öğlen yemeğim
semizotu yemeği(evden getirdim)
salata
bende 230ml nugi içtim
2 dilim kepek ekmeği
1 tanede ince dilim karpuz yidim
Afiyet olsunnnnn hepinize... Öğle yemeğim
5 yk bamya yemeği
light yoğurt
1dilim denge ekmek
şimdi üzerine de şekersiz çay içiorummm
ne eniştesi ne diizsi yawww,bak derya yüzmüşş onu bile göremedikkkkk:96::96: sen enişte diyonnnnn:97:
ben de zayıflamak istiyorum sizinleee
hee o da diyooodu kiii hadi bunu da yazemmmmmmm :86::86::86::86:senin poponu ne ısırdı acabaaaa bi türlü inmediii şişliğiiiiiiii diyodu eskidennat sinaaaaa ısırdıııııııııı dadandı bi taneee habire ısıriiiiiiiii diyodummm geçen diyo ki bu ara pek uğramıyo heraldee at sinaaaa iniyo yavaş yavaş şişlik diyooooo böyle şakalar komikliklerrr işteeeee biz de kapatıyoruz tv yiiiiiiii sinek sohbeti yapıyoruuzzzzz
hee karalamamıştın aşkitonun ay yüzünü herbikeşler gördüüüükısss onunn suratınıı karalamadı mıydımmm onunn bennn...nasıll gördünnnnayyy keskee karpuss kiminn olsadııı daha seksüü olurduuu ... maalesefff armutt kminiii
bumu kas kız? adamı boşa bunalıma sokmahttp://www.hurriyet.com.tr/_np/6832/5966832.jpg
emrah bile kas yapmışşş
kocamı bunu göstermem lazımmm
hmm öle mi. bende mavisi vardı ondan bende alam barebu aradaaaa hinciikk camasırlarımıı makinedenn cıkardımmmm.. reklam yapmakk kiminn olmasınnn ver..l diee yumusatıcı varyaa onun altınsarısı kutulu konsantresii allahımm nasıll kokuyo yaaaa... bu ayy ilk kezz aldımmm enfess bişi yaaa evv bütünn gün bölee koksaaayüzeyy temizleyici yerine bunu mu koysam acabaa:44:
Mesut Yar, kilo vermek isteyenlere örnek olsun diyor ve Sevgili Mesut Yar'ın 8 ayda nasıl 40 kilo verdiğini merak edenlere ise Mesut Yar'ın bu konuda ki açıklamalarını sunuyorum Melek'ler
Taş devri egzersizi ile yağlarınıza veda edin
Posta yazarı Mesut Yar, 8 ayda nasıl 40 kilo verdiğini anlatıyor...
- Kilo vermeye karar verdikten sonra başlangıçta haftada 4-5 gün, 30-40 dakika arasında tempolu yürüyüş yaptım. Asla koşmuyor, çok da hızlı yürümüyordum. Ama tempo hep eşit ağırlıktaydı. Ne fazla ne de az... Ne olursa olsun yürümek benim sistemimin olmazsa olmaz koşuluydu.
Nedeni de basit; yürürken terliyor ve vücudumdan baha zarar veren ne varsa çıktığını görüyordum. Zaten en basit sonucu da bir tartı karşılaştırmasında görüyordum. Egzersizsiz geçen bir haftada sadece 1 kilo kadar verirken, egzersizle birlikte 2, bazen 3 kiloyu buluyordum. Yürüyüşlere 5 ay kadar devam ettim. Ve bir gün hayatımı değiştirecek ipucunu buldum; işte şimdi kilolara muhteşem bir gol atacaktım. Öyle de oldu...
Atalarımız şişman değildi
-Üniversitede arkeoloji eğitimi aldığım için tarih kitaplarına ve eski insanın yaşama modellerine yaklaşımım sıradan insandan farklı. Tarihi, özellikle de ilk insanın hikayesini okumaya bayılırım. Çünkü modern dünyanın bütün gizli şifreleri bizzat ilkel insanın genlerinde şekillenir. Atalarımız bizim gibi yiyip, üstüne televizyon sefahati süren tipler değildi. Yaşamak için avlamak, av olmamak için de kaçmak zorundaydılar. Dolayısıyla ilkel kavimler içinde şişman adam bulmak mümkün değildi.
Genel kanıya göre vücut yağ depolarından yakmaya ilk 20 dakikalık egzersizin sonunda başlıyor. Peki 21 dakikada normal tempoda yapılan egzersizlerden 3 kat daha fazla yağ yakmanın yolunun olduğunu biliyor musunuz? Atalarımız biliyordu. Çünkü onlar sadece hayatta kalmaya kodlandığı için beyin de genetik olarak bu adam ani bir harekete geçmişse başı beladadır, bütün enerjiyi vücuda yayayım ki hayatını kurtarsın diye düşünüyordu.
İşte beynin bu emriyle vücutta bulunan yağ depoları harekete geçiyor ve yağ hızla enerjiye dönüşüp yanıyordu. Bu yanmanın sonunda atamız ya hayatta kalıyor ya da peşindeki kadar yağ yakamadığı için av olup gidiyordu.
Bu egzersizi nasıl yapacaksınız?
-Belgesel izleyenler bilir. Yırtıcılar avlarını en fazla 20-30 saniye süreyle kesintisiz kovalar. Sonra kovalamaca yerini bir süre yavaş ve dinlendirici bir yürüyüşe bırakır. Sonra tekrar kovalamaca başlar ve bu döngü mutlu ya da mutsuz sona kadar devam eder.
