60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım ya sırrı falan.. Akşamları 5 yk sebze yemeği var listemde..
işte ne sebze olacak ki başka yazın.. Patlıcan, kabak, taze fasulye...
Dönüşümlü yiyorum ama sıkıldım valla...

yecelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sen biizm yemek tariflermizi kaçırdın de miiiiiiiiiiiiiii
özet haberlerinden biri de şuydu
ben kuki ve nugi yemek kitabı çıkarıcaz,hügo ile de neruşşş çıkaracakkkkkk.
bizim kitabın kapak kızının nuginin filinta kimin olması durumunda hemncik kitabı piyasaya sunacağızzz,yurtdışına açılan kapımız kuki olacak kitabı ingilazcaya çevircek
hügonun kitabıını ise neruşşş edebi bir metin haline döünüştürücekmişşşşakşam yatmadan önce edebi bir yemek kitabı okumak istersen o kitabıda alabilirsin tabiiiiii
neyse işin özüü sana bi kaç tariff verim miiiiiii,zebze tarifiiii

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm 9da kalktım çamaşırları topladım yerleştirdimmm sularımı içtimmmm az sonra kahvaltımı yapıciiiiiimmmmmmmm

kahvaltısını ypann herkeşşşlere afiyet olsunnnnnnnnnnnnnn bugün de iinnşşalllahh sık sık aranızda oluciiiiiiiiiiiiimmmm

ohhhh ne güzel yawwwwwwannene söle fırında yapsın artıkınnnngerçi benim annem olsaa aslaaa dinlemez yine bildiğini okudaa,beğenmiyosan kendin yap yemeğini ye der vallaa

afiyet ossunnnn dadluşşşşş

benim annem pek anlamaz canım oda bildiğini okur zaten annem hep bildiği gibi sebze yemekleri ve kurubaklagilleri yapar pek çeşit bilmez

Olmazsın be.. Dikkat edersin, çünkü başına gelecekleri biliyorsun..
Ama ben de geçen gün dedim kocama bize 1 çocuk yeter ben bi daha kilo almak ve vermek istemiyorum.. Zaten yaşım 35.. Bu yaştan sonra daha da zor...
Ama şimdi ki aklım olsa o kadar kilo almam tabi...

Alemsiniz he....
Ver Fambığım ver de ben her sebzeyi de yemek ki.. Kıl, gıcık bir kişiliğim ben..
Ama senin tarifler güzeldir belki.. Ne tarifi vercen de bakim...

fambıkkk haseti fesadııııııııı sabah sabah başladın di mi yine ahh ahh gelicem o ankaraya sonundaaaaa bikere bizim kitabımız edebiii olmeyycekkkkevet ben edebiyat okumuş olabülürüüümm emmee kitabın sadece yazım-imla v.s editoryal düzenlemelerini yapıciiimmmmmm her piirofesyonel yayın evinde kitap çıkmadan önce yapılan şeylerrr ee sen anlmazsın bu işlerdenn tabeeeee nerden mii beliiiiiiiii içi boş kitapların dergilerin kapaanaa ancak öyle fıstık kiminnn sessküüü (nugi) bağğyan resmi koyarlar ki dikkat çekksiiin herkeşşler alsıınnn baktın tariflerde iş yokkk nugii sesküüsünü koyucaanız kiiii ilgiçeksinn di müüü nerde bizim sağlıklı tariflerimiizzzzzzzzz nerrdeeeeeeee

Not: Forumda yer alan mesajlarımda eğlenceli olması maksadıyla zaman zaman Türkçe katledilmektedir; elbette ki hugomla çıkaracağımız kitap Türkçe dil kurallarına uygun olacaktırrrr

Son düzenleme:

:118::118::118:

günaydın bebişlerimmmmmmmmmmmmmmm

uzuuuuuuuuuuuuuuun bi aradan sonra nihayet girebildim foruma

bi girdim bi kayboldum zaten ama işlerim o kadar yoğunki anlatamam

spor bile yapamıyorum kaç gündür (((((((((((((((

hepiciğiniziii çok özledim

ufff neler kaçırdım kimbilir yinee

bu arada kukinin ataması oldu mu ya, bi sürü öğretmen alındı ya

günaydın neruşum kahvaltını yapacaksan afiyet olsunnn seneeee

nirelerdeydin hee

pilates karın egzersizlerini yaptım ve callanetics karın egzersizlerini yaptım. zorlanmıyorum artık güçlenmiş dimekki
pitkisel yağlarla masaj yaptım kabak lifi ile sonra yıkadım sıcak su tuttum biraz sonrada soğuk su

şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum

hoşgeldin esw cim evet yapıldı kukinin ataması erzincana gidecek nasip olursa

ay inşallah almam dimiii. ama sen yazmışsın ya ilk üç ay bişi yemedim altı kilo aldım diye ondan didiydim.
artıkın bilinçliyizz. hani şöle incecik ama karnı büyümüş hamileler var ya onlardan olmak isteyyom sadece bebik büyüsün benim totiş deel hahha
bu arada bende 33 yaşındayım. hamilelike karar ver hamile kal - tabi allah verirse- dogur derken bende 35 olurum

günaydın yolandacım hoşgeldünnnnnn
hoşbulduk seskü çimpanzim nügüm.. nasılsın bugün? iysin dimi canımcan

arkadaşım 1 kase kara dut getirdi onu hüpletiyorum

ohh yarasın ikinize de afiyet olsun bebiklerimeee

ben ne iş yapçem neruşum ? bana yohmidur bi vazifa

anaa esw gelmiş. kız dün senden bahsetmiştik totişin kaşındı galibaaa. hatta karabatak takmıştık ismini bir girip bi kayboluyon diyeee. hoşgeldin

kıslar taşıncaz biz
bu evden nefret eder oldum odası yok şekilsiz hem bebek olursa oda lazım. tertemiz sıfır eve girmek oturmak gibisi varmı.
geçen eşimin arkadaşına gitmiştik. evin içini 3 yıl önce yenilemiş tertemiz herşey ne güzel.
ama asıl sebep 150 lira aidat alıyorlar dondrdular bu kış. laf edincede işine yaramıyorsa çık diyorlar çok kızdım çok
bu kışa yine aynı yaparlar kesin. bakem eşimi ikna ettim çıkcezz
hem orda sağlıklı beslenen arkadaşımda var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…