60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir ara öğünüm bile yok anlıyor musun hadi gülümsee
Bugün yanıma bişi alamadım öğlen de yoğurdum bitti hiç ara öğün yapamadım çok açım çooookk
Eve gidince saldırmamak adına bol bol su içiyim bari pff

ara öğüncüğümmmmm

1 kupa kakaolu süt
6 dene yeşil erik
2 mısır patlaağı

kızlar esw yok epeydir bide yoli doli nerelere gtii? ben kaçırdmmı yine bişileri yaww:44:
burdayım beybüüüü işlerim yogunda..

afiyet olsun kukiletam valla benim haberim yok sabahtan beri panikle uğraşıyom ben ama bi ara yoli burdaydı
burda burdaaaa .. yoli is here ! :80::80:

yoliiiiiiiiiiiiiii bir bana bişey yazmamaışşşoysa ben onu pek merak etmiştim,özledim seni gel artık demiştimmmmm
ben gidiyorumm

fambukum valla görmedim sayfaların hızına yetişemiyorum. hepicini okuycam illa didim bişi kaçirmiim didim ama kaçmıuş dimek küü güle güle

güle güle famir hoşgeldin yollandacım
hoşbulduk tatlım

arkadaşım biber hapının ne olduğunu biz iyi biliyoruz ve o tür tuzaklara kanmayız. onu bende kullandım haftada 2,5 kilo verdim ama hastalandım az daha ölüyordum. sonra bıraktım ve üstüne 2 kilo daha aldım 76 oldum. şimdi ise saglıkla yavaş yavaş 14 kilo verdim naber

yaa biz beyaz eşya büyük ekran tv yatakodası filan hepsini yeni aldık ama oturma grubu almadım iki çekyatı vardı eşimin onları kullanıyorum ama şükür borçlar bitti şimdi yeni ev mev almazsak oturma grubu alırım diyorum. eşimin maaşı da benim ki de iyi ama eşim birde gemlikte ev almış biz evlenmeden ona da kredi ödüyo.kazanç var ama gider de epey var ondan çok zor oldu.
kozyatagı artistik yer oraların kiraları felaket pahalı. kocişin bankacı sanırım

kızlar ve hugocuk bana karın ve sırt egzersizi videosu önerebilirmisiniz YOUTUBEDAN İNDİREMEDİM VİDEO sadece seyredebiliyorum

esw ne zamandır yok
karabatak gibi bi görünüyo bi kayboluyo
gelsin sorcam ona
burdan uzak kalınca çok kaçırıyodu inşallah çok kaçırmamıştır

ahhh cnm ev işlerinden ara ara gelip okuorum ya kaçmış arada soryyy...:26:tmm cnm ayarlayalım inş. görüşelimm.. perşembe fln mesela yada çarşamba...

hee olabülüüüü babam burda perşembe gidicek inşallah ama onun genelde kendi prooooooramı oluyooo bakayım bir öğreneyim çarşamba olabülüüü ya da cumaaa:26::26:

kızlar aranızda birbirini dışarıda gören var mııııı?

gerekli cevapler verilmişş ama ben de bu dizilerin başrollerinden biri olarak yazayım dedimmm kukimle ve yolimle görüştükkk kukimle baağğyanlar wc sindee yolimle de bir mağğzanın giyinme kabininde (soyunma değil yannız giyinme kabini) göbüşlerimiz gösterdik birbirimizee
darısı tüm göstermek isteyenlerin başınaaaa

var nerruşla kukuleta buluşmuşlar kızlar tuvaletinde birbirlerinin göbeklerine bilem bakmışlar

hee nerde bakacaadukkkk erkeklerr wc sinde miiiiii kızlar wcsinde baaktukk işteeeee bi oyun vardı küçükken oynardıkkk

kim-kiminle-nerede-nezaman-ne yaptı-kim gördü-ne dediii

kim:kuki

kiminle: neruşşlaaa

nerede: avmde

ne zaman: yağların bir kısmı gittikten sonraaa

ne yaptııı: kızlar wcsinde birbirlerine göbeklerini gösterdilerrr

kim gördü: hugocukkk

ne dedi: ben de memişlerinize baka bilir miyimmm

hatırrladım hatırrrladımmmm benn seninn anaccc olduguna kanaaat getirdyidimmmmmmmm... anacc yoliiiiiiiii:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…