60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında okurken bi yandanda yukarda isme baktım gerçekten banamı neruşamı yazmış diye düşünmedim değil çok şaşırttı beni bi anda valla ama olsun yazmışya çok duygulandırdı beni bi anda

geçmiş olsun cınımmmm ve dee afiyet olsunnnn

afiyet olsun yeecaaleeeeeciiiiiimmmmm

siz neruşum yokken beni buralarda yetim bıraktıydınız emme bak hügo yokkennnnn ben seni yalnız bırakıyomuyummmm
Allahım ne kadar insan canlıısıııı,iyi bir insanımmm yawwwwww

kıslarrr geldiiim

öğle yemeeem:
1 kase tavuksuyu çorba
600ml ayran
75gram dondurma

kıslarrr geldiiim

öğle yemeeem:
1 kase tavuksuyu çorba
600ml ayran
75gram dondurma

afıyet olsun ne guzel 75 gr dondurma ben bı oturdummu koca kutuyu yerım valla bugun arkasına şöle bı baktımda karbohıdrat mıs ya dondurma anlamadım ama neden kh ı yuksek

afıyet olsun ne guzel 75 gr dondurma ben bı oturdummu koca kutuyu yerım valla bugun arkasına şöle bı baktımda karbohıdrat mıs ya dondurma anlamadım ama neden kh ı yuksek

şekerden olabülü mü acep?
ben az yiyebiliyorum yaaa sonra suçluluk duymaktansa
maksat külahını falan yememek.mesela külahlı dondurmalarda 200 kalorinin 80i sırf külahı yani düşün.
sadece dondurmasını yiyince 120 kalori yapıyor

Hemen konuya dalayım.. Benim kocamın da saçlarında beyaz var.
Hem de çok..
gerçi benim artık saçımın kendi rengi beyaz..
Biz karı koca beyaz saçlıyız...
bugün konu kocaların beyaz saçı
ondan önceki gün kiralardan bahsediyorduk
ondan önce hmm şeyy galiba hugonun kabak lifüüüü
her gün bişi çıkıyyy sende eksik kalma bebeem dabeee

ıyykk emrahı da hiç sevmem heee
yarın öbürgün haberlerde böyle şeyler görürseniz şaşırmayın.
"flaş flaş flaşş survivor evlerin düzenini kocaların tadını bozdu sayın seyirciler. kaslı ve yanık tenli erkekleri gören ev hanımları gözlerini ekrandan alamıyor ve eşlerine baskı yapıyor."

siz neruşum yokken beni buralarda yetim bıraktıydınız emme bak hügo yokkennnnn ben seni yalnız bırakıyomuyummmm

iyi kıyss bişey dimedim zati dermiyim heç sene sen benim panikli zamanımda benimle oldun hep telefon numaranı vericen sen hem bene ben sana bişey dermiyim desem desem herzamanki gibi seksüyüm güzelim cazibeliyim uzun boyluyum derim

arada 3 kayısı ve light süt içtim 1 buçuk saat yürüdüm yoruldum.
Öğlen yemeği
4 kaşık nohut
light yoğurt
2 galeta yedim şimdi uzanıyorum

iyide kocasının saçı olmayanlar ne yapcak benim eşim gibi mesela :44:kendisi keldürde

bende pedikürümü neyin yaptrdım geldimm.
ohhhh missss
gelirken markete uğrayacaktım sooona baktım çişim varmidem de kazınıo eve geldim onları hallettim
2 kayısı yedim
1 kupa süt içtim

şimdik alışverişimide yapayım geleyim

hee yazarrrr gocccaman kalbi var fambıımınnnnnnnnnn seviii biziiiiii

kolay gelsin cınımmm ve de afiyet olsunnn

pambıkkk kalpliiii fambıkkkkkkkkkk

afiyet olsunn
neruşla ben zorla dondurma yiyenlerdenizzzz,hiç sevmeyizz kendileriniiiiiiiii:44::44:

heee hiççç ben zorla yiyorum pazarları kaçamk günüm diye tıkıştırıyorum ağzımaaaa

emrah kaç yıldır vücut geliştiriyo spor salonları var yafrimm boş durmii yanee

hugom gelmiş deee konuya girmiş bileeeee söz konusu spor oluncaaa vücut geliştiren emrah bile olsaaaa hugomm kaçırmazzzzzz takipteeeee:82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…