60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok pahalıymış be valla kredi çeksen kendi evini alsan aylık ödemeleride zati bu kadar olur :86:

doğru kredi çekilse insan kendi evine kavuşur. şimdi daha düşük ve uzun vadeli değil mi bu krediler. ama doğuda düzgün büyük kaliteli evler her zaman üst seviyede pahalı. bende Mardin den biliyorum . 1000 tl korkunç bence ..

ben bursada oturuyorum burda 1000tl kredi ödesen iyi bir ev alabilirsin hele de bizim mahalleden

Kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum. kıymalı patlıcan içine tzae fasülyede koyucam. bide oğluşuma turuncu makarna pişireyim. salçalı makarnaya turuncu makarna diyor

en düşük 1000 tl ama o evlerde güzel kocaman.ama bir memur maşı zaten 1300tl nerden verilirki o kira.:26:

3 gün olmayınca işler birikmiş, iş daldım okuyamadım da sizi..
herkesler iyidir umarım..
Öğle yemeği yiyenlere, ara yapanlara afiyet olsun..
Artık yarın görüşürüz..

80 gr muz yedim bir porsiyondan biraz az oldu ve wasa yedim peynirli pakett 200 cal imiş
akşam için kabak yaptım
4 kabak
1.5 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı pirinç
pişiriyorum ve pişince üstüne dereotu serpicem bunu ben 2 öğünde yerim

nerruş sırt çantanın içindeki ağırlık olayım sırt çantana gireyim taşı beni yaffriimm

heee gel girrrr ama bugün 2kg ile yüriyimm accuk vücut alışsınn sen de atla otobüsee gell yarında sen girrrr olmamıı hacııııı

ya memuriyet çok zor yaa bir de maaşı az.Allah kolaylık versin

bir daire sormuştuk 1200 demişti.dedim eşime maaş kartımı adama vereyim çeksin üstünü bize versin demiştim.uçuyor kiralar valla memur maaşı hiç birşeye yaramıyor.hiç bir derde merhem olmuyor.birde eşin de elle tutulur bir maaşı yoksa yandımı yandı.

yerrimm nen göbişini

buraya arkadaşın kıznın arkadaşı geldiiii,uuzun oldu baya dimii
kız 20-21 yaşlarında,boyuda uzun baya 170 vardır,fiziğide hoşş ama bir oturdu,sağdan soldan önden göbeği pörtlediii,çok kötü görünüyoo,ama ayakta hiiçbirşeyi yokk,oturunca bel göbek herbişey çıktıııızayıf olmak da çare değil yani,yağları yok etmek lazım

nuggiş nirden biliyon bulgur pilavının çok olduğunu
belkim tabağı küçüktür 4 kaşık alır
demlenmeye başladınmı kıss

bi tabak dii baksana zaten kendide onayladı çok olduğunu canım panik geldi banada onun için bi müddet yazamadım ama şu anda iyiyim demlenmeye artıkım yarın başlarım hapın yarın ilk günü olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…