60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sirkeli su içtim
ve
5 ksık nesfitim
yarım bardak sütle
5 fındık
2kuru kayısı
4 marul

ara elma+ayran

funda +yeşil çayım içilcekkk

yolicaannnn yoliiicaaannn sensiz oluu muu heççççç seni herhalde insanların zaaflarından para kazanmak niyetinde olan fambığa kaptırcak deeelizzz içi boş dışı dikkat çeken magazin dergisi tadında bir kitabın kadrosunda hebaa olmana izin veremeyiz elbette işi bi resmieyet dökelimm görev dağılımlarını daha sağlıklı bir şekilde yaparızz bu kardeşliğinnn sağlıklı bedenlerin kardeşliğininnn kitabı olacak ne de olsaaaaa:94::94::94::94::94:

İşten yarın için izin aldımmm... Sevdiceğizim ve arkadaşlarımla adalara gidicez
Yarın kesin kaçamak yaparım dayanamam

hoşgeldin esw cim evet yapıldı kukinin ataması erzincana gidecek nasip olursa

aaa çok sevindim yaaa

gözü aydın kukiciğiminnnnn

nirelerdeydin hee

canım çok işim var
bugün de giremicem zati
çoooook çalışmam gerek çooook

hee aynen öleyim walla

neyse totişler ben kaçar şindik
öptüm hepiciğinizi

Günaydınlar KK nın en güzel,enn sexyyy hatunlarının oldugu grup bugun kociş işe gec gıttı beraber kahvaltı ettık.şimcik yazıyorum;
1 yumurta
1 tane etimek
1-2 çatal domates salatalık aldım(cnm hıc ıstemıyordu kahvaltı)

dün akşam derya denize girdi yüzdü
eşim diyo bakma ona günah diyo

ben göremedimmmmmmmmmmmmm:26::26::26:
neyse benim kocamda derya kimin olacak nası olsaaaazor bir ihtimal emme olsunnnn,bir umuttur yaşatan insanııııııııııııııı,aldım elime sazıımıııııııııııııııııııı

ben gerekli açıklamayı yapmıştum fambukcummm

ayyyy cnm benimmmm bizde seni çok merak ettik hatta dün sordum haberi olan varmı die.
,atamam oldu cnm konya karaman aksaray fln da yazmıştım ön sıralara ama oralar daha çok tercih edildiği için erzincan geldi. orasıda zaten abimn eski çalıştığı okul tanıdıklar var die yazmıştık.şükür oldu. saol cnm benimmmm

günaydınn cnm.... afiyet olsun tatlım ama bu ne kıss böleee. kuş gibi. hugonun kuşları yer böle bi kahvaltıyı. kahvaltı dan kormayın cnm benim sabah saatlerinde metabolzima çok hızlı çalışıo zaten kahvaltıda ne yenilebilrki oturup yağlı kavuma yem,iyceğimize göre peynir domates slatalaık pekemz yeşşillk vs. nin kalorisinden noolur dierleriyle karşılatrınca
canın istemesede ye cnm kilo vermek istiosan bide bunun üstüne spor yaparsan ölürsün

cevap hakkı doğmasın deyüüüüüüüüüüü alıntı yapmadan konuşuyorummmm
ehemmmmmmmmmmmmmmmmmm ehhemmmmmm
bi keremmmmmm nugii seksü şempanzesini koymamızın nedeniiiiii,işte bunları yersenizzzzz sizde fıstık kimin olurusnuz demek içindirrrrrr,yoğsammmmm satsın diye değülllll(bende iletişim okumuşş biri olarak reklammmmm tuzaklarınııııı biliyoruz heraldeeee)
ayrıyeten hügomm imla kurallarını bilmiyor mu kineeee onun cümlelerini düzeltiyorsunnnnn
biizm kitap halktan bizden biri,biz birizzzz,hepimiz kardeşizzzzzbu nednel cümlelrimiiz düzletmemize gerek yohtirrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…