göstermem onlar kızıma aittt
pek seviyo ya benimm kız göğüslerimi2 yaşına kadar emzirdim ya onadan mı acaba,dün banyo yaptım hadi kızm öğle uykusuna yatalım diyorum,önece memeni öpiyim sonra azcık emiyim sonra diyooooo
her banyo sonrasııı aynııııı ritüellllll
artmaz bence cnm aksine daha düşük alab,ilrsin adamlar satış olmuo zaten die ayağına gelen müşteriyide kaçırmak istemez. bende inşallah maaaşımı almaya başlıyım koşu bandı ve lazer epilasyon ilk işim olucakbende öle yapcam azcık azcık kenara koycam kısa kadar..acaba kosu bandlarının fıyatı kısın artarmı:S yaz dıye bu mevsımde daha ucuz sankimmm
işte en büyük hataaa.aslında ceren karatayın dedıgını yapmaya calısıyorum bende kh dan tamemn uzak duruyosun..zayıflamak ıstıyorsanız ekmek kesınlıkle yok dedi.ekmek=şeker demekmiş
ahh cnm anlıorum seni çok iyi. bizde ev ararken öle olmuştu bizim burda da kiralar çok fena hemde öle ahım şahım evler deil bildiğin normal ev. yani .burda da 750 800 den aşağı yok onlarada oturulmaz. bizim evede ev sahibi 1200 lira dedi 1050 liraya düştü. malesef içim acıo kira verirken.sabah behsettiğim eve gidip baktım kutu gibi küçücük nasıl 170 m kare anlamadım dedim.oda bürüt o kadar dedi.evin içi çok küçüktü....benim mobilyalarım hem büyük hem de çok oraya asla sığma.eli boş geldim anlayacağınız. ev yok ya urfada olanlarda 1000 tl altı değil.
bende 90 giyiyordummm,şimdilerde 85 oliyyyyyy
artmaz bence cnm aksine daha düşük alab,ilrsin adamlar satış olmuo zaten die ayağına gelen müşteriyide kaçırmak istemez. bende inşallah maaaşımı almaya başlıyım koşu bandı ve lazer epilasyon ilk işim olucak
işte en büyük hataaa.asıl ekmeksiz olmaz. ömür boyu ekmek yemiycekmiyiz sonra ne kdar daynabilcez bi gün tak edicek canımıza bırakıcaz sonra kilo almaya başlıycaz hhhooop dön başa
ahh cnm anlıorum seni çok iyi. bizde ev ararken öle olmuştu bizim burda da kiralar çok fena hemde öle ahım şahım evler deil bildiğin normal ev. yani .burda da 750 800 den aşağı yok onlarada oturulmaz. bizim evede ev sahibi 1200 lira dedi 1050 liraya düştü. malesef içim acıo kira verirken.hayrlısyla memleketimize dönelim ilk işimiz ev almak olucak inş. 1000 lirayı krediye versem ooooohh mis gibi ev sahibi olurum beaa
yaww benmkiler hep aynı 90 dı yine 90 .acaba çok kilo vermediğim içinmi küü....
balkonumu sildimmmmaaaannnaaaaammm resmen kömür suyu döktüm ama.
sooona yemeğimi yedim.
1 kepçe yoğurt çorbası
8 kaşık bakla yemeği
2 kaşık yooort
1 baby salatalık
1 yeşil soğan
1.5 dilim ruşeymli ekmek
:)
ben 80 giyiyorum ütü masası gibi dümdüzüm sayılır hahahahaha
bazen takmıyorum bile hiç belli olmuyor straplez falan giyince o da sütyen görevi görüyo yani
afiyet olsunn topişşşş,nası yaaa hiç küçülmedi mi ama göğüsler yağ imişş,yağ verdikçe küçülürmüşşş,benimde öyle olduu küçüldü azcık şükürrr,artık sırtıma ağrı yapıyodu biraz rahatladımmm
karnın ne kadarda fitmiş iyiki avatarında gösterdin bayıldım süpermiş
benimde hiç kalmadı valla sütyene bile gerek yokyani bide kız emince iyice çekildi
80 çok küçük değil kiii,75 olmasınnnn:44:
anaaaaa keşke benimkilerde öyle olsa hülyacım benimkilerde çok sarktı
bu arada tartım yarın ama artık pazartesiye kaydırıyim diyorum ne dersiniz
Öğle yemeğimi yedim...
