60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de 28 yaşımdayım 22 aylık bir oğlum var adı emir kaan anneliği allah herkese nasip etsin:Saruboceq:

bu topikte heralde sadece ben varım çalışmayan..:uhm:

YOK KUZUM YOK BAYAA Bİ ÇALIŞMAYAN ÖĞRENCİ OLAN VAR YANLIZ DEĞİLSİN YANİ.SEN EVİNİN KADINI ÇOCUKLARININ ANASI OLMUŞSUN kaydirigubbakcemile3 ODA ÇOOOK BÜYÜK Bİ İŞ HELE BANA GÖRE EN AĞIR İŞ kafamçokkarıştı

uff 2 çocuk ha..

kolay gelsin ablam ya.. ben kendıme zor bakıyorum.keske bırılerı bana baksa hihoyyyt

BANADA BANADAAAA :bbo:

kızlar ben yokken amma muhabbet etmişsiniz
benim canım çok sıkkın işten hala aramadılar, demekki olumsuz

KUZUMMM SIKMA CANINI DAHA DÜN GİTTİN ELBET Bİ YERLERDEN ARAYACAKLAR ARAMAZLARSADA HAYIRLISI OLSUN DE DUA ET SADECE CANIM BENİMM :teselli:

AYYY YOOK BEN YEDİĞİM HERŞEYİ HEM HERŞEYİ ANLATIYORUM.HATTA GÜNAH ÇIKARMADIĞIM GÜN KENDİMİ KÖTÜ BİLE HİSSEDİYORUM.EŞİMLE GEÇEN GÜN KONUŞUYORDUM KIZLARA SÖYLEMEM LAZIM ÇOK KAÇIRDIM ÇOK KIZCAKLAR BANA FALAN DEDİM (GEÇEN HAFTA SONU İÇİN) NİYE SÖYLÜYOSUNKİ NE MECBURİYETİN VAR FALAN DEDİ.KAZMA İŞTE ANLAMIYOKİ klava:

olmazmı boooll dereotlu akşama gel canım beraber yiyelimcokacimcoook

AYYY CANIM NASIL İSTEDİ ANLATAMAM AMA BECEREMİYORUM BEN BAKLA YAPMAYI YAA BİDE Bİ KERE YARIM KİLO ÇİĞ BAKLAYI MİDEYE İNDİRİNCE HASTANELİK OLDUM ZEHİRLENMİŞİMDE AZCIK kafamçokkarıştı ONDAN BİRAZCIKTA KORKUYORUM :bbo: AMA ÇOKTA SEVİYORUMM

Fuime ben tartılacağım ozaman yarın çünkü evde baskül yok benim.. Pırlanta mutlaka buluşalım ozaman yaa

YAAA SİZ BULUŞUYOSUNUZ HEPİNİZ İSTANBULDASINIZ BEN YA BENNN senağlama HEPİNİZİ AYRI AYRI ÇOK MERAK EDİYORUM YAAA :çok üzgünüm:

Mesela bu diyet güzel gerçekten... Başlangıç için.. Sen buna yarın başla.. Bide kendine uygun bi spor programı bul ona başla.. Biz bir kaç kişi callanetics diye bir program var.. Onu uyguluyoruz.. İstersen özelden mail adresini yaz sana da gönderiim. Ama dili ingilizce onu söliim..Yada nivea body falan yapıyorlar. Öle bişey bul seç. sporunu da düzenli olarak yap.. Bak gör bir kaç ay sonra tığ gibin olcan... Hemde sağlıklı bi tığ..kaydirigubbakcemile3

olsun canım herşey kader kısmet meselesi bence hayırlısı neyse o olsun allah ömür boyu mutluluklar versin inşallahŞenizüzülme gec kalmamışsın ben biraz aceleciyim o kadar:dance:

Saol canım benim..Şeniz

fly öyle deme senağlama
ben de 28 yaşındayım ve ben daha nişanlı bile değilim, sevgili adayım var sadece :asigim:

