kız senin kocan kaç yaşında hala anlayamadık hee, bi 30 diyon ,bi 35 diyonn şimdide 32 mi olduuubenim kide 34 yaşında amca tabi,herkes amca demiyo muu
bizim eski oturduğumuz yerde komşunun kızı vardı 6 yaşında falann,eşimin saçlarıda azcuk beyazzzz bana bu senin baban mı diyoduuuu
kız senin kocan kaç yaşında hala anlayamadık hee, bi 30 diyon ,bi 35 diyonn şimdide 32 mi olduuubenim kide 34 yaşında amca tabi,herkes amca demiyo muu
bizim eski oturduğumuz yerde komşunun kızı vardı 6 yaşında falann,eşimin saçlarıda azcuk beyazzzz bana bu senin baban mı diyoduuuu
benim kocamda ne şişkoyken şişkosun kilo ver azcık diyodu,ne de şimdii iyi olduun güzelleştin falan diyooonetcem bu adamı bilmiyorum yawww 20 kilo falan vermem lazım farketmesi için sanırımmm,kendi 2 gün spora gitmiş bak kaslarım çıktı demesini biliyo ama
kız ecrin famir şaka yapii ne amcası olcek senin herif 79 luysak öle hemen teyze amca olunmaz valla ben dediğim gibiyim işte güzelliğimden daha hiç bişey kaybetmedimsiz kendinize bakın yaş ufak ama zayıflamaya gelmişiniz buraya ben formumu goroyom burda
Enişte bey bunalıma girecek
azcuk beyaz derken ,aslında azcuk siyahhhhhh demek istemiştim
kız fambık iyi işte ne varki şişkosun dese üzülürdün hem gerçi bi yandan belki öle dese bi hevesle dahada zayıflardın ama benim herifde demez demedide şişmansın yada zayıfsın diye sadece arkadaşlar arasında kilodan konuşulursa benim hanımda zayıfladı der o kadar
sorma yaaaa daha bebik yokkk zayıflayamadımmmmmm hatırlattıınn bakk yine bunalımaa gircemm simdiiii... kimisii sen kilouu deilsin diooo kimisii de (kocam dahill) sisko oldunn diooo...neyimm bennn neyimmmm
abovvvvvv dırdırından işte :99::99::99::99::99::99::99::99::99:adamın başında siyah saç goymamışın heç
ama bence o yüzden kilo aldık yawww,mesela loxinin kocasıda öle bişey demzz,habire bişeyler getiri yesin diyeeeekadın 85 olduuuuu
ona sorarsanızzzz oda öyle diyoo ama ben onu tandığımdaa 24 yaşındaydı yinede vardı beyazııı yawww çok karizmatik görünüyoduuuu dermişimmmmmm
bi de anası dua ederken göğsün ak olsun oğlum derrrrrrdiye diye adam ak olduuu
hııııııı bo konuda eşin daha iyi vede tastikli sonucu söyleyebilirama şu anda dokunulmazlıktasın sen 9 ay
bende soğan,yeşil biber,kırmızı biber azcık salça ile tavuk göğsü ve budunu küççük küçkkk doğradım soteledimmm,üzerine azcukk kimyon karabiber döktüm,5-6 kaşık kadar getirdim onu yicemmmmm
nası kıyacam bilmiyommmmm amaaaaa
beni beğenmemesi herşeyimi eleştirmesi sudan sebeplerden ayrılmak istemesi yüzünden. kadınlık gururumu altüst etti. ama altında yatan sebep aldatmaymış canım. kendi suçunu beni suçlayarak beğenmeyerek örtbas etmeye çalışıyormuş. pis adam.
ecrin kız ben 79 doğumluyum evliyim 6 yaşında kızım var doğum yapmama rağmen ayrıca seksüyüm cazibeliyim zayıfım uzun boyluyum kızımda aynı ben güzelliği boylu poslu olması heee geçen bana ne didi kızım onu dicektim unuttum anne sen koşu bandına binme artık senin popon birazcık büyük dedi:44: acaba önceden çok büyüktü şimdi küçüldüde ondanmı didiki :26:
Ayy neruşçum gitsin inşallah, gitsin yağlar. Senin gibi başaranları görünce insan demmek ki olabiliyomuş, yapabilirim diye düşünüyor. Ve çok şükür oluyo yani bişiler iyiki varsınız.
