60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3

AAAAMMMMMİİİİİİNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: DİYORUM BAŞKADA BİŞİCİK DEMİYORUM AMİNNNNNNNNN
kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :teytey:

latinateşim anlatsana beyaz ı yaaaa yakından görmüşsün . . .
hal-hareket-tavır . . ?

fly öyle deme senağlama
ben de 28 yaşındayım ve ben daha nişanlı bile değilim, sevgili adayım var sadece :asigim:

sevgili adayı demekkkk kaydirigubbakcemile2

canım benim yüzüğüm bile yok

:çok üzgünüm:

uff çok acıkmıştım bi sürü parmak galeta ve light krem peynir yedim kesmedi bide yaptığım elma hoşafından yedim bisürüüü çok fena şiştim yaaa

uff çok acıkmıştım bi sürü parmak galeta ve light krem peynir yedim kesmedi bide yaptığım elma hoşafından yedim bisürüüü çok fena şiştim yaaa

o ne yaaaa bi sürü mü . . .

klava:

artık akşam yemeğinde asla karbohidrat alma sara . . .
yarın soracağım bak . . .

kötükedihüso

bende 1 minnacık bitter çukulata yani tüm karenin içinden 1 kare ve 1 sütlü şekersiz kahve içtim telafimi delmemiş oluyorum değil mi 1 kare çukulata ile . . . ara öğün yaptım onu . . .

en favori duam oldu bu artık.alkisalkisalkis gerçi benimki hug grant'a benziyo ama.

o da ii valla..kaydirigubbakcemile3

o da olur bitanem beniimmm...a.s.

bitter çukulata hemde 1 kare o hiç bişii diilki sabunum...
Kız özlemişim seni ya valla.. Denk gelemdik bi süredir..Şeniz

o da ii valla..kaydirigubbakcemile3

o da olur bitanem beniimmm...a.s.

bitter çukulata hemde 1 kare o hiç bişii diilki sabunum...
Kız özlemişim seni ya valla.. Denk gelemdik bi süredir..Şeniz

rahatladım vallah . . .

bu rahatlık bana 1 sütlü kahve ve 1 galeta yedirdi artık tek öğünüm kaldı o da akşama malum yoğurtlu karışımım . . .

ösledim fılayım benim bende bu arada dikkatimden musun senin işinede yaradığı kaçmadı sen regl şişliği ile şiş olmadan önce aynı kilodaysan 2 gün sonra 1.5 kg vermiş olacaksın . . .

bu da mus tezimizle sağlıklı yaşam üniversitesinden mezuniyetimiz anlamına geliyor . . .
başımız sıkıştıkça başvururuz . . .
:1ninca:

selaam ben döndüm bişey sölemek için geldim kızlar yemekten 15 dk.önce 1 tutam dereotu yidim 1 bardak su içtim,veee akşamları kendini kaybeten ben bi tabak corbayı zorr içtim alkisalkisalkiskendimede 4 kaşık haşlanmış makarnayla salata yapmıştım cook ta iştahlıydım yaparkene ama inanın yiyemedim iştah sorunu olanlar mutlaka denesinsositososito:lepi:

ayy işallah bitanemm.. Aynı seni 62 olayın gibi.. 59 için özel ticker tasarladım.. 59 olurrrr olmaz değiştircem..kaydirigubbakcemile3
senin 62 yi sollayıp 61 olmanda zaten süper motive...kaydirigubbakcemile

Valla süpermiş iştahı açık olanlar için harika gerçekten.. Teşekkürler canım:1hug:

Akşam yediklerim..
lahana suyumu ofiste unutmuşum.. Eve gelir gelmez lahana haşladım ılıttım içtim..
Sonrada 1 buçuk haşhaşlı galeta.. biraz karpuz ve beyaz peynir yedimm...
cokacimcoook

bende artık ofıste cıkmadn aksm yemegımı yıyorum kıslar 6ya ceyrk kala yanı..eve 7 de gelıyorum cunku gec oluo....yogurlu semızotu ve haslanmıs kırmızı bıber yedım..haslanmıs kırmızı bıberı kesıp arasına beynır cevız karısımı koyup sarıp dolma gıbı olan tarıf varya ondan yedım 2 parca cokda lezızdı tavsıye ederım.

