dedüydü ya akşamalrı kızlarıyla ilgileniolarmış yoksam kızı alıp laptopu odasına gidip orda çizgi film izliomuş onlarda öle olunca tv izlemiolarmış. yaaaaahe napıyolarki :26:
baktım cnm geç gördüm ekliorum ben kusura bakmayolladım canım mesajına bak
olsun cnm isiznde evinz olmuş negüzel Allah daha çok versin inş.burdayım beybüüüü işlerim yogunda..
burda burdaaaa .. yoli is here ! :80::80:
fambukum valla görmedim sayfaların hızına yetişemiyorum. hepicini okuycam illa didim bişi kaçirmiim didim ama kaçmıuş dimek küügüle güle
hoşbulduk tatlım
arkadaşım biber hapının ne olduğunu biz iyi biliyoruz ve o tür tuzaklara kanmayız. onu bende kullandım haftada 2,5 kilo verdim ama hastalandım az daha ölüyordum. sonra bıraktım ve üstüne 2 kilo daha aldım 76 oldum. şimdi ise saglıkla yavaş yavaş 14 kilo verdim naber
yaa biz beyaz eşya büyük ekran tv yatakodası filan hepsini yeni aldık ama oturma grubu almadım iki çekyatı vardı eşimin onları kullanıyorum ama şükür borçlar bitti şimdi yeni ev mev almazsak oturma grubu alırım diyorum. eşimin maaşı da benim ki de iyi ama eşim birde gemlikte ev almış biz evlenmeden ona da kredi ödüyo.kazanç var ama gider de epey var ondan çok zor oldu.
kozyatagı artistik yer oraların kiraları felaket pahalı. kocişin bankacı sanırım
tatlım bende var ama hepsi kayıtlı onlarınd dışında youtube dan var sana önereyim yarın artık çıkıcam şimdi ok?kızlar ve hugocuk bana karın ve sırt egzersizi videosu önerebilirmisiniz YOUTUBEDAN İNDİREMEDİM VİDEOsadece seyredebiliyorum
heeevar nerruşla kukuleta buluşmuşlar kızlar tuvaletinde birbirlerinin göbeklerine bilem bakmışlar
hee olabülüüüü babam burda perşembe gidicek inşallah ama onun genelde kendi prooooooramı oluyooo bakayım bir öğreneyim çarşamba olabülüüü ya da cumaaa:26::26:
gerekli cevapler verilmişş ama ben de bu dizilerin başrollerinden biri olarak yazayım dedimmm kukimle ve yolimle görüştükkk kukimle baağğyanlar wc sindee yolimle de bir mağğzanın giyinme kabininde (soyunma değil yannız giyinme kabini ) göbüşlerimiz gösterdik birbirimizee
darısı tüm göstermek isteyenlerin başınaaaa
hee nerde bakacaadukkkk erkeklerr wc sinde miiiiii kızlar wcsinde baaktukk işteeeeebi oyun vardı küçükken oynardıkkk
kim-kiminle-nerede-nezaman-ne yaptı-kim gördü-ne dediii
kim:kuki
kiminle: neruşşlaaa
nerede: avmde
ne zaman: yağların bir kısmı gittikten sonraaa
ne yaptııı: kızlar wcsinde birbirlerine göbeklerini gösterdilerrr
kim gördü: hugocukkk
ne dedi: ben de memişlerinize baka bilir miyimmm
tatlım sabah kahvaltın çok az deilmi bu günlükmü böle yoksam hepmi böle . biraz renkelndir cnm pekmez haftada 3 gün yumurta domates slatalaık yeşiilk yoğurt ye.SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği ve 40 gr light peynir
ARA
1 küçük ayran ve yarım paket eti form karton biskküvi
ÖĞLEN
karışık salata yedim coslow,brokoli ve yoğurtlu semizotu vardı
yarım dilim ekmek
light kola
ARA
80 gr muz ve wasa peynirli
AKŞAM
6 Kaşık az z.yağlı kabak
125 gr light yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek yedim
şimdi yeşilçay içiyorum yaseminli
suya devam
2.5 saat spor yaptım
arada kayısı ve süt tüketicem
evet canım içinde oturmasakta bir ev var..olsun cnm isiznde evinz olmuş negüzel Allah daha çok versin inş.
