60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk elimde listelei var kadının olurmu:44:ben alışverişe gidiyorum kızlar kızım dolma istedi akşama öptüm.HUGOCUK YANITINI BEKLİYORUMMMM

Son düzenleme:

ben hayatımda hiç enginar yemedimmmm:26:alim bende yapim bariiiii,yiyebilirmiyim acaba tadı neye benziyooookereviz ve brokoli yiyemem ben meselaaaa:44:
bende hiç yememistim 2 ay önceydi sanırım aldım bir tane 3.75 e marketten , eve geldim soydum elime dikenler battı ve ben tabak gibi bisey çıkaramadım dipteki seylerin çiğ çiğ tadına baktım güzeldi, anlamadım o tabak gibi sey nerdeydi yaw:26::26::26: marketten konservesini alam dedim bi kavanoz seye 12 tl demezmi vazgectimmm artık baska bahara kaldı

çok güzel ve bunları sık sık yasıyorummm

açıklanan 4 dersimden geçmiş bulunuyorummm:92::92::92:geriye kadı 4 derss hadi baaaalımm hayırlısıı
:92::92::92::92: tebrikler insallah atamanada sevinirük böleeee

sanırım sende ben gibisin aralıktan beri diyetteyim bıraktım basladım ama nisandan beri kesin diyettiym. bi gün tatlıyı reddeder baska zaman yerim sonrada gecen reddettin ya bugun niye hüplettin derim anlamadım bende kendimi. nilmisra falan aynı dönemde basladık bende 2 kilo ancak. simdi kesin kararlıyom spora basladım bakalım gerçekten vucudummu dirençli yoksa ben mi iradesizim. sende kacamak yapıondur dimi

famircim ben de kızlara demeyın diyorum diyolar yaa ama bande buldum temizlik günü 13 haziran secimden sora okullar tatıl olur ya o gun yaptırcam cam perde 2-3 gün öncesi halılarımı yıkamaya vercem haftasonu battaniye kıslık vs ne varsa yıkayacam kaldırcam mis kimin olcak evimmm ohhh

ayyyyyy bayıldımmmmmmm:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

çiçeğim geldim:)
5 kiloluk çok değil mi tatlım?3lük kullansan?ben bugün bir öğrencime 3 kiloluk tavsiye ettim.hatta eğer imkanın varsa yüzme kursu falan almalısın bence.hem kas açısından hem de omurlar arasının genişlemesi açısından bire bir.hazır yaz da gelmişken teklifimi değerlendir derim sana tatlım

hugocum sen iradelisin ama iyi de bir diyetisyene düsmüssün .ben senin eski yazılarını da okuyorum zaman zaman çok değisik seyler uygulamişsın, ben valla 140 tl verdim adam bana liste bile vermedi kendim ayarlayacakmısım yazmamı vs istedi cok saçmaydı. umut ediyorum hersey iyi olsunnn biz de verelim su kiloları valla cumartesi aksam eşimle lesli yaptık kocacımda vermek istiyo 3 senede ne hale geldik yaa ilk çıktığımız resimlere bakıyorum ne fitmisiz face de eski resimler var bi arkadaşım sadece kızını koyma senide görelim diyo bende resmi ben çekiyom ka beni göremezsin diyorum sinin oluyorum
öğlen
tom balık
bol marul
domates
ekmek yedim
aksamda nesfitt( dün konustuk ya bu nesfit olayınada vücüdüm alıstı yediklerime diye yapmaya basladım biraz değisik olsun yaaa)

kısssss canagı bulamadın mı enginardaaaa:90::90::90::90::90: bütün yapraklarıı soyaydınnn tek tekk ( benn cartt die keserimmm ortadannn:90:) ortada bii tüyy yumagı görecegdinnnn... iştee o tüylerinnn altındaa amaaa bunlara gerekk yok yaff pazarda ayıklayıp da satıo pazarcı amcalarrrr hizmette sınırr yokkk

hugocuk elimde listelei var kadının olurmu:44:ben alışverişe gidiyorum kızlar kızım dolma istedi akşama öptüm.HUGOCUK YANITINI BEKLİYORUMMMM

antidepresanlar yapıyo olabilir canım ancak sen yinede önce doktora git bazı sebepler basit tahlillerde çıkmıyo hesaba katılmayan sebepler oluyo önce tahlil yaptır sonra olurmu canım. kaş yaparken göz çıkarmayalım