Olsun canım. Biz de nişanlıyız ama 2010 da evlenicez ancak.. Yani ben 29 olcem... 10 dada anca çocuk doğururum heralde.. Tabi herşey hayırlıysa..hihoyyyt

kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.1-2 gün içinde birini almaları gerekiyormuş, çok acilmiş yani o yüzden taktım kafaya haftasonu sınavım var çalışamıyorum bile sınavlaa

canım herşeyden önce hayırlısı olsun, şöyle güzelce silkelen ve sınavlarına çalış. O şimdi önplanda çünkü senin elinde, diğeri ise kısmet :Saruboceq:

aman boşverin kızlar sanki evlenmek çok güzel bişeymiş gibi, bekarlık sultanlık
Kesinlikle hihoyyyt
ben çocuk için evlenmek istiorum, bi de evlenince sarılıp uyuyabileceğin biri oluyor, o da güzel bişey dir diye düşünüyorum ben :asigim:
ben de 28 yaşımdayım 22 aylık bir oğlum var adı emir kaan anneliği allah herkese nasip etsin:Saruboceq:
Allah bağışlasın canım, ve AMİN :Saruboceq:

kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.1-2 gün içinde birini almaları gerekiyormuş, çok acilmiş yani o yüzden taktım kafaya haftasonu sınavım var çalışamıyorum bile sınavlaa

Öyle yapma kuzum yaa.. Yazık günah sana. Olmazsada vardır bi hayır.. Seniçini ferah tut.. Haftasonu ne sınavın var? Açık öğretim mi?

kaydirigubbakcemile3 Ben anni olmak istiyom amaaaa...:CüvCüv:

allah bağışlasın canım..:Saruboceq:

Senide alalım istanbula valla. Ama antalyadan sonra burası zor gelir sana sanki. Büyük, trafik, kalabalık vs vs..

Bende yediklerimi yaziim hemen

8:30 1 kepekli ekmekli tost
11:00 4 tane kuru kayısı
14:00 2 tane çukulatalı etiform
15:30 cevizli roka salatası (anca yemeğe çıkabildim)
16:50 yani birazdan 3ü1 arada içicem (sade nescafede kalmamış)
yanında da bi sigara içicemm..
öööööle işteeeee...

kıslar bir organizasyonumuz var onu organize ediyorum, sunucu olarak Beyazıt Öztürkü istediler, biraz önce onunla toplantıdaydım, yaşı biraz büyük ama fena değil miş, fakat biraz tükürüklerine hakim olamıyor -tatlicadiarzu-

imşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum aramalarını

haklısın canım içimden çalışmak gelmiyor

ben 4 yıl daha çocukm düşünmüyorum ben neden evlendim o zaman kaydirigubbakcemile3

Ben 3 aylık evliyim.25 yaşındayım. Çalışıyorum. İstanbul Acıbadem'de oturuyorum.

neresinde canım

Vallahi daha dün gece şu nohutu nasıl leblebiye dönüştürüyorlar diye düşünmüştüm...Başka birşey isteseymişim olacakmış...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Buradaki ilk haftalarda ben de aynı şeyleri hissetmiş ve burada da dile getirmiştim..Ama daha sonra anladım ki-çünkü ben de aynı şeyleri yaşamaya başladım- sadece insanların vakit sıkıntısı yüzünden böyle bir durum yaşanıyor..
Mesela ben çalışmıyor olmama rağmen dün akşamdan beridir ilk defa bu saatte oturdum pc başına ve şu anda da çok acelem var,hemen bunları yazıp ayrılacağım.Ne mümkün geçmişi okuyabilmem ve cevaplamak istediğim bir sürü şey olmasına rağmen cevaplayabilmem...O yüzden kimsenin bir özensizliği yok bence.Ben de cevap beklediğim bir konu olursa bakıyorum cevap gelmemiş,tekrar yazdığım oluyor çoğu kez..Bizim formumuzu ve buradaki kişileri çok sevecen ve iyi niyetli buluyorum ben ve o yüzden buradayım..Seni de çok seviyorum..
kaydirigubbakcemile3

