var tabikide olmazmı dizi çekimlerine benden izin alıp gidi kimseye söylemiyeceğinize söz verin biz murat yıldırımla sevişy da
var tabikide olmazmı dizi çekimlerine benden izin alıp gidi kimseye söylemiyeceğinize söz verin biz murat yıldırımla sevişy da
burdayım beybüüüü işlerim yogunda..ara öğüncüğümmmmm
1 kupa kakaolu süt
6 dene yeşil erik
2 mısır patlaağı
kızlar esw yok epeydir bide yoli doli nerelere gtii? ben kaçırdmmı yine bişileri yaww:44:
burda burdaaaa .. yoli is here ! :80::80:afiyet olsun kukiletam valla benim haberim yok sabahtan beri panikle uğraşıyom benama bi ara yoli burdaydı
yoliiiiiiiiiiiiiii bir bana bişey yazmamaışşşoysa ben onu pek merak etmiştim,özledim seni gel artık demiştimmmmm
ben gidiyorumm
hoşbulduk tatlımgüle güle famir hoşgeldin yollandacım
arkadaşım biber hapının ne olduğunu biz iyi biliyoruz ve o tür tuzaklara kanmayız. onu bende kullandım haftada 2,5 kilo verdim ama hastalandım az daha ölüyordum. sonra bıraktım ve üstüne 2 kilo daha aldım 76 oldum. şimdi ise saglıkla yavaş yavaş 14 kilo verdim naberarkadaslar merhaba ben 69 kıloydum 1 yıl once biber hapı sayesinde 57 kıloya dustum 4 ayda.satıcısı falan değilim yanlısta anlamayın:) sadece ben cok faydasını gordum bıraktıktan sonrada kılo almadım sadece 3 kutu kullandım bellı aralıklarla bı zararınıda gormedım.ilk önceleri inanmıyordum nasıl olur yalandır dıye dusundum ama kullanınca gordumkı gercekten işe yarıyormus.sadece yardım etmek ıcın soyluorum bıraz arastırın ıstersenız tskler ıyı forumlar
yaa biz beyaz eşya büyük ekran tv yatakodası filan hepsini yeni aldık ama oturma grubu almadım iki çekyatı vardı eşimin onları kullanıyorum ama şükür borçlar bitti şimdi yeni ev mev almazsak oturma grubu alırım diyorum. eşimin maaşı da benim ki de iyi ama eşim birde gemlikte ev almış biz evlenmeden ona da kredi ödüyo.kazanç var ama gider de epey var ondan çok zor oldu.ahhh iyi insan lafının üstüne gelirmiş yolim de gelmiş..
oyyy kuzum sizin orda kiralar iyimiş bee. bizim bura nişantaşı mübarek bide bizimki ana cadde üzeri olunca bura pek bi kıymetli.eşimöde işe servisle gidip gelio buralardan geçio servis o yüzden burdan tuttuk. eşim Allah a şükür iyi kazanıo. normal gişe memurları gibi deil uzman olduğu için dahay üksek tabi. inşalllah müdür yardımcısı olcek ozman daha iyi olur.
tatlım beyaz eşyarı eşim 2 yıl olmuş alalı daha yepyeni. eşim çok titizdir çok temiz kullanmış bende önce onları kullanalaım iice eskisin öle allaım yenilerini dedim.hepside çok iyi zaten 2 yılda beyaz eşya eskimez. yatak odası takımını annem aldı salon takımınıda eşimin ailesi aldı cnm.öle olunca şükür pek borcumuz olmadı.ama yinede istanbul şartlarında zor tabi.
kızlar aranızda birbirini dışarıda gören var mııııı?
kızlar ve hugocuk bana karın ve sırt egzersizi videosu önerebilirmisiniz YOUTUBEDAN İNDİREMEDİM VİDEOsadece seyredebiliyorum
kızlar bana müsade çıkıcam birazdan iyi akşamlar herkeze
canım ben neruşla görüştüm
neruşla kalanço görüştü
kimse kimseyi kesmedi şimdiye kadar
kızlar bana müsade çıkıcam birazdan iyi akşamlar herkeze
var nerruşla kukuleta buluşmuşlar kızlar tuvaletinde birbirlerinin göbeklerine bilem bakmışlar
ahhh cnm ev işlerinden ara ara gelip okuorum ya kaçmış arada soryyy...:26:tmm cnm ayarlayalım inş. görüşelimm..perşembe fln mesela yada çarşamba...
var nerruşla kukuleta buluşmuşlar kızlar tuvaletinde birbirlerinin göbeklerine bilem bakmışlar
hayır dadlum bebeem yok hatırlamıyormusun kız ben anaç bir kadın deeelim dediim de kedin var ya ona bakıyon ya demiştin delüü
maşallah maşallahhugocuumaaa. dünde ben eşimle dışarı çıktım vitrinlerin önünden geçerken popişe ve bacaklara bakıyorum ve kendi kendime diyorum ki yaa ben bayaa incelmişim, bi zerafet gelmiş bana
ne güzel dimi yaa .. bende 20 kilo vermiş olim toplamda bende öle olcam galiba. şimdilik bişi almıyorum kg veriyorum deyüüü emmee incecik pikiniler alcem ipli filem ama kociş beni ince fileto yapıp kıymazsa
siz yine evdesiniz ya biz napak he napakbenim evi m..k olmasada kedi tüyü götürüyo temizliyemedim inşallah akşamları her akşam bi oda diye temizlicem oda salı perşembe haric. cünkü kursum var. spor zaten hayal oldu
bence de mantıklı ya bende onu diyetisyen parasında düşünmüştüm. ona vercem parayı incelince giysilerime veririm diyom
evet büyük gögüsü bende seemiyom benimkilere 90 b dar geliyordu şimdi geçen marks and spencer dan 36c beden aldım eskisi 38 d idi incelmişiz yahuu ama memişler sarkık
oy kalançooo seninki iyi kazanıyo galiba kız. bide evlilik sonrası borç filan ödemediniz mi. bizim borçlar daa yeni bitti. aylık 550 eşyalara ödüyorduk. önceden içerenköyde 3+1 de 700 e oturuyordum + 35 tl de aidat. şimdi 5+1 de 500 tl ye oturuyorum 15 tl de aidat veriyorum ama ferhatpaşadayım eccük dagbaşı oluyüür daa. ama miss gibi havası var, evim çatı katı teras bi çıkıyorum karşımda da kayışdağı yemyeşil çok huzurluyum ben burda
bizimkiler de çekildi içinde tek bir elma olan market poşeti misalüüü
senin tartı bir ay gelmedi sen bizden rahattın zaten. kurdeşen döktük biz burdatürk kahvesi bende içiyorum her sabah ve çok seviyorum
benim de kredim var bi bitse bende ev düşünüyorum bıktım kiralardan yaaa
işte ben o işte altını kaldırıp yıkıyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?