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
salata yokmuş yemekhanede aç kaldım tabi..
ben de 50 gr dondurmanın yarısını yedim..
sözde kaçamak yapmayacaktım yaptım gene..
yaww yok böyle bişey. biraz önce streç kot pantolon giydimtopuklu ayakkabıda giydim boyum 180 e yaklaştı neyse allahım yok böyle güzellik bacaklar popo süper süper süper bakmaya doyamadım taş taş böyle çıksam sokağa herkes bana bakar
ama işte karnımda azda olsa yağ var belli olmasada fit değil karnım daha
ama olsun o da gider bozmadım moralimi üzerine önce badi giydim karnım belli oldu sonra bluz giydim hiç belli olmadınapcen kamufle etcez daha
valla eşim izin versede giysem bikerecik dışarda çok süper ötesi oldu valla gören kesinlikle model sanır.
bakem bu akşam giycem göstercem izin vermez asla ama olsun bu da ona kapak olsun
heh bakın ben hep kendime kusur bulurdum biliyosunuz hiçbişeyi beyenmem ama bu sefer bulamadım buluzla. ama likralı badi giycek kıvamda değil daha.
ya inanamıyorum hayalim bu pantolona girmek kusursuz bacaklar olmasıydı gerçekleşti. spor spor spor hem sporla oldu yağ düşük olunca insan ne güzel oluyo. dahada düşse süper olcek. heh bakem bende çocuk olsun hayırlısı ile bıldırcın gibi yüzde 18 e düşüreyim
Hepinize afiyetler olsun... Bende öğle yemeğimi yidim
6 yk z.yağlı kabak yemeği
1,5 dilim kepek ekmeği
light yoğurt
Bu arada hugocuk bende hsonu 5 kgluklarla kol çalıştım.. Baktım bi sallanma var kollarda... Koydum kardeşimin ağırlıklarını gözümün önüne aklıma geldikçe yaptım bişiler
kızlar bende çok dikkatliydim 4 ay oldu bilinöli beslendim sadece spor yapmadım ve neredeyse hiç veremedim metabolizmamı ölçtü doktor yerlerde.Ne yapsam olmuyor deliricem 6 öğün yedim dengeli yedim kaöaklarım azdı ben ayda 1 kiloya bile razıyım yoruldum kendimden
anaaaaa keşke benimkilerde öyle olsa hülyacım benimkilerde çok sarktı
ögle yemegımı yedım şimdi karnım şişti pisbogazlık yaptım fazla yedım yazayım hemencik;
1 tabak bulgur pılavı
1 tabak dolusu 1 yk zeytınyag ıle hazırladııgm salata
1 kase yogurt
ivit canım bulgur pilavı fazla olmuş dengele akşam ekmek yeme bide şişkinlik yapar sana pilav
bende bu gögusten cok muzdarıbım yaa dugunden önce diyetten dolayı içi boşalmıstı ya igrenctı yanı..bende radyo frekans a gıttım hıcbişi degısmedı para tuzagı valla bunlar.şimdi dolu dolu ama sarktılar ya eşim bazen söluyor çok sinir oluyorum:84::84:gögus ölçum 95 dı dugun sırasında yanı etrafı. 85 bedene sıgmıyo artık bende 90 takıyom pofff küçülseler keşke
ah evet şimdiki evim içinde acıyorum 400 veriyorum ama o paraya bile değmiyor.ev bulamayacağım galiba ne olacak bilemiyorum.2.çocukta geliyor kış bebeği olacak mutlaka temiz doğalgazlı bir yer olmalı..artmaz bence cnm aksine daha düşük alab,ilrsin adamlar satış olmuo zaten die ayağına gelen müşteriyide kaçırmak istemez. bende inşallah maaaşımı almaya başlıyım koşu bandı ve lazer epilasyon ilk işim olucak
işte en büyük hataaa.asıl ekmeksiz olmaz. ömür boyu ekmek yemiycekmiyiz sonra ne kdar daynabilcez bi gün tak edicek canımıza bırakıcaz sonra kilo almaya başlıycaz hhhooop dön başa
ahh cnm anlıorum seni çok iyi. bizde ev ararken öle olmuştu bizim burda da kiralar çok fena hemde öle ahım şahım evler deil bildiğin normal ev. yani .burda da 750 800 den aşağı yok onlarada oturulmaz. bizim evede ev sahibi 1200 lira dedi 1050 liraya düştü. malesef içim acıo kira verirken.hayrlısyla memleketimize dönelim ilk işimiz ev almak olucak inş. 1000 lirayı krediye versem ooooohh mis gibi ev sahibi olurum beaa
yaww benmkiler hep aynı 90 dı yine 90 .acaba çok kilo vermediğim içinmi küü....
balkonumu sildimmmmaaaannnaaaaammm resmen kömür suyu döktüm ama.
sooona yemeğimi yedim.
1 kepçe yoğurt çorbası
8 kaşık bakla yemeği
2 kaşık yooort
1 baby salatalık
1 yeşil soğan
1.5 dilim ruşeymli ekmek
çok pahalıymış be valla kredi çeksen kendi evini alsan aylık ödemeleride zati bu kadar olur :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?