evet cnm eşim bankada uzman.al canım şöle güzel kullanşlı bi salon takımı biz de yeni aldık sana bilgi veririm istersen baya araştrdık
yaa sende sorun yoktur canımcım bazı insanları netten insanlarla görüşmekten çekinirler sende sorun olduunu sanmıorum. ben de geldim bursaya ama çok kısa kaldım cee eee didim o yüzden görüşemedik canım kusura bakma:26:demek ki bende problem varmış benden korkuyo ya herkessss
var nerruşla kukuleta buluşmuşlar kızlar tuvaletinde birbirlerinin göbeklerine bilem bakmışlar
hee nerde bakacaadukkkk erkeklerr wc sinde miiiiii kızlar wcsinde baaktukk işteeeeebi oyun vardı küçükken oynardıkkk
kim-kiminle-nerede-nezaman-ne yaptı-kim gördü-ne dediii
kim:kuki
kiminle: neruşşlaaa
nerede: avmde
ne zaman: yağların bir kısmı gittikten sonraaa
ne yaptııı: kızlar wcsinde birbirlerine göbeklerini gösterdilerrr
kim gördü: hugocukkk
ne dedi: ben de memişlerinize baka bilir miyimmm
kız belkim senin korkundan gelemiyordur kızcaaz. bende emesende arada karabatak gibi bir görüyorum bi kayboluyo heesw ne zamandır yok
karabatak gibi bi görünüyo bi kayboluyo
gelsin sorcam ona
burdan uzak kalınca çok kaçırıyodu inşallah çok kaçırmamıştır
ben mi anaç ?hatırrladım hatırrrladımmmm benn seninn anaccc olduguna kanaaat getirdyidimmmmmmmm... anacc yoliiiiiiiii:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
slm kızlar.akşam mahmrluğu çökmüş yine topiğimize.öğleden sonra 2 saat uyudum.öğle yemeğini atlamıs oldum mecburen,18:00 civarı akşam yemeğimi yedim.
1 tbk kıymalı patlıcan yemeği
1 tbk salata
3 brd tuzsuz ayran
2 dlm t.b.ekmeği
diş ağrım halen geçmedi,bir ağrıkesici daha aldım,hiç keyfim yok bugun,keyfim olmayınca kaçamak da yapamıyom iyi yani bu galiba hasta olmanınyoksa dolapta tavukgöğsü tatlısı var,şimdiye kadar kalmazdı dolapta,akşam oğluma yedireyim bari onu,yarın aklıma girmesin diimi
ben biraz zamanda yolculuk yapayım şimdik
evet canım içinde oturmasakta bir ev var..
ordaaa bi ev var uzaktaaa.
o ev bizüm evimizdüüür.
bisene sonraaa kredisi bitincee
o eeeev bizim evimüüzdüüür.
ev durumları belli olsun da takımımı o zaman alıcam bide güzel halılar alıcam perdelerimi tüllerimi yenilicem ama nerde oturcamız belli olsun öle. ben içerenköydeki eve gelin gitmiştim yolluklarım perdelerim ona göreydi şimdiki evde çatı katı perdeler kutularda duruyo yolluklarım şekilsiz oldu. her eve ayrı yolluk mu alcem yahu. en iyisi bi nerde olcamız belli olsun öle yeni eşya alıcam. taşınırken yatakodası takımım eccük çizildi mesela. öyle olsun istemiyorum artık. kociş mi istanbula gelicek ben mi izmire gidicem o hele bi belli olsun ondan sonra allah kerim
yaa sende sorun yoktur canımcım bazı insanları netten insanlarla görüşmekten çekinirler sende sorun olduunu sanmıorum. ben de geldim bursaya ama çok kısa kaldım cee eee didim o yüzden görüşemedik canım kusura bakma:26:
hee bizde neruşumla giyinme kabininde göbüş totiş kol herbiyerimize baktık. yaa bi daa da buluşamadık.neruş bi ayarlıyakta görüşek kız bi inceliyelim bakalım birbirimizi
kız belkim senin korkundan gelemiyordur kızcaaz. bende emesende arada karabatak gibi bir görüyorum bi kayboluyo he
ben mi anaç ?
kız loxi neden ugrameyyon eskisi kadar yaa özletiyon kendünü
afiet olsun ayrıyetten
nedem kıııııııııııı?vakit bulamıyom,bugünlerde dişçiye gidiyom bide direksiyon dersleri alıyom,eve gelince cocuklarla ilgileniyom hiç vakit kalmıyo,sabah erken ve akşamları giriyom o saatlerdede incin top oynuyo
hele yarın hiç giremem heralde,sabah komsum kahvaltıya gelcek kızıyla,sonra 12 de derse gitcem 4 saat ,dersten sonra biraz yürüyüş yapar öyle dönerim eve diye planlıyom,öğle yemeği de atlıyacam gene heralde,yada dışarda hafıf bişey atıstırabilirim ayranla,sonra da direksiyon başında uyuklarım,zaten dağın basında kullanıyoz arabayıbeni özleyin anacımmmm
evet canım içinde oturmasakta bir ev var..
