60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğim
semizotu yemeği(evden getirdim)
salata
bende 230ml nugi içtim
2 dilim kepek ekmeği
1 tanede ince dilim karpuz yidim

afiyet olsun canım

Afiyet olsunnnnn hepinize... Öğle yemeğim
5 yk bamya yemeği
light yoğurt
1dilim denge ekmek
şimdi üzerine de şekersiz çay içiorummm

afiyet olsun cicim

Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile Seni Sevmeli...

Sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile Sana Sarılmalı...

Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile Sana Dayanmalı...
Dost dediğin; fanatik olmalı;

Bütün dünya seni üzdüğünde Sana moral vermeli.

Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli,

Ve ağladığında, seninle ağlamalı...

Ama hepsinden daha çok;

Dost matematiksel olmali;
Sevinci çarpmalı...
Üzüntüyü bölmeli...
Geçmişi çıkarmalı...

Yarını toplamalıi...
Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı...

Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı...

İşi bitince seni bir tarafa atmamalı...

ne eniştesi ne diizsi yawww,bak derya yüzmüşş onu bile göremedikkkkk:96::96: sen enişte diyonnnnn:97:

hee onu balım yazmış emme ben anlamadım derya şu sorvayvırdaki deryamı o aklıma geldi iyi girsin denizede ne varki bunda ben bişey anlamadım işte :44:

kısss onunn suratınıı karalamadı mıydımmm onunn bennn...nasıll gördünnnn ayyy keskee karpuss kiminn olsadııı daha seksüü olurduuu ... maalesefff armutt kminiii
hee karalamamıştın aşkitonun ay yüzünü herbikeşler gördüüüü

http://www.hurriyet.com.tr/_np/6832/5966832.jpg
emrah bile kas yapmışşş
kocamı bunu göstermem lazımmm
bumu kas kız? adamı boşa bunalıma sokma
[

QUOTE=kalanchoe;19582490]ooohh duşumu aldım missssfazla tüylerimden de kurtuldumm

ozman kaldığım yerden divamm.
benm kociş de 79 lu. benm kocişinde yanlarda beyazları var ara ara. ama ben çok seviorum
tanıştığımızda da vardı çok hoşuma gitmişti

8 tane erik yedşm .şimdik ayak bakımımı pedikürümü neyin yaptırıyım gelem. orda da bir bitki çayı içerim. öptümm siziii[/QUOTE]

tüysüz kalanço gelmişşş..oda benim gibi kocişinin kır saçlarına furulmuş anlaşılan

hmm öle mi. bende mavisi vardı ondan bende alam bare

bence çok çirkin oldu bu adam kilo verince ama tabi daha saglıklı bişi. darısı kocişimin başınaaa. 40 kilo çokta bi 20 kilo verse fena olmaz .. kendüsü geçen haftasonu 98,5 geldii 1900 gr vermiş iki gündee. şimdi bu haftasonuda bakacez tikat ediyomuş izmirde. kilo verrise aynen devam eder diyete yoksa bırakır

aaa bak ben bunu bilmiyordum bende böle fıs fıs şeediim bende ev kokularını seemiyom neruş avm tuvaleti kibin kokiyyyy

ay fambıkk kız heycanlandım valla bi tuhaf oldum okuyuncada teşekkür ederim fambımmmm içindenmi geldide gönderdin bene bunu

hee onu balım yazmış emme ben anlamadım derya şu sorvayvırdaki deryamı o aklıma geldi iyi girsin denizede ne varki bunda ben bişey anlamadım işte :44:

sen deryayı gördün müüüüüüüüüüüüübide onun denize girmiş halini düşün yawwwwwwwwkulaç atarken ki haliniii
düşün düşün konsantre ol

diyosunn,bak merak ettim bende deniyim eve gidinceeee
ne çok şey öğreniyoz birbiirmziden de mi kızzzzz

:13::13::13::13:

bence ağırlıktaki mantık da aynı ama senin şartlar buna daha uygun ben mesela şimdi ağırlık deniycemmm sonra bundan denerimmm seninki otomatikmiş programlarsın kolay da olurrrr benim elle yapmam lazım her defasıonda o sıkar biraz ağırlıkla deniyim sonra bundan da denerimm zaten maksat vücudu şaşırtmakkk

tüysüz kalanço gelmişşş..oda benim gibi kocişinin kır saçlarına furulmuş anlaşılan

hmm öle mi. bende mavisi vardı ondan bende alam bare

bence çok çirkin oldu bu adam kilo verince ama tabi daha saglıklı bişi. darısı kocişimin başınaaa. 40 kilo çokta bi 20 kilo verse fena olmaz .. kendüsü geçen haftasonu 98,5 geldii 1900 gr vermiş iki gündee. şimdi bu haftasonuda bakacez tikat ediyomuş izmirde. kilo verrise aynen devam eder diyete yoksa bırakır

aaa bak ben bunu bilmiyordum bende böle fıs fıs şeediim bende ev kokularını seemiyom neruş avm tuvaleti kibin kokiyyyy [/QUOTE]

hee işte aynı wccben de ondan bu yöntemi şeeetttimmmm

Merhaba kızlar ben geldim..
Henüz öğle yemeğimi yemedim , şimdi yiyorum...
Yemekhanede 2 yk yoğurtlu semizozu ve yarım domates yedim.
sonra çıktım 45-50 dakika kadar yürüdüm.
15 dakika da markette dolaştım.
şimdi de
6 tane yaprak sarma
1 dilim denge ekmek zamanı.

merhaba topiğinnnnnnn güzellllllleeerriiiiiiiiiiiiiiiii

nasılsınız
bugün yok yoğundum vakalar, toplantı derken oturamadım hiç
sabah 6 gibi bacağımın kasılmasıyla uyanadım kramp girdi uzun süre geçmediiisonra uyumuş kalmışım
gece 2 de yatmıştım o yüzden sabah kalkamadım
sabah kahvaltısında
nesfit yedim süt ile beraber

öğle yemeğinde ise

2 yk pirinç pilavı
2yk kuru fasülye
2 yk zeytinyağlı bamya
2yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt
bol salata
ekmek yemedimmmm

afiiyet olsun yyyeeeceeelllleeeeeeee

ay fambıkk kız heycanlandım valla bi tuhaf oldum okuyuncada teşekkür ederim fambımmmm içindenmi geldide gönderdin bene bunu

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neresindennn gelicekkkkkkkkkheyecandan mantıını yitirdi kızz tabii fambık hep bana yazar umudunu kesmiştiiii şimdi kendisine yazınca şaşırdıı heyecanlandıı yavvrımmmmmm fambııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hemen konuya dalayım.. Benim kocamın da saçlarında beyaz var.
Hem de çok..
gerçi benim artık saçımın kendi rengi beyaz..
Biz karı koca beyaz saçlıyız...

nazende afiyet olsun pek çeşitliymiş menü maşşallah

kızlar yaw meraba nasılsınız famir neruş nugiii ecrinn benden gelsin sizee

malum yıl sonu ve hiç bakamıyorum size karneler not girisleri sınıf geçmeler allhtan sadece 11 öğrencim varda kurtarıyom

anasınıfı açılcak seneye 3 milyarlık mal alcaz donatcaz anasınıfını onla ugrasiyorum

bize ne demeyın değisik bir rüzgar olsun beyşeher gölü civarındannn

öğle yimeğim
2kk peynir
7 kasık fasuyle
marul
2 dilim ekmeekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…