60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara öğüncüğümmmmm

1 kupa kakaolu süt
6 dene yeşil erik
2 mısır patlaağı

kızlar esw yok epeydir bide yoli doli nerelere gtii? ben kaçırdmmı yine bişileri yaww:44:

afiyet olsun kukiletam valla benim haberim yok sabahtan beri panikle uğraşıyom ben ama bi ara yoli burdaydı

yoliiiiiiiiiiiiiii bir bana bişey yazmamaışşşoysa ben onu pek merak etmiştim,özledim seni gel artık demiştimmmmm
ben gidiyorumm

arkadaslar merhaba ben 69 kıloydum 1 yıl once biber hapı sayesinde 57 kıloya dustum 4 ayda.satıcısı falan değilim yanlısta anlamayın:) sadece ben cok faydasını gordum bıraktıktan sonrada kılo almadım sadece 3 kutu kullandım bellı aralıklarla bı zararınıda gormedım.ilk önceleri inanmıyordum nasıl olur yalandır dıye dusundum ama kullanınca gordumkı gercekten işe yarıyormus.sadece yardım etmek ıcın soyluorum bıraz arastırın ıstersenız tskler ıyı forumlar

ahhh iyi insan lafının üstüne gelirmiş yolim de gelmiş..
oyyy kuzum sizin orda kiralar iyimiş bee. bizim bura nişantaşı mübarek bide bizimki ana cadde üzeri olunca bura pek bi kıymetli.eşimöde işe servisle gidip gelio buralardan geçio servis o yüzden burdan tuttuk. eşim Allah a şükür iyi kazanıo. normal gişe memurları gibi deil uzman olduğu için dahay üksek tabi. inşalllah müdür yardımcısı olcek ozman daha iyi olur.
tatlım beyaz eşyarı eşim 2 yıl olmuş alalı daha yepyeni. eşim çok titizdir çok temiz kullanmış bende önce onları kullanalaım iice eskisin öle allaım yenilerini dedim.hepside çok iyi zaten 2 yılda beyaz eşya eskimez. yatak odası takımını annem aldı salon takımınıda eşimin ailesi aldı cnm.öle olunca şükür pek borcumuz olmadı.ama yinede istanbul şartlarında zor tabi.

Son düzenleme:
yaptığın işe fazla bileee

valla mı ben hep memurları gerektiğinden fazla çalışıyolar diye düşünmüşümdür

afiyet olsun tatlışşşş

çalıştırmazsan dahada sarkacak babannem gibi tekini kaldırır yıkarsın altını sonra diğerini kaldırır yıkarsın altını o kadar link verdik kıss yapsana artık
kız nerden aklına gelir böyle şeyler bugün de amma göğüs muhabbeti yaptık valla süper oldu

o nasıl daireymiş yaw 1200 lirayaaaa

afiyet olsun şekerüüüm

bugün enüştenizin dizisini kaçırmayın haa fambukk hugocum

hangi dizi o eniştemiz kim bu arada ben bilmiyom bileyim de ona göre izliyeyim ayıp olmasın enüşteye falan sarkıyozdur falan bilmeden etmeden valla çok ayıp olurr

aşk ve ceza murat yıldırım dizideki ismi savaş yani muratçımmm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…