EVLi KADIN DUASI
Allahim lutfen bana;
Adnan kadar kibar ve olgun (Aşk-ı Memnu),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Seymen kadar güçlü ve aşık (Asmalı Konak),
Behlül kadar espirili ve eğlenceli (Aşk-ı Memnu),
Mithat kadar becerikli (Sahra),
Levent kadar seksi ve yakışıklı (Yaprak Dökümü),
Demir kadar karizmatik, sadık ve kararli (Asi)
biriyle tanisma firsati ver.
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda
ihtiyarlamaya devam edecegim!
Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi
:roflol::roflol::roflol::roflol:
EVLi KADIN DUASI
Allahim lutfen bana;
Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi
kıslar bir organizasyonumuz var onu organize ediyorum, sunucu olarak Beyazıt Öztürkü istediler, biraz önce onunla toplantıdaydım, yaşı biraz büyük ama fena değil miş, fakat biraz tükürüklerine hakim olamıyor -tatlicadiarzu-
fly öyle deme senağlama
ben de 28 yaşındayım ve ben daha nişanlı bile değilim, sevgili adayım var sadece :asigim:
kaydirigubbakcemile3
aynı olayı ben yaşadım canım. aileler resmiyet resmiyet diye tutturdu.. 2 hafta içinde karar verip nişanlandık.. Öyleki nişandan 2 gün önce ayağımı kırdım gibi bişey. Ayağım çıktı daha doğrusu.. Ben değnekli olmama rağmen ertelemedik nişanı.. Facebookda değnekli fotolarımı görmek mümkün:roflol:
kasımda nişanlandık kısmetse teeeee 2010 haziranında evlencez..
Ama güzel nişanlı olmakda yaa.. seviyorum ben.. Yüzüüm var hiç olmazsa..kaydirigubbakcemile3
uff çok acıkmıştım bi sürü parmak galeta ve light krem peynir yedim kesmedi bide yaptığım elma hoşafından yedim bisürüüü çok fena şiştim yaaa
en favori duam oldu bu artık.alkisalkisalkis gerçi benimki hug grant'a benziyo ama.
latinateşim anlatsana beyaz ı yaaaa yakından görmüşsün . . .
hal-hareket-tavır . . ?
sevgili adayı demekkkk kaydirigubbakcemile2
canım benim yüzüğüm bile yok
:çok üzgünüm:
o ne yaaaa bi sürü mü . . .
klava:
artık akşam yemeğinde asla karbohidrat alma sara . . .
yarın soracağım bak . . .
kötükedihüso
bende 1 minnacık bitter çukulata yani tüm karenin içinden 1 kare ve 1 sütlü şekersiz kahve içtim telafimi delmemiş oluyorum değil mi 1 kare çukulata ile . . . ara öğün yaptım onu . . .
o da ii valla..kaydirigubbakcemile3
o da olur bitanem beniimmm...a.s.
bitter çukulata hemde 1 kare o hiç bişii diilki sabunum...
Kız özlemişim seni ya valla.. Denk gelemdik bi süredir..Şeniz
rahatladım vallah . . .
bu rahatlık bana 1 sütlü kahve ve 1 galeta yedirdi artık tek öğünüm kaldı o da akşama malum yoğurtlu karışımım . . .
ösledim fılayım benim bende bu arada dikkatimden musun senin işinede yaradığı kaçmadı sen regl şişliği ile şiş olmadan önce aynı kilodaysan 2 gün sonra 1.5 kg vermiş olacaksın . . .
bu da mus tezimizle sağlıklı yaşam üniversitesinden mezuniyetimiz anlamına geliyor . . .
başımız sıkıştıkça başvururuz . . .
:1ninca:
selaam ben döndüm bişey sölemek için geldim kızlar yemekten 15 dk.önce 1 tutam dereotu yidim 1 bardak su içtim,veee akşamları kendini kaybeten ben bi tabak corbayı zorr içtim alkisalkisalkiskendimede 4 kaşık haşlanmış makarnayla salata yapmıştım cook ta iştahlıydım yaparkene ama inanın yiyemedim iştah sorunu olanlar mutlaka denesinsositososito:lepi:
bende artık ofıste cıkmadn aksm yemegımı yıyorum kıslar 6ya ceyrk kala yanı..eve 7 de gelıyorum cunku gec oluo....yogurlu semızotu ve haslanmıs kırmızı bıber yedım..
