60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği ve 40 gr light peynir
ARA
1 küçük ayran ve yarım paket eti form karton biskküvi
ÖĞLEN
karışık salata yedim coslow,brokoli ve yoğurtlu semizotu vardı
yarım dilim ekmek
light kola
ARA
80 gr muz ve wasa peynirli
AKŞAM
6 Kaşık az z.yağlı kabak
125 gr light yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek yedim
şimdi yeşilçay içiyorum yaseminli
suya devam
2.5 saat spor yaptım
arada kayısı ve süt tüketicem

sabah: 1 bardak kirazsapı yeşilçay mısırpüskülü karışımı
5 erik 1 hurma
1 dilim çok tahıllı ekmek domatiz salatalık 1 dilim peynir 1 yımırtadan omlet

arada 1 fincan şekersiz türk kahvesi

öğlen: 3 köfte kadar tavuleti yağsız yanında 1 dilim ekmek

1.ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi 4 yulaflı bisküvi

2.ara: 5 yeşilerik 1 bardak yarımyağlı kefir

akşam: 5 kaşık yeşilmercimek 1 dilim ekmek salata

ara: 1 bardak yarımyağlı kefir

he napıyolarki :26:
dedüydü ya akşamalrı kızlarıyla ilgileniolarmış yoksam kızı alıp laptopu odasına gidip orda çizgi film izliomuş onlarda öle olunca tv izlemiolarmış. yaaaaa

yolladım canım mesajına bak
baktım cnm geç gördüm ekliorum ben kusura bakma

olsun cnm isiznde evinz olmuş negüzel Allah daha çok versin inş.
evet cnm eşim bankada uzman.al canım şöle güzel kullanşlı bi salon takımı biz de yeni aldık sana bilgi veririm istersen baya araştrdık

kızlar ve hugocuk bana karın ve sırt egzersizi videosu önerebilirmisiniz YOUTUBEDAN İNDİREMEDİM VİDEO sadece seyredebiliyorum
tatlım bende var ama hepsi kayıtlı onlarınd dışında youtube dan var sana önereyim yarın artık çıkıcam şimdi ok?
var nerruşla kukuleta buluşmuşlar kızlar tuvaletinde birbirlerinin göbeklerine bilem bakmışlar
heeeama benmkine wc de bakmadan da normalde badi ile dışardan görünebilioo

süper olmuşşşşş
tmm cnm ayarlayalım emme cuma pazarım var unutmaaa

tatlım sabah kahvaltın çok az deilmi bu günlükmü böle yoksam hepmi böle . biraz renkelndir cnm pekmez haftada 3 gün yumurta domates slatalaık yeşiilk yoğurt ye.

kola light da olsa içmioruz cnm şekerli içecekler lionata meyve suyu içmioruz ayran iç. yada % 100 meyve suları var şekersiz. ben onlardan alıorum arada.
light ların içinde de tatlandırıcı var sonuçta yine doğal deil içme cnm zararlı şey şu kola.

gelelim benm akşam yimaaama

1 kepçe yoğurt çorbası
2 tane z.yağlı enginar
3 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yooort
bol salata
1-2 dilim ekmek
kocişim gelmek izeredir canlarım yemekten sonra yürüyüşe gtcez inş. hepiniz seviorum ve öpüorummmmmm.yarın görüşmek üzeree

kahvaltım hep böylede diyetisyenim böyle vermişti ben haftada 2 gün yumurta yiyeceğim ama ekmek 2 dilim yada galeta yiyorum

