60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ki daha çok adnan şensese benziyyyyyyyyyyyy
duymasın valla beni kıtır kıtır keserrrrr

benim erkek arkadaşımın da kır saç oranında ciddi bir artış varrrrrr kendisi de 78li deeeeondan olabülüüü mü acabaaaa:26::26ek memnun değil bu durumdan emee bence yakışiiiii hafif de uzun arkadan kuyruk yapar minnak bi tane yanlar da beyazz ben seviiimmmmm kendisi habire göbbeem çıktı zayıflamam lazımmm saçlarım çok beyalzdııı der durur iltifat istiiiiiiiiii:82::82::82::82: ben de diyorumm onlarr akılll saçııııııı o da diyo kii bu göbek de akıl göbeee miiiiiyok diyorumm sinek ısırmışşş kabarmışşşş

Son düzenleme:

benim ki daha çok adnan şensese benziyyyyyyyyyyyy
duymasın valla beni kıtır kıtır keserrrrr
hahaha manyahhh

karpuzuu esenn ekledinnnnn... ammmmaaa niremiii karpuslann bagdastırdınn aceppppp
gözlerin yıldız gibii... .. karpuz gibiiii

benimm kocamddaa ziyaa kürkütt e benziyyy.. accık tombull ve kırrımsıı saclısıııı:90::90::90::90::90::90:
hee biliyrık görmştük iresmini beraber çektirdiiniz .. ilk geldiinde koymuştun iresminii..
benimki riçırtım giyırım yeşil gözlü kurbaaa.

o zaman benim aşkitomu dev boyutlarda bi sinek ısırmış dokuz aylık gobee var beybimin

hee o da diyooodu kiii hadi bunu da yazemmmmmmm :86::86::86::86:senin poponu ne ısırdı acabaaaa bi türlü inmediii şişliğiiiiiiii diyodu eskidenn at sinaaaaa ısırdıııııııııı dadandı bi taneee habire ısıriiiiiiiii diyodummm geçen diyo ki bu ara pek uğramıyo heraldee at sinaaaa iniyo yavaş yavaş şişlik diyoooooböyle şakalar komikliklerrr işteeeee biz de kapatıyoruz tv yiiiiiiii sinek sohbeti yapıyoruuzzzzz

kısss onunn suratınıı karalamadı mıydımmm onunn bennn...nasıll gördünnnn ayyy keskee karpuss kiminn olsadııı daha seksüü olurduuu ... maalesefff armutt kminiii

Son düzenleme:

sizin ki daha bir eğlenceliymişşş heeeeesiz egelek oturmaya biz eyüsümüüü

sizin ki daha bir eğlenceliymişşş heeeeesiz egelek oturmaya biz eyüsümüüü

bıyrınnn bıyrınnnn beklerihhhhhhh ama seyirci karşısında bukadar rahat olamayabilirizzzzz:82::82::82::82::82::82:

:)benim kocanın da saçlarında beyazlar var kuzenimin kızı (4 yaşında) bu senin baban mı deyip duruyor hala alışamadı bizim evli olduğumuza yumurcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…