fly öyle deme senağlama
ben de 28 yaşındayım ve ben daha nişanlı bile değilim, sevgili adayım var sadece :asigim:
flyyy cım 28 yaşındayım canım erkencilerdenim ben hızlı yaşa genç kalsengözlerimebaksanabmeleklerim 1 kız 9 yaşında 1 erkek 7 yaşında okuldalar şimdi almaya gidicem onları.CADIARZU sizin yaşlar medeni durumlar çocuklar varsa yazsanıza cok merak ettim şimdi
bu topikte heralde sadece ben varım çalışmayan..:uhm:
uff 2 çocuk ha..
kolay gelsin ablam ya.. ben kendıme zor bakıyorum.keske bırılerı bana baksa hihoyyyt
kızlar ben yokken amma muhabbet etmişsiniz
benim canım çok sıkkın işten hala aramadılar, demekki olumsuz
dimekkkk öleeee . . .
canım kaçamaklarını paylaş mutlaka ki biz sana sonrası için engel olalım . . .
dün akşamki pizza ucu kaçamak sayılmaz bu arada kaçamak dediğin benim gibi kelli felli olmalı . . .
cokacimcoook
alkisalkisalkis baklayı çok severim . . . dere otuda var mı ? yoğurt üzerine . . . mis !
olmazmı boooll dereotlu akşama gel canım beraber yiyelimcokacimcoook
Fuime ben tartılacağım ozaman yarın çünkü evde baskül yok benim.. Pırlanta mutlaka buluşalım ozaman yaa
Çooook teşekkür ederim. Çok ama çok haklısın hatta arkadaş diyetisyene gitmişti. Bunu uygulamaya başlıyayım ozaman ben..İsveç Diyeti bitsin hele başladım artık bırakamam.. Sizlerede gönderiyorum kızlar alkisalkisalkis
olsun canım herşey kader kısmet meselesi bence hayırlısı neyse o olsun allah ömür boyu mutluluklar versin inşallahŞenizüzülme gec kalmamışsın ben biraz aceleciyim o kadar:dance:
fly öyle deme senağlama
ben de 28 yaşındayım ve ben daha nişanlı bile değilim, sevgili adayım var sadece :asigim:
kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.1-2 gün içinde birini almaları gerekiyormuş, çok acilmiş yani o yüzden taktım kafaya haftasonu sınavım var çalışamıyorum bile sınavlaa
Kesinlikle hihoyyytaman boşverin kızlar sanki evlenmek çok güzel bişeymiş gibi, bekarlık sultanlık
Allah bağışlasın canım, ve AMİN :Saruboceq:ben de 28 yaşımdayım 22 aylık bir oğlum var adı emir kaan anneliği allah herkese nasip etsin:Saruboceq:
kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.1-2 gün içinde birini almaları gerekiyormuş, çok acilmiş yani o yüzden taktım kafaya haftasonu sınavım var çalışamıyorum bile sınavlaa
aman boşverin kızlar sanki evlenmek çok güzel bişeymiş gibi, bekarlık sultanlık
ben de 28 yaşımdayım 22 aylık bir oğlum var adı emir kaan anneliği allah herkese nasip etsin:Saruboceq:
YOK KUZUM YOK BAYAA Bİ ÇALIŞMAYAN ÖĞRENCİ OLAN VAR YANLIZ DEĞİLSİN YANİ.SEN EVİNİN KADINI ÇOCUKLARININ ANASI OLMUŞSUN kaydirigubbakcemile3 ODA ÇOOOK BÜYÜK Bİ İŞ HELE BANA GÖRE EN AĞIR İŞ kafamçokkarıştı
BANADA BANADAAAA :bbo:
KUZUMMM SIKMA CANINI DAHA DÜN GİTTİN ELBET Bİ YERLERDEN ARAYACAKLAR ARAMAZLARSADA HAYIRLISI OLSUN DE DUA ET SADECE CANIM BENİMM :teselli:
AYYY YOOK BEN YEDİĞİM HERŞEYİ HEM HERŞEYİ ANLATIYORUM.HATTA GÜNAH ÇIKARMADIĞIM GÜN KENDİMİ KÖTÜ BİLE HİSSEDİYORUM.EŞİMLE GEÇEN GÜN KONUŞUYORDUM KIZLARA SÖYLEMEM LAZIM ÇOK KAÇIRDIM ÇOK KIZCAKLAR BANA FALAN DEDİM (GEÇEN HAFTA SONU İÇİN) NİYE SÖYLÜYOSUNKİ NE MECBURİYETİN VAR FALAN DEDİ.KAZMA İŞTE ANLAMIYOKİklava:
AYYY CANIM NASIL İSTEDİ ANLATAMAM AMA BECEREMİYORUM BEN BAKLA YAPMAYI YAA BİDE Bİ KERE YARIM KİLO ÇİĞ BAKLAYI MİDEYE İNDİRİNCE HASTANELİK OLDUM ZEHİRLENMİŞİMDE AZCIK kafamçokkarıştı ONDAN BİRAZCIKTA KORKUYORUM :bbo: AMA ÇOKTA SEVİYORUMM
YAAA SİZ BULUŞUYOSUNUZ HEPİNİZ İSTANBULDASINIZ BEN YA BENNN senağlama HEPİNİZİ AYRI AYRI ÇOK MERAK EDİYORUM YAAA :çok üzgünüm:
