ohhhh missss afiyet olsun fambııımmmhani konuşmuştuktıktıkkk fotosunu çekicektinnnnnn bi parça buzluğa atıcaktın arada çıkarıp bakıp sevicektinnnnn
elmutka sınnnnn
elma,armut ve karpuz karışımı oliyyyyy
karpuzuu esenn ekledinnnnn... ammmmaaa niremiii karpuslann bagdastırdınn aceppppp
benim ki daha çok adnan şensese benziyyyyyyyyyyyy
duymasın valla beni kıtır kıtır keserrrrr
benim ki daha çok adnan şensese benziyyyyyyyyyyyy
benim erkek arkadaşımın da kır saç oranında ciddi bir artış varrrrrr kendisi de 78li deeeeondan olabülüüü mü acabaaaa:26::26 ek memnun değil bu durumdan emee bence yakışiiiii hafif de uzun arkadan kuyruk yapar minnak bi tane yanlar da beyazz ben seviiimmmmm kendisi habire göbbeem çıktı zayıflamam lazımmm saçlarım çok beyalzdııı der durur iltifat istiiiiiiiiii:82::82::82::82: ben de diyorumm onlarr akılll saçııııııı o da diyo kii bu göbek de akıl göbeee miiiii yok diyorumm sinek ısırmışşş kabarmışşşş
benimm kocamddaa ziyaa kürkütt e benziyyy.. accık tombull ve kırrımsıı saclısıııı:90::90::90::90::90::90:
9 aylık halini düşündümm bir annnnn
üşenmdeim gogıl amcadan sorum(yoliiiiiiiiiiiiiiiii) kim bu diyeee
böle poz verir sonaaa odaaa
http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5C583%5CZiya%20K%C3%BCrk%C3%BCt%20ve%20k%C4%B1z%C4%B1%5CBABALAR%20KONUSUYOR%20(28).jpg için Google Görsel Sonuçları
hahaha manyahhhbenim ki daha çok adnan şensese benziyyyyyyyyyyyy
gözlerin yıldız gibii... .. karpuz gibiiiikarpuzuu esenn ekledinnnnn... ammmmaaa niremiii karpuslann bagdastırdınn aceppppp
hee biliyrık görmştük iresmini beraber çektirdiiniz .. ilk geldiinde koymuştun iresminii..benimm kocamddaa ziyaa kürkütt e benziyyy.. accık tombull ve kırrımsıı saclısıııı:90::90::90::90::90::90:
benim erkek arkadaşımın da kır saç oranında ciddi bir artış varrrrrr kendisi de 78li deeeeondan olabülüüü mü acabaaaa:26::26 ek memnun değil bu durumdan emee bence yakışiiiii hafif de uzun arkadan kuyruk yapar minnak bi tane yanlar da beyazz ben seviiimmmmm kendisi habire göbbeem çıktı zayıflamam lazımmm saçlarım çok beyalzdııı der durur iltifat istiiiiiiiiii:82::82::82::82: ben de diyorumm onlarr akılll saçııııııı o da diyo kii bu göbek de akıl göbeee miiiii yok diyorumm sinek ısırmışşş kabarmışşşş
hahaha manyahhh
gözlerin yıldız gibii... .. karpuz gibiiii
hee biliyrık görmştük iresmini beraber çektirdiiniz .. ilk geldiinde koymuştun iresminii..
benimki riçırtım giyırım yeşil gözlü kurbaaa.
o zaman benim aşkitomu dev boyutlarda bi sinek ısırmış dokuz aylık gobee var beybimin
hee o da diyooodu kiii hadi bunu da yazemmmmmmm :86::86::86::86:senin poponu ne ısırdı acabaaaa bi türlü inmediii şişliğiiiiiiii diyodu eskidennat sinaaaaa ısırdıııııııııı dadandı bi taneee habire ısıriiiiiiiii diyodummm geçen diyo ki bu ara pek uğramıyo heraldee at sinaaaa iniyo yavaş yavaş şişlik diyooooo böyle şakalar komikliklerrr işteeeee biz de kapatıyoruz tv yiiiiiiii sinek sohbeti yapıyoruuzzzzz
sizin ki daha bir eğlenceliymişşş heeeeesiz egelek oturmaya biz eyüsümüüü
benim kocamda aynen böleee
http://www.televole.com/wp-content/uploads/2011/01/emrah03.jpg
emrahh tipli yawwww,acıların çocuğuu
bıyrınnn bıyrınnnn beklerihhhhhhhama seyirci karşısında bukadar rahat olamayabilirizzzzz:82::82::82::82::82::82:
kız senin kocan kaç yaşında hala anlayamadık hee, bi 30 diyon ,bi 35 diyonn şimdide 32 mi olduuubenim kide 34 yaşında amca tabi,herkes amca demiyo muu
bizim eski oturduğumuz yerde komşunun kızı vardı 6 yaşında falann,eşimin saçlarıda azcuk beyazzzz bana bu senin baban mı diyoduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?