SABUN cum ,daha dogrusu bekar veya erkek ark ı olan baynlar bızım bır topıgımz var sıze de oraya beklerız sohbet bölümde.... kaydirigubbakcemile

hangi kulüp bu şekerim bende katiliimkaydirigubbakcemile3

nişanlılarda katılabiliyor mu kaydirigubbakcemile3

saracım bayılıyorum o parmak galetalara insanın yedikçe yiyesi geliyor yaaw. bende spor dönüşü bime uğradım baktım bitmiş.yarın alcam artıkın cokacimcoook

dereotundan nefret ederim ciciş ama zayıflamak için her yolu denerim :sm_cool:

hangi kulüp bu şekerim bende katiliimkaydirigubbakcemile3
gel cnm geeelll sohbet bölümünde 'Bekar kızlar buyurun muhabbete''adlı topikkk

nişanlılarda katılabiliyor mu kaydirigubbakcemile3

tabı katılabılıo,nişanlı olabılırsn ama bekarsın kaydirigubbakcemile3 gel hayatım yaa maksat muhabbetttt
bızım topıkte dıyette kımse yok yaaaa yalnız kalmıım oralarda da kaydirigubbakcemile

bizimde sevgilisi olupda evlenemeyenler topiği vardı.kimse kalmadı pek orda.uğramıyolar.bende sizin topiğe uğrayım arada.kaydirigubbakcemile2

Derinim denenebilecek bişey çok teşekkürler.. Ama nohut kalorili diil mi??? Merakımdan soruyorum..

rica ederim canım...evet 100 gr.nohut 360 kaloriymiş canım...yerimseniben
yapısında azotlu maddeler ve sellüloz bulunduğu için tok tutuyormuş...

ajansugarım benim...teşekkürler verdiğin bilgiler için...okumak bile çok zevkli...dua edelim de kızlar senin buraya yazdığını çakmasın...sırnaşık şey geçen pazar tv de ben de Ender Saraç'ı dinledim...çikolata olarak bitter çikolatayı övdü...onu yemeliymişiz 2 parmak kadar...gece açlık krizine girilirse bir avuç sarı leblebi 1 su bardağı süt tok tutuyormuş...tatlıların aç karnına yenmesi gerektiğini vurguladı...ben de öyle yemeye dikkat ediyordum zaten...mümkünse öğlen saatlerinde özellikle sütlü tatlılar...suyu senin de vurguladığın gibi ılık içmeliymişiz...doğada buz gibi su yok dedi...bir sürü komposto,çay tarifi felan verdi ama not almadım...:çok üzgünüm:

sabuncummm görüşemez olduk özledim seni...:çok üzgünüm: yediklerin afiyet şeker olsun canımcımmm...ama kilo olarak dönmesin sabunuma...:Saruboceq: her zaman dikat etmek olmaz dünyaya bir kere geliyoruz değil mi ama...çok iyi etmişsin...yerimseniben

aranızda ritm oryantal yaparak bakla dograyan varmı???delikafaduldendelirdim galibadelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ben yokken amma muhabbet etmişsiniz
benim canım çok sıkkın işten hala aramadılar, demekki olumsuz

canım olumsuz olsa ne olacak...sana iş mi yok...bakalım o işe girsen mutlu olacak mısın...hangi işte mutlu olacaksan hangisi senin için hayırlıysa tezinden o iş olur umarım...:Saruboceq: dualarımız seninle...ben şu an çalışıyorum ama ben de hep dua ediyorum istediğim bir işe girebilmek için...:çok üzgünüm:

30 TL süperrrrmiş...sen niye gitmiyorsun ajanım sugarım...:uhm:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bende geleyim aranıza bari :)) fırsat buldukça.

kızlar ya göbeklerinizi nasıl eritiyonz

Mekik çekerek. gerçi ben son bir haftadır pek fazla çekemiyorum 1no2:

ise yarıyomu dersin arasıra mekiği cekiyorm ama cok da gitmiyo ya fazlada cekemiyorm genelde yarım mekik cekiyorm olrmu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…