bir hafta 3 arttır
sonraki hafta 3 daha arttır tatlım.ben böyle yapıyorum
eee senin gibi fıstıklara yetişmek içinnnn
loxide karatay diyetine 3 gün dayanabilmiştiitürk toplumu için zor bir diyet ekmeksiz hayat olur mu yawww
kaç hugom göğüsler geliyiiii bööööö
senin göğüsler nasıl yumuşar gı zati idmanlısın sen??
abartıyo olmayasın?
benim hiç yumuşamaz mesela fazla kasım olmadığı halde ki muhtemelen sen benden daha kaslısındır
kızz yoksam pesmi edeciyidin heeneruşa dert yanıyon o daha yumuşak toleraslı filan diye hee seni gidi seni pilatese devam etmezsen keserim narkozsuz alırım yağlarını
seni ürneek aldım kendime az yağlı pilicimyerim seni az yağlı etinde pek datludur senin
ben yapıyorumm çünkü ekmek sevmiyorumloxide karatay diyetine 3 gün dayanabilmiştiitürk toplumu için zor bir diyet ekmeksiz hayat olur mu yawww
kızz yoksam pesmi edeciyidin heeneruşa dert yanıyon o daha yumuşak toleraslı filan diye hee seni gidi seni pilatese devam etmezsen keserim narkozsuz alırım yağlarını
yok yawwwwww soruyom sadeceeee
valla bana hiç de toleranslı deeelll,fındıkları fıstıkları leblebileri yerken az yumrutunu yimedimmmmm,korkumdan yiyemiyom bakkkkkk:83::83:
slm kızlar yeniden ben geldim aranıza katılamak istiyom artık tam olarak çok kaçırdım ya 1aydır artık düzenime dönmek istiyorumö pöf pöf
yi beni yavru guşummm
ben yapıyorumm çünkü ekmek sevmiyorum
sabah behsettiğim eve gidip baktım kutu gibi küçücük nasıl 170 m kare anlamadım dedim.oda bürüt o kadar dedi.evin içi çok küçüktü....benim mobilyalarım hem büyük hem de çok oraya asla sığma.eli boş geldim anlayacağınız. ev yok ya urfada olanlarda 1000 tl altı değil.
eskiden 95 idi. şimdi 85 oldii.
yağ verdikçe yumuşuyo devamlı çalışmam lazım göğüslerim büyüktü hep büyük göğüs zor oluyo
bende 90 giyiyordummm,şimdilerde 85 oliyyyyyy
Kızlar ben geldim bugün itibariyle diyetisyenimi bıraktım 4 aydır bana verdirdiği kilo toplam 2.2 aslında sizin uyguladığınız diyete benzer bir diyet uyguladı ama nafile biraz ona inancım kalmadı sanırım.Sizinle kilo vermeye karar verdim bu arada sabahtan beri toplam 2.5 saat durmaksızın yürüdüm....spor okuluna yazılıcam babam emekli subay ve yıllık120 tl ve havuzda sınırsız yarın belgeleri teslim edicem .Valla inanılmaz hırs yaptım eylülde kuzenimin düğünü var ve benim için orada güzel görünmek gerçekten çok önemli:78: desteklerinizi bekliyorum lütfen menüme müdehale edin ve yönlendirin:81:.Menümü diyetisyenimin verdiği listeler ile kendi bünyemin verdiği cevaba uygun şekillendiricem verdiği listelerin hepsini sakladım
zaten aramızdaydın ayaolllsen hala ekmek yemiyosun dimi hülyaaa
öylemiiibakiyimmi bi
eskiden 95 idi. şimdi 85 oldii.
yağ verdikçe yumuşuyo devamlı çalışmam lazım göğüslerim büyüktü hep büyük göğüs zor oluyo
tatlım işte en iyi çare yüzme göğüsler için.
gel bize havuz var bende
öylemiiibakiyimmi bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?