yok bacım artmaz.ben şubattan bu yana değiştiğini görmedim.
hala 890 lira.pilates topu ile twist bandı da veriyolar yanında beleşe
hugocuk ınsulun direncını nasıl dengede tutuyorzzz:78:
ben tarçın kullanıyorummmm
aç kalmıyoruz şeker tatlı yapay tatlandırıcı light ürünler yasak. meyve yiyoruz sebze süt grubu. esmer ekmekler yiyoruz kızartma beyazun hamurişleri patayes pirinç yassak. ve sporla kontrol altında oluyo canım
taze meyve sebze baklagiller karbınhidratların esmer olanlarını tercih ediyoruz
üç kilo etkilemiyii beni hacı :86: çünkü zaten hep üç kiloyla çalışıyodum ondan hem değişiklik olsun farlılık etkili oluyo diye yaptım :86:
kızz ne yüzme kursu burda doğru dürüst spor salonu bile yok
bi pilates çılgınlığıdır gidiyo
heralde malzemeleri ucuz diye heryerde pilateste pilates
kardiyo filan heç duymadım o ne diyolar bana
hepsiburada da 750 yanında mekık aletı vs tonla sey var:78:
Allah iyiliğini versin emi:)
senin gibi gelenlere ben yüzme tavsiye ediyom.ama tabii imkanın yoksa başka bir formül düşünmek gerek.sana 5 kiloluk gerçekten fazla gelir gel beni dinle.yaparsan da 3 kiloluklarla süreyi uzatarak devam et canım
nerruş sırt çantanın içindeki ağırlık olayım sırt çantana gireyimtaşı beni yaffriimm
aç kalmıyoruz şeker tatlı yapay tatlandırıcı light ürünler yasak. meyve yiyoruz sebze süt grubu. esmer ekmekler yiyoruz kızartma beyazun hamurişleri patayes pirinç yassak. ve sporla kontrol altında oluyo canım
taze meyve sebze baklagiller karbınhidratların esmer olanlarını tercih ediyoruz
hee isteee istemek başarmanın yarısıduuuuuu:86::86::86::86::86::86:
maşallah kuzumaa çok akıllı çok beceriklihem kızna bakaaarr hem spounu yaparrr hem derslerini verirrrrr
ama ama ben tıkırın yalancısıyımm ne gördüysem onu didimmmmtaam 10 olsunnn hatta 15 olsunn haydeeeeee
valla fambıım 2 haftadır temizlik ve dışarıdaki yürümelerim haricinde maalesef spor yapmıyorummmkendimden diiskkkkiniyorummm utanııyorummmmmm:82::82::82:ama bugün başlıyorumm inşallahh ağırlıkları doldurup çantama yürüycemm birazdannn 2kg koyucam abartmıyım ilk gündennn ama platese 1 hftada alıştım ben epey farketmişti hele şu karın videosu ilk başta nasıl zorgeliyoduu kıppkırmızı oluyodummm ama alışıyo insan düzenli yap kesinlikle alışırsınnn
sen var mısın yok musun belli değilkineeee taşısa bile farkında olmayabilir çünküüüüü
kızz zati 40 tane yapıyorum aralıksız üçer kilo ile
daha yapsam yaparım
heee hala daha üç diyosan o zaman kaçç tane yapcem peki etki için yaffrimm
süt grubu deyünce gidemde süt alam içem meyvelerimi evde unutmuşumda
aslında ceren karatayın dedıgını yapmaya calısıyorum bende kh dan tamemn uzak duruyosun..zayıflamak ıstıyorsanız ekmek kesınlıkle yok dedi.ekmek=şeker demekmiş
bıldırcınım yağ verdikçe göğüslerim yumuşiyi onları kontrol altına almalıyım yoksam onlar beni kontrolu altına alır üzer sonra
fambukkkk kızz sende ayran iç hadee:99:
yine bana çalışmışşşşefferim sene
hem kızıma bakıyom,hem der çalışıyom,hem spor yapıyomm,hemde yemek yapıyomm kızzzzz,yemeğimi demeyi unuttunnnnn
eyü balımmmm azcık dayanayımm şölee ebru kimin yuvarlanayım bende yawwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?