60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız oda tamam buluşalım dedi ya,ben bile gördüm sen görmedin miiineruşume laf yok bakimm,iyi oku geçmişiiiiii
anaaaaaaaamm sus kısss.görmemişim ozmannn sorryy neruşcuuuuuumm soryyyy
Eki Görüntüle 205377
bu benim işte kızlar diyetisyene başladığım zaman 65 civarındaydım
yarın yeni halimi çekerim kızlar

aslında güzel görünüosun ama bol olduğu için gömlek olabilr. yinede hallolmayacak bi fazlalaığın yok cnm spor la desteklersen çok güzel olur

famir aşama aşama öğreniliyo herşey bende böyle öğrendim bu işle uğraşa uğraşa göre göre herşeyi öğreniyosun işte. zayıf olmanın yeterli olmadığını yağın önemli olduğunu anlıyosun. ne kadar zayıflar var ama önde göbek yağ bağlamış ve ya kocaman bir popo olmuş filan ama çok zayıf diğer yerleri bi oturdumu öyle çıkıyo yağlar işte.
benden daha zayıf olup benden daha çok göbeği var oysaki nerden baksan kilosu benden 10 kilo azdır yanee /FONT]

didim yaa hem de senden önce didimm özledim buluşalım didimmmmmmvarsa yoksa kaprissss neysee hadii zaten gidiceksinnnn çok yumrutlamıyımmm buluşalım diyorum işteee bu hafta falan diyorummmm:86::86::86:

kız oda tamam buluşalım dedi ya,ben bile gördüm sen görmedin miiineruşume laf yok bakimm,iyi oku geçmişiiiiii

hee dimedim mi fambıkk didimmmm bakkk didimm işteeee fambık kızz gel de senle de görüşelim artıkkkkk

yaaaaa hemen neruş da neruşş

evet canım aynen öyle,kilo azalınca sımsıkı güzel görünür insan sanırdım oysaki öyle değilmişş,mutlaka toparlamak gerekiyor yağın gitmesi gerekiyor,bu nednele az verdim diye üzülmemek lazım giden yağ mıydı kas mıı önemli olan o gerçekten.hızlı olsun herşey istiyorsun sabırsız davranıyorsun ama sabredip istediğin vücuda sahip olamaya çabalamak lazımmm

haziranın son haftası olabilir kanımcaaaa,kocamın okulu bitsin,bütünleme sınavlarıda bitsinn 1 hafta stanbul düşünüyoruzzz,bakalım hayırlısııı

ahhh cnm ev işlerinden ara ara gelip okuorum ya kaçmış arada soryyy...:26:tmm cnm ayarlayalım inş. görüşelimm.. perşembe fln mesela yada çarşamba...

su annn 13 eriktenn 3 üncüsünü yedimmmmm:86::86::86::86: avm deee bi güsell bebek kıyfetlerii vardııı... ama unisex yoktuu.. kıza mı erkege mi bakayımm bilemedimm.. bişilerr almakk istiyorumm amaaa simdi alsamm keseyii görmeden almasaydınn yada 3_5 ay olmadan almasaydın derlerrr... nesee bakalımm artıkınnn:44::44::44::44:

ahhh cnm ev işlerinden ara ara gelip okuorum ya kaçmış arada soryyy...:26:tmm cnm ayarlayalım inş. görüşelimm.. perşembe fln mesela yada çarşamba...

özelden günleşin istersenizzzzgelen var gelemeyen var di mi amainsanın canı çeker mi çekmez mi hiç düşünmüyonuzzzz

haziranın son haftası olabilir kanımcaaaa,kocamın okulu bitsin,bütünleme sınavlarıda bitsinn 1 hafta stanbul düşünüyoruzzz,bakalım hayırlısııı

ayyyy gelin yaaaa .fambıkkk bak ben 2-10 temmuz arası yokum istanbulda deilim ona göre dimedin dime. ayyy süper olur kocişleride tanıştrırız gezeriz süper olur. neruş da sevgülüsünü getiririiirr
Eki Görüntüle 205389
oturunca eğer pantalon darsa pörtleme oluyi

ayy cnmm inan benden daha iyi durumda bende çekip koyucam bakalım kocişe bi söleim de tmm derse.

