beni beğenmemesi herşeyimi eleştirmesi sudan sebeplerden ayrılmak istemesi yüzünden. kadınlık gururumu altüst etti. ama altında yatan sebep aldatmaymış canım. kendi suçunu beni suçlayarak beğenmeyerek örtbas etmeye çalışıyormuş. pis adam.
aaaa nugyanınn da cocuuuuuu varmıssssssss
Selamlaar,
Herkeze afiyet olsun.....
Geçmişte 30 sayfa oluşmuş aboo... Çalçeneler sizi
Dün sabah içtim form çayını içtim üstüne yarım litreden fazla suyu tam altı saat arabadaydım ve düşünün halimi daha yeni tanıştığımız bir firma sahibine ilk sorduğum soru merhaba wc nerde... Tut tut nereye kadar.
Dün sabah omlet yaptım
öğlen 6 köfte 2 dilim kepek ekmeği yedim
ara 8-10 kiraz
akşam iki köfte + normal çay şekersiz
çok yoğun ve değişik bir gündü... spor yapamadım.
Bu gün sabah;
1 dilim acı soslu d. l . ekmek
6 misket köfte
Ara 2 kayısı + bir bardak kefir
Öğlen
köfte yicem bi köftedir gidiyorum hayrolsun
salatalık yicem
Ara
kayısı + erik yerim
Akşam special - k
Bu gün inşallah spor yapabilirim... Günler sonra ilk kez 64 lü rakamları görüyorum tartıdaAllah 50 li rakamlarıda görmeyi nasip etsin inşallah hepimize... valla bu gün hiç yemek yiyesim yok aslında kilo verdiğimi gördükçe iştahım kesiliyor. Dün neler neler ikram ettiler hepsini yok midem rahatsız diyerek reddettim. Arkadaşım çok şaşırdı ama sen seversin diyo.... Kola -ki kola fabrikasının yarı hissesini almışımdır -, nescafe - ki üretilenin %90 ını ben tüketmişimdir -, döner çerez hiçbirine yan gözle bile bakmadım, özenmedim bile....Helal olsun bana. Rejim karşıtlarına geçiş yok. Gobeğim daha bi düz bu plates işe yarıyo valla. Hala bir düzene oturtamasamda faydasını görmeye başladığım gibi.
hep duyuyorum da bilmiyorum deniz börülcesini. balık mı ot mu böcük mü . bi gugıl amcaya sorim bari ben :44::44::44::44:evettt ott sevdasııı baska bişiiii... sanırımm denizz börülcesinideee bii ot sevdalısıı kesfettiii... sonaa benimgibii ott meraklılarıdaaa alıpp alıpp yemeee basladııı.. aksamm yaptımm bi demett dahaa varr cok lezzelii amaa benimm gibii balıkk sevmeyenn birisii içinn fazlaa denizz kokuluuuukocamaa didimkii yerkenn askıııııııııımmmm acabaa bunuu suyunn içindee nasıll kesfettilerr( bilmiyorumm) askııııımmmmm bişi dicemmm hadii bunu buldularr içindeki kılcıgı cıkarmayı nasıll akıll ettiilerr(bilmeeeemm) askıııııımmm yaa neyine güvniptee bunuu yedilerrr gercii denizdekii böcükleri bilemm yiyioo bunlarr ottan mıı korkcakklarr (nefeslii bii gülücükk) askııııımm balıklarr buna pislemiomudurrrrr yaaaa beeeeyyy (askım bizim evdee cocuga ihtiyacc yokkkk bencee ) delüü yaaaaaa en sonn pardonn askımm kaptırdımm error veriom yineee ondannnn
ay canım sen napıyorsun 50 kiloda saglıksız olursun bmi zaten düşük yapma kendine kıyma. eger kocan seni kilodan boşuyorsa boşasn zaten onun gibi salak bi adamla evli kalırsan yazık olurSağol tatlım, aslında boyum 1.73 kilom 62 bu kiloda gayet iyiyim, ama bu halimle bile kilolu buldu beni, duruşma günü 50 kilo çıkayım da karşısına sıfır beden görsün ne kaybettiğini. çok hırsla doluyum çokkkk.
