çok pahalıymış be valla kredi çeksen kendi evini alsan aylık ödemeleride zati bu kadar olur :86:
doğru kredi çekilse insan kendi evine kavuşur. şimdi daha düşük ve uzun vadeli değil mi bu krediler. ama doğuda düzgün büyük kaliteli evler her zaman üst seviyede pahalı. bende Mardin den biliyorum . 1000 tl korkunç bence ..
2 litre suyu tamamladım artık tuvalete taşınır dururum
doğru kredi çekilse insan kendi evine kavuşur. şimdi daha düşük ve uzun vadeli değil mi bu krediler. ama doğuda düzgün büyük kaliteli evler her zaman üst seviyede pahalı. bende Mardin den biliyorum . 1000 tl korkunç bence ..
en düşük 1000 tl ama o evlerde güzel kocaman.ama bir memur maşı zaten 1300tl nerden verilirki o kira.:26:
ya memuriyet çok zor yaa bir de maaşı az.Allah kolaylık versin
ne diyon hügo kıııııı,sadece karnımın resmini çekip valla profilime koyacam heeeee bide kalp çizecem keçeli kalemleeee,o olacak valla,bak bunuda aptıracaksınız bana sonundaaaa
nerruş sırt çantanın içindeki ağırlık olayım sırt çantana gireyimtaşı beni yaffriimm
yine bana çalışmışşşşefferim sene
hem kızıma bakıyom,hem der çalışıyom,hem spor yapıyomm,hemde yemek yapıyomm kızzzzz,yemeğimi demeyi unuttunnnnn
eyü balımmmm azcık dayanayımm şölee ebru kimin yuvarlanayım bende yawwwww[/QUOTE
:86::86::86::86::86: hee sensizzzz bir dk geçmiiiiiiiii
boşver sütü nugişş aç bi şişe şarapçık oy orhan babayı ufaktan demlenmeye başlaşimdi otobüse bineyim yarına beraber demleniriz
ben deeeeee:84::84::84::84::84::84:
yok yawwwwww soruyom sadeceeee
valla bana hiç de toleranslı deeelll,fındıkları fıstıkları leblebileri yerken az yumrutunu yimedimmmmm,korkumdan yiyemiyom bakkkkkk:83::83:
hiçç deeeelimmmmsöz konusu yağ yakmakkkk siiippporrrr fındık fıstık leblebii oluncaa hiö töleransss yokkkk yerrsin yumrutuuuu düzenli yürüyüşş düzenlii platessss kendimi de accuk yumrutliiiimm bend e aksattım sporuuuu
ivit canım bulgur pilavı fazla olmuş dengele akşam ekmek yeme bide şişkinlik yapar sana pilav
benim 85 emme çok sarkık
ya memuriyet çok zor yaa bir de maaşı az.Allah kolaylık versin
yerrimm nen göbişini
nuggiş nirden biliyon bulgur pilavının çok olduğunu
belkim tabağı küçüktür 4 kaşık alır
demlenmeye başladınmı kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?