famirto ve nugii özelinize bakın

bende bakıyımmıı hugooooommmlütfeeennn

berryy sırt için ters mekik kolar için ağırlıkla çalışırsın karın içinde pilates bacaklar içinde yürürsün hee süper olursun
hee valla dipçik gibi olursun
yada spor kursuna gitcem diyodunya bakem orda neler yaptırcekler

sırt karın çalış karında eriri sırt kaslarıda olur dipçik gibi olursun
yerimm seniikısss.
dipçik mipçikkk...ne güzel anlatıon ben de heveslendimmm
özelden günleşin istersenizzzzgelen var gelemeyen var di mi amainsanın canı çeker mi çekmez mi hiç düşünmüyonuzzzz

evet geri kalanını özleden şaaapıcaz bu şimdilik öle yüzeysel bi günleşme idü cnmm.
senlede günleşelim bebeeemmm.
yeterki sen isteeee

yolandcımm seninn bebiginn var mıydı yaff...??
hayır dadlum bebeem yok hatırlamıyormusun kız ben anaç bir kadın deeelim dediim de kedin var ya ona bakıyon ya demiştin delüü

maşallah maşallah hugocuumaaa. dünde ben eşimle dışarı çıktım vitrinlerin önünden geçerken popişe ve bacaklara bakıyorum ve kendi kendime diyorum ki yaa ben bayaa incelmişim, bi zerafet gelmiş bana

dostum harbi insan kendini izlemekten zevk alıyor megaloman oldum bende, sürekli kıyafet değiştiriyorum :)))))))))
ne güzel dimi yaa .. bende 20 kilo vermiş olim toplamda bende öle olcam galiba. şimdilik bişi almıyorum kg veriyorum deyüüü emmee incecik pikiniler alcem ipli filem ama kociş beni ince fileto yapıp kıymazsa

anemmm aneemmmmmmm:84::84: yerlerı süpür,sil bulasık yıka balkonları yıka wc banyo temızle çamasır yıkanıyor daha onları serip ütü yapcam bıktımm aaaaaaaaaa
siz yine evdesiniz ya biz napak he napak benim evi m..k olmasada kedi tüyü götürüyo temizliyemedim inşallah akşamları her akşam bi oda diye temizlicem oda salı perşembe haric. cünkü kursum var. spor zaten hayal oldu

bence de mantıklı ya bende onu diyetisyen parasında düşünmüştüm. ona vercem parayı incelince giysilerime veririm diyom

kızz yoksam pesmi edeciyidin hee neruşa dert yanıyon o daha yumuşak toleraslı filan diye hee seni gidi seni pilatese devam etmezsen keserim narkozsuz alırım yağlarını

eskiden 95 idi. şimdi 85 oldii.
yağ verdikçe yumuşuyo devamlı çalışmam lazım göğüslerim büyüktü hep büyük göğüs zor oluyo
evet büyük gögüsü bende seemiyom benimkilere 90 b dar geliyordu şimdi geçen marks and spencer dan 36c beden aldım eskisi 38 d idi incelmişiz yahuu ama memişler sarkık

oy kalançooo seninki iyi kazanıyo galiba kız. bide evlilik sonrası borç filan ödemediniz mi. bizim borçlar daa yeni bitti. aylık 550 eşyalara ödüyorduk. önceden içerenköyde 3+1 de 700 e oturuyordum + 35 tl de aidat. şimdi 5+1 de 500 tl ye oturuyorum 15 tl de aidat veriyorum ama ferhatpaşadayım eccük dagbaşı oluyüür daa. ama miss gibi havası var, evim çatı katı teras bi çıkıyorum karşımda da kayışdağı yemyeşil çok huzurluyum ben burda

benimde hiç kalmadı valla sütyene bile gerek yokyani bide kız emince iyice çekildi
bizimkiler de çekildi içinde tek bir elma olan market poşeti misalüüü

anaaaaa keşke benimkilerde öyle olsa hülyacım benimkilerde çok sarktı

senin tartı bir ay gelmedi sen bizden rahattın zaten. kurdeşen döktük biz burda türk kahvesi bende içiyorum her sabah ve çok seviyorum

benim de kredim var bi bitse bende ev düşünüyorum bıktım kiralardan yaaa

çalıştırmazsan dahada sarkacak babannem gibi tekini kaldırır yıkarsın altını sonra diğerini kaldırır yıkarsın altını o kadar link verdik kıss yapsana artık
işte ben o işte altını kaldırıp yıkıyan

ben kaçıyorum topişlerrrr,hadi balımmmmmm öpüldünüzzzzz,akşam pilatesimi yapcamm,bakalım kaç dk dayanabilicemmmmm
görüşürzzzzz:80::80::80:

ara öğüncüğümmmmm

1 kupa kakaolu süt
6 dene yeşil erik
2 mısır patlaağı

kızlar esw yok epeydir bide yoli doli nerelere gtii? ben kaçırdmmı yine bişileri yaww:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…