60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslarrrr ben de ufak ufak yemeğe gidem
hiç de aç değilim valla az bişey tırtıklar gelirim

ossun yaww en kötü bizim kızı oyalarsınızzzzz,azcık da biz sinek muhabbeti yaparız olma mııııı

hee oyalarııkkk hacıııııııı ne demekkkkkkk yeter ki sizin muhabbetini bol olsunn bol sinekliiiiiiiii

ooohh duşumu aldım missssfazla tüylerimden de kurtuldumm

ozman kaldığım yerden divamm.
benm kociş de 79 lu. benm kocişinde yanlarda beyazları var ara ara. ama ben çok seviorum
tanıştığımızda da vardı çok hoşuma gitmişti

8 tane erik yedşm .şimdik ayak bakımımı pedikürümü neyin yaptırıyım gelem. orda da bir bitki çayı içerim. öptümm siziii

ayyyyy cnmm cektiiiiii... bi alısverişş yapsamm bidee maniküree pediküree gitsemmmm

başım dönüyo ve midem bulanıyooo
hamilesin demeyin reglim şu anda

fambııım hurman falan yok muu birz şekerli bişeyler yesennnn:26::26::26:reglden dolayı kan şekerin falan mı düştü ki ya da tansiyonunnn:26::26::26::26:

kısssslaarrrrrr pargalıyıdaaa idammm ediylerrrrrrrr

ben diziyi pek izlemiyorum ama fragmanını gördümmmm; şöyle kii aslında tarihte zaten pargalı (damat ibrahim paşa) boğularak öldürülüyor yani kanuninin idam ettirdiği de söyleniyorr hürremin öldürdüğü de öldürttüğü deee...yani orjinali öyle ama o epey sonraki olaylar dizi okadar hızlı mı ilerliyomuşşş:26: bilemeycesssss belki rüyasında görüyodur

ben de bugün burdayım yaaaa herr mesaja yazıyorum maşallahhhh izlemediğin diznin bile tarihi boyutunu açıkladım yaneee

offfffffffff kızlar çok midem bulanıyoo neden ki acba,yeşil çay mı yaptı acaba
sabahtan beri 3 kupa bardağı kadar içtimm
2 hurma,1 de yaş kayısı yemiştimmm,kötü bir bulantım var ilemdim valla
yemeğimi yedim ama mecburen,yemezsem başka vaktim yok ve müsait ortamın yok bu nedenle mecbur yedim
6-7 yk tavuk sote
230 ml nugiiii
1 dlm çt eppek(1 dlmim daha varr arada bastırması için midemi yicemm,yiyebiirsem tabii

fambııım hurman falan yok muu birz şekerli bişeyler yesennnn:26::26::26:reglden dolayı kan şekerin falan mı düştü ki ya da tansiyonunnn:26::26::26::26:
12.15 de bir hurma yemiştim sanmıyorum ,mide bulantımın olması enteresan bakalım,geçmezse yerim bi tane ,sağol tatlımm

bu her mesajlarda biride benim mesajım mı oliyyyy
iyi değilim ama hala lafff yetiştiriyomm:99:helal olsun bana

dizi hızlıı cnmm 2 bölümdee mihrimahh 5 yasına geldii(hürreminn en güsell cocuguuu) boguyolarrr hemideeee... ben enn cokkk mahidevranınn yanındakii iblisinn bıcagıı kime apladınıı merakk ettimmm pekk meraklıı birilerinii haklamaya masallaaahh

bu aradaaaa hinciikk camasırlarımıı makinedenn cıkardımmmm.. reklam yapmakk kiminn olmasınnn ver..l diee yumusatıcı varyaa onun altınsarısı kutulu konsantresii allahımm nasıll kokuyo yaaaa... bu ayy ilk kezz aldımmm enfess bişi yaaa evv bütünn gün bölee koksaaa yüzeyy temizleyici yerine bunu mu koysam acabaa:44:

öğlen yemeğim
semizotu yemeği(evden getirdim)
salata
bende 230ml nugi içtim
2 dilim kepek ekmeği
1 tanede ince dilim karpuz yidim

Mesut Yar, kilo vermek isteyenlere örnek olsun diyor ve Sevgili Mesut Yar'ın 8 ayda nasıl 40 kilo verdiğini merak edenlere ise Mesut Yar'ın bu konuda ki açıklamalarını sunuyorum Melek'ler

Taş devri egzersizi ile yağlarınıza veda edin

Posta yazarı Mesut Yar, 8 ayda nasıl 40 kilo verdiğini anlatıyor...

- Kilo vermeye karar verdikten sonra başlangıçta haftada 4-5 gün, 30-40 dakika arasında tempolu yürüyüş yaptım. Asla koşmuyor, çok da hızlı yürümüyordum. Ama tempo hep eşit ağırlıktaydı. Ne fazla ne de az... Ne olursa olsun yürümek benim sistemimin olmazsa olmaz koşuluydu.