YOK KUZUM YOK BAYAA Bİ ÇALIŞMAYAN ÖĞRENCİ OLAN VAR YANLIZ DEĞİLSİN YANİ.SEN EVİNİN KADINI ÇOCUKLARININ ANASI OLMUŞSUN kaydirigubbakcemile3 ODA ÇOOOK BÜYÜK Bİ İŞ HELE BANA GÖRE EN AĞIR İŞ kafamçokkarıştı
KUZUMMM SIKMA CANINI DAHA DÜN GİTTİN ELBET Bİ YERLERDEN ARAYACAKLAR
YAAA SİZ BULUŞUYOSUNUZ HEPİNİZ İSTANBULDASINIZ BEN YA BENNN senağlama HEPİNİZİ AYRI AYRI ÇOK MERAK EDİYORUM YAAA :çok üzgünüm:
canım herşeyden önce hayırlısı olsun, şöyle güzelce silkelen ve sınavlarına çalış. O şimdi önplanda çünkü senin elinde, diğeri ise kısmet :Saruboceq:
Kesinlikle hihoyyyt
ben çocuk için evlenmek istiorum, bi de evlenince sarılıp uyuyabileceğin biri oluyor, o da güzel bişey dir diye düşünüyorum ben :asigim:
Allah bağışlasın canım, ve AMİN :Saruboceq:
Öyle yapma kuzum yaa.. Yazık günah sana. Olmazsada vardır bi hayır.. Seniçini ferah tut.. Haftasonu ne sınavın var? Açık öğretim mi?
kaydirigubbakcemile3 Ben anni olmak istiyom amaaaa...:CüvCüv:
allah bağışlasın canım..:Saruboceq:
Senide alalım istanbula valla. Ama antalyadan sonra burası zor gelir sana sanki. Büyük, trafik, kalabalık vs vs..
Ben 3 aylık evliyim.25 yaşındayım. Çalışıyorum. İstanbul Acıbadem'de oturuyorum.
kıslar bir organizasyonumuz var onu organize ediyorum, sunucu olarak Beyazıt Öztürkü istediler, biraz önce onunla toplantıdaydım, yaşı biraz büyük ama fena değil miş, fakat biraz tükürüklerine hakim olamıyor -tatlicadiarzu-
Kızlar bakın ne buldum ama denemedim daha...sengözlerimebaksanab
Bir ölçü nohutu akşamdan bol su ile yıkayıp üstlerini örtecek kadar su ve tuz ilavesi ile 1 gece suda dinlendiriyoruz.Ertesi gün suyunu süzüp teflon tavada orta ateşte karıştırarak kavuruyoruz.(Özellikle diyet yapanlar için ara öğünlerde atıştırmalık müthiş tok tutucu bir çerez oluyormuş...yerimseniben)
tamam tamamama ben bana özel davranışlar d,ye düşünmemiştim zaten kızlar. demek istediğim hep böyle bana ya da başkasına. arada çok fazla yazılanlar kaynıyor. sizcede öyle değil mi? bence bu bir sorun ama sadece benceyse o zaman buranın adeti böyle derim. fakat bakıyorum mesela biri önemli bir şeyler paylaşıyor hemen sonraki kişi alakasız bir konudan giriyor, zaten bir saatte en az beş sayfa atlıyoruz yazmaktan, arada kaynıyor gidiyoruz. hani olur ya kalabalıkta herkes aynı anda konuşursa ne olur? sadece ve sadece gürültü olur paylaşım olmaz. bu topic bir kaç kişi etrafında döndüğünü görüyorum hep. geri kalanın mesajları es geçiliyor. tabi ben sayfalar ilerledikçe okumanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum ama diyorum ya hemen bir sonraki mesajı yazan öyle görmezden geliyorki alttaki mesajı bir anda kaynayıp gidiyor. bana öyle geliyorki burada bir bakayım neler yazıldı? diye bir soruyla gelinmiyor topiğe, kafamızda bir şeyler var uysada uymasada söylemeliyim deniliyor. ben ilk geldiğimde size bütün yazılanları okuyup cevap verebileceklerime(herkesede değil tabiki) veriyordumki kaynaşayım bilgi paylaşımı olsun diye ama bir süre sonra bir baktımki bir soru sorsam gören yok, bir şey yazsam yorum yapan yok, kızan yok. geçen gece bir sorunumu itiraf ettim (ki o saatte bir kaç kişi vardı online olan bu topicte) sadece ve sadece derin ilgilendi. ben üstüme alınıpta siz bana farklı davranıyorsunuz demiyorum, ben diyorumki bence hepimiz alınmalıyız, daha paylaşımcı olmalıyız, paylaşımcı olmak içinde daha sakin sakin mesajlar yazmalıyız. çok paniğiz mesaj yazacağız diye. tabiki geçmiş otuz sayfa çoğu zaman tek tek okunması mümkün değil ama en azından son sayfada neler yazılmış konu nedir, benim bu konu hakkında fikrim varmı neler yazabilirim diye düşünerek mesaj yazmalıyız. sonrada kendimiz için yazmalıyız.
