ben kaçıyorum topişlerrrr,hadi balımmmmmm öpüldünüzzzzz,akşam pilatesimi yapcamm,bakalım kaç dk dayanabilicemmmmm
görüşürzzzzz:80::80::80:
ara öğüncüğümmmmm
1 kupa kakaolu süt
6 dene yeşil erik
2 mısır patlaağı
kızlar esw yok epeydir bide yoli doli nerelere gtii? ben kaçırdmmı yine bişileri yaww:44:
ara öğüncüğümmmmm
1 kupa kakaolu süt
6 dene yeşil erik
2 mısır patlaağı
kızlar esw yok epeydir bide yoli doli nerelere gtii? ben kaçırdmmı yine bişileri yaww:44:
yoliiiiiiiiiiiiiii bir bana bişey yazmamaışşşoysa ben onu pek merak etmiştim,özledim seni gel artık demiştimmmmm
ben gidiyorumm
gelmem miii,ilk ben açıyom kapıyııııgüle güle kıyss gene gel olurmu
bugün enüştenizin dizisini kaçırmayın haa fambukk hugocum
hayır dadlum bebeem yok hatırlamıyormusun kız ben anaç bir kadın deeelim dediim de kedin var ya ona bakıyon ya demiştin delüü
maşallah maşallahhugocuumaaa. dünde ben eşimle dışarı çıktım vitrinlerin önünden geçerken popişe ve bacaklara bakıyorum ve kendi kendime diyorum ki yaa ben bayaa incelmişim, bi zerafet gelmiş bana
ne güzel dimi yaa .. bende 20 kilo vermiş olim toplamda bende öle olcam galiba. şimdilik bişi almıyorum kg veriyorum deyüüü emmee incecik pikiniler alcem ipli filem ama kociş beni ince fileto yapıp kıymazsa
siz yine evdesiniz ya biz napak he napakbenim evi m..k olmasada kedi tüyü götürüyo temizliyemedim inşallah akşamları her akşam bi oda diye temizlicem oda salı perşembe haric. cünkü kursum var. spor zaten hayal oldu
bence de mantıklı ya bende onu diyetisyen parasında düşünmüştüm. ona vercem parayı incelince giysilerime veririm diyom
evet büyük gögüsü bende seemiyom benimkilere 90 b dar geliyordu şimdi geçen marks and spencer dan 36c beden aldım eskisi 38 d idi incelmişiz yahuu ama memişler sarkık
oy kalançooo seninki iyi kazanıyo galiba kız. bide evlilik sonrası borç filan ödemediniz mi. bizim borçlar daa yeni bitti. aylık 550 eşyalara ödüyorduk. önceden içerenköyde 3+1 de 700 e oturuyordum + 35 tl de aidat. şimdi 5+1 de 500 tl ye oturuyorum 15 tl de aidat veriyorum ama ferhatpaşadayım eccük dagbaşı oluyüür daa. ama miss gibi havası var, evim çatı katı teras bi çıkıyorum karşımda da kayışdağı yemyeşil çok huzurluyum ben burda
bizimkiler de çekildi içinde tek bir elma olan market poşeti misalüüü
senin tartı bir ay gelmedi sen bizden rahattın zaten. kurdeşen döktük biz burdatürk kahvesi bende içiyorum her sabah ve çok seviyorum
benim de kredim var bi bitse bende ev düşünüyorum bıktım kiralardan yaaa
işte ben o işte altını kaldırıp yıkıyan
yaptığın işe fazla bileee
afiyet olsun tatlışşşş80 gr muz yedim bir porsiyondan biraz az oldu ve wasa yedim peynirli pakett 200 cal imiş
akşam için kabak yaptım
4 kabak
1.5 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı pirinç
pişiriyorum ve pişince üstüne dereotu serpicem bunu ben 2 öğünde yerim
kız nerden aklına gelir böyle şeyler bugün de amma göğüs muhabbeti yaptık valla süper olduçalıştırmazsan dahada sarkacak babannem gibi tekini kaldırır yıkarsın altını sonra diğerini kaldırır yıkarsın altınıo kadar link verdik kıss yapsana artık
bir daire sormuştuk 1200 demişti.dedim eşime maaş kartımı adama vereyim çeksin üstünü bize versin demiştim.uçuyor kiralar valla memur maaşı hiç birşeye yaramıyor.hiç bir derde merhem olmuyor.birde eşin de elle tutulur bir maaşı yoksa yandımı yandı.
markete gittim yoort aldımmm yoort dayanmiiiiiiiiiiiimanavdan çilenkk maydonozzz salatalık aldımmmm
sonra ıvır zıvırcıya gittim niihaaayet bir mezura aldımmmmmçamaşır sepeti aldımmmm minnak p.bahçe tabaklar aldımmmm
aktardan daaa badem yağı-hint yağı-yılan yağı-sarımsak yağı aldımmm saç bakımıma başlıyorum inşallahh spordan önce yapıcam takıcam boneyi 1 saat spordan sonra da yıkıycammmm güzzelce kaynaşır saçlarımlaaa medobiotin de kullanıyorum ama bu da dıştan bakım olsunnn güçlensin saçlarımm haftada bir yapıcam bu karışımıııgçbek yağlarını da haftaya alırım artık hepsi birden bütçemi sarsıcakkk
öğlen yemeğimde 2 enginarr boll yoorttt 1 kutu ton paluuuu 1 dilim ekmek yidimmmmm
bugün enüştenizin dizisini kaçırmayın haa fambukk hugocum
gelmem miii,ilk ben açıyom kapıyıııı
biz haftaiçi tv izlemiyozzzzz
gelmem miii,ilk ben açıyom kapıyıııı
biz haftaiçi tv izlemiyozzzzz
valla mı ben hep memurları gerektiğinden fazla çalışıyolar diye düşünmüşümdür
afiyet olsun tatlışşşş
kız nerden aklına gelir böyle şeyler bugün de amma göğüs muhabbeti yaptık valla süper oldu
o nasıl daireymiş yaw 1200 lirayaaaa
afiyet olsun şekerüüüm
hangi dizi o eniştemiz kim bu arada ben bilmiyom bileyim de ona göre izliyeyim ayıp olmasın enüşteye falan sarkıyozdur falan bilmeden etmeden valla çok ayıp olurr
ahh evet cnm yaa. genelde beni ekleyince görünmüo da ben ekleyince görebiliorum sen bana özelden yolla ben eklerim seni ozman görünür cnm.kukuletem benseni ekldim ama seni hiç göremedim ne oldu ordaki:)
afiyet olsun balım
hafta içi napıyonuz peküü
aşk ve ceza murat yıldırım dizideki ismi savaş yani muratçımmm benimm
aşk ve ceza murat yıldırım dizideki ismi savaş yani muratçımmm benimm
ahh evet cnm yaa. genelde beni ekleyince görünmüo da ben ekleyince görebiliorum sen bana özelden yolla ben eklerim seni ozman görünür cnm.
saol cnm benmm
sen murat yıldırımamı aşıksınkendisinin bu yüce aşktan haberi varmı peküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?