60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın yafriiler kayfaltım bitki çayı 5 erik 1 hurma 1 dilim ekmek domatiz salatalık 1 dilimde peynir

nasılsınızzz canlarrr,bende iiyim şükürrrrbugün azcık işe gömülmem lazımmmmmm,beniiii tahrik etmeyinnn pek takılmyimmm yawww
akşam menümü yazimmm
4-5 adet kiraz
5yk zeytinyağlı taze fasülye
1,5 dlm çt eppek
1 kase mercimek çorba
2 hurma yidimm

dışarı çıktık,2 saat gezdikk
sonra geldikkk 10-15 adet kiraz yedimmmm,yattımmmmm

sabah kaffaltım
1,5 dlm çt eppek
2 yeşil zeytin
1 kk light beyaz peynir
nane,salatalık,domates,kırmızı biber
yeşilçay

sabah kahvaltı ile içtiğim yeşilçay,bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyor kızlarrr,ben ki hep problem yaşardım biliyosunuz,sıkıntısı olanlara tavsiye edilirrr

günaydın famirto olsun dün akşam yürümüşünya kardiyo olmuştur o. bu akşam yaparsın pilatesi

tartıldım kilom aynı 63 sanırım kas kütlem artıyor bilemedimki ama sıkılaştığımı hissediyorum
Sabah
2 galeta
2 kırmızı biber
30gr light peynir
1 yumurta:44:
Yürüyüşe gidicem kuzişimi bekliyorum en az 1 saat yürücem sonra spor okulu belgeleri için koşturcamsonra halim kalırsa güzellik salonu epilasyon bu akşam eşim yurtdışından dönüyor güzel karşılıyım

kaçamaksız bir akşam geçirdim kıslarrrr,mutluyum,gururluyummmm,ödevimi yaptım örtmenimm
teprikler bacuuuu

hafta içi napıyonuz peküü

he napıyolarki :26:
yawwww didim yaaa,biz tv izleyince kızımda laptopu alıyo odasına kapanıp çizgifilm izliyoo,anlaşma yaptık kızmla hafta içi tv yok diye,eşim gazete okuyo,kızım oyun oynuyoo,ben işleirmi yapıyorum azcık,sonra kızımlla boyama yapıyoruzz,bebkleriyle oynuyoruzz,bazen bulaşıkları yerleştirmemme yardım ediyo topişim,sonra yatmadan önce eşim at oluyo kızmla atçılık oynuyolarrakşam dürbünle yıldızlar aya bakıyoruzzz,hikaye okuyoruzzzz,oda yetmiyor,ışıkları kapatıp masal anlatıyoruzzzz,uyuyoruzzz

sen murat yıldırımamı aşıksın kendisinin bu yüce aşktan haberi varmı peküü

tamam merak etme sen
eşinden başka kimseciklere söylemem

gombiriklerrrrrr

kızlar aranızda birbirini dışarıda gören var mııııı?

ben de loxi ile görüşüyorummmmm

kızlar günaydınnn nasılsınız iyisinizdir inşallah.
akşam menüm
domatesli kızarma (biberinden yedim 3-4 tane)
1 tanede biber dolması
sonra karpuz yidim
sabah
sabah baya bi karnım doydu
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 yumurta
nane-maydanoz
közlenmiş biber
2 tane zeytin
domates-salatalık yidim

Günaydın canlar hepinize afiyet olsunnn...
Dün akşam ara öğünüm olmadığı için yemeğe saldırdım
8-9 yk tavuk sote
5yk light yogurt
2 dlm denge ekmek...2 saat sonra filan sade türk kahvesi ve 3 tane kuru kayısı yedim
Sabah; 2 dilim denge ekmek
b.peynir
limonlu yeşilçay...
Dünün acısı çıktığı için bugün ara öğünümü unutmadım

afiyet olsun topişş,kız kızartmayı nası yapıyon bakim sennnnfırında yapıyon demiiiiii

bu sabah gene halsiz bitkin bir durumdayım bu bebiş bana alışamadı yada ben ona berbat görünüyorum saçlarım yataktan kalkmış halim.paspal birşey oldum çıktım..elimi kolumu kaldıracak takati bulamıyorum birde hiç iştahım yok sanki sürekli yemiş gibiyim:

dün akşam ki menüm:
2-3 kaşık sulu patates,
2 kaşık pirinç pilavı ,
bir lokma tırnaklı ekmek,

sabah kahvaltım:
1 dilim karpuz,
1 y.k peynir,
1 lokma ekmek,
1 minik hobby kek,

günaydın fambıkkkkkkk afiyet olsunn

yinede gayetttt iyi canımm,afiyet olsunnnnn
sporada başla artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84:

günaydın canım afiyet olsun merak etme sıkılaşma olmuştur buda bişey ama dimi yani

Allah kolaylık versin canımm,zor gerçekten,bende de acayip mide bulantısı olurduu,çayda nefret etmiştimm,herşey kokuyoduuu3. aydan sonra bişey kalmıyoo,sabret bakalımmm

afiyet olsun ecus bişey olmaz canım bi defalık

canım afiyet olsun.
Allah kolaylık versin canımm,zor gerçekten,bende de acayip mide bulantısı olurduu,çayda nefret etmiştimm,herşey kokuyoduuu3. aydan sonra bişey kalmıyoo,sabret bakalımmm
inşallah ya canım benim...çok zor bence de bende kızımda çaydan birde kuru soğandan tiksinmiştim.üç ay çay içmemiştim ama soğanı kızım doğduktan 3 ay sonra ancak kokusuna alışmıştım.bunda sürekli iştahsızlık ve şiddetli karın ağrısı ve de bel ağrısı var 3 ayı iple çekiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…