60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fly kız cok komiksin valla buda nerden cıktı gülmekten yıkıldım AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNsırnaşık şey

sen günde kac mekik cekiyosn

50 tane çekiyorum genelde. ama normal düz mekik değil hepsi. birsürü mekik çeşitleri var. yana doğru mekik, sonra ayaklarımı kaldırıp çekiyorum, ayaklarımı makas yapıp çekiyorum. hepsinden 10'ar tane filan. onları yapmadan öncede vücudumu ısındırıyorum. spor hocası öyle demişti. mesela olduğum yerde 3 5 dakika koşuyorum.

saol canım inşallah tez zamanda bulurum çünkü takatim kalmadı
cicişim sende inşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir işe girersin

kızlar ya göbeklerinizi nasıl eritiyonz

canım 100 mekik çekiyorum hiç durmadan ama benim göbek pek tınlamıyooo

iyi aksamlar kızlar,

moralim cok bozuk cunku yaklasık 10 gundur falan iştahım cok acık ve sürekli kacırıyorum. nasıl oluyorsa dur diyemıyorum. ve sanırım bırakıcam ben bu dıyetı. sacmasapan beslenmeye basladım. aksama dek sorun yok. aksam ne oluyosa...acılıyor iştahım.. bugun götürdüm su karadutlu böğürtlenli magnumu... regl dönemim baslayacak ama baslayamadı kahrolası.. ondan oluyor sanırım ama benım hep böyle olur belırtılerı 10gun öncesınden baslar. senağlama ama ne yapcam bılmıyorum. yarın memlekete gidicem. dedım anneme , sakın önume guzel seyler koyma .. bakalım umarım orda daha iyi olur şu iştahım. azıcık kapanır belkım..ama umutsuzum ya..

bilmiyorum yine neler oluyor bana?
ansızın bastıran bu bu buhranlar da neyin nesi?
görünüşte bu kadar mükemmelken herşey!..
galiba hepsi yüreğimin eseri...
anladımki;önce kendini sevmeliymiş insan..
mutlaka öğrenmeliymiş birazcık bencilliği...
anladımki;özgürlüğüymüş insanı insan yapan;
ödenmesi gerekse de karşılığında dünyanın en büyük bedeli...
geç mi kaldım acaba,kırmak için zincirlerimi..
olduğum gibi olmak,inandığım gibi yaşamak için..
ya korku?
kormak niye?neden?kimden?
neyi ya da neleri kaybedebilirim ki?

hem korkuyorsa insan,birde yüreği tutsaksaksa zaten
kaybedebileceği neyi kalmıştır ki geri?...

ya kendini kandırmak;mahsun ve suskun...
ya pencereler açmak hayata;mutlu ve doygun..
ya sevginin tanımını yeniden yapmak gerek...
ya da sevgi buymuş diyerek ÖZÜNDEN GEÇMEK GEREK!...

bu yeni üye eski üye muhabbeti her topikte mevcut yeni gelenler daha foruma konulara olaya ısınmadan sitem ediyorlar kimisi ise hiç kalmıyor ve ben bu ezberin asla bozulmayacağından eminim . . .

:1shok::1shok: evet canım haklısın biz yeniler sizden gizli aramızda ezber ediyoruz. her yeni gelene öğretiliyor bu laflar. mesela ben benden sonra gelene öğütleyeceğim.:roflol:

senin sorunlar var ablam belli.. dağınıksın bıraz.. o yuzden gırmıyosun foruma.. :1no2:

rica ederim canım...evet 100 gr.nohut 360 kaloriymiş canım...yerimseniben
yapısında azotlu maddeler ve sellüloz bulunduğu için tok tutuyormuş...

