latinateşim anlatsana beyaz ı yaaaa yakından görmüşsün . . .
hal-hareket-tavır . . ?
sevgili adayı demekkkk kaydirigubbakcemile2
canım benim yüzüğüm bile yok
:çok üzgünüm:
canım Beyaz mütevazi biri gibi geldi bana ilk konuşmada
tavırları hareketleri gayet kibar, esprili
yanlız gözleri gerçekten pörtlek ve tükürüyor delikafadulden
artık o sevgili adayı sevgilim oldu, dün akşamdan itibaren :asigim: :asigim: :asigim:
amin canım amin canım şimdiden dondurma istiyor valla :mymeka:
60.5lardanda inmişsin o zaman cicişim kaydirigubbakcemile2
ama ama ama kuzum yani bissürü derken sen de 10 ben diyim 15 hani şu minnacık olanlardan kaydirigubbakcemile3 hemide akşam yemek yemedim hemide yemek yememekle kalmayıp 3 saat ev temizledim kaydirigubbakcemile2
affettinmi beniii :çok üzgünüm: :1hug:
evliler hiç giremiyo galiba :a015:
eritiyozdan ziyade eritmeye çalışıyoz tatlım hihoyyyt hem mekikle hemde ben ve bi kaç kızçemiz light yoğurt yiyerek göbek eritmeyi deniyoruz bakalım noolcek :sm_confused:
hayırrrr bırakmak pes etmek yok tatlımmm lüffeeennn
bi kaç gün ara ver biraz kalori değerini düzenle bende senle aynı durumdayım ama yapma lüffen böleee :1hug:
beneğimmm ne güzel bi şiir bu böyle tüylerim diken diken oldu valla çok saol canımm :asigim:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.
darısı başımıza tatlımmm :Saruboceq:
ekliyorum canım :asigim:
özel sağlık sigortaları muayene ücretinin bir kısmını karşılıyor (%80)
yanlız galiba sadece Dr. Ender Saraçın anlaşması varmış özel kuruluşlarla
kıslar baya araştırdı çünkü şakkıdı
evet canım kartaldaki, keşke sen de burada çalışsan
berabercek yapardik diyetimizi -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bayıldım ben buna
canım Siemens de çalışıorum,
ben buraya Bayer yazmışım, ne düşünerek yazdım ki acaba :uhm:
belki Allah söyletmiştir :Saruboceq:
yani canım Siemens de çalışıyorum
Bu arada herkese günaydın şekercikler... Hepinizi seviyorum... Güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum...
canım çok sevindim eniştemiz oldu yani
artık o sevgili adayı sevgilim oldu, dün akşamdan itibaren :asigim: :asigim: :asigim:
beklıyoruzzzzzzzzzzz:içelim:bizimde sevgilisi olupda evlenemeyenler topiği vardı.kimse kalmadı pek orda.uğramıyolar.bende sizin topiğe uğrayım arada.kaydirigubbakcemile2
aynı sey bana da olur ve ole anlrda kımseyı takmam,onun ıcın benm bı ozellıgm var ıddıaya gırmedn zayıflıyamıyorum..sende bole seyler yapabılırsn,kendını daha ıı tanıosun..işte kılo alırsam eger şunlar şunlar olcak dıye düşün ne bilim..en onemlısı topıkte bızmle aynı amac ıcerısnde olamayacagını düşün ve bırakmaaaaaaaaaaiyi aksamlar kızlar,
moralim cok bozuk cunku yaklasık 10 gundur falan iştahım cok acık ve sürekli kacırıyorum. nasıl oluyorsa dur diyemıyorum. ve sanırım bırakıcam ben bu dıyetı. sacmasapan beslenmeye basladım. aksama dek sorun yok. aksam ne oluyosa...acılıyor iştahım.. bugun götürdüm su karadutlu böğürtlenli magnumu... regl dönemim baslayacak ama baslayamadı kahrolası.. ondan oluyor sanırım ama benım hep böyle olur belırtılerı 10gun öncesınden baslar. senağlama ama ne yapcam bılmıyorum. yarın memlekete gidicem. dedım anneme , sakın önume guzel seyler koyma .. bakalım umarım orda daha iyi olur şu iştahım. azıcık kapanır belkım..ama umutsuzum ya..
Bu arada herkese günaydın şekercikler... Hepinizi seviyorum... Güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum...
Canım max çubuk dondurmalarda ye canın dondurma istediiğinde onların kalorisi azıcık...
amin canım..:Saruboceq:
Bizde seni seviyoruz canımcıkk..Şeniz
bu ara da kızlar, ben dün akşam çok güzel bir yemeğe götürülmeme rağmen, sadece salata ve tavuk şiş yedim yani 4-5 parça falandı.
bu sabah da yine bi adet muz yedim, ama kendimi çok yorgun ve enerjisi düşük hissediyorum
belki bugün ajanlık yapamicam affınıza sığınarak
gerçi kompostoların tariflerini bi şekilde bulmam gerekiyor o yüzden biraz sabretcem
ah keşke kesse beni kornetten aşağısı kurtarmıyooo :roflol:
hııı unutmadan bugün tartıda 61.00 cıktımm benmde 60 a cooook az kaldııııı hihoyyyt ama tabı basenler hala yerındee benneyaptımki
bu ara da kızlar, ben dün akşam çok güzel bir yemeğe götürülmeme rağmen, sadece salata ve tavuk şiş yedim yani 4-5 parça falandı.
bu sabah da yine bi adet muz yedim, ama kendimi çok yorgun ve enerjisi düşük hissediyorum
belki bugün ajanlık yapamicam affınıza sığınarak
gerçi kompostoların tariflerini bi şekilde bulmam gerekiyor o yüzden biraz sabretcem
bu arada kızlar bende 56 lı rakamları bitirmişi bi alt kademeye geçmişim az da olsa
Canım kıyamam sanhastamı oluyosun yoksa.. Bi vitamin falan alsan.._
yuppyyyyyy hihoyyyt alkisalkisalkis :asigim: Şeniz
kuzummm hastamı oluyosunkii meyve ye bakalım birascık belki biraz enerji verir :teselli:
oo maşallah benimde öyle koca koca kalçam ve basenlerim var.senağlamahııı unutmadan bugün tartıda 61.00 cıktımm benmde 60 a cooook az kaldııııı hihoyyyt ama tabı basenler hala yerındee benneyaptımki
bu arada kızlar bende 56 lı rakamları bitirmişi bi alt kademeye geçmişim az da olsa
gözün aydın tatlım.
B Vitamini mi alsam bilmiorum ki?
O kadar çok meyve sebze yiyorum ki, sapttı bünye galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?