60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Enişte bey bunalıma girecek

yok ayyyy hiçç 35 dimedimmmm... izmirliyim yaa 35 ordan mı kaldıı acepppp:90::90::90: 79 luu işteeeee... amaa o dogumgünlerindee 2 yass kücülüoo bende 2 yass büyüyoommm yaaaa 30 demişş olabilirmmmmmm bana kalsaaa halaaa 29

kız fambık iyi işte ne varki şişkosun dese üzülürdün hem gerçi bi yandan belki öle dese bi hevesle dahada zayıflardın ama benim herifde demez demedide şişmansın yada zayıfsın diye sadece arkadaşlar arasında kilodan konuşulursa benim hanımda zayıfladı der o kadar

sorma yaaaa daha bebik yokkk zayıflayamadımmmmmm hatırlattıınn bakk yine bunalımaa gircemm simdiiii... kimisii sen kilouu deilsin diooo kimisii de (kocam dahill) sisko oldunn diooo... neyimm bennn neyimmmm

ama bence o yüzden kilo aldık yawww,mesela loxinin kocasıda öle bişey demzz,habire bişeyler getiri yesin diyeeeekadın 85 olduuuuu

sorma yaaaa daha bebik yokkk zayıflayamadımmmmmm hatırlattıınn bakk yine bunalımaa gircemm simdiiii... kimisii sen kilouu deilsin diooo kimisii de (kocam dahill) sisko oldunn diooo... neyimm bennn neyimmmm

hııııııı bo konuda eşin daha iyi vede tastikli sonucu söyleyebilir ama şu anda dokunulmazlıktasın sen 9 ay

abovvvvvv dırdırından işte :99::99::99::99::99::99::99::99::99:adamın başında siyah saç goymamışın heç

ona sorarsanızzzz oda öyle diyoo ama ben onu tandığımdaa 24 yaşındaydı yinede vardı beyazııı yawwwçok karizmatik görünüyoduuuu dermişimmmmmm
bi de anası dua ederken göğsün ak olsun oğlum derrrrrrdiye diye adam ak olduuu

ama bence o yüzden kilo aldık yawww,mesela loxinin kocasıda öle bişey demzz,habire bişeyler getiri yesin diyeeeekadın 85 olduuuuu

evet dimi kilolusun deseler kendimizi tutarız biraz eşlerimizin gözüne güzel görünelim diye çaba harcarız dimi evet evet bencede katılıyorum

hııııııı bo konuda eşin daha iyi vede tastikli sonucu söyleyebilir ama şu anda dokunulmazlıktasın sen 9 ay

dengesizz ooo... spora gittigimm arkadss nişanlıssııyla birliktee denizee gittikk gecenn haftaa.. benn demiştimm ki o kızın vücudu sallaniyyy... cok lio vermişş diee.. kendidee söledii portakal kiminn oldum diee.. dün aksamm didi kii o günn tuvaletten cıkmısss bi andaa bi popo görmüsss... hemenn basımıı cevirdim 2 sn yelik olayy ( kocişş ablaları nedeniyleee kadınlarr onusundaa pek hassastırr) amaa içimdenn gecirdimmm kızaa pohh atttıı diee dedii.. bana dicekmiş kii okızın neresii sallanıoo camur atma kıskanncc... sonaa benn dönüp bişii demişimm ii baktımm askitommuss dioo tass kiminndinn valla didii.. hee didiimmm siskoyumm emmee tas kimiyiimmmm

famirto loxinin eşinin yaptığı çok yanlış. görsellikten ziyade sağlık için çok riskli yanee
o böyle yapmaya devam ederse loxi dahada şişer yazık değilmi çocuklarıyla oynamak yorulmadan koşmak istediği kıyafeti giymek kendini güzel hissetmek loxininde hakkı.
kilo insanı sinsice aniden götürür dedi bana doktor
sabahları halsiz kalkıyodum uyanamıyodum heryanım ağrır dayak yemiş gibi sersem olurdum doymak bilmezdim hepsi geçti
şimdi sabah 6 da kendim uyanıyorum dinç kalkıyorum erkenden spor yapıcak enerjim oluyo.
loxiye söyle eşi böyke yapmasın hasta edecek kızı. sadece sporla olmaz. beslenmesinide düzene koymalı. porsiyon kontrolu olmalı