Son düzenleme:
aksam yemegimm bezelyee ve denizz börülcesiiiiiiiiii göbegim kocamannnn yineeeeee top gibii özellikle alt kısmıı galiba folicc yapıoo doktorr siskinlikk yaprsa 2 içç dediydii amaaa yinede inmediii:97::97: ve inanılmazzz yagdann kurtulmakk işe yarıoo galibaa koca popişime ragmennn selülitlerim yok olmussssss:90::90::90::90::90::90::90: bikini giyemediktenn sona neye yararr bilmiyorumm amaaaaa nese o da bişii

merhaba kızçeler
eve geldim şimdi de evdeki mesai başladı. evi temizliyorum salondan başlıyorum artık ne kadar canım yeterse o kadar temizlicem. fırsat buldukça akşamları artık. haftasonları kocişle zaman geçirim onun kafasını şişirmiim dedim hem akşam saatleri daha serin oluyo nasılsa
bide reglimin ilk günü ya. napim ev pisken içim rahat etmiyor

slm kızlar.akşam mahmrluğu çökmüş yine topiğimize.öğleden sonra 2 saat uyudum.öğle yemeğini atlamıs oldum mecburen,18:00 civarı akşam yemeğimi yedim.
1 tbk kıymalı patlıcan yemeği
1 tbk salata
3 brd tuzsuz ayran
2 dlm t.b.ekmeği

diş ağrım halen geçmedi,bir ağrıkesici daha aldım,hiç keyfim yok bugun,keyfim olmayınca kaçamak da yapamıyom iyi yani bu galiba hasta olmanınyoksa dolapta tavukgöğsü tatlısı var,şimdiye kadar kalmazdı dolapta,akşam oğluma yedireyim bari onu,yarın aklıma girmesin diimi

ben biraz zamanda yolculuk yapayım şimdik

selam herkese
bugün çok yoruldum sabahtan beri temizlik yapıyoruz annemle perde yıka cam sil koltuk sil halı sil ay belim tutuldu bir de sabah spor yapmıştım yarım saat üzerine de yürüyüş en sona da bu temizlik

gelelim yediklerime
sabah kahvaltısı her zamanki klasik kahvaltımı ettim
arada 1 türk kahvesi
sonra öğle yemeği 2 yumurtadan menemen 2 dilim kepek ekmeği
1 kase cacık

ara 1 elma,1 greyfurt(tadı çok acıydı)

1 türk kahvesi
saat 16 da 2 top vanilyalı dondurma:78:
saat 18 de akşam yemeğim
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
2 kaşık yoğurt
1 közlenmiş patlıcan ve 1 közlenmiş biber

saat 20 de 1 bardak süt içtim

olsun cnm isiznde evinz olmuş negüzel Allah daha çok versin inş.
evet cnm eşim bankada uzman.al canım şöle güzel kullanşlı bi salon takımı biz de yeni aldık sana bilgi veririm istersen baya araştrdık
evet canım içinde oturmasakta bir ev var..
ordaaa bi ev var uzaktaaa.
o ev bizüm evimizdüüür.
bisene sonraaa kredisi bitincee
o eeeev bizim evimüüzdüüür.
ev durumları belli olsun da takımımı o zaman alıcam bide güzel halılar alıcam perdelerimi tüllerimi yenilicem ama nerde oturcamız belli olsun öle. ben içerenköydeki eve gelin gitmiştim yolluklarım perdelerim ona göreydi şimdiki evde çatı katı perdeler kutularda duruyo yolluklarım şekilsiz oldu. her eve ayrı yolluk mu alcem yahu. en iyisi bi nerde olcamız belli olsun öle yeni eşya alıcam. taşınırken yatakodası takımım eccük çizildi mesela. öyle olsun istemiyorum artık. kociş mi istanbula gelicek ben mi izmire gidicem o hele bi belli olsun ondan sonra allah kerim

demek ki bende problem varmış benden korkuyo ya herkessss
yaa sende sorun yoktur canımcım bazı insanları netten insanlarla görüşmekten çekinirler sende sorun olduunu sanmıorum. ben de geldim bursaya ama çok kısa kaldım cee eee didim o yüzden görüşemedik canım kusura bakma:26:

var nerruşla kukuleta buluşmuşlar kızlar tuvaletinde birbirlerinin göbeklerine bilem bakmışlar

hee bizde neruşumla giyinme kabininde göbüş totiş kol herbiyerimize baktık. yaa bi daa da buluşamadık. neruş bi ayarlıyakta görüşek kız bi inceliyelim bakalım birbirimizi

esw ne zamandır yok
karabatak gibi bi görünüyo bi kayboluyo
gelsin sorcam ona
burdan uzak kalınca çok kaçırıyodu inşallah çok kaçırmamıştır
kız belkim senin korkundan gelemiyordur kızcaaz. bende emesende arada karabatak gibi bir görüyorum bi kayboluyo he

hatırrladım hatırrrladımmmm benn seninn anaccc olduguna kanaaat getirdyidimmmmmmmm... anacc yoliiiiiiiii:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
ben mi anaç ?

