60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun kızlar hepinize....

Günaydın kızlar . nasılsınız ? dilerim gününüz güzel geçsin.
kahvaltı öncesi 1 kupa yeşilçay ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

karışık naneli salata 1 tatlı kaşığı yağ ile yapıldı
dünden oğlumun artığı yağda pişmiş 1 yumurta
1,5 dilim t.b. ekmeği
beyaz peynir
2 parça kaşar
3 bardak az şekerli çay

cimcime günaydın canım afiyet olsun hamilelikten galiba az canım menü neyse 3 ay sabret düzene girer inşallah

Günaydın Fambık... Afiyet olsun...

Nugi günaydın canım.. Afiyet olsun...

Günaydın canım, öyle çok da abartmamışsın..

Günaydın cimcim.. Ben de 3 ay hiç acıkmamış ve de yememiştim ama 6 kilo almışım.. Nasıl olduysa..

Günaydın kızlar...
Akşam yemeğim
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1yt kıvırcık salata
2 yk yoğurt

kaçamak 3 ü 1 arada

sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1 köy biberi
1 fincan çay

evet bende pek birşey yiyemiyorum ama felaket şişkinlik var.bu yediklerimide eşimin zoruyla 1 satte yedim.tez vakitte düzene girer inşallah...

afiyet olsun canım

afiyet olsun ycl cim

canım afiyet olaun...

cimcime günaydın canım afiyet olsun hamilelikten galiba az canım menü neyse 3 ay sabret düzene girer inşallah

evet canım inşallah düzene girer...bende bekliyorum...

Canım Allah kolaylık versin. hamilelik ne garip şey .. doktorumun bana yeme dediği herşeyi yedim engel olamıyordum ki kendime . sana da ye deseler yiyemiyorsun.

keşke ankara ya gelebilseniz. ankara da daha makul sonuçta memur kenti.

hoşgeldin canım. yaw bu kalori sayımını nasıl başarıyorsunuz :44:
günaydın yafriiler kayfaltım bitki çayı 5 erik 1 hurma 1 dilim ekmek domatiz salatalık 1 dilimde peynir

günaydın yavru kuş. afiyet olsun.

günaydın famir. bende sabahları mutlaka yeşilçay içmeye özen gösteriyorum. dediğin doğru

canım günaydın. afiyet olsun. şu epilasyona çok hevesleniyorum ama pahalı buluyorum . üfff
günaydın tatlım. ohh afiyet olsun.

günaydın cankız. afiyet olsun canım.

cık değil biz akşam yemeklerini annemde yiyoruz hep annem yapmış alt üst oturuyoruzda:81:

ohhhh ne güzel yawwwwwwannene söle fırında yapsın artıkınnnngerçi benim annem olsaa aslaaa dinlemez yine bildiğini okudaa,beğenmiyosan kendin yap yemeğini ye der vallaa

afiyet ossunnnn dadluşşşşş

afiyet olsun canım. bişeye çok dikkat ediyorum patlıcan yemeğini çok sık yiyorsun. çok seviyorsun galiba yada bu patlıcanın bir sırrı mı var.

Ya ben kendime eziyet ediomuşum sade yeşilçay alıp içine limon suyu ekliodum...
Dün bi markanın limonlu yeşilçayını aldım tadı çok hoşuma gitti zoraki içmiorum yani

günaydınn günaydın cigerimin köşebaşlarıııı
hepiciiniz ıslak ıslak öpüyrım nihe

afiyet olsun canım. bişeye çok dikkat ediyorum patlıcan yemeğini çok sık yiyorsun. çok seviyorsun galiba yada bu patlıcanın bir sırrı mı var.

Yok canım ya sırrı falan.. Akşamları 5 yk sebze yemeği var listemde..
işte ne sebze olacak ki başka yazın.. Patlıcan, kabak, taze fasulye...
Dönüşümlü yiyorum ama sıkıldım valla...

Ankarada semtine göre değişiyor ama canım,yenimahallede oturuyorum ben mesela,giriş katındayımm,salonum oturma odamdan bile küçük,arkada ufacık bir balkonum var 500 kira veriyorum,1 üst kata çıksam 650-700e oturabilirmmmm

bende kabak lifimi aldım sonunda
biberiye,badem ve susam yağıda aldımm,bunlarmıydı hügo yaww sanki karıştırdım yağ isimleriniii:44:bu akşam bende yapicimm,çok heyecanlıyımmm
fambukum bende badem yagını sürüyorum çatlaklara. henüz gözle görünür bi fark yok ama çatlarken hani tatlı tatlı kaşınıyordu ya o kaşıntı kayboldu ve yumuşacık oldu cildim. önce çok yaglı yaglı oleyyo vücüdüm sumo güreşçisi kibin beeyle parıl parıl parlayyom ama sonra cildim çekiyo yagı.
iyiymiş bu. hamile kalırsam da karnımda kullanım ben bunu

Günaydın cimcim.. Ben de 3 ay hiç acıkmamış ve de yememiştim ama 6 kilo almışım.. Nasıl olduysa..

tatlım yecalem ben hamile kalınca hafiften bi inek model olurum yine dimi. of yaa çok gücüme gider bu kadar ugraştan sonra kilo almak benim. ama kocişte çocuk diyo. borçlarda bitmek üzere. artıkın hayıll daha diiil diyemem adam 35 yaşında ve baba olmak istiyo

patlıcanı seviyordur ayrıca bu sebzenin yag yakımına olumlu etkisi varmış bu ara bende dadandım, oysaki pekte sevmem.. durmadan közleyip salatasını yiyorum

Ya ben kendime eziyet ediomuşum sade yeşilçay alıp içine limon suyu ekliodum...
Dün bi markanın limonlu yeşilçayını aldım tadı çok hoşuma gitti zoraki içmiorum yani
çok sevindim canımcım
ben normal açık yeşilçayı kıskaçlı süzgeçime koyup demliyorum ofiste. sora içindekini atıp içiyorum sade ve şekersiz. böyle alıştım böyle gitsin istiyorum organik organik..
ama haftasonları içemiyorum burda abla paso sıcak su taşıyo çay zamanları bana bende o zamanlarda sadece yeşilçay içiyorum. günde 3 fincan yeşilçay bir fincan kahvaltıda siyah çay ve dokuz gibi de şimdi olduu gibi şekersiz Türk kahvemi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…