Yok canım ya sırrı falan.. Akşamları 5 yk sebze yemeği var listemde..
işte ne sebze olacak ki başka yazın.. Patlıcan, kabak, taze fasulye...
Dönüşümlü yiyorum ama sıkıldım valla...
ohhhh ne güzel yawwwwwwannene söle fırında yapsın artıkınnnn gerçi benim annem olsaa aslaaa dinlemez yine bildiğini okudaa,beğenmiyosan kendin yap yemeğini ye der vallaa
afiyet ossunnnn dadluşşşşş
tatlım yecalem ben hamile kalınca hafiften bi inek model olurum yine dimi. of yaa çok gücüme gider bu kadar ugraştan sonra kilo almak benim. ama kocişte çocuk diyo. borçlarda bitmek üzere. artıkın hayıll daha diiil diyemem adam 35 yaşında ve baba olmak istiyo
[/B]
yecelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sen biizm yemek tariflermizi kaçırdın de miiiiiiiiiiiiiii
özet haberlerinden biri de şuydu
ben kuki ve nugi yemek kitabı çıkarıcaz,hügo ile de neruşşş çıkaracakkkkkk.
bizim kitabın kapak kızının nuginin filinta kimin olması durumunda hemncik kitabı piyasaya sunacağızzz,yurtdışına açılan kapımız kuki olacak kitabı ingilazcaya çevircek
hügonun kitabıını ise neruşşş edebi bir metin haline döünüştürücekmişşşşakşam yatmadan önce edebi bir yemek kitabı okumak istersen o kitabıda alabilirsin tabiiiiii
neyse işin özüü sana bi kaç tariff verim miiiiiii,zebze tarifiiii
günaydınn günaydın cigerimin köşebaşlarıııı
hepiciiniz ıslak ıslak öpüyrım nihe
yecelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sen biizm yemek tariflermizi kaçırdın de miiiiiiiiiiiiiii
bizim kitabın kapak kızının nuginin filinta kimin olması durumunda hemncik kitabı piyasaya sunacağızzz,yurtdışına açılan kapımız kuki olacak kitabı ingilazcaya çevircek
hügonun kitabıını ise neruşşş edebi bir metin haline döünüştürücekmişşşşakşam yatmadan önce edebi bir yemek kitabı okumak istersen o kitabıda alabilirsin tabiiiiii
bende kabak lifimi aldım sonunda
biberiye,badem ve susam yağıda aldımm,bunlarmıydı hügo yaww sanki karıştırdım yağ isimleriniii:44:bu akşam bende yapicimm,çok heyecanlıyımmm
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm 9da kalktım çamaşırları topladım yerleştirdimmm sularımı içtimmmm az sonra kahvaltımı yapıciiiiiimmmmmmmm
kahvaltısını ypann herkeşşşlere afiyet olsunnnnnnnnnnnnnn bugün de iinnşşalllahh sık sık aranızda oluciiiiiiiiiiiiimmmm
gnaydın yeee ooo yeeyo yo yo Yolanda..
Gü nay dın dın dın dın..
arkadaşım 1 kase kara dut getirdi onu hüpletiyorum
günaydın bebişlerimmmmmmmmmmmmmmm
uzuuuuuuuuuuuuuuun bi aradan sonra nihayet girebildim foruma
bi girdim bi kayboldum zaten ama işlerim o kadar yoğunki anlatamam
spor bile yapamıyorum kaç gündür(((((((((((((((
hepiciğiniziii çok özledim
ufff neler kaçırdım kimbilir yinee
bu arada kukinin ataması oldu mu ya, bi sürü öğretmen alındı ya
fambıkkk haseti fesadııııııııı sabah sabah başladın di mi yine ahh ahh gelicem o ankaraya sonundaaaaa bikere bizim kitabımız edebiii olmeyycekkkk evet ben edebiyat okumuş olabülürüüümm emmee kitabın sadece yazım-imla v.s editoryal düzenlemelerini yapıciiimmmmmm her piirofesyonel yayın evinde kitap çıkmadan önce yapılan şeylerrr ee sen anlmazsın bu işlerdenn tabeeeee nerden mii beliiiiiiiii içi boş kitapların dergilerin kapaanaa ancak öyle fıstık kiminnn sessküüü (nugi ) bağğyan resmi koyarlar ki dikkat çekksiiin herkeşşler alsıınnn baktın tariflerde iş yokkk nugii sesküüsünü koyucaanız kiiii ilgiçeksinn di müüü nerde bizim sağlıklı tariflerimiizzzzzzzzz nerrdeeeeeeee
Not: Forumda yer alan mesajlarımda eğlenceli olması maksadıyla zaman zaman Türkçe katledilmektedir; elbette ki hugomla çıkaracağımız kitap Türkçe dil kurallarına uygun olacaktırrrr
günaydın bebişlerimmmmmmmmmmmmmmm
Olmazsın be.. Dikkat edersin, çünkü başına gelecekleri biliyorsun..
Ama ben de geçen gün dedim kocama bize 1 çocuk yeter ben bi daha kilo almak ve vermek istemiyorum.. Zaten yaşım 35.. Bu yaştan sonra daha da zor...
Ama şimdi ki aklım olsa o kadar kilo almam tabi
hoşbulduk seskü çimpanzim nügüm.. nasılsın bugün? iysin dimi canımcangünaydın yolandacım hoşgeldünnnnnn
arkadaşım 1 kase kara dut getirdi onu hüpletiyorum
ben ne iş yapçem neruşum ? bana yohmidur bi vazifafambıkkk haseti fesadııııııııı sabah sabah başladın di mi yine ahh ahh gelicem o ankaraya sonundaaaaa bikere bizim kitabımız edebiii olmeyycekkkk evet ben edebiyat okumuş olabülürüüümm emmee kitabın sadece yazım-imla v.s editoryal düzenlemelerini yapıciiimmmmmm her piirofesyonel yayın evinde kitap çıkmadan önce yapılan şeylerrr ee sen anlmazsın bu işlerdenn tabeeeee nerden mii beliiiiiiiii içi boş kitapların dergilerin kapaanaa ancak öyle fıstık kiminnn sessküüü (nugi ) bağğyan resmi koyarlar ki dikkat çekksiiin herkeşşler alsıınnn baktın tariflerde iş yokkk nugii sesküüsünü koyucaanız kiiii ilgiçeksinn di müüü nerde bizim sağlıklı tariflerimiizzzzzzzzz nerrdeeeeeeee
Not: Forumda yer alan mesajlarımda eğlenceli olması maksadıyla zaman zaman Türkçe katledilmektedir; elbette ki hugomla çıkaracağımız kitap Türkçe dil kurallarına uygun olacaktırrrr
anaa esw gelmiş. kız dün senden bahsetmiştik totişin kaşındı galibaaa.günaydın bebişlerimmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?