sen kg olarak bahsediyorsuncanım tesekkur edrım ılk gıttıgımde 16.7 ıdı şımdı 13.3 cıktı sanırım sen yuzde degrınden bahsedıyorsun o aklımda degıl
günaydınaaaa nugyanınn da cocuuuuuu varmıssssssss
afiyet olsunn cınımmmm öğünlerinde sebze biraz az bence ama dün yoğunmuşsun ondan sanırımmmmm:26::26: genel olarak salata-sebze daha bol tüketirsen süperr olurrrama uygulamalarrr harikaaaa hem platess hem ikramları geri çevirmennn gidecekk bu yağlarr gidecekkkkk hepberaberr kurtulucazz inşallahhhhh:13::13:
beni beğenmemesi herşeyimi eleştirmesi sudan sebeplerden ayrılmak istemesi yüzünden. kadınlık gururumu altüst etti. ama altında yatan sebep aldatmaymış canım. kendi suçunu beni suçlayarak beğenmeyerek örtbas etmeye çalışıyormuş. pis adam.
kız nugi bildiğin teyze işte,ne sanıyodunn,koskocaaaa gızı varrrrrr
teprikler betüllllllllllllllllcümmmmmeferimm seneee
kız sabah akşam et yemeöğle et yediysen,akşam sebze ye canımcımm,bide haftada 3 gün kırmız,3 gün beyaz et,yii tatmmam mıııı
çok üzüldüm canım inşallah yaptıklarının cezasını çeker
ecrin kız ben 79 doğumluyum evliyim 6 yaşında kızım var doğum yapmama rağmen ayrıca seksüyüm cazibeliyim zayıfım uzun boyluyum kızımda aynı ben güzelliği boylu poslu olmasıheee geçen bana ne didi kızım onu dicektim unuttum anne sen koşu bandına binme artık senin popon birazcık büyük dedi:44: acaba önceden çok büyüktü şimdi küçüldüde ondanmı didiki :26:
aaaaaa ne bileyimm hiçç duymadımmmmm rsminidee görmedimm aklımınn ucundann gecmezdii vallaaaaallahh bagıslasınn cnmmmmm
inşallah hügocum. tatlım bu arada sen çok güzel kilo vermişsin. ne:81::81: kadar azimlisin maşallah.
senin kızda bi alemm heeee,bilmişşş bilmişş konuşiyyy
kızın bile farkettiyse küçülmüş demekki kızzzz,salla:92:kocan nediyyyyyyyyyyyyyyy
ecrin kız ben 79 doğumluyum evliyim 6 yaşında kızım var doğum yapmama rağmen ayrıca seksüyüm cazibeliyim zayıfım uzun boyluyum kızımda aynı ben güzelliği boylu poslu olmasıheee geçen bana ne didi kızım onu dicektim unuttum anne sen koşu bandına binme artık senin popon birazcık büyük dedi:44: acaba önceden çok büyüktü şimdi küçüldüde ondanmı didiki :26:
ne dimekk istemişş annamadımm amaa galibaa kosu bandınıı korumakk istemişşş yadaaa poponn kücükk yorulma mıı demekk istemişşşş kocişimle yasıtsınnnn...famiiiirrrrr o zamann benimm kocişimdee amca mıı oluooo seksüüüüüü oldugunuuu biliyorumm bebigiiiiimmmm anne oldugunu kacırmısımmmm
ne dimekk istemişş annamadımm amaa galibaa kosu bandınıı korumakk istemişşş yadaaa poponn kücükk yorulma mıı demekk istemişşşş kocişimle yasıtsınnnn...famiiiirrrrr o zamann benimm kocişimdee amca mıı oluooo seksüüüüüü oldugunuuu biliyorumm bebigiiiiimmmm anne oldugunu kacırmısımmmm
kız senin kocan kaç yaşında hala anlayamadık hee, bi 30 diyon ,bi 35 diyonn şimdide 32 mi olduuubenim kide 34 yaşında amca tabi,herkes amca demiyo muu
bizim eski oturduğumuz yerde komşunun kızı vardı 6 yaşında falann,eşimin saçlarıda azcuk beyazzzz bana bu senin baban mı diyoduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?