ordaaa bi ev var uzaktaaa.
o ev bizüm evimizdüüür.
bisene sonraaa kredisi bitincee
o eeeev bizim evimüüzdüüür.
ev durumları belli olsun da takımımı o zaman alıcam bide güzel halılar alıcam perdelerimi tüllerimi yenilicem ama nerde oturcamız belli olsun öle. ben içerenköydeki eve gelin gitmiştim yolluklarım perdelerim ona göreydi şimdiki evde çatı katı perdeler kutularda duruyo yolluklarım şekilsiz oldu. her eve ayrı yolluk mu alcem yahu. en iyisi bi nerde olcamız belli olsun öle yeni eşya alıcam. taşınırken yatakodası takımım eccük çizildi mesela. öyle olsun istemiyorum artık. kociş mi istanbula gelicek ben mi izmire gidicem o hele bi belli olsun ondan sonra allah kerim
yaa sende sorun yoktur canımcım bazı insanları netten insanlarla görüşmekten çekinirler sende sorun olduunu sanmıorum. ben de geldim bursaya ama çok kısa kaldım cee eee didim o yüzden görüşemedik canım kusura bakma:26:
hee bizde neruşumla giyinme kabininde göbüş totiş kol herbiyerimize baktık. yaa bi daa da buluşamadık.neruş bi ayarlıyakta görüşek kız bi inceliyelim bakalım birbirimizi
kız belkim senin korkundan gelemiyordur kızcaaz. bende emesende arada karabatak gibi bir görüyorum bi kayboluyo he
ben mi anaç ?
kız loxi neden ugrameyyon eskisi kadar yaa özletiyon kendünü
afiet olsun ayrıyetten
oyy yarın ki programına bakım haspamın pekte yoon. bi kre 4 saat direksiyon dersi varmış. ne güzel beee...
şimdi sen bu akşamlar burda incin top oyneyyo diyon ya. ben şimdi buranın inimiii
cini mii:86::86::86:
yohusam
topişimi oleyyom:84::84::84:
sabahta komşu kavaltıya geliyormuş. sen bu programlarleeen kio neyin viremen bacüübacüü
bende şimid mutfaa sildim kilimlerini yıkadım astım.. çekyat örtülerimi akşamda makinede ıslattım. siz ev hanımı olan kızçeler gündüz yazıyonuz ya şunu yaptım bunu ettim deyüü bende gıskandüm sizdenakşamdan oyy yorulmuşdum dinlenim zaten belim de agrımiya başladı..
akşam yimeem de sadece süt var
afiyet olsun canımmmm:90::90:ivetttt buluşalımmmmmmgerçi bende çok değişiklik yok emmee olsunnnn yine de çokşükür akmasa da damlıyo giden yağlarrrr
ohhh bizim topiimizin çalışan hatunları da tam çalışkan hamaratt maşallahhhhhem işe giderlerrr hem evlerini temzi pak yaparlarrrr maşallah kuzumm ellerine sağlıkkk
saol bebiş. yok valla hiç küçülmedi. hem diriler sarkık da deil. emzirmediğim için fln heralde. benm yağlar demkki bacakdan popodan göbüşten gitti göğüsden deil.:44:
yaramazmı cnm yürüyüş yaptığımdan daha çok terliodum ben leslie ile. tatlım leslie kardio yağ yaktrdığı için haftada 3-4 gün 1 er gün ara ile yani 45 dk ile 1 saat arası yaparsın leslşe yapmadığın günlerde ise pilates yap o da ebruyla yaparsan ortyalama 40 dk fln sürüo
ikisini aynı gün yapma çok yorar aşırı spor zarar
afiyet olsun cnm keşke pirinç yerine bulgur koysaydın yada hiç birini koymasanda olur ben öle yaptım mesela normal soğan bibierdomates kavurdum kabakları koydum piştiler
pirinç çabuk acıkıtrdığı için dedim yani
ya cnm düşün bizi bende çalışmadım bu sene eşim hem 1050 lira kira ödedi hemde ev geçindirdi tek başına canım benim...
zaten burda herşey çok pahalı.
offf memleketime taşınmak isitorum.heleorayla karşılaştrınca orası bedava
bizim memlekette en pahalı evler 600 700 inanın onlarda ultra lüks güvenlikli havuzlu vs.li
işte bende öleyimm
neruuuuuuuuşşş diooommmmmm
hıh
nie beni duymuonnn diommm
seni diom özledim diommm
napan neden diom
buluşalım diom
ama yokkk
varsa yoksa fambık fambık fambıkk fambıkkk hugo hugo hugo hugo( kıskandımm )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?