60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk ınsulun direncını nasıl dengede tutuyorzzz:78:

aç kalmıyoruz şeker tatlı yapay tatlandırıcı light ürünler yasak. meyve yiyoruz sebze süt grubu. esmer ekmekler yiyoruz kızartma beyazun hamurişleri patayes pirinç yassak. ve sporla kontrol altında oluyo canım
taze meyve sebze baklagiller karbınhidratların esmer olanlarını tercih ediyoruz

aslında ceren karatayın dedıgını yapmaya calısıyorum bende kh dan tamemn uzak duruyosun..zayıflamak ıstıyorsanız ekmek kesınlıkle yok dedi.ekmek=şeker demekmiş

nerruş sırt çantanın içindeki ağırlık olayım sırt çantana gireyim taşı beni yaffriimm

Allah iyiliğini versin emi:)
senin gibi gelenlere ben yüzme tavsiye ediyom.ama tabii imkanın yoksa başka bir formül düşünmek gerek.sana 5 kiloluk gerçekten fazla gelir gel beni dinle.yaparsan da 3 kiloluklarla süreyi uzatarak devam et canım

kızz zati 40 tane yapıyorum aralıksız üçer kilo ile
daha yapsam yaparım
heee hala daha üç diyosan o zaman kaçç tane yapcem peki etki için yaffrimm

süt grubu deyünce gidemde süt alam içem meyvelerimi evde unutmuşumda

bıldırcınım yağ verdikçe göğüslerim yumuşiyi onları kontrol altına almalıyım yoksam onlar beni kontrolu altına alır üzer sonra

yine bana çalışmışşşşefferim sene
hem kızıma bakıyom,hem der çalışıyom,hem spor yapıyomm,hemde yemek yapıyomm kızzzzz,yemeğimi demeyi unuttunnnnn
eyü balımmmm azcık dayanayımm şölee ebru kimin yuvarlanayım bende yawwwww

kızz zati 40 tane yapıyorum aralıksız üçer kilo ile
daha yapsam yaparım
heee hala daha üç diyosan o zaman kaçç tane yapcem peki etki için yaffrimm

bir hafta 3 arttır
sonraki hafta 3 daha arttır tatlım.ben böyle yapıyorum
eee senin gibi fıstıklara yetişmek içinnnn

aslında ceren karatayın dedıgını yapmaya calısıyorum bende kh dan tamemn uzak duruyosun..zayıflamak ıstıyorsanız ekmek kesınlıkle yok dedi.ekmek=şeker demekmiş

loxide karatay diyetine 3 gün dayanabilmiştiitürk toplumu için zor bir diyet ekmeksiz hayat olur mu yawww

bıldırcınım yağ verdikçe göğüslerim yumuşiyi onları kontrol altına almalıyım yoksam onlar beni kontrolu altına alır üzer sonra

kaç hugom göğüsler geliyiiii bööööö
senin göğüsler nasıl yumuşar gı zati idmanlısın sen??
abartıyo olmayasın?
benim hiç yumuşamaz mesela fazla kasım olmadığı halde ki muhtemelen sen benden daha kaslısındır

kızz yoksam pesmi edeciyidin hee neruşa dert yanıyon o daha yumuşak toleraslı filan diye hee seni gidi seni pilatese devam etmezsen keserim narkozsuz alırım yağlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…