kız loxi neden ugrameyyon eskisi kadar yaa özletiyon kendünü
afiet olsun ayrıyetten

salonu sildim süpürdüm. mutfaktaki kilimleri yıkıyorum şimdi. bide çekyat örtülerimi yıkıycam. ayol yeter belim agrıyo. bgünlük yeter. çarşamba günü de bi iki oda daha temizlerim napem.

nedem kıııııııııııı?vakit bulamıyom,bugünlerde dişçiye gidiyom bide direksiyon dersleri alıyom,eve gelince cocuklarla ilgileniyom hiç vakit kalmıyo,sabah erken ve akşamları giriyom o saatlerdede incin top oynuyo
hele yarın hiç giremem heralde,sabah komsum kahvaltıya gelcek kızıyla,sonra 12 de derse gitcem 4 saat ,dersten sonra biraz yürüyüş yapar öyle dönerim eve diye planlıyom,öğle yemeği de atlıyacam gene heralde,yada dışarda hafıf bişey atıstırabilirim ayranla,sonra da direksiyon başında uyuklarım,zaten dağın basında kullanıyoz arabayıbeni özleyin anacımmmm

oyy yarın ki programına bakım haspamın pekte yoon. bi kre 4 saat direksiyon dersi varmış. ne güzel beee...
şimdi sen bu akşamlar burda incin top oyneyyo diyon ya. ben şimdi buranın inimiii
cini mii:86::86::86:
yohusam
topişimi oleyyom:84::84::84:
sabahta komşu kavaltıya geliyormuş. sen bu programlarleeen kio neyin viremen bacüübacüü
bende şimid mutfaa sildim kilimlerini yıkadım astım.. çekyat örtülerimi akşamda makinede ıslattım. siz ev hanımı olan kızçeler gündüz yazıyonuz ya şunu yaptım bunu ettim deyüü bende gıskandüm sizden akşamdan oyy yorulmuşdum dinlenim zaten belim de agrımiya başladı..
akşam yimeem de sadece süt var

Son düzenleyen: Moderatör:

ivetttt buluşalımmmmmm gerçi bende çok değişiklik yok emmee olsunnnn yine de çokşükür akmasa da damlıyo giden yağlarrrr

ohhh bizim topiimizin çalışan hatunları da tam çalışkan hamaratt maşallahhhhhem işe giderlerrr hem evlerini temzi pak yaparlarrrr maşallah kuzumm ellerine sağlıkkk

afiyet olsun canımmmm:90::90:
iyi geceler beybüler ben yatanzi kaçanziii
öpüldünüz mujkkkkssss

kukicim ya ülke cok pahalandı her yerde kıralar ucuk biz beyşehirde 400 e oturuyorum, annemler konya merkezde evden cıkacaklardı 450 oturuyolardı aradılar ve inan oturulmayacak eve 600-700 dedıler şok olmuş onlarda tabi merkezde bosna tarafı az daha ucuz , ama şimdi annemler ev aldılar dedemanın arkasından cok guzel bi ev 140 a kredıyı 950 ödüycekler ev almak cok karlı ya keske bı evımız olsa otursakta bi evde kıraya versek

ne kadar beraberlik, o kadar başarı! ben de geldim kızlar, hep beraber zayıflayalım :)

hali hazırda kalori sayımıyla diyet yapıyorum. katı kurallar olmadığı için rahatım.

anca beraber kanca beraber!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…