Nedeni de basit; yürürken terliyor ve vücudumdan baha zarar veren ne varsa çıktığını görüyordum. Zaten en basit sonucu da bir tartı karşılaştırmasında görüyordum. Egzersizsiz geçen bir haftada sadece 1 kilo kadar verirken, egzersizle birlikte 2, bazen 3 kiloyu buluyordum. Yürüyüşlere 5 ay kadar devam ettim. Ve bir gün hayatımı değiştirecek ipucunu buldum; işte şimdi kilolara muhteşem bir gol atacaktım. Öyle de oldu...

Atalarımız şişman değildi

-Üniversitede arkeoloji eğitimi aldığım için tarih kitaplarına ve eski insanın yaşama modellerine yaklaşımım sıradan insandan farklı. Tarihi, özellikle de ilk insanın hikayesini okumaya bayılırım. Çünkü modern dünyanın bütün gizli şifreleri bizzat ilkel insanın genlerinde şekillenir. Atalarımız bizim gibi yiyip, üstüne televizyon sefahati süren tipler değildi. Yaşamak için avlamak, av olmamak için de kaçmak zorundaydılar. Dolayısıyla ilkel kavimler içinde şişman adam bulmak mümkün değildi.

Genel kanıya göre vücut yağ depolarından yakmaya ilk 20 dakikalık egzersizin sonunda başlıyor. Peki 21 dakikada normal tempoda yapılan egzersizlerden 3 kat daha fazla yağ yakmanın yolunun olduğunu biliyor musunuz? Atalarımız biliyordu. Çünkü onlar sadece hayatta kalmaya kodlandığı için beyin de genetik olarak ‘bu adam ani bir harekete geçmişse başı beladadır, bütün enerjiyi vücuda yayayım ki hayatını kurtarsın’ diye düşünüyordu.

İşte beynin bu emriyle vücutta bulunan yağ depoları harekete geçiyor ve yağ hızla enerjiye dönüşüp yanıyordu. Bu yanmanın sonunda atamız ya hayatta kalıyor ya da peşindeki kadar yağ yakamadığı için av olup gidiyordu.

Bu egzersizi nasıl yapacaksınız?

-Belgesel izleyenler bilir. Yırtıcılar avlarını en fazla 20-30 saniye süreyle kesintisiz kovalar. Sonra kovalamaca yerini bir süre yavaş ve dinlendirici bir yürüyüşe bırakır. Sonra tekrar kovalamaca başlar ve bu döngü mutlu ya da mutsuz sona kadar devam eder.

‘Taş devri egzersizi’ de bu esasa göre kurulmuştur işte. 21 dakikalık egzersiz boyunca her iki dakikada bir toplam sekiz kez hızınızı 30 saniye süreyle iki misline çıkarmak sıradan egzersiz ritmini bozarak metabolizmanın farklı çalışmasına neden olur. Ve yağlar hiç düşünmediğiniz bir hızda, atalarınızın beyin kodunun verdiği direktifle uçar gider.

Sağlığı yerinde olanlar bu egzersizi korkmadan, endişeleri olanlar ise hafif yöntemler kullanarak yapabilirler. Yürümeyi sevmeyenler yüzebilir, sudan hazzetmeyenler bisiklet sürebilir, beli sakat olanlar farklı ve düzenli arayışlara girebilir. Üstelik işin fantezisi de var. Uzun ve sıkıcı egzersizler yerine peşinizde bir aslanın ya da leoparın olduğunu düşünerek yapılan sporda fazladan bir kimyasal yakımın gerçekleşmesi olasılığı da kuvvetli.

Neşenizi kaçırmadan spor yaparsanız, bir dönem sonra egzersizin hayattaki her şeyden çok daha önemli hale geldiğini görürsünüz. İşte yepyeni bir yaşam biçimi.

Afiyet olsunnnnn hepinize... Öğle yemeğim
5 yk bamya yemeği
light yoğurt
1dilim denge ekmek
şimdi üzerine de şekersiz çay içiorummm

iyi etmişsin fambııım ye tabii tavuk faland a bastırır mideni afiyet olsunnn ama yeşil çay bu saate kadar 3 kupa çok deel mi yawww:26::26:

hee senin mesajlarınnn çünküm zaten 3 mesajdan 2si senin mesajın olii bi sayfada e ben de sana meftunummmm yazmadan duramammm

valla kuzum ben çok detayları bilmiyorumm da ibrahim paşanın hayatını okumuştum ordan aklıma geldi:26::26::26:demek boğula zamanı gelmiş adamınnn hızlı ilerliyosa gerçek demek ki eninde sonunda olacağı o zatennntarihi değiştirecek değiller yaa adam boğulacak yaneee

a ben de onun mavisinikullanıyodum seviyorum ama sarıyı da deniyimmm ama ben şöyle bişey yapmıştımmm pıs pıs bir püskürtme şeysi aldım plastikk ya da yani çiçek sulama şeysilerinden falan da olur içine yumuşatıcı koydum birazz ve suyla seyrelttimmm onu oda spreyi olarak kullanıyorum sıkıyorum eve koltuklara falannn leke falan da bırakmıyo yanii ve miss gibi kokuyoo evvvnormal oda spreyleri ağı geliyo bana ve alışveriş emrkezi wcsi gibi kokuyo evv o kolular hep oralarda kullanılıyo ya alışmış burnumm hiç sevmiyorum evde ben de sevidğim yumuşatıcıyı suyla seyreltip kullanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…