kızlar sizler çok olumlu ulduğunuz rahatça düşüncemi yazayım dedim ama ne olur bu yazı arada kaynamasın, en azından haksızsın, saçmalamışsın deyin ama en azından ne dediğimi bir kere değerlendirin.
Bende yediklerimi yaziim hemen
8:30 1 kepekli ekmekli tost
11:00 4 tane kuru kayısı
14:00 2 tane çukulatalı etiform
15:30 cevizli roka salatası (anca yemeğe çıkabildim)
16:50 yani birazdan 3ü1 arada içicem (sade nescafede kalmamış)
yanında da bi sigara içicemm..
öööööle işteeeee...
kızlar ben yokken amma muhabbet etmişsiniz
benim canım çok sıkkın işten hala aramadılar, demekki olumsuz
dimekkkk öleeee . . .
canım kaçamaklarını paylaş mutlaka ki biz sana sonrası için engel olalım . . .
dün akşamki pizza ucu kaçamak sayılmaz bu arada kaçamak dediğin benim gibi kelli felli olmalı . . .
cokacimcoook
alkisalkisalkis baklayı çok severim . . . dere otuda var mı ? yoğurt üzerine . . . mis !
ayy kıyamam gelirim vala...kaydirigubbakcemile3gel canım bize sanada bakarım ben:teytey:
Fuime ben tartılacağım ozaman yarın çünkü evde baskül yok benim.. Pırlanta mutlaka buluşalım ozaman yaa
Canım ya o çorbadan nolur banada gönder canım çok çekti :)) Yarın anneme yaptırayım bari...
sana da kıyamam ya... Allah'tan annen bu işin uzmanı..o yapar sana..
inş ararlar ama aramazlarsada vardır bi hayır üzülme. hayırlısı nereyse orası olsun geç olsunda güç olmasın.
beraber yürümekte güzel olur ama ben senin yanında lembül lümbül dururum kesin. koca iki memiş var bende off off(
Oh afiyet olsun canım.. Hemide eline sağlık..
mersiii
allah bağışlasın.. Kaç yaşındasın canım??
Gel yavrum ben bakarım sana..kaydirigubbakcemile
Canım hayırlısı olsun.. Üzme kendinii...:teselli:
Çooook teşekkür ederim. Çok ama çok haklısın hatta arkadaş diyetisyene gitmişti. Bunu uygulamaya başlıyayım ozaman ben..İsveç Diyeti bitsin hele başladım artık bırakamam.. Sizlerede gönderiyorum kızlar alkisalkisalkis
oh ohhh hanımefendiye bakın hele.. ünlülerle toplantılar yapıyor..kıslar bir organizasyonumuz var onu organize ediyorum, sunucu olarak Beyazıt Öztürkü istediler, biraz önce onunla toplantıdaydım, yaşı biraz büyük ama fena değil miş, fakat biraz tükürüklerine hakim olamıyor -tatlicadiarzu-
evlibarklıcım Küçük Çamlıca'da oturuyorum. Bilfen okullarının orada.
arkadaşlar çok alakasız ama aşağıdaki yazıyı bir yerde okudum sizde okuyun bence
hayat; hayat ne demek? nefes almak mı? gülmek,ağlamak,kızmak,sevmek hangisi hayatta olduğunun göstergesidir? bir insan sadece sevebilir mi? ya da hiç kızmayıp hep gülebilir mi? insanı insan yapan nedir? iki ayaklı iki kollu olması mı; düşünebilir olması mı?
düşünmek peki,anlamak nedir? işine geleni anla işine geleni anlama olur mu? ya da sana sadece belli şeyleri düşünmen gerektiği söyleniyorsa buna uymak kolay mı? sinirlenmemen gerektiği söyleniyorsa uymak kolay mı,mümkün mü?
insanı insan yapan düşünebilir olması mı değil miydi sadece? ee,bunu düşün bunu düşünme dendiğinde ve sen de buna uyduğunda ne oluyorsun? hala insan mı deniyor sana?
sahibinin itaatlerini yerine getiren uysal bir hayvandan ne farkın kalıyor?
sev deyince sev? peki karşılığı ne? sevilmek mi? yoksa sadece onun maskotu mu olmuş oluyorsun? çünkü sen onun istediği kişi olduktan sonra seni sevmesi doğal değil mi?sevdiği sen miin gerçekten? yoksa yarattığı kukla mı?
