ekmek yiorum sebze yemeklerimde 5-6 kaşıktan az deil. aynen kzıların yaptığı şeyleri yaptım yani. ben meyveyi çok severim meyve yedim hep. süt yoğurt hep yedim.ben çok da kaçamak yaptım tavsiye etmiorum tabi ama iskenderler lahmacunlar pizzaalar yaşpastalar baklava bile yedim. ama abartmadım.insülin direncimi de hugom sayesinde yendim şükür:26:
ha bide pilates tabi hedefime yaklaştıkça pilates yaptım çok güzel şekllendirio göbeği fln güzel topluo.şu aralar atama eşya işi derken biraz boşladım ama yapıcam yine hep olucak spor ömrüm boyunca inş. şimdide akşam yemekten aonra eşimle parkta 35-40 dk yürüorum. işte böle spor unu yap cnm yedklerine dikkat et. sende olurun merak etme.
göbeğim var hala ama o da gidecek çaresi yokk

kuşummm bebişimmmkolay gelsin afiyet olsunn. oohh senle bizim işimz hiç bitmio yaffffbenmde çok işim var bugün yine...
çok özledim senii buluşsak bi ara yine

Öğle yemeğimi yedim...
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
salata yokmuş yemekhanede aç kaldım tabi..
ben de 50 gr dondurmanın yarısını yedim..
sözde kaçamak yapmayacaktım yaptım gene..
afiyet olsun cnm. dün akşam düşün düşün barbunyanın adı bi türlü gelmedi aklıma
diorum bakla deil o yeşil yediğimz sebze. benm dediğim fasulye gibi bişi. hah dedim okuyunca barbunya
olsun arada şaşırtmak lazım vücudu afiyet olsun dondurma yaz günü yemeden de olmaz ama:26:

yardııımm kimse benle ilgilenmiyor sevgilisinden ayrılmış genö kız gibiyim diyetisyenimden ayrılmışım
cnm iyi yapmışsın . madem o listelerle rahat deildin sakin ol biraz rahatla bizle devam et bakalım merak etme müdahale ederiz biz
ara öğünümü yaptımm önceee

10 kirazz 4 erikkkk

sonra da miss gibi sade Türk kahvemi içtimmmm bi de fal kapattımmmm kim bakıcaksaaa
ben bakarımmm gel... çok da anlarım yaaafiyet olsun cicimmm
bende uğraşcam fambıkk .bu göbüş gidcek başka yolu yok 5 senede sürse ben bu göbüşü yok edecem.gidcek göbüşlerimiz durmak yok yola devammm

biraz aceleci davranıyorum sanırımmmm di miiiumarım başarırıız yaaa,çok istiyorum çokkkk,sadece zayıf olmak değill,şöle sportiff görünmek istiyorummmm

aynennnn bende öleee. hala bacaklarım sallanıo sıkılaşması lazımmmmmmm bide göbüşşşşşş

sen pilatese devam ediyomuusn,sen ne aşamadasın acabüüü,zamnla bende kıvırabilirmiyim acaba bu işi ne dersinnn

kızlar bende çok dikkatliydim 4 ay oldu bilinöli beslendim sadece spor yapmadım ve neredeyse hiç veremedim metabolizmamı ölçtü doktor yerlerde.Ne yapsam olmuyor deliricem 6 öğün yedim dengeli yedim kaöaklarım azdı ben ayda 1 kiloya bile razıyım yoruldum kendimden

açıklanan 4 dersimden geçmiş bulunuyorummm:92::92::92:geriye kadı 4 derss hadi baaaalımm hayırlısıı
akıllı çalışkan öğrenci işteee afferim fambıkkk
:92::92::92::92::92:

tatlım metabozlima hzılandırıcı çaylardan yap bi dene bakalım ben çok faydasını gördümmmm

şu karanfilli limonlu tarçınlı olandan mı tarifini verirmisiniz.Diyetisyen bile dediki açamadım seni çok dirençli bir bünyen varmış dedi

kızlaarrrr enginarlarımı yaptım.baktım garnitür yok evde amaaaaa
mutfakta çareler tükenmezzzz.
baktım bezelye var hşladım onu önce. sonra baktım mısır var. soğanı yağda kavurrdum. bezelye ve msıırı döktüm kavurdum sonra baktım evde semiz otu var ondan da doğradım içine. sonra koydum bi güzel piştiler.
sonra kabak yemeği yaptım sonra yoğurt çorbası yaptım

şimdikkkk balkonu siliiiciiiimmmm sooona öğle yemeği yerim artıkınn

şu karanfilli limonlu tarçınlı olandan mı tarifini verirmisiniz.Diyetisyen bile dediki açamadım seni çok dirençli bir bünyen varmış dedi

evet cnm bendeki tarif bu içerik aynı ama miktarları değişebilio

3 litre suya
4 yeşil elma
1 limon
bikaç çubuk tarçın
5-6 tane karabiber
8-10 karanfil

haşlayıp süzüp yemeklerden önce içtim ben.sıcak osğuk farketmio. 1 hafta içilio bttikçe yenisini yapıosun. işte böle. içindeki tarçın karanfil ve karabibieri çıkarıp blendırdan geçirip posalı içenlerde var ama benm aldığım tarif de süzün diodu ben de öle yaptım posalı içebileceğimi sanmıorum.