ohhhh missss afiyet olsun fambııımmm hani konuşmuştuktıktıkkk fotosunu çekicektinnnnnnbi parça buzluğa atıcaktın arada çıkarıp bakıp sevicektinnnnn

allah kurtarmış seni canımmminşallah bundan sonra herşey gönlüne göre olurrr

anasının kızııııııı annecim sen zaten sesküsüünnn incecikk bir fidansınn ne gerek av rkoşu bandına demiş işteeee çocukkkk

evet canım gerçekten bana da inanılmaz geliyo bundan 5-6 ay önce biri bana desyedi ki 15 kg vericeksin ahanda böölee yapardımmm emeee oluyomuşşş kendine inanmakkk içindeki gücün farkına varmak lazımmm eğer gerçekten istersek,emek verirsek,sabredersek ve inanırsak kesinliklee oluyooo oldu daa daha da olucakkk tüm fazlalıklar gidicek inşallahhhh slınd agerçekten bilzer potansiyelimizin çok küçük bir kısmını kullnıyoruzz istediklerimizi başarabiliriz yeter ki kendimizi layık görelimmm görmeliyiz deeee

inşallah hügocum. tatlım bu arada sen çok güzel kilo vermişsin. ne:81::81: kadar azimlisin maşallah.

hee azimliiii tossbaaaaaaaaaazim topaaaa hugomuzzzzzcukcuuumuuuzzzz

ben insannn deeeğilmiiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

bennn kulunn deeeğilmiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

yirim ecrüttt seni yirimmmmmmm inşallah gelsin bebecik sağlıklaaaa verirsin sen o kilolarıııııyeter ki hep bizimle oll biz dikkat ederiz sanaaa

canım çok üzüldüm yaa. neyse boşver adi adamı. gençliini heba etme uğruna. inşallah aşk seni bir daha bulucak ve üzülen o olacak.bekle ve gör

bende 78 liyim dimek ki sen benden fistuksun seksüüüüüüüüüüü

kocam yüzüme dimez emme arkadaşlara oturmaya gittiğimizde benim hanım zayıfladı baya der

benimki de totişin küçüldü bu ne yaa erkek totişi gibi diyo çoğunlukla
ama bazen de hala daha ver ver diyo. bazen verme diyo. farkında olmasın daha iyi bu ne bea.. ben zaten onu dinlemiyorum kendim için vericem 9 kilo daha

benim kocişinki baya beyaz %60 beyaz yanee. ama onun saçları 14 de beyazlamaya başlamış ırsi oleyyo. ben onu tanıdıımda 31 yaşındaydı çok hoşuma gitmişti beyaz ve gür saçları çok hoştu.. hmmm demiştim riçırt giyır gibi adamm

Sağol yolandacım
rica ederim

canım çok sıkkın of yaaa
sende her foruma girip bunu yazıyorsun. nedir sorunun anlat bakalım

beyaz saç daha karizmatik oluyomuşşş öle diyooooooo
bir karizma bir karizmaaa sormayın heeee yıkıliyyyy
hee benim kocişimde de yıkılıiyyy
kızım kır saçlı adam sesküü olur kadınlar bayılır ne diye şikayet ediyon delüüüü

abovvvvvv dırdırından işte :99::99::99::99::99::99::99::99::99:adamın başında siyah saç goymamışın heç

elmutka sınnnnn
elma,armut ve karpuz karışımı oliyyyyy

benim ki daha çok adnan şensese benziyyyyyyyyyyyy
duymasın valla beni kıtır kıtır keserrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…