Taş devri egzersizi de bu esasa göre kurulmuştur işte. 21 dakikalık egzersiz boyunca her iki dakikada bir toplam sekiz kez hızınızı 30 saniye süreyle iki misline çıkarmak sıradan egzersiz ritmini bozarak metabolizmanın farklı çalışmasına neden olur. Ve yağlar hiç düşünmediğiniz bir hızda, atalarınızın beyin kodunun verdiği direktifle uçar gider.
Sağlığı yerinde olanlar bu egzersizi korkmadan, endişeleri olanlar ise hafif yöntemler kullanarak yapabilirler. Yürümeyi sevmeyenler yüzebilir, sudan hazzetmeyenler bisiklet sürebilir, beli sakat olanlar farklı ve düzenli arayışlara girebilir. Üstelik işin fantezisi de var. Uzun ve sıkıcı egzersizler yerine peşinizde bir aslanın ya da leoparın olduğunu düşünerek yapılan sporda fazladan bir kimyasal yakımın gerçekleşmesi olasılığı da kuvvetli.
Neşenizi kaçırmadan spor yaparsanız, bir dönem sonra egzersizin hayattaki her şeyden çok daha önemli hale geldiğini görürsünüz. İşte yepyeni bir yaşam biçimi.
a ben de onun mavisinikullanıyodum seviyorum ama sarıyı da deniyimmm ama ben şöyle bişey yapmıştımmm pıs pıs bir püskürtme şeysi aldım plastikk ya da yani çiçek sulama şeysilerinden falan da olur içine yumuşatıcı koydum birazz ve suyla seyrelttimmm onu oda spreyi olarak kullanıyorum sıkıyorum eve koltuklara falannn leke falan da bırakmıyo yanii ve miss gibi kokuyoo evvvnormal oda spreyleri ağı geliyo bana ve alışveriş emrkezi wcsi gibi kokuyo evv o kolular hep oralarda kullanılıyo ya alışmış burnumm hiç sevmiyorum evde ben de sevidğim yumuşatıcıyı suyla seyreltip kullanıyorummm
Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile Seni Sevmeli...
Sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile Sana Sarılmalı...
Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile Sana Dayanmalı...
Dost dediğin; fanatik olmalı;
Bütün dünya seni üzdüğünde Sana moral vermeli.
Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli,
Ve ağladığında, seninle ağlamalı...
Ama hepsinden daha çok;
Dost matematiksel olmali;
Sevinci çarpmalı...
Üzüntüyü bölmeli...
Geçmişi çıkarmalı...
Yarını toplamalıi...
Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı...
Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı...
İşi bitince seni bir tarafa atmamalı...
hee onu balım yazmış emme ben anlamadım derya şu sorvayvırdaki deryamı o aklıma geldi iyi girsin denizede ne varki bunda ben bişey anlamadım işte :44:
bu arad ben azcık düzeldimm:87:diğer 1 dlm eppeğimide yedimm yavaş yavaş bastırdı azcıkk
ay fambıkk kız heycanlandım valla bi tuhaf oldum okuyuncada teşekkür ederim fambımmmm içindenmi geldide gönderdin bene bunu
diyosunn,bak merak ettim bende deniyim eve gidinceeee
ne çok şey öğreniyoz birbiirmziden de mi kızzzzz
deneyeyim bakalımmmmm,farkı göreceyikkkağırlıkla yürüyemiyorum ben yawww,benim kız tututruur bende sırtıma alıcam diye korkudan deneyemedim bilee,şu su şişeleri ile olanı her yaptığımda tututruro bende yapcam diyeee bi de onla cebelleşiyom yaaaa
hee karalamamıştın aşkitonun ay yüzünü herbikeşler gördüüüü
bumu kas kız? adamı boşa bunalıma sokma
[
QUOTE=kalanchoe;19582490]ooohh duşumu aldım missssfazla tüylerimden de kurtuldumm
ozman kaldığım yerden divamm.
benm kociş de 79 lu. benm kocişinde yanlarda beyazları var ara ara. ama ben çok seviorum
tanıştığımızda da vardı çok hoşuma gitmişti
8 tane erik yedşm .şimdik ayak bakımımı pedikürümü neyin yaptırıyım gelem. orda da bir bitki çayı içerim. öptümm siziii
sen deryayı gördün müüüüüüüüüüüüübide onun denize girmiş halini düşün yawwwwwwww kulaç atarken ki haliniii
düşün düşün konsantre ol
Merhaba kızlar ben geldim..
Henüz öğle yemeğimi yemedim , şimdi yiyorum...
Yemekhanede 2 yk yoğurtlu semizozu ve yarım domates yedim.
sonra çıktım 45-50 dakika kadar yürüdüm.
15 dakika da markette dolaştım.
şimdi de
6 tane yaprak sarma
1 dilim denge ekmek zamanı.
ay fambıkk kız heycanlandım valla bi tuhaf oldum okuyuncada teşekkür ederim fambımmmm içindenmi geldide gönderdin bene bunu
merhaba topiğinnnnnnn güzellllllleeerriiiiiiiiiiiiiiiii
nasılsınız
bugün yok yoğundum vakalar, toplantı derken oturamadım hiç
sabah 6 gibi bacağımın kasılmasıyla uyanadım kramp girdi uzun süre geçmediiisonra uyumuş kalmışım
gece 2 de yatmıştım o yüzden sabah kalkamadım
sabah kahvaltısında
nesfit yedim süt ile beraber
öğle yemeğinde ise
2 yk pirinç pilavı
2yk kuru fasülye
2 yk zeytinyağlı bamya
2yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt
bol salata
ekmek yemedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?