sigara mı :1shok: :1no2: :mymeka: :roflol:

kızlar ben yokken amma muhabbet etmişsiniz
benim canım çok sıkkın işten hala aramadılar, demekki olumsuz

acil alcaz birini dediler diye o işi acil yapacaklarını sanma. bunların hepsi aynıdır. asla sözlerinde durmazlar.kımse de bır gunde eleman almaya karar vermez ama eger iş tanımına cok uygun oldugunu düsünüyorsan ve iş tanımından cokhoslandıysan bir ara derim ben. ara sor ''süreç ne durumda,netleştirdiniz mi? " de.olumsuz bile olsa beklememiş olursun. hakkın bunu ögrenmek.

ben de çok severim.pazar gunu yapmıstım

kaydirigubbakcemile3gel canım bize sanada bakarım ben:teytey:
ayy kıyamam gelirim vala...

Fuime ben tartılacağım ozaman yarın çünkü evde baskül yok benim.. Pırlanta mutlaka buluşalım ozaman yaa

tabi ki tartıl en azından hersey yolunda mı diye gör.

oh ohhh hanımefendiye bakın hele.. ünlülerle toplantılar yapıyor..

ÇOK GÜZEL Bİ YAZI BENCE HERKES OKUMALI VE DÜŞÜNMELİ BUNU SAOL CANIMCIM CADIARZU

CANIM VALLA ÇOK GÜZEL Bİ DİYETMİŞ O GÖNDERDİĞİN.BEN SADECE ÖĞLENLERİ ET YEMİYORUM HATTA ELİMDEN GELSE HİÇ YEMİCEMDE ZORLUYORUM BAZEN KENDİMİ :bbo:
BIRAK O İSVEÇ DİYETİNİ HEMEN BU DİYETE GEÇ AMA BU EKMEKLERİN YERİNE KESİNLİKLE TAM TAHILLI YADA KEPEK EKMEĞİ YE CANIMCIM cokacimcoook

ÇOK FAZLA DÜŞÜNMEYE BAŞLADIN SEN HERŞEYİ TATLIM BİRAZ DUR DE KENDİNE BENCE... SEVİYORUM SENİ Şeniz

DİBİNE KADAR KATILIYORUM "BEKARLIK SULTANLIK" AMA BEN BOK YEDİM İŞTE :roflol:

ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM BENİMMM

YAŞ 27 10 AYLIK EVLİYİM VE ANTALYADA YAŞIYORUM CANIM. ÇOCUK ŞU AN HİİİÇ DÜŞÜNEMİYORUM AMA HAYIRLISI TABİİ

kaydirigubbakcemile3
KUZUM HANİ BEN KOCAYI DEHLEYİP İSTANBULA KAÇCAMYA SİZİN ŞİRKETE NERDEN BAŞVURU YAPILIYO ŞİMDİDEN YAPAYIM YANİ laelaelaelaelae HASTAYIM BEN O ADAMA YAA HATTA TÜKMÜKLERİNE BİLE HASTA OLABİLİRİM :roflol: :asigim:

haklısın canım yarın arıycam mutlaka delikafadulden

bende aynı boktan yedim sanırım sara kaydirigubbakcemile3
ya ben çok kafaya takıyorum erken yaşlanıcam ya -tatlicadiarzu-

KUZUM BEN 4 YIL YAŞADIM O TRAFİK VE KALABALIKLA AMA NE OLURSA OLSUN İSTANBUL ÇOK BAŞKA YAA.ADI BİLE GÜZEL GELİYO ÇOK ÖZLEDİM VALLA :çok üzgünüm: BEN ŞU KOCAYI BOŞAYIM GELCEM ZATEN BEKLEYİN BENİ :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…