ye benceben şimcik çilek yiyecemde kaç tane yiyem acaba :44:
ay inşallah almam dimiii. ama sen yazmışsın ya ilk üç ay bişi yemedim altı kilo aldım diye ondan didiydim.
artıkın bilinçliyizz. hani şöle incecik ama karnı büyümüş hamileler var ya onlardan olmak isteyyom sadece bebik büyüsün benim totiş deel hahha
bu arada bende 33 yaşındayım. hamilelike karar ver hamile kal - tabi allah verirse- dogur derken bende 35 olurum
hoşbulduk seskü çimpanzim nügüm.. nasılsın bugün? iysin dimi canımcan
ohh yarasın ikinize de afiyet olsun bebiklerimeee
ben ne iş yapçem neruşum ? bana yohmidur bi vazifa
anaa esw gelmiş. kız dün senden bahsetmiştik totişin kaşındı galibaaa.hatta karabatak takmıştık ismini bir girip bi kayboluyon diyeee. hoşgeldin
kızzzzzzzzzz bu nekorkuttunya beni delüüü günaydınn
hoşgeldin esw cim evet yapıldı kukinin ataması erzincana gidecek nasip olursa
nirelerdeydin hee
ay inşallah almam dimiii. ama sen yazmışsın ya ilk üç ay bişi yemedim altı kilo aldım diye ondan didiydim.
artıkın bilinçliyizz. hani şöle incecik ama karnı büyümüş hamileler var ya onlardan olmak isteyyom sadece bebik büyüsün benim totiş deel hahha
bu arada bende 33 yaşındayım. hamilelike karar ver hamile kal - tabi allah verirse- dogur derken bende 35 olurum
hoşbulduk seskü çimpanzim nügüm.. nasılsın bugün? iysin dimi canımcan
ohh yarasın ikinize de afiyet olsun bebiklerimeee
ben ne iş yapçem neruşum ? bana yohmidur bi vazifa
anaa esw gelmiş. kız dün senden bahsetmiştik totişin kaşındı galibaaa.hatta karabatak takmıştık ismini bir girip bi kayboluyon diyeee. hoşgeldin
bugün iyiyim yolandacım sabah ilaca başladım bakalım hayırlısı
ye bence
1 çorba kasesının ıcıne koy ye çilek iidir tokda tutar.:78:
nugimm inşallahh şifaa olur ilaçlarrrrrrrçabucacık iyileşirsinnnn
manyahhhhhhhhh
dün akşam derya denize girdi yüzdü
eşim diyo bakma ona günah diyo
sirkeli su içtim
ve
5 ksık nesfitim
yarım bardak sütle
5 fındık
2kuru kayısı
4 marul
ara elma+ayran
funda +yeşil çayım içilcekkk
ben gerekli açıklamayı yapmıştum fambukcummmteprikler bacuuuu
yawwww didim yaaa,biz tv izleyince kızımda laptopu alıyo odasına kapanıp çizgifilm izliyoo,anlaşma yaptık kızmla hafta içi tv yok diye,eşim gazete okuyo,kızım oyun oynuyoo,ben işleirmi yapıyorum azcık,sonra kızımlla boyama yapıyoruzz,bebkleriyle oynuyoruzz,bazen bulaşıkları yerleştirmemme yardım ediyo topişim,sonra yatmadan önce eşim at oluyo kızmla atçılık oynuyolarrakşam dürbünle yıldızlar aya bakıyoruzzz,hikaye okuyoruzzzz,oda yetmiyor,ışıkları kapatıp masal anlatıyoruzzzz,uyuyoruzzz
gombiriklerrrrrr
ben de loxi ile görüşüyorummmmm
ayyyy cnm benimmmm bizde seni çok merak ettik hatta dün sordum haberi olan varmı die.günaydın bebişlerimmmmmmmmmmmmmmm
uzuuuuuuuuuuuuuuun bi aradan sonra nihayet girebildim foruma
bi girdim bi kayboldum zaten ama işlerim o kadar yoğunki anlatamam
spor bile yapamıyorum kaç gündür(((((((((((((((
hepiciğiniziii çok özledim
ufff neler kaçırdım kimbilir yinee
bu arada kukinin ataması oldu mu ya, bi sürü öğretmen alındı ya
günaydınn cnm.... afiyet olsun tatlım ama bu ne kıss böleee. kuş gibi. hugonun kuşları yer böle bi kahvaltıyı. kahvaltı dan kormayın cnm benim sabah saatlerinde metabolzima çok hızlı çalışıo zaten kahvaltıda ne yenilebilrki oturup yağlı kavuma yem,iyceğimize göre peynir domates slatalaık pekemz yeşşillk vs. nin kalorisinden noolur dierleriyle karşılatrıncaGünaydınlar KK nın en güzel,enn sexyyy hatunlarının oldugu grupbugun kociş işe gec gıttı beraber kahvaltı ettık.şimcik yazıyorum;
1 yumurta
1 tane etimek
1-2 çatal domates salatalık aldım(cnm hıc ıstemıyordu kahvaltı)
kız işyerinde çorba kasesini nerden bulam gerçi yemekhanede vardırda inmem lazım saklama kasesinin içinde yisem olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?