60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpermişşşşşş yaa ama ben de çok severim deniz börülcesiniiiiiiiiüzerine z.yağı limonnn ohh missss ben zaten neden kilo aldıysamm tamamen sıkıntıdan ve duygusal açlıktan yidim evde oturuppp yoksa yani tam bir sebze insanıyımmmm karbonhidrat öyle çok sevmem tek zaafım çikolataydı onu da valla hiç aramıyorumm artıkkk sanırım özüme döndümmmm içimdeki sağlıklı insan ortaya çıktıı inşallah da hiç kaybolmazzzz

sağolasın bacııııı
biz hemşerüydük deel mi

canımmmm sağoll sen de iyi ki varsınnn:13::13:

canımm inşallah bundan sonra tertemiz bir başlangıç olur ve senin için herşeyin en güzeli en hayırlısı olurrrr

Sağol tatlım, aslında boyum 1.73 kilom 62 bu kiloda gayet iyiyim, ama bu halimle bile kilolu buldu beni, duruşma günü 50 kilo çıkayım da karşısına sıfır beden görsün ne kaybettiğini. çok hırsla doluyum çokkkk.

sağol cici,ama haftasonu hep açıkkkkçizgifilmin biri bitiyo biri başlıyoooooo

e ama olur okadar tamamen de soyutlamamk lazımmm dengeli bir şekilde mantıklı benceee en azından 5 günü kurtarıyosunuzzz tam yaşında sizinle beraber oluyoo sevgiyle büyüyoo çok mantıklı benceee

canım tesekkur edrım ılk gıttıgımde 16.7 ıdı şımdı 13.3 cıktı sanırım sen yuzde degrınden bahsedıyorsun o aklımda degıl

50 çok düşük olur ama yawwww,bu seferde iyiki kurtulmuşum şu kara kuru kadından demesin55 ol bari ,azcıkda sporla süper olursun

sabah kalkınca kızımı okuluna gönderdim hemencicik semizotu yameği pişirdim zeytinyağlı içine pirinç yada bulgur koymadım bugün onu yiyeceğim normalde nohut yemeği varmış.

e ama olur okadar tamamen de soyutlamamk lazımmm dengeli bir şekilde mantıklı benceee en azından 5 günü kurtarıyosunuzzz tam yaşında sizinle beraber oluyoo sevgiyle büyüyoo çok mantıklı benceee

bir de çocuk yetiştirme sanatı diye bir kitap mı çıkarsam acabaaaa
fazla abarttımm dimiiiii
sağol dadluşummmmmmm

evett ne olduysaa evde oturmaktann olduuuu... bidee evv sogukk tekk odada tıkılmaktnn olduuuu battaniye altındaaaa titremektennnn yoksaa bende hiçç et aramam.. cikolata da araammm amaaa cerezz yiyodumm bi araa:44::44::44:

sağolasın bacııııı
biz hemşerüydük deel mi

heeee hemşerüyükkk ama sen bursa da ben istanbul daaa antep bunun niresindeeee

canım benimmm anlıyorum şimdi tabii bu yaşadıklarının da etkisiyle biraz hırs yapmışsın ve onun böyle düşünmesi seni incitmişşş inşallah atlatırsın bu günleriiii ve önemli olan senin kendini nasıl güzel iyi sağlıklı hissettiğinnn lütfen kendini dinlee ne istediğini düşün ve buna göre yaşa boyuna göre kilon gerçekten çok çok normall belki bölgesel yağlanmalar vardır onları da platesle şekillenerek halledebilirsinn bence belki bir diyetisyene gidip yağ oranını ölçtürüp daha bilinçli beslenerek ve plates yaparak bölgesel yağlarından kurtulabilirsinnn

sabah kalkınca kızımı okuluna gönderdim hemencicik semizotu yameği pişirdim zeytinyağlı içine pirinç yada bulgur koymadım bugün onu yiyeceğim normalde nohut yemeği varmış.

bende soğan,yeşil biber,kırmızı biber azcık salça ile tavuk göğsü ve budunu küççük küçkkk doğradım soteledimmm,üzerine azcukk kimyon karabiber döktüm,5-6 kaşık kadar getirdim onu yicemmmmm
nası kıyacam bilmiyommmmm amaaaaa

kilo yüzündenmi ayrılıyorsunuz yoksa

kilo yüzündenmi ayrılıyorsunuz yoksa

beni beğenmemesi herşeyimi eleştirmesi sudan sebeplerden ayrılmak istemesi yüzünden. kadınlık gururumu altüst etti. ama altında yatan sebep aldatmaymış canım. kendi suçunu beni suçlayarak beğenmeyerek örtbas etmeye çalışıyormuş. pis adam.

evett ne olduysaa evde oturmaktann olduuuu... bidee evv sogukk tekk odada tıkılmaktnn olduuuu battaniye altındaaaa titremektennnn yoksaa bende hiçç et aramam.. cikolata da araammm amaaa cerezz yiyodumm bi araa:44::44::44:

işte ben de bir hayal kırıklığıyla işten ayrıldımmm ve sonra olan oldu habire bi çikolataa çerezzz evde otur yeee olan olduuu sonra şükürler olsun bi titredim kendime geldimmm burayı keşfettimmmm dostlarım olduuuu:13::13::13:birbirimize destek oldukkkk bugünlere geldik çokşükürrr devamı da böyle güzel gelirr tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşallahhh sen de bebikten sonra inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…