2 ütü yaptımmmm, bezelye yemegi koydum aksam içinnnn.. 2 günlükk dokunulmayann pilavım varr onuda koycammm.. ama yanına denizz börülcesi mi yapayımm norlamm börülce mii yapayımm kararr veremedimmmm:44::44::44::44::44: evv darmadagınn yaffff... cokk uykumm gelioo 2 gündee su işlerii bitirsemmm 1 ayy uyucammmm aksam üstüde carsıya inmemm lazım kayınvalideme aldıgım pant kücük gelmiştii.. 1 ayı gecti heralde ya insallah deiştirirrlerr:97::97::97::97:

o parayla yürüme bandı al sonraakışın nası yrüyeceksinn,ben öyle yaptım,spor salonuna gitmektense spor salonunu eve getiriim dedim

bende öle yapcam azcık azcık kenara koycam kısa kadar..acaba kosu bandlarının fıyatı kısın artarmı:S yaz dıye bu mevsımde daha ucuz sankimmm

hee isteee istemek başarmanın yarısıduuuuuu:86::86::86::86::86::86:

açıklanan 4 dersimden geçmiş bulunuyorummm:92::92::92:geriye kadı 4 derss hadi baaaalımm hayırlısıı

maşallah kuzumaa çok akıllı çok beceriklihem kızna bakaaarr hem spounu yaparrr hem derslerini verirrrrr

aslında ilk başladığımda 71,5 kiloydummm,küsüratını eklemediydimmmm10 kilo verdim lütfen yanii tikkatini sündürürümmmmmmm

ama ama ben tıkırın yalancısıyımm ne gördüysem onu didimmmmtaam 10 olsunnn hatta 15 olsunn haydeeeeee

sen pilatese devam ediyomuusn,sen ne aşamadasın acabüüü,zamnla bende kıvırabilirmiyim acaba bu işi ne dersinnn

valla fambıım 2 haftadır temizlik ve dışarıdaki yürümelerim haricinde maalesef spor yapmıyorummmkendimden diiskkkkiniyorummm utanııyorummmmmm:82::82::82:ama bugün başlıyorumm inşallahh ağırlıkları doldurup çantama yürüycemm birazdannn2kg koyucam abartmıyım ilk gündennn ama platese 1 hftada alıştım ben epey farketmişti hele şu karın videosu ilk başta nasıl zorgeliyoduu kıppkırmızı oluyodummm ama alışıyo insan düzenli yap kesinlikle alışırsınnn

hem de ne hizmet...
dün öğlende pazara çıktım bi tane enginarcı baklacı buldum
adam gözünün önünde soyuyor kaç tane istersen naylon bi torbaya koyup vakum makinasında içinin havasını alıyor götür öyle doğrudan buzluğa koy mesela kışa hazırlık diye.
kızlar siz beni dinleyin enginar alcağınız zaman adamdan yanınızda soymasını isteyin öyle saatlerce limonlu suda bekleyen enginarda gram bişey kalmıyor boşuna yiyorsunuz öyle olunca.yanınızda soysun öyle alın.vakumlu poşet en iyisi hem içine su koyup vitaminini öldürmüyorsunuz hem de kararmıyor hiç.suya koyunca bütün vitamini suya çıkıyor onu da döküyoruz.geriye bişey kalmıyor.ya da evden limonlu tertemiz su hazırlayın enginarı adamdan alıp onun içine koyun pazarda.hiç değilse pişirirken o suyu da içine dökersiniz tencerenin.ama pazarcının hazırladığı su temiz mi pis mi belli değil almayın öyle şeyleri

bende öle yapcam azcık azcık kenara koycam kısa kadar..acaba kosu bandlarının fıyatı kısın artarmı:S yaz dıye bu mevsımde daha ucuz sankimmm

yok bacım artmaz.ben şubattan bu yana değiştiğini görmedim.
hala 890 lira.pilates topu ile twist bandı da veriyolar yanında beleşe

üç kilo etkilemiyii beni hacı :86: çünkü zaten hep üç kiloyla çalışıyodum ondan hem değişiklik olsun farlılık etkili oluyo diye yaptım :86:
kızz ne yüzme kursu burda doğru dürüst spor salonu bile yok
bi pilates çılgınlığıdır gidiyo
heralde malzemeleri ucuz diye heryerde pilateste pilates
kardiyo filan heç duymadım o ne diyolar bana

metabolizmanı yavaşlatan herhangi bi rahatsizliğin varmı.
veya bu zamana kadar sık diyet yapıp bıraktınmı veya kulaktan duyma diyetler yaptınmı.

bence de bir rahatsızlığı olabilir tiroit gibi.mutlaka bir dahiliyeciye görünmesi lazım

canım acaba diyetisyen sana bıraktıya hatanı kilo alma sebebini öğrenmek içinmi yediklerini yaz dedi. belki bakıp ona göre liste vercekti
ama 140 lira çokmuş yaww ben 140 lira verdimmi ayda 2 kilo yağ kaybını garanti etmesi lazım parayı sokaktanmı kazanıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…