KUZUM BEN 4 YIL YAŞADIM O TRAFİK VE KALABALIKLA AMA NE OLURSA OLSUN İSTANBUL ÇOK BAŞKA YAA.ADI BİLE GÜZEL GELİYO ÇOK ÖZLEDİM VALLA :çok üzgünüm: BEN ŞU KOCAYI BOŞAYIM GELCEM ZATEN BEKLEYİN BENİ :roflol:
ÇOK GÜZEL Bİ YAZI BENCE HERKES OKUMALI VE DÜŞÜNMELİ BUNU SAOL CANIMCIM CADIARZU
CANIM VALLA ÇOK GÜZEL Bİ DİYETMİŞ O GÖNDERDİĞİN.BEN SADECE ÖĞLENLERİ ET YEMİYORUM HATTA ELİMDEN GELSE HİÇ YEMİCEMDE ZORLUYORUM BAZEN KENDİMİ :bbo:
BIRAK O İSVEÇ DİYETİNİ HEMEN BU DİYETE GEÇ AMA BU EKMEKLERİN YERİNE KESİNLİKLE TAM TAHILLI YADA KEPEK EKMEĞİ YE CANIMCIM cokacimcoook
ÇOK FAZLA DÜŞÜNMEYE BAŞLADIN SEN HERŞEYİ TATLIM BİRAZ DUR DE KENDİNE BENCE... SEVİYORUM SENİ Şeniz
DİBİNE KADAR KATILIYORUM "BEKARLIK SULTANLIK" AMA BEN BOK YEDİM İŞTE :roflol:
ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM BENİMMM
YAŞ 27 10 AYLIK EVLİYİM VE ANTALYADA YAŞIYORUM CANIM. ÇOCUK ŞU AN HİİİÇ DÜŞÜNEMİYORUM AMA HAYIRLISI TABİİ
kaydirigubbakcemile3
KUZUM HANİ BEN KOCAYI DEHLEYİP İSTANBULA KAÇCAMYA SİZİN ŞİRKETE NERDEN BAŞVURU YAPILIYO ŞİMDİDEN YAPAYIM YANİ laelaelaelaelae HASTAYIM BEN O ADAMA YAA HATTA TÜKMÜKLERİNE BİLE HASTA OLABİLİRİM :roflol: :asigim:
Detoks programlarını söylüyorum, tarfini vermediler ama
1.gün sabah çilek kompostosu, öğleden akşama kadar kabak çorbası (zerdeçallı)
2. gün sabah elma kompostosu, öğleden akşama kadar lahana çorbası (zerdeçallı)
3. gün sabah dan akşama kadar sadece meyve, elma, armut, kayısı
1-2 günler aralarda sadece salatalık, ılık rezene çayı ve yeşil çay
kompostolar nasıl hazırlanmıs tatlım bılgın var mı? seker var mı? tatlandırıcı?
bır de bu kızların pozisyonu ne ya ?
o adamın seansını nasıl ödüyorlar?
sizin orası güzel para veriyor demekki..
ciddi soruyorum . iş ilanlarını hangı siteye veriyorsunuz? sırnaşık şey
Mesela bu diyet güzel gerçekten... Başlangıç için.. Sen buna yarın başla.. Bide kendine uygun bi spor programı bul ona başla.. Biz bir kaç kişi callanetics diye bir program var.. Onu uyguluyoruz.. İstersen özelden mail adresini yaz sana da gönderiim. Ama dili ingilizce onu söliim..Yada nivea body falan yapıyorlar. Öle bişey bul seç. sporunu da düzenli olarak yap.. Bak gör bir kaç ay sonra tığ gibin olcan... Hemde sağlıklı bi tığ..kaydirigubbakcemile3
canım organizasyon 09 Haziranda fotolarını çeker face´e koyarım
boylu poslu gerçekten ama pörtlek gözlü ve tükmüklü :roflol:
kızlar controllingde çalışıyor, ayrıca Ender Saraçı özel sağlık sigortası karşılıyor
onlar sadece 30 TL veriorlar ayda bir kez gidiyorlar
Öyle iyi maaş aldığımız falan da yok maalesef canım
Kariyer netten başvurabilirsiniz kıslar
cok enteresan.. özel saglık sigortalarının cogu diyetisyenle plastik cerrahiyi karsılamaz. sizinki güzelmiş...
göz atarım ama ilac firmalarında bana pozisyon cıkmaz heralde
deli.. kocayı bosamakla bozdu kafayı bu da. ama ben de fobik hissediyorum kendımı. bahane bulmam valla sana :roflol: zor işler bunlar..evlensem mi evlenmesem mi evlensem mi evlenmesem mi? bu arada artık aileler benımkı de onunki de biliyo.onun ailesi ne zaman resmiyete döküyoruz diyorlarmıs. ben de yarın gidiyorum memlekete bakalım bnmkılerın tepkılerın nasıl. ama daha tarih marih yok. gelemem hard press'e.
anlamadım canımcım sen işe mi girdin
cok enteresan.. özel saglık sigortalarının cogu diyetisyenle plastik cerrahiyi karsılamaz. sizinki güzelmiş...
