anaaaaaaaamm sus kısss.görmemişim ozmannn sorryy neruşcuuuuuumm soryyyykız oda tamam buluşalım dedi ya,ben bile gördüm sen görmedin miiineruşume laf yok bakimm,iyi oku geçmişiiiiii
Eki Görüntüle 205377
bu benim işte kızlar diyetisyene başladığım zaman 65 civarındaydım
yarın yeni halimi çekerim kızlar
saol bebiş. yok valla hiç küçülmedi. hem diriler sarkık da deil. emzirmediğim için fln heralde. benm yağlar demkki bacakdan popodan göbüşten gitti göğüsden deil.:44:
yaramazmı cnm yürüyüş yaptığımdan daha çok terliodum ben leslie ile. tatlım leslie kardio yağ yaktrdığı için haftada 3-4 gün 1 er gün ara ile yani 45 dk ile 1 saat arası yaparsın leslşe yapmadığın günlerde ise pilates yap o da ebruyla yaparsan ortyalama 40 dk fln sürüo
ikisini aynı gün yapma çok yorar aşırı spor zarar
afiyet olsun cnm keşke pirinç yerine bulgur koysaydın yada hiç birini koymasanda olur ben öle yaptım mesela normal soğan bibierdomates kavurdum kabakları koydum piştiler
pirinç çabuk acıkıtrdığı için dedim yani
ya cnm düşün bizi bende çalışmadım bu sene eşim hem 1050 lira kira ödedi hemde ev geçindirdi tek başına canım benim...
zaten burda herşey çok pahalı.
offf memleketime taşınmak isitorum.heleorayla karşılaştrınca orası bedava
bizim memlekette en pahalı evler 600 700 inanın onlarda ultra lüks güvenlikli havuzlu vs.li
işte bende öleyimm
neruuuuuuuuşşş diooommmmmm
hıh
nie beni duymuonnn diommm
seni diom özledim diommm
napan neden diom
buluşalım diom
ama yokkk
varsa yoksa fambık fambık fambıkk fambıkkk hugo hugo hugo hugo( kıskandımm )
kız oda tamam buluşalım dedi ya,ben bile gördüm sen görmedin miiineruşume laf yok bakimm,iyi oku geçmişiiiiii
anaaaaaaaamm sus kısss.görmemişim ozmannn sorryy neruşcuuuuuumm soryyyy
aslında güzel görünüosun ama bol olduğu için gömlek olabilr. yinede hallolmayacak bi fazlalaığın yok cnm spor la desteklersen çok güzel olur
famir aşama aşama öğreniliyo herşey bende böyle öğrendim bu işle uğraşa uğraşa göre göre herşeyi öğreniyosun işte. zayıf olmanın yeterli olmadığını yağın önemli olduğunu anlıyosun. ne kadar zayıflar var ama önde göbek yağ bağlamış ve ya kocaman bir popo olmuş filan ama çok zayıf diğer yerleri bi oturdumu öyle çıkıyo yağlar işte.
benden daha zayıf olup benden daha çok göbeği var oysaki nerden baksan kilosu benden 10 kilo azdır yanee /FONT]
didim yaa hem de senden önce didimm özledim buluşalım didimmmmmm varsa yoksa kaprissss neysee hadii zaten gidiceksinnnn çok yumrutlamıyımmm buluşalım diyorum işteee bu hafta falan diyorummmm:86::86::86:
hee dimedim mi fambıkk didimmmm bakkk didimm işteeee fambık kızz gel de senle de görüşelim artıkkkkk
yaaaaa hemen neruş da neruşş
Eki Görüntüle 205389
oturunca eğer pantalon darsa pörtleme oluyi
didim yaa hem de senden önce didimm özledim buluşalım didimmmmmm varsa yoksa kaprissss neysee hadii zaten gidiceksinnnn çok yumrutlamıyımmm buluşalım diyorum işteee bu hafta falan diyorummmm:86::86::86:
hee dimedim mi fambıkk didimmmm bakkk didimm işteeee fambık kızz gel de senle de görüşelim artıkkkkk
yaaaaa hemen neruş da neruşş
seksü bayanlar demediği için beğendim nugi iyi etmiş miyimmmm:86::86:
ahhh cnm ev işlerinden ara ara gelip okuorum ya kaçmış arada soryyy...:26:tmm cnm ayarlayalım inş. görüşelimm..perşembe fln mesela yada çarşamba...
Eki Görüntüle 205389
haziranın son haftası olabilir kanımcaaaa,kocamın okulu bitsin,bütünleme sınavlarıda bitsinn 1 hafta stanbul düşünüyoruzzz,bakalım hayırlısııı
Eki Görüntüle 205389
famirto ve nugii özelinize bakın
yerimm seniikısss.sırt karın çalışkarında eriri sırt kaslarıda olur dipçik gibi olursun
özelden günleşin istersenizzzzgelen var gelemeyen var di mi ama insanın canı çeker mi çekmez mi hiç düşünmüyonuzzzz
hayır dadlum bebeem yok hatırlamıyormusun kız ben anaç bir kadın deeelim dediim de kedin var ya ona bakıyon ya demiştin delüüyolandcımm seninn bebiginn var mıydı yaff...??