SABUN cum ,daha dogrusu bekar veya erkek ark ı olan baynlar bızım bır topıgımz var sıze de oraya beklerız sohbet bölümde.... kaydirigubbakcemile
bende artık ofıste cıkmadn aksm yemegımı yıyorum kıslar 6ya ceyrk kala yanı..eve 7 de gelıyorum cunku gec oluo....yogurlu semızotu ve haslanmıs kırmızı bıber yedım..haslanmıs kırmızı bıberı kesıp arasına beynır cevız karısımı koyup sarıp dolma gıbı olan tarıf varya ondan yedım 2 parca cokda lezızdı tavsıye ederım.
SABUN cum ,daha dogrusu bekar veya erkek ark ı olan baynlar bızım bır topıgımz var sıze de oraya beklerız sohbet bölümde.... kaydirigubbakcemile
uff çok acıkmıştım bi sürü parmak galeta ve light krem peynir yedim kesmedi bide yaptığım elma hoşafından yedim bisürüüü çok fena şiştim yaaa
selaam ben döndüm bişey sölemek için geldim kızlar yemekten 15 dk.önce 1 tutam dereotu yidim 1 bardak su içtim,veee akşamları kendini kaybeten ben bi tabak corbayı zorr içtim alkisalkisalkiskendimede 4 kaşık haşlanmış makarnayla salata yapmıştım cook ta iştahlıydım yaparkene ama inanın yiyemedim iştah sorunu olanlar mutlaka denesinsositososito:lepi:
gel cnm geeelll sohbet bölümünde 'Bekar kızlar buyurun muhabbete''adlı topikkkhangi kulüp bu şekerim bende katiliimkaydirigubbakcemile3
nişanlılarda katılabiliyor mu kaydirigubbakcemile3
gel cnm geeelll sohbet bölümünde 'Bekar kızlar buyurun muhabbete''adlı topikkk
tabı katılabılıo,nişanlı olabılırsn ama bekarsın kaydirigubbakcemile3 gel hayatım yaa maksat muhabbetttt
bızım topıkte dıyette kımse yok yaaaa yalnız kalmıım oralarda da kaydirigubbakcemile
Derinim denenebilecek bişey çok teşekkürler.. Ama nohut kalorili diil mi??? Merakımdan soruyorum..
kıslar, ben şimdi öğle yemeğinden döndüm, bizim Ender Sarçcı kızlarla kilolar yüzünden takıldığıma inanamıyorum.
Öncelikle ben bugün yediklerimi yazıorum sabah ılık su bardağı suya bir limon, ofise gelince bir muz ve saat 10:30 da granny smith elma (yeşil ekşi elma) öğlen de yoğurtlu semizotu ve 2 adet Karnıbahar.
Onlar da sabah 2 grissini ve salatalık yediler, öğlen de karışık salata ve yoğurtlu semizotu yediler bir kepek ekmeği ile. Akşam elma kompostosu yiycekler miş çünkü yarın detox günleriymiş. yani yarın domates ve havuç hariç çiğ gıdalar tüketicekler miş. Rezene, yeşil çay ve form çayı içiyorlar.
Latinşugar haber ajansı bildirdi
Saracığım bir geldim pir geldim . . . cokacimcoook
Dün kendimi aştım yidim yidim yidimmmm cokacimcoook göya balığa gittim arkadaşa ama yanında yok yoktu garnitür bende dedim büyle gösel sofrayı bu muhabbeti nereden bulacağım kimbilir ne kadar zaman sonra . . . feci abartmadanda olsa ölçüyü kaçırdım e pazarımda bu biçimde geçti bu hafta telafiler ve kaçamakları haftam oldu lakin cuma tartılacağım ve cumaya kadar son derece dikkatli olacağım belki kurtarırım haftayı bi 500 gr kayıpla :Saruboceq:
aranızda ritm oryantal yaparak bakla dograyan varmı???delikafaduldendelirdim galibadelikafadulden
kızlar ben yokken amma muhabbet etmişsiniz
benim canım çok sıkkın işten hala aramadılar, demekki olumsuz
kızlar controllingde çalışıyor, ayrıca Ender Saraçı özel sağlık sigortası karşılıyor
onlar sadece 30 TL veriorlar ayda bir kez gidiyorlar
Öyle iyi maaş aldığımız falan da yok maalesef canım
Kariyer netten başvurabilirsiniz kıslar
EVLi KADIN DUASI
Allahim lutfen bana;
Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi
gel cnm geeelll sohbet bölümünde 'Bekar kızlar buyurun muhabbete''adlı topikkk
tabı katılabılıo,nişanlı olabılırsn ama bekarsın kaydirigubbakcemile3 gel hayatım yaa maksat muhabbetttt
bızım topıkte dıyette kımse yok yaaaa yalnız kalmıım oralarda da kaydirigubbakcemile
kızlar ya göbeklerinizi nasıl eritiyonz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?