Haklısın salata alışkanlığım yok, bunu da alışkanlık haline getirmeliyim.
inşallah hügocum. tatlım bu arada sen çok güzel kilo vermişsin. ne:81::81: kadar azimlisin maşallah.
sorma yaaaa daha bebik yokkk zayıflayamadımmmmmm hatırlattıınn bakk yine bunalımaa gircemm simdiiii... kimisii sen kilouu deilsin diooo kimisii de (kocam dahill) sisko oldunn diooo...neyimm bennn neyimmmm
ohhhh missss afiyet olsun fambııımmmhani konuşmuştuktıktıkkk fotosunu çekicektinnnnnn bi parça buzluğa atıcaktın arada çıkarıp bakıp sevicektinnnnn
allah kurtarmış seni canımmminşallah bundan sonra herşey gönlüne göre olurrr
anasının kızııııııı annecim sen zaten sesküsüünnn incecikk bir fidansınn ne gerek av rkoşu bandına demiş işteeee çocukkkk
evet canım gerçekten bana da inanılmaz geliyo bundan 5-6 ay önce biri bana desyedi ki 15 kg vericeksin ahanda böölee yapardımmmemeee oluyomuşşş kendine inanmakkk içindeki gücün farkına varmak lazımmm eğer gerçekten istersek,emek verirsek,sabredersek ve inanırsak kesinliklee oluyooo oldu daa daha da olucakkk tüm fazlalıklar gidicek inşallahhhh slınd agerçekten bilzer potansiyelimizin çok küçük bir kısmını kullnıyoruzz istediklerimizi başarabiliriz yeter ki kendimizi layık görelimmm görmeliyiz deeee
hee azimliiii tossbaaaaaaaaaazim topaaaa hugomuzzzzzcukcuuumuuuzzzz
ben insannn deeeğilmiiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
bennn kulunn deeeğilmiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
yirim ecrüttt seni yirimmmmmmminşallah gelsin bebecik sağlıklaaaa verirsin sen o kilolarııııı yeter ki hep bizimle oll biz dikkat ederiz sanaaa
canım çok üzüldüm yaa. neyse boşver adi adamı. gençliini heba etme uğruna. inşallah aşk seni bir daha bulucak ve üzülen o olacak.bekle ve görbeni beğenmemesi herşeyimi eleştirmesi sudan sebeplerden ayrılmak istemesi yüzünden. kadınlık gururumu altüst etti. ama altında yatan sebep aldatmaymış canım. kendi suçunu beni suçlayarak beğenmeyerek örtbas etmeye çalışıyormuş. pis adam.
bende 78 liyim dimek ki sen benden fistuksun seksüüüüüüüüüüüecrin kız ben 79 doğumluyum evliyim 6 yaşında kızım var doğum yapmama rağmen ayrıca seksüyüm cazibeliyim zayıfım uzun boyluyum kızımda aynı ben güzelliği boylu poslu olmasıheee geçen bana ne didi kızım onu dicektim unuttum anne sen koşu bandına binme artık senin popon birazcık büyük dedi:44: acaba önceden çok büyüktü şimdi küçüldüde ondanmı didiki :26:
kocam yüzüme dimez emme arkadaşlara oturmaya gittiğimizde benim hanım zayıfladı baya der
benimki de totişin küçüldü bu ne yaa erkek totişi gibi diyo çoğunluklabenim kocamda ne şişkoyken şişkosun kilo ver azcık diyodu,ne de şimdii iyi olduun güzelleştin falan diyooonetcem bu adamı bilmiyorum yawww 20 kilo falan vermem lazım farketmesi için sanırımmm,kendi 2 gün spora gitmiş bak kaslarım çıktı demesini biliyo ama
benim kocişinki baya beyaz %60 beyaz yanee. ama onun saçları 14 de beyazlamaya başlamış ırsi oleyyo. ben onu tanıdıımda 31 yaşındaydı çok hoşuma gitmişti beyaz ve gür saçları çok hoştu.. hmmm demiştim riçırt giyır gibi adammkız senin kocan kaç yaşında hala anlayamadık hee, bi 30 diyon ,bi 35 diyonn şimdide 32 mi olduuubenim kide 34 yaşında amca tabi,herkes amca demiyo muu
rica ederimSağol yolandacım
sende her foruma girip bunu yazıyorsun. nedir sorunun anlat bakalımcanım çok sıkkın of yaaa
hee benim kocişimde de yıkılıiyyybeyaz saç daha karizmatik oluyomuşşş öle diyooooooo
bir karizma bir karizmaaa sormayın heeee yıkıliyyyy
abovvvvvv dırdırından işte :99::99::99::99::99::99::99::99::99:adamın başında siyah saç goymamışın heç
[B
benim kocişinki baya beyaz %60 beyaz yanee. ama onun saçları 14 de beyazlamaya başlamış ırsi oleyyo. ben onu tanıdıımda 31 yaşındaydı çok hoşuma gitmişti beyaz ve gür saçları çok hoştu.. hmmm demiştim riçırt giyır gibi adamm
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?