şimdi gül dendiğinde gülümsemen, gülümsüyor olma sadece bir oyun değil mi? mutlu olan kim? insan mutlu olunca güler değil mi? peki mutlu msun? neden gülüyorsun? üstelik sen gülüyorsun diye o da gülüyor... seni mutlu ettiği için!!!!!
ağlıyor musun? neden, ne kadar saçma! hadi sus! susutun;neden? acın geçti mi? sustuğun için mutlu şimdi de. çünkü acının geçtiğini daha doğrusu saçmalamanın bittiğine memnun. ohh rahatladı!!! ne gerek var ağlamaya, onu uğraştırmaya...
sinirlendin mi? tü tü tü!!! sen kimsin? senin ne haddine ,hadi sus bakayım otur haddini bil. şımarma yoksa döverim seni hiiii dövmek mi tamam tamam sustum!!!
tüm bunları yaptıktan sonra sen hala insan mı oluyorsun? hala ben insanım diyebilir misin? kimsin sen?
cevabın ne?
.......nın annesiyim
.....nın eşiyim
aslında kimsin? gören,duyan,hisseden,mutlu olan,üzülen,kızan,sinirlenen,düşünen biri misin? yoksa senin yerine düşünenler var mı?
aman boşverin kızlar sanki evlenmek çok güzel bişeymiş gibi, bekarlık sultanlık
ben de 28 yaşımdayım 22 aylık bir oğlum var adı emir kaan anneliği allah herkese nasip etsin:Saruboceq:
flyyy cım 28 yaşındayım canım erkencilerdenim ben hızlı yaşa genç kalsengözlerimebaksanabmeleklerim 1 kız 9 yaşında 1 erkek 7 yaşında okuldalar şimdi almaya gidicem onları.CADIARZU sizin yaşlar medeni durumlar çocuklar varsa yazsanıza cok merak ettim şimdi
kıslar bir organizasyonumuz var onu organize ediyorum, sunucu olarak Beyazıt Öztürkü istediler, biraz önce onunla toplantıdaydım, yaşı biraz büyük ama fena değil miş, fakat biraz tükürüklerine hakim olamıyor -tatlicadiarzu-
acil alcaz birini dediler diye o işi acil yapacaklarını sanma. bunların hepsi aynıdır. asla sözlerinde durmazlar.kımse de bır gunde eleman almaya karar vermez ama eger iş tanımına cok uygun oldugunu düsünüyorsan ve iş tanımından cokhoslandıysan bir ara derim ben. ara sor ''süreç ne durumda,netleştirdiniz mi? " de.olumsuz bile olsa beklememiş olursun. hakkın bunu ögrenmek.
ben de çok severim.pazar gunu yapmıstım
ayy kıyamam gelirim vala...
tabi ki tartıl en azından hersey yolunda mı diye gör.
oh ohhh hanımefendiye bakın hele.. ünlülerle toplantılar yapıyor..
ÇOK GÜZEL Bİ YAZI BENCE HERKES OKUMALI VE DÜŞÜNMELİ BUNU SAOL CANIMCIM CADIARZU
ÇOK FAZLA DÜŞÜNMEYE BAŞLADIN SEN HERŞEYİ TATLIM BİRAZ DUR DE KENDİNE BENCE... SEVİYORUM SENİ Şeniz
DİBİNE KADAR KATILIYORUM "BEKARLIK SULTANLIK" AMA BEN BOK YEDİM İŞTE :roflol:
kaydirigubbakcemile3
KUZUM HANİ BEN KOCAYI DEHLEYİP İSTANBULA KAÇCAMYA SİZİN ŞİRKETE NERDEN BAŞVURU YAPILIYO ŞİMDİDEN YAPAYIM YANİ laelaelaelaelae HASTAYIM BEN O ADAMA YAA HATTA TÜKMÜKLERİNE BİLE HASTA OLABİLİRİM :roflol: :asigim:
Öyle yapma kuzum yaa.. Yazık günah sana. Olmazsada vardır bi hayır.. Seniçini ferah tut.. Haftasonu ne sınavın var? Açık öğretim mi?
kaydirigubbakcemile3 Ben anni olmak istiyom amaaaa...:CüvCüv:
allah bağışlasın canım..:Saruboceq:
Senide alalım istanbula valla. Ama antalyadan sonra burası zor gelir sana sanki. Büyük, trafik, kalabalık vs vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?