[/B]

bıy bıy bak çokmuş yaww. ama az yenilirse gayet güzel. evet hem tokda tutar. miss..sırnaşık şey

ise yarıyomu dersin arasıra mekiği cekiyorm ama cok da gitmiyo ya fazlada cekemiyorm genelde yarım mekik cekiyorm olrmu:uhm:

yarım mekik bence daha iyi zaten.. yerden kalkmadan üst bölgeyi yuvarlayarak çekmen lazım canımcıım..

fly kız cok komiksin valla buda nerden cıktı gülmekten yıkıldım AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3

Hayıııırrrrrdelikafaduldendelikafadulden

Diyeti bırakmak yok.. Pes etmek yoookkk...:1shok::1shok:
Biraz ara verirsin olmazsa abartmadan.. Ondan sonra devam edersin.. sıkma canını tatlım ya.. Ha bu arada bak dereotu iştahı kapatıyormuş.. Deneyebilirsin sende...a.s

Ay ablammm okurken tüğlerim tiken tiken oldu yaww... Muhteşemmm...a.s.:asigim:

senin sorunlar var ablam belli.. dağınıksın bıraz.. o yuzden gırmıyosun foruma.. :1no2:

Ama ama... üzgünmüükii penekli aplam.. Kıyamam ki ben onaaa... Nesi var ki acep..:sm_confused::a015:

Günaydın çıtır kızlar,

Herkese güzel neşeli az kalorili günler dilerim...
Haaaa unutmadan bugün sanki 60 a daha yakın çıkar gibi oldum... 61 den kurtuluyormuyum yavaştan neyyy???:sm_confused::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyyt

cicişim aynı ya benimde iştahım adet döneminden bir hafta önce başlar bittikten 1 haftasonraya kadar devam eder.adet döneminde nerdeyse hergün öğlen dondurma yerim ama bişeycik olmaz çünkü bun vücud istiyor.üzme sen kendini lütfen iştah bi açılıp bi kapanıyor alsan alsan 1 kilo alırsın iştahın kapanınca fazlasıyla verirsin :teselli:

ablam çok güzel bi şiir alkisalkisalkis

hergün kariyernete bakıyorum ama bu ilan gerçekten gözümden kaçmış.hemen başvurdum saol cicişim

amin canım amin canım şimdiden dondurma istiyor valla :mymeka:
60.5lardanda inmişsin o zaman cicişim kaydirigubbakcemile2

ama ama ama kuzum yani bissürü derken sen de 10 ben diyim 15 hani şu minnacık olanlardan kaydirigubbakcemile3 hemide akşam yemek yemedim hemide yemek yememekle kalmayıp 3 saat ev temizledim kaydirigubbakcemile2
affettinmi beniii :çok üzgünüm: :1hug:

nişanlılarda katılabiliyor mu kaydirigubbakcemile3

evliler hiç giremiyo galiba :a015:

eritiyozdan ziyade eritmeye çalışıyoz tatlım hihoyyyt hem mekikle hemde ben ve bi kaç kızçemiz light yoğurt yiyerek göbek eritmeyi deniyoruz bakalım noolcek :sm_confused:

hayırrrr bırakmak pes etmek yok tatlımmm lüffeeennn
bi kaç gün ara ver biraz kalori değerini düzenle bende senle aynı durumdayım ama yapma lüffen böleee :1hug:

beneğimmm ne güzel bi şiir bu böyle tüylerim diken diken oldu valla çok saol canımm :asigim:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.
darısı başımıza tatlımmm :Saruboceq:

senin face bende yok :uhm:
ekliyorum canım :asigim:

özel sağlık sigortaları muayene ücretinin bir kısmını karşılıyor (%80)
yanlız galiba sadece Dr. Ender Saraçın anlaşması varmış özel kuruluşlarla
kıslar baya araştırdı çünkü şakkıdı

he yaaa ben oraya başvurmuştum. Son anda olmamıştııı... Kartal daki dimiii???

evet canım kartaldaki, keşke sen de burada çalışsan
berabercek yapardik diyetimizi -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bayıldım ben buna

bayer deil miydi?ben öyle biliyorum.

latincim şu durumu bir netleştiriver tatluuum....

canım Siemens de çalışıorum,
ben buraya Bayer yazmışım, ne düşünerek yazdım ki acaba :uhm:
belki Allah söyletmiştir :Saruboceq:

yani canım Siemens de çalışıyorum

benimde öyle fiume. akşama kadar bişey yok akşam zor zaptediyorum kendimi. gerçi sabahta düzenli besleniyorum aç bırakmıyorum kendimi. şu regl dönemini atlatırsan tekrar düzene girer herşey.

alkisalkisalkis ablam sen kederlendinmi (

oleyyy alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…