hugocum yanıt bekliyorum:44::26:
çalıştırmazsan dahada sarkacak babannem gibi tekini kaldırır yıkarsın altını sonra diğerini kaldırır yıkarsın altınıo kadar link verdik kıss yapsana artık
dünyanın fit fıstık adayı güzeller güzeli kızları hepinize iyi akşamlar....allaha amanet olun...:79::79::79::80::80::80::80:
saol bebiş. yok valla hiç küçülmedi. hem diriler sarkık da deil. emzirmediğim için fln heralde. benm yağlar demkki bacakdan popodan göbüşten gitti göğüsden deil.:44:afiyet olsunn topişşşş,nası yaaa hiç küçülmedi mi ama göğüsler yağ imişş,yağ verdikçe küçülürmüşşş,benimde öyle olduu küçüldü azcık şükürrr,artık sırtıma ağrı yapıyodu biraz rahatladımmm
yaramazmı cnm yürüyüş yaptığımdan daha çok terliodum ben leslie ile. tatlım leslie kardio yağ yaktrdığı için haftada 3-4 gün 1 er gün ara ile yani 45 dk ile 1 saat arası yaparsın leslşe yapmadığın günlerde ise pilates yap o da ebruyla yaparsan ortyalama 40 dk fln sürüokızlar ben şu leslie yı ındırııyorum şimdi bu normal yürüme gıbı olur degıl mi bununla beraber ebru şallıyıda yapsam işe yararmı acep.bıde nasıl baslıcam bu leslie önce hangısınden baslıcam yanii.:87:
afiyet olsun cnm keşke pirinç yerine bulgur koysaydın yada hiç birini koymasanda olur ben öle yaptım mesela normal soğan bibierdomates kavurdum kabakları koydum piştiler80 gr muz yedim bir porsiyondan biraz az oldu ve wasa yedim peynirli pakett 200 cal imiş
akşam için kabak yaptım
4 kabak
1.5 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı pirinç
pişiriyorum ve pişince üstüne dereotu serpicem bunu ben 2 öğünde yerim
ya cnm düşün bizi bende çalışmadım bu sene eşim hem 1050 lira kira ödedi hemde ev geçindirdi tek başına canım benim...bir daire sormuştuk 1200 demişti.dedim eşime maaş kartımı adama vereyim çeksin üstünü bize versin demiştim.uçuyor kiralar valla memur maaşı hiç birşeye yaramıyor.hiç bir derde merhem olmuyor.birde eşin de elle tutulur bir maaşı yoksa yandımı yandı.
işte bende öleyimmburaya arkadaşın kıznın arkadaşı geldiiii,uuzun oldu baya dimii
kız 20-21 yaşlarında,boyuda uzun baya 170 vardır,fiziğide hoşş ama bir oturdu,sağdan soldan önden göbeği pörtlediii,çok kötü görünüyoo,ama ayakta hiiçbirşeyi yokk,oturunca bel göbek herbişey çıktıııızayıf olmak da çare değil yani,yağları yok etmek lazım
neruuuuuuuuşşş diooommmmmmmarkete gittim yoort aldımmm yoort dayanmiiiiiiiiiiiimanavdan çilenkk maydonozzz salatalık aldımmmm
sonra ıvır zıvırcıya gittim niihaaayet bir mezura aldımmmmmçamaşır sepeti aldımmmm minnak p.bahçe tabaklar aldımmmm
aktardan daaa badem yağı-hint yağı-yılan yağı-sarımsak yağı aldımmm saç bakımıma başlıyorum inşallahh spordan önce yapıcam takıcam boneyi 1 saat spordan sonra da yıkıycammmm güzzelce kaynaşır saçlarımlaaa medobiotin de kullanıyorum ama bu da dıştan bakım olsunnn güçlensin saçlarımm haftada bir yapıcam bu karışımıııgçbek yağlarını da haftaya alırım artık hepsi birden bütçemi sarsıcakkk
öğlen yemeğimde 2 enginarr boll yoorttt 1 kutu ton paluuuu 1 dilim ekmek yidimmmmm
saol bebiş. yok valla hiç küçülmedi. hem diriler sarkık da deil. emzirmediğim için fln heralde. benm yağlar demkki bacakdan popodan göbüşten gitti göğüsden deil.:44:
yaramazmı cnm yürüyüş yaptığımdan daha çok terliodum ben leslie ile. tatlım leslie kardio yağ yaktrdığı için haftada 3-4 gün 1 er gün ara ile yani 45 dk ile 1 saat arası yaparsın leslşe yapmadığın günlerde ise pilates yap o da ebruyla yaparsan ortyalama 40 dk fln sürüo
ikisini aynı gün yapma çok yorar aşırı spor zarar
afiyet olsun cnm keşke pirinç yerine bulgur koysaydın yada hiç birini koymasanda olur ben öle yaptım mesela normal soğan bibierdomates kavurdum kabakları koydum piştiler
pirinç çabuk acıkıtrdığı için dedim yani
ya cnm düşün bizi bende çalışmadım bu sene eşim hem 1050 lira kira ödedi hemde ev geçindirdi tek başına canım benim...
zaten burda herşey çok pahalı.
offf memleketime taşınmak isitorum.heleorayla karşılaştrınca orası bedava
bizim memlekette en pahalı evler 600 700 inanın onlarda ultra lüks güvenlikli havuzlu vs.li
işte bende öleyimm
neruuuuuuuuşşş diooommmmmm
hıh
nie beni duymuonnn diommm
seni diom özledim diommm
napan neden diom
buluşalım diom
ama yokkk
varsa yoksa fambık fambık fambıkk fambıkkk hugo hugo hugo hugo( kıskandımm )
kimse üstüne alınmasın dicektimki tamm fambık beğenmiş hemen esikte kalmazbana dedi bana alınmayın üstünüze lütfennn
Eki Görüntüle 205377
bu benim işte kızlar diyetisyene başladığım zaman 65 civarındaydım
ben geldim yemekleri yaptım 10erik ve 2mısır çıtırı yedim
kuzum okuldan gelir ben onu servisten almaya kaçıyorum yemekten sonra görüşürüz
afiyet olsun hülyacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?