kıslar bir organizasyonumuz var onu organize ediyorum, sunucu olarak Beyazıt Öztürkü istediler, biraz önce onunla toplantıdaydım, yaşı biraz büyük ama fena değil miş, fakat biraz tükürüklerine hakim olamıyor -tatlicadiarzu-
imşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum aramalarını
haklısın canım içimden çalışmak gelmiyor
ben 4 yıl daha çocukm düşünmüyorum ben neden evlendim o zaman kaydirigubbakcemile3
neresinde canım
Vallahi daha dün gece şu nohutu nasıl leblebiye dönüştürüyorlar diye düşünmüştüm...Başka birşey isteseymişim olacakmış...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Buradaki ilk haftalarda ben de aynı şeyleri hissetmiş ve burada da dile getirmiştim..Ama daha sonra anladım ki-çünkü ben de aynı şeyleri yaşamaya başladım- sadece insanların vakit sıkıntısı yüzünden böyle bir durum yaşanıyor..
Mesela ben çalışmıyor olmama rağmen dün akşamdan beridir ilk defa bu saatte oturdum pc başına ve şu anda da çok acelem var,hemen bunları yazıp ayrılacağım.Ne mümkün geçmişi okuyabilmem ve cevaplamak istediğim bir sürü şey olmasına rağmen cevaplayabilmem...O yüzden kimsenin bir özensizliği yok bence.Ben de cevap beklediğim bir konu olursa bakıyorum cevap gelmemiş,tekrar yazdığım oluyor çoğu kez..Bizim formumuzu ve buradaki kişileri çok sevecen ve iyi niyetli buluyorum ben ve o yüzden buradayım..Seni de çok seviyorum..kaydirigubbakcemile3
sigara mı :1shok: :1no2: :mymeka: :roflol:
KUZUM BEN 4 YIL YAŞADIM O TRAFİK VE KALABALIKLA AMA NE OLURSA OLSUN İSTANBUL ÇOK BAŞKA YAA.ADI BİLE GÜZEL GELİYO ÇOK ÖZLEDİM VALLA :çok üzgünüm: BEN ŞU KOCAYI BOŞAYIM GELCEM ZATEN BEKLEYİN BENİ :roflol:
Detoks programlarını söylüyorum, tarfini vermediler ama
1.gün sabah çilek kompostosu, öğleden akşama kadar kabak çorbası (zerdeçallı)
2. gün sabah elma kompostosu, öğleden akşama kadar lahana çorbası (zerdeçallı)
3. gün sabah dan akşama kadar sadece meyve, elma, armut, kayısı
1-2 günler aralarda sadece salatalık, ılık rezene çayı ve yeşil çay
deli.. kocayı bosamakla bozdu kafayı bu da. ama ben de fobik hissediyorum kendımı. bahane bulmam valla sana :roflol: zor işler bunlar..evlensem mi evlenmesem mi evlensem mi evlenmesem mi? bu arada artık aileler benımkı de onunki de biliyo.onun ailesi ne zaman resmiyete döküyoruz diyorlarmıs. ben de yarın gidiyorum memlekete bakalım bnmkılerın tepkılerın nasıl. ama daha tarih marih yok. gelemem hard press'e.
kızlar ne çok yazmışsınız.hızınıza yetişilmiyo.patron geldikçe kapatıyom burayı.bir bakıyorum tam gaz gitmişsiniz.ben söylemezsem çatlarım.24 yaşındayım ,bekarım.Aankara da oturuyorum.en tombikiniz benim.kaydirigubbakcemile2
kompostolar nasıl hazırlanmıs tatlım bılgın var mı? seker var mı? tatlandırıcı?
bır de bu kızların pozisyonu ne ya ?
o adamın seansını nasıl ödüyorlar?
sizin orası güzel para veriyor demekki..
ciddi soruyorum . iş ilanlarını hangı siteye veriyorsunuz? sırnaşık şey
kızlar controllingde çalışıyor, ayrıca Ender Saraçı özel sağlık sigortası karşılıyor
onlar sadece 30 TL veriorlar ayda bir kez gidiyorlar
Öyle iyi maaş aldığımız falan da yok maalesef canım
Kariyer netten başvurabilirsiniz kıslar
yok canımya nirrrdeeeeeeee
latinciğimle tıkrıyorduk...
CANIMCIM LATİN ŞEKERİMİZ SİEMENSTE ÇALIŞIYO YANLIŞ OLMASIN kaydirigubbakcemile3
CANIMCIM LATİN ŞEKERİMİZ SİEMENSTE ÇALIŞIYO YANLIŞ OLMASIN kaydirigubbakcemile3
he yaaa ben oraya başvurmuştum. Son anda olmamıştııı... Kartal daki dimiii???
EVLi KADIN DUASI
Allahim lutfen bana;
Adnan kadar kibar ve olgun (Aşk-ı Memnu),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Seymen kadar güçlü ve aşık (Asmalı Konak),
Behlül kadar espirili ve eğlenceli (Aşk-ı Memnu),
Mithat kadar becerikli (Sahra),
Levent kadar seksi ve yakışıklı (Yaprak Dökümü),
Demir kadar karizmatik, sadık ve kararli (Asi)
biriyle tanisma firsati ver.
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda
ihtiyarlamaya devam edecegim!
Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi
:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?