60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım Beyaz mütevazi biri gibi geldi bana ilk konuşmada
tavırları hareketleri gayet kibar, esprili
yanlız gözleri gerçekten pörtlek ve tükürüyor delikafadulden

artık o sevgili adayı sevgilim oldu, dün akşamdan itibaren :asigim: :asigim: :asigim:

canım çok sevindim eniştemiz oldu yani

bu ara da kızlar, ben dün akşam çok güzel bir yemeğe götürülmeme rağmen, sadece salata ve tavuk şiş yedim yani 4-5 parça falandı.

bu sabah da yine bi adet muz yedim, ama kendimi çok yorgun ve enerjisi düşük hissediyorum
belki bugün ajanlık yapamicam affınıza sığınarak
gerçi kompostoların tariflerini bi şekilde bulmam gerekiyor o yüzden biraz sabretcem

amin canım amin canım şimdiden dondurma istiyor valla :mymeka:
60.5lardanda inmişsin o zaman cicişim kaydirigubbakcemile2

Canım max çubuk dondurmalarda ye canın dondurma istediiğinde onların kalorisi azıcık...

amin canım..:Saruboceq:

Evet ya.. Keşke benide alsalarr...:a015:

Bu arada herkese günaydın şekercikler... Hepinizi seviyorum... Güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum...

Bizde seni seviyoruz canımcıkk..Şeniz

evet evet eniştemiz oldu.. çok sevindimmmm:))) hayırlı olsun canım.. :sm_cool:

bizimde sevgilisi olupda evlenemeyenler topiği vardı.kimse kalmadı pek orda.uğramıyolar.bende sizin topiğe uğrayım arada.kaydirigubbakcemile2
beklıyoruzzzzzzzzzzz:içelim:
aynı sey bana da olur ve ole anlrda kımseyı takmam,onun ıcın benm bı ozellıgm var ıddıaya gırmedn zayıflıyamıyorum..sende bole seyler yapabılırsn,kendını daha ıı tanıosun..işte kılo alırsam eger şunlar şunlar olcak dıye düşün ne bilim..en onemlısı topıkte bızmle aynı amac ıcerısnde olamayacagını düşün ve bırakmaaaaaaaaaa
Bu arada herkese günaydın şekercikler... Hepinizi seviyorum... Güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum...

günaydın pırlantacımmmm...sağlılıklı zayıflamalarrrr herkeseeeeeeeee

hııı unutmadan bugün tartıda 61.00 cıktımm benmde 60 a cooook az kaldııııı hihoyyyt ama tabı basenler hala yerındee benneyaptımki

Canım kıyamam sanhastamı oluyosun yoksa.. Bi vitamin falan alsan.._

ah keşke kesse beni kornetten aşağısı kurtarmıyooo :roflol:

hihi kaydirigubbakcemile3

hııı unutmadan bugün tartıda 61.00 cıktımm benmde 60 a cooook az kaldııııı hihoyyyt ama tabı basenler hala yerındee benneyaptımki

tebrikler canım... Bende ki basen ve bacaklar gitmiyo..

Sabah elbise giycektim..( Hoş sonra soküldü giyemedim..:1no2:) Neyse aynada baktım. Anam üst bedenim incecik olmuş gerçekten.. Küçücük kalmış.. Ama alt beden... Oooof of iki katı yanii.. Koca bi popo ve kalın kalın bacaklar.. Ooooffff napacooouuk..

yuppyyyyyy hihoyyyt alkisalkisalkis :asigim: Şeniz

kuzummm hastamı oluyosunkii meyve ye bakalım birascık belki biraz enerji verir :teselli:

kıslar günaydınnn dün hiç giremedim topice aşkımla gittik nikah işlemlerimizi yaptık :asigim: çok güzel bi gündü ama felaket kaçak yaptım o mutlulukla bugün cezalıyım klava: çok az yicem hala tokum zate okadar çok yidim yani kaydirigubbakcemile3 birde balayı alışverişimize başladık çok cici bi bikini aldık :dance: dün gece evde bi daha denedim o küçücük göbek bütün gün yiyince çıkmış dışarı sinir oldum :mymeka: çok ciddi diyete devam etmem lasım çok az kaldı :1shok:

oo maşallah benimde öyle koca koca kalçam ve basenlerim var.senağlama

bu arada kızlar bende 56 lı rakamları bitirmişi bi alt kademeye geçmişim az da olsa

gözün aydın tatlım.

kızlar bugün tartıda sabah 60 gösterdim.yanlışmı olduki .nasıl şaşırdım:1shok: ben yinede çok ümitlenmeyeceğim.kilomu 61 kabul ediyorum.zayıflamışım 1 kilo daha.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…