afiyet olsun fambııımmmmmbu arada çok takdir ediyorum sizin şu tv açmama durumunu inşallh ilerde ben de uyguliyciiiimmmmmm
evettt ott sevdasııı baska bişiiii... sanırımm denizz börülcesinideee bii ot sevdalısıı kesfettiii... sonaa benimgibii ott meraklılarıdaaa alıpp alıpp yemeee basladııı.. aksamm yaptımm bi demett dahaa varr cok lezzelii amaa benimm gibii balıkk sevmeyenn birisii içinn fazlaa denizz kokuluuuukocamaa didimkii yerkenn askıııııııııımmmm acabaa bunuu suyunn içindee nasıll kesfettilerr( bilmiyorumm) askııııımmmmm bişi dicemmm hadii bunu buldularr içindeki kılcıgı cıkarmayı nasıll akıll ettiilerr(bilmeeeemm) askıııııımmm yaa neyine güvniptee bunuu yedilerrr gercii denizdekii böcükleri bilemm yiyioo bunlarr ottan mıı korkcakklarr (nefeslii bii gülücükk) askııııımm balıklarr buna pislemiomudurrrrr yaaaa beeeeyyy (askım bizim evdee cocuga ihtiyacc yokkkk bencee ) delüü yaaaaaa en sonn pardonn askımm kaptırdımm error veriom yineee ondannnn
afiyet olsunn kuli kulimmmmmm sonraa sonraaa diyeeeee diyee yemişsin emmee korumada bir fıstık olarak güzel yimişsin sağlıklı sağlıklııı afiyet olsunnnnve de kolay gelsinnn ben de geçen hafta kitap kolilerii temizledimm epey bi dergi v.s vardı attımmm ev baya bi hafiflediii
beni nekadar mutlu ettinnn anlatamammm kelimelerrr kifayetsiz kaliiiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86::86::86: kalıp dinlendi dimi hugommmmm epey bi dinlendilerrrr benceeee aertık temiz bir sayfa açmanın zamanı geldi 2 haftadır spor yapmadım çünkü normal dışarıda yürüyüşler falan ama öyle bol terlemeli yapmadımmm ama temiz sayfayı açtım inşallahhhh kalan yağlar daaa gidecekk inşallahhhh
afiyet olsunn cınımmmmmmm hemşerüüümmmmmm
canımmmm sağoll sen de iyi ki varsınnn:13::13:
canımm inşallah bundan sonra tertemiz bir başlangıç olur ve senin için herşeyin en güzeli en hayırlısı olurrrr
sağol cici,ama haftasonu hep açıkkkkçizgifilmin biri bitiyo biri başlıyoooooo
canım tebrik ederimm öncelikleeeee:92::92::92::92::92::92:ama bence yağ oranında bir yanlışlık var 13.3 çok düşük acaba bu farklı birimde bir değer mii en düşük 18 olabiliyor diye biliyorummm:26::26::26:
Sağol tatlım, aslında boyum 1.73 kilom 62 bu kiloda gayet iyiyim, ama bu halimle bile kilolu buldu beni, duruşma günü 50 kilo çıkayım da karşısına sıfır beden görsün ne kaybettiğini. çok hırsla doluyum çokkkk.
e ama olur okadar tamamen de soyutlamamk lazımmm dengeli bir şekilde mantıklı benceee en azından 5 günü kurtarıyosunuzzz tam yaşında sizinle beraber oluyoo sevgiyle büyüyooçok mantıklı benceee
süpermişşşşşş yaa ama ben de çok severim deniz börülcesiniiiiiiiiüzerine z.yağı limonnn ohh missss ben zaten neden kilo aldıysamm tamamen sıkıntıdan ve duygusal açlıktan yidim evde oturuppp yoksa yani tam bir sebze insanıyımmmm karbonhidrat öyle çok sevmem tek zaafım çikolataydı onu da valla hiç aramıyorumm artıkkk sanırım özüme döndümmmm içimdeki sağlıklı insan ortaya çıktıı inşallah da hiç kaybolmazzzz
sağolasın bacııııı
biz hemşerüydük deel mi
Sağol tatlım, aslında boyum 1.73 kilom 62 bu kiloda gayet iyiyim, ama bu halimle bile kilolu buldu beni, duruşma günü 50 kilo çıkayım da karşısına sıfır beden görsün ne kaybettiğini. çok hırsla doluyum çokkkk.
sabah kalkınca kızımı okuluna gönderdim hemencicik semizotu yameği pişirdim zeytinyağlı içine pirinç yada bulgur koymadım bugün onu yiyeceğim normalde nohut yemeği varmış.
sabah kalkınca kızımı okuluna gönderdim hemencicik semizotu yameği pişirdim zeytinyağlı içine pirinç yada bulgur koymadım bugün onu yiyeceğim normalde nohut yemeği varmış.
aaaa nugyanınn da cocuuuuuu varmıssssssss
kilo yüzündenmi ayrılıyorsunuz yoksa
kız nugi bildiğin teyze işte,ne sanıyodunn,koskocaaaa gızı varrrrrr
evett ne olduysaa evde oturmaktann olduuuu... bidee evv sogukk tekk odada tıkılmaktnn olduuuu battaniye altındaaaa titremektennnnyoksaa bende hiçç et aramam.. cikolata da araammm amaaa cerezz yiyodumm bi araa:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?