60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bunu abimden de duymuştum onların da spor hocası 45dk lık yürüyüşün 20dksını bu şekilde yaptırıyomuş 1dakika 5 hızında 30sn 6.5 de yürütüyomuş abimi 20dk boyunca o da bana tavsiye etmişti ama koşu bandımda otomatik program olmadığından elle dk bir değişmek zor geldi bir iki kez yaptım bıraktımm ama bence mantıklı

afiyet olsun fambımm yeşil çay yapmış olabilir.miden içinde 2-3 lokma ekmek ye istersen bastırsın mideni

bende sanaaaaaaaaaaaaaaa
kız onun hazır oda spreyi var yormasaydın kendini o kadarrr
ama ev güzel koksun diye,yer silmek için dökmüştüm bende ,ama çamaşırlardardaki gibi kokmuyo tabii,denemyin bir işe yaramıyoooo

ama o iki katına çıkar diyor yaww,senin dediğin daha mantıklıı,benimki otomatik deniyim bari bendee,eğimde var bende otomatikk,dağ bayır koşuyorr fantazisi oluşturum ben deeee

aldııımmmm y..oşun oda spreyini aldımm ama bu oda spreylerini napıyolarsa bi ağırr wc kokusu oluyo işte beğenmedim sprey olanını yumuşatıcıyı öyle yaptım ben de o daha güzel koktuuu halıya koltuğa havaya sıkıyorum öyle nispeten iyi oliiiii

niee boguluo acabaaa... yoksa mısırdaki o dansözle yattı mııı???? yoksaaaa mahidevranınn yamagınınn bu bölümm işleyecegi cinayett pargalıya mıı klacaakkkk???? yoksaaaaa sonunda dayanamayıppp nigarr kalfanınn dudaklarına bi kezz daha yapısıpp yakalanacakk mıııı???? herseyyyyyy carsambaa yenii bölümdeee

afiyet olsun fambımm yeşil çay yapmış olabilir.miden içinde 2-3 lokma ekmek ye istersen bastırsın mideni

günde 3 bardak içiyodum bi tane içtiğim ılıktı pek kesmedi diye 1 saat sonra bidaha içtimm,ondan oldu heraldeeee
neyse tiksinmiyim şimdi valla ömür billah içemem bidaha yeşil çayı yoğsammmm

ama o iki katına çıkar diyor yaww,senin dediğin daha mantıklıı,benimki otomatik deniyim bari bendee,eğimde var bende otomatikk,dağ bayır koşuyorr fantazisi oluşturum ben deeee

ya iki katı bartı geldi bana ne bileyim 4le başlayıp 8 mi yapıcaz 5le başlayıp 10 yapsak nasıl yürüycez uçarızzzzben ce 4.5 temel hız olur 6.5 yaparız arada 30sn mesela o olabilir önemli olan hızı birden artırıp şaşırtmak deel miiiiii yani abimlerinki öyle yaptırmış 5te yürütmüş mesela hızlı anlarda 6.5 yaptırmış gibi.... arada farklı yapmak maksat

benn biminkini alıodumm camları acıncaa haifliyoo güzel oluoduuu.. amaa simdii aq..a mi..t var yaa onunn manolyaaa vişnesinii aldımmm cokk güsell kokuooo siniştikceee

diyosunn,bak merak ettim bende deniyim eve gidinceeee
ne çok şey öğreniyoz birbiirmziden de mi kızzzzz

deneyeyim bakalımmmmm,farkı göreceyikkkağırlıkla yürüyemiyorum ben yawww,benim kız tututruur bende sırtıma alıcam diye korkudan deneyemedim bilee,şu su şişeleri ile olanı her yaptığımda tututruro bende yapcam diyeeebi de onla cebelleşiyom yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…