fıstıkkkkk yavruuuum süpersiiiiin:)senin tavsiyeleri bi kenara yazmak lazım

afiyet olsun bebişiimmm

açıklanan 4 dersimden geçmiş bulunuyorummm:92::92::92:geriye kadı 4 derss hadi baaaalımm hayırlısıı

tebriklerrr

tatlım bize takıl hayatını yaşaaaa biz sana yardımcı oluruz.kendi diyet listeni kendin yapabilirsin benim görüşüm insanın kendi bünyesini tanıması ve ona göre davranması gerek.doktor diyetisyen de bir yere kadar yardımcı olabilir.sana en çok sen kendin yardımcı olabilirsin

afiyet olsuuuun süper olmuştur eminim.

metabolizmanı yavaşlatan herhangi bi rahatsizliğin varmı.
veya bu zamana kadar sık diyet yapıp bıraktınmı veya kulaktan duyma diyetler yaptınmı.

kızlar öğle yimeeem:
yarım kase şehriyeli domates çorbası
5 yk patatesli tavuk
1 kase yoğurttan el yapımı uyduruk ayran :)
500ml su

sen diyetisyene gitmeye devam et. yanlız sporda yapacağını söyle günde 1 saat ona göre versin listeni. o versin listeni ben zayıflatırım seni ancak diyetisyen kontrolunde olacaksın bu süreçte gelişmeleri öğrenmemiz açısından önemli bu. kırarız direncini merak etme
tabii istersen dediklerimi yaparsan

temzilik temizlik demeyin insanın canı çekiyo heeeeeepazar günü buzdolabımı sildim,yemekyaptım,kızımı yıkadım,spor yaptım,duş aldım,eşim geldi balkaonu yıkadı kıızm bende yıkıcam dedi onların didişmelrinin arabuluculuğunu yaptımm,saçımı şekillendirdim,mutfak tezgahını temizledim çamarsuyu vs,komşunun kızının gösterisi varmış ona gittik,akşam 9da geldim ertesi günün yemeğini pişirdimm,baktım saat 23 olmuş yattıkkkk
gün hemen bitiyooo yawww sözde mutfak dolaplarını halledecektim

Son düzenleme:
kızlarrr spor işine yeni bir soluk daha getirdim:)
bu da Belen işi spor
aylık 80 lira spor salonuna vereceğim parayı kenara koyup akşam saat 9 da 4km yol yürümeye karar verdim eşimle beraber

ayda 80 liraya da kendime bişeyler alırım artıkkkk
zaten ip de atlıyordum her akşam bunu da üzerine ekliycemmm

bıldırcınım seni bekliyodum bende. şuanda vücudumda sadece 3 yerde ksuur var. karnımda ayva göbek arka kolda yumuşama sebebi zamanında kol çalışırken ihmal etmem malesef. ve göğüsler. şimcik göğüslerim için 3 er kiloluk dumbellerle çalıştım hep ancak artıkın etki etmiyi. bende beşer kiloluk dumbele geçtim ancak sadece göğüs için. biceps triceps vs.. gayet iyi seviyede arka kolda var orası için sadece çalışıcam şimdilik tabee diyet bitsin komple çalışcam günlere bölüp kasları çalıştırcam.
arka kolar için 3 er kiloluk dumbelle haftada bir kez 20 set sayısından başlayarak çalışcam her hafta birer sayı arttırırım.
göğüs içinde haftada bir kez çalışayım diyorum haftada kardiyo günlerinde sabahtan kardiyo yapıyorum öğleden sonra göğüs olur başka günde arka kol olur.
ancak göğüs için beşer kiloluk kullancam. halter gibi yanee..
ne dersin bebik. kas kaybım olcek diye korkma hiç eksilmediği gibi her ay birer kilo artatr oldu versem bile kas üzülmem valla

o parayla yürüme bandı al sonraakışın nası yrüyeceksinn,ben öyle yaptım,spor salonuna gitmektense spor salonunu eve getiriim dedim

valla kızlar ne ilaç kullandım nede saçma sapan diyetler yaptım metabolik bir rahatsızlığım yok herşeyim normal çıktı benim.Sadece geçmişte meyve ve su hiç tüketmezdim o kadar.Şekerim tansiyonum yok tiroidim normal.Bir tek antidepresan kullanıyorum o kadar.İştahlı değilim ama çikolataya dayanamam.Ama diyetisyenim tatlı isteğimi meyva ve sütü aynı anda vererek bastırmıştı.Olmazsa metabolizmayla ilgilenen bir uzmana görünecem 700 çıktı dinlenik halde ki 1200 civarındaymış alt sınır:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…