ossun yaww en kötü bizim kızı oyalarsınızzzzz,azcık da biz sinek muhabbeti yaparız olma mııııı
http://www.hurriyet.com.tr/_np/6832/5966832.jpg
emrah bile kas yapmışşş
kocamı bunu göstermem lazımmm
ooohh duşumu aldım missssfazla tüylerimden de kurtuldumm
ozman kaldığım yerden divamm.
benm kociş de 79 lu. benm kocişinde yanlarda beyazları var ara ara. ama ben çok seviorum
tanıştığımızda da vardı çok hoşuma gitmişti
8 tane erik yedşm .şimdik ayak bakımımı pedikürümü neyin yaptırıyım gelem. orda da bir bitki çayı içerim. öptümm siziii
başım dönüyo ve midem bulanıyooo
hamilesin demeyin reglim şu anda
kısssslaarrrrrr pargalıyıdaaa idammm ediylerrrrrrrr
12.15 de bir hurma yemiştim sanmıyorum ,mide bulantımın olması enteresan bakalım,geçmezse yerim bi tane ,sağol tatlımmfambııım hurman falan yok muu birz şekerli bişeyler yesennnn:26::26::26:reglden dolayı kan şekerin falan mı düştü ki ya da tansiyonunnn:26::26::26::26:
ben diziyi pek izlemiyorum ama fragmanını gördümmmm; şöyle kii aslında tarihte zaten pargalı (damat ibrahim paşa) boğularak öldürülüyor yani kanuninin idam ettirdiği de söyleniyorr hürremin öldürdüğü de öldürttüğü deee...yani orjinali öyle ama o epey sonraki olaylar dizi okadar hızlı mı ilerliyomuşşş:26: bilemeycesssss belki rüyasında görüyodur
ben de bugün burdayım yaaaa herr mesaja yazıyorum maşallahhhhizlemediğin diznin bile tarihi boyutunu açıkladım yaneee
ben diziyi pek izlemiyorum ama fragmanını gördümmmm; şöyle kii aslında tarihte zaten pargalı (damat ibrahim paşa) boğularak öldürülüyor yani kanuninin idam ettirdiği de söyleniyorr hürremin öldürdüğü de öldürttüğü deee...yani orjinali öyle ama o epey sonraki olaylar dizi okadar hızlı mı ilerliyomuşşş:26: bilemeycesssss belki rüyasında görüyodur
ben de bugün burdayım yaaaa herr mesaja yazıyorum maşallahhhhizlemediğin diznin bile tarihi boyutunu açıkladım yaneee
offfffffffff kızlar çok midem bulanıyoo neden ki acba,yeşil çay mı yaptı acaba
sabahtan beri 3 kupa bardağı kadar içtimm
2 hurma,1 de yaş kayısı yemiştimmm,kötü bir bulantım var ilemdim valla
yemeğimi yedim ama mecburen,yemezsem başka vaktim yok ve müsait ortamın yok bu nedenle mecbur yedim
6-7 yk tavuk sote
230 ml nugiiii
1 dlm çt eppek(1 dlmim daha varr arada bastırması için midemi yicemm,yiyebiirsem tabii
12.15 de bir hurma yemiştim sanmıyorum ,mide bulantımın olması enteresan bakalım,geçmezse yerim bi tane ,sağol tatlımm
bu her mesajlarda biride benim mesajım mı oliyyyy
iyi değilim ama hala lafff yetiştiriyomm:99:helal olsun bana
dizi hızlıı cnmm 2 bölümdee mihrimahh 5 yasına geldii(hürreminn en güsell cocuguuu) boguyolarrr hemideeee... ben enn cokkk mahidevranınn yanındakii iblisinn bıcagıı kime apladınıı merakk ettimmm pekk meraklıı birilerinii haklamaya masallaaahh
bu aradaaaa hinciikk camasırlarımıı makinedenn cıkardımmmm.. reklam yapmakk kiminn olmasınnn ver..l diee yumusatıcı varyaa onun altınsarısı kutulu konsantresii allahımm nasıll kokuyo yaaaa... bu ayy ilk kezz aldımmm enfess bişi yaaa evv bütünn gün bölee koksaaayüzeyy temizleyici yerine bunu mu koysam acabaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?