60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok zor gerçekten,Allah kolaylık versinnnn,hayırlısını nasip etsinnn,en kötüsüde bu aldatılma sanırımm,yeniden barışmanın imkansız olduğu bir neden

aaaa nugyanınn da cocuuuuuu varmıssssssss

ecrin kız ben 79 doğumluyum evliyim 6 yaşında kızım var doğum yapmama rağmen ayrıca seksüyüm cazibeliyim zayıfım uzun boyluyum kızımda aynı ben güzelliği boylu poslu olması heee geçen bana ne didi kızım onu dicektim unuttum anne sen koşu bandına binme artık senin popon birazcık büyük dedi:44: acaba önceden çok büyüktü şimdi küçüldüde ondanmı didiki :26:

süpersin süpersin
tebrik ederim canımcım
hep duyuyorum da bilmiyorum deniz börülcesini. balık mı ot mu böcük mü . bi gugıl amcaya sorim bari ben :44::44::44::44:

ay canım sen napıyorsun 50 kiloda saglıksız olursun bmi zaten düşük yapma kendine kıyma. eger kocan seni kilodan boşuyorsa boşasn zaten onun gibi salak bi adamla evli kalırsan yazık olur

canım tesekkur edrım ılk gıttıgımde 16.7 ıdı şımdı 13.3 cıktı sanırım sen yuzde degrınden bahsedıyorsun o aklımda degıl
sen kg olarak bahsediyorsun
ama öyle yazmışsın ki bende yüzde olarak sandım

aaaa nugyanınn da cocuuuuuu varmıssssssss
günaydın kız hamilelik sende unutkanlık mı yaptı ne?

Ayy neruşçum gitsin inşallah, gitsin yağlar. Senin gibi başaranları görünce insan demmek ki olabiliyomuş, yapabilirim diye düşünüyor. Ve çok şükür oluyo yani bişiler iyiki varsınız.

Haklısın salata alışkanlığım yok, bunu da alışkanlık haline getirmeliyim.

çok üzüldüm canım inşallah yaptıklarının cezasını çeker

teprikler betüllllllllllllllllcümmmmmeferimm seneee
kız sabah akşam et yemeöğle et yediysen,akşam sebze ye canımcımm,bide haftada 3 gün kırmız,3 gün beyaz et,yii tatmmam mıııı

Sağol famirciiim... Hımm bunada bir düzen getirmek lazım demek ki. Yarın et molası vereyim. Sebze günü yapayım. Sonraki günde tavuk yaparım. Mantıklı olur....

senin kızda bi alemm heeee,bilmişşş bilmişş konuşiyyy
kızın bile farkettiyse küçülmüş demekki kızzzz,salla:92:kocan nediyyyyyyyyyyyyyyy

ne dimekk istemişş annamadımm amaa galibaa kosu bandınıı korumakk istemişşş yadaaa poponn kücükk yorulma mıı demekk istemişşşş kocişimle yasıtsınnnn...famiiiirrrrr o zamann benimm kocişimdee amca mıı oluooo seksüüüüüü oldugunuuu biliyorumm bebigiiiiimmmm anne oldugunu kacırmısımmmm

benim kocamda ne şişkoyken şişkosun kilo ver azcık diyodu,ne de şimdii iyi olduun güzelleştin falan diyooonetcem bu adamı bilmiyorum yawww 20 kilo falan vermem lazım farketmesi için sanırımmm,kendi 2 gün spora gitmiş bak kaslarım çıktı demesini biliyo ama

evtt ben yannıss anlamısımm cocukk kücük demkk istemişşş.... simdii benimkii büyük yaaaa herkesinkii büyükk geliyyyy:86::86::86::86::86::86:

kız senin kocan kaç yaşında hala anlayamadık hee, bi 30 diyon ,bi 35 diyonn şimdide 32 mi olduuubenim kide 34 yaşında amca tabi,herkes amca demiyo muu
bizim eski oturduğumuz yerde komşunun kızı vardı 6 yaşında falann,eşimin saçlarıda azcuk beyazzzz bana bu senin baban mı diyoduuuu

Hem işim çok, hem canım hiç çalışmak istemiyor..
Bu hastalıktan da kurtulamadım.. üff yaaa.
Yarım saat geçse de önce gidp bi salata yesem, sona da dışarı çıkıp acuk yürüsem...

kız ecrin famir şaka yapii ne amcası olcek senin herif 79 luysak öle hemen teyze amca olunmaz valla ben dediğim gibiyim işte güzelliğimden daha hiç bişey kaybetmedim siz kendinize bakın yaş ufak ama zayıflamaya gelmişiniz buraya ben formumu goroyom burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…