maşallah maşallahyaww yok böyle bişey. biraz önce streç kot pantolon giydimtopuklu ayakkabıda giydim boyum 180 e yaklaştı neyse allahım yok böyle güzellik bacaklar popo süper süper süper bakmaya doyamadım taş taş böyle çıksam sokağa herkes bana bakar
ama işte karnımda azda olsa yağ var belli olmasada fit değil karnım daha
ama olsun o da gider bozmadım moralimi üzerine önce badi giydim karnım belli oldu sonra bluz giydim hiç belli olmadınapcen kamufle etcez daha
valla eşim izin versede giysem bikerecik dışarda çok süper ötesi oldu valla gören kesinlikle model sanır.
bakem bu akşam giycem göstercem izin vermez asla ama olsun bu da ona kapak olsun
heh bakın ben hep kendime kusur bulurdum biliyosunuz hiçbişeyi beyenmem ama bu sefer bulamadım buluzla. ama likralı badi giycek kıvamda değil daha.
ya inanamıyorum hayalim bu pantolona girmek kusursuz bacaklar olmasıydı gerçekleşti. spor spor spor hem sporla oldu yağ düşük olunca insan ne güzel oluyo. dahada düşse süper olcek. heh bakem bende çocuk olsun hayırlısı ile bıldırcın gibi yüzde 18 e düşüreyim
ne güzel dimi yaa .. bende 20 kilo vermiş olim toplamda bende öle olcam galiba. şimdilik bişi almıyorum kg veriyorum deyüüü emmee incecik pikiniler alcem ipli filem ama kociş beni ince fileto yapıp kıymazsadostum harbi insan kendini izlemekten zevk alıyor megaloman oldum bende, sürekli kıyafet değiştiriyorum :)))))))))
siz yine evdesiniz ya biz napak he napakanemmm aneemmmmmmm:84::84: yerlerı süpür,sil bulasık yıka balkonları yıka wc banyo temızle çamasır yıkanıyor daha onları serip ütü yapcambıktımm aaaaaaaaaa
bence de mantıklı ya bende onu diyetisyen parasında düşünmüştüm. ona vercem parayı incelince giysilerime veririm diyomkızlarrr spor işine yeni bir soluk daha getirdim:)
bu da Belen işi spor
aylık 80 lira spor salonuna vereceğim parayı kenara koyup akşam saat 9 da 4km yol yürümeye karar verdim eşimle beraber
ayda 80 liraya da kendime bişeyler alırım artıkkkk
zaten ip de atlıyordum her akşam bunu da üzerine ekliycemmm
kızz yoksam pesmi edeciyidin heeneruşa dert yanıyon o daha yumuşak toleraslı filan diye hee seni gidi seni pilatese devam etmezsen keserim narkozsuz alırım yağlarını
evet büyük gögüsü bende seemiyom benimkilere 90 b dar geliyordu şimdi geçen marks and spencer dan 36c beden aldım eskisi 38 d idi incelmişiz yahuu ama memişler sarkıkeskiden 95 idi. şimdi 85 oldii.
yağ verdikçe yumuşuyo devamlı çalışmam lazım göğüslerim büyüktü hep büyük göğüs zor oluyo
artmaz bence cnm aksine daha düşük alab,ilrsin adamlar satış olmuo zaten die ayağına gelen müşteriyide kaçırmak istemez. bende inşallah maaaşımı almaya başlıyım koşu bandı ve lazer epilasyon ilk işim olucak
işte en büyük hataaa.asıl ekmeksiz olmaz. ömür boyu ekmek yemiycekmiyiz sonra ne kdar daynabilcez bi gün tak edicek canımıza bırakıcaz sonra kilo almaya başlıycaz hhhooop dön başa
ahh cnm anlıorum seni çok iyi. bizde ev ararken öle olmuştu bizim burda da kiralar çok fena hemde öle ahım şahım evler deil bildiğin normal ev. yani .burda da 750 800 den aşağı yok onlarada oturulmaz. bizim evede ev sahibi 1200 lira dedi 1050 liraya düştü. malesef içim acıo kira verirken.hayrlısyla memleketimize dönelim ilk işimiz ev almak olucak inş. 1000 lirayı krediye versem ooooohh mis gibi ev sahibi olurum beaa
benimde hiç kalmadı valla sütyene bile gerek yokyani bide kız emince iyice çekildi
anaaaaa keşke benimkilerde öyle olsa hülyacım benimkilerde çok sarktı
senin tartı bir ay gelmedi sen bizden rahattın zaten. kurdeşen döktük biz burdaberry canım benim sen bu tartıyı at bir kenara bir süre. 1 ay bakma yüzüne. ben diyete başladım 1 ay sonra tartıldımsık tartılınca moralin düşer .
sabahları Türk kahvesi içebilsen hem yağları yakıyormuş hemde metabolizmayı çalıştırıyor. ben sürekli içiyorum. vücudunun bir direnci var o mutlaka kırılacak . eşim bana öyle söylemişti doğru çıktıbitki çayları çok etki ediyor. bol su
benim de kredim var bi bitse bende ev düşünüyorum bıktım kiralardan yaaaah evet şimdiki evim içinde acıyorum 400 veriyorum ama o paraya bile değmiyor.ev bulamayacağım galiba ne olacak bilemiyorum.2.çocukta geliyor kış bebeği olacak mutlaka temiz doğalgazlı bir yer olmalı..
ahhhhhhh kayınbabama kredi çekmiştim yoksa bende çoktan çekip almıştım kapatsınlar ilk işim çekip almak olacak...
işte ben o işte altını kaldırıp yıkıyançalıştırmazsan dahada sarkacak babannem gibi tekini kaldırır yıkarsın altını sonra diğerini kaldırır yıkarsın altınıo kadar link verdik kıss yapsana artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?