60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar yeniden ben geldim aranıza katılamak istiyom artık tam olarak çok kaçırdım ya 1aydır artık düzenime dönmek istiyorumö pöf pöf

sabah behsettiğim eve gidip baktım kutu gibi küçücük nasıl 170 m kare anlamadım dedim.oda bürüt o kadar dedi.evin içi çok küçüktü....benim mobilyalarım hem büyük hem de çok oraya asla sığma.eli boş geldim anlayacağınız.ev yok ya urfada olanlarda 1000 tl altı değil.

eskiden 95 idi. şimdi 85 oldii.
yağ verdikçe yumuşuyo devamlı çalışmam lazım göğüslerim büyüktü hep büyük göğüs zor oluyo

kızz yoksam pesmi edeciyidin hee neruşa dert yanıyon o daha yumuşak toleraslı filan diye hee seni gidi seni pilatese devam etmezsen keserim narkozsuz alırım yağlarını

yok yawwwwww soruyom sadeceeee
valla bana hiç de toleranslı deeelll,fındıkları fıstıkları leblebileri yerken az yumrutunu yimedimmmmm,korkumdan yiyemiyom bakkkkkk:83::83:

seni ürneek aldım kendime az yağlı pilicim yerim seni az yağlı etinde pek datludur senin

yi beni yavru guşummm

loxide karatay diyetine 3 gün dayanabilmiştiitürk toplumu için zor bir diyet ekmeksiz hayat olur mu yawww
ben yapıyorumm çünkü ekmek sevmiyorum

kızz yoksam pesmi edeciyidin hee neruşa dert yanıyon o daha yumuşak toleraslı filan diye hee seni gidi seni pilatese devam etmezsen keserim narkozsuz alırım yağlarını

çok pahalıymış be valla kredi çeksen kendi evini alsan aylık ödemeleride zati bu kadar olur :86:

spor okulu harika olmalı. 120 tl oldukça uygun. her diyetisyen her şeyi bilecek diye bişey yok 4 ayda 2 kilo çok çok az bir sağlık problemin yoksa etken olan farklı bişey yoksa eğer bize takıl verelim kilocukları hırs iyidir azim iyidir ama yıpratmadan .. arkadaşlarım moralimi çok bozmuşlardı ilk zamanlar sinirden eve gelip ağlıyordum şimdiiiiiiii onlar ağlasın hallerine

öylemiii bakiyimmi bi

göstermem onlar kızıma aittt
pek seviyo ya benimm kız göğüslerimi2 yaşına kadar emzirdim ya onadan mı acaba,dün banyo yaptım hadi kızm öğle uykusuna yatalım diyorum,önece memeni öpiyim sonra azcık emiyim sonra diyooooo
her banyo sonrasııı aynııııı ritüellllll

Kızlar oğlumu uyuttum bebek arabasını aşağıdan balkona getirdim mis gibi köpük köpük yıkadım. sonra 45 dk tempolu yürüdüm. şimdi de yorgunluk çayı içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…