bende pedikürümü neyin yaptrdım geldimm.
ohhhh missss
gelirken markete uğrayacaktım sooona baktım çişim varmidem de kazınıo eve geldim onları hallettim
2 kayısı yedim
1 kupa süt içtim
şimdik alışverişimide yapayım geleyim
[
ıyykk emrahı da hiç sevmem heee
yarın öbürgün haberlerde böyle şeyler görürseniz şaşırmayın.
"flaş flaş flaşş survivor evlerin düzenini kocaların tadını bozdu sayın seyirciler. kaslı ve yanık tenli erkekleri gören ev hanımları gözlerini ekrandan alamıyor ve eşlerine baskı yapıyor."
şekerden olabülü mü acep?
ben az yiyebiliyorum yaaa sonra suçluluk duymaktansa
maksat külahını falan yememek.mesela külahlı dondurmalarda 200 kalorinin 80i sırf külahı yani düşün.
sadece dondurmasını yiyince 120 kalori yapıyor
slm bayanlar biraz sıcaktan mayışmıştım elim kolum tutmuyordu.ancak kendime geldim...
öğlen yemeğim:
4-5 kaşık etli taze fasulye,
2 kaşık p.pilavı,
2 dilim kepek ekmek,
1 kepçe cacık...
şidide kırmızı 2 erik yedim...
bezelye temizliyorum 3 kilo aldım dolaba atıcimm
kritik bir dersimden daha geçmiş bulunuyorumm:92:aslında ders kritik değilde hoca kritik olduğu için azcükk kritiktii:93 h beeeeee
yeni bi dondurma var frut....re diye ananaslı olanı 45 kaloriymiş sadece :86: illa ki sütlü ya da çikolatalı dondurma hastası değilsek o ihtiyacı gidermek için daha makul bence :26:
ananası çok severim tazesini yemeyi tercih ederim ananaslı dondurma değil sadece ananas yiyin şöyle sulu sulu
öğlen ton balığı yedim ekmekle. aradan 10 dakika geçmeden çıkartcaktım bozukmuydu acaba :26: nasıl koktu zor tuttum kendimi. yerken kokmadı yedikten sonra koktu
hayır balım hamilesinde ondan öyle olmuş
teşekkür ederim...
kritik bir dersimden daha geçmiş bulunuyorumm:92:aslında ders kritik değilde hoca kritik olduğu için azcükk kritiktii:93 h beeeeee
bilmemki :26:
öylemidir sence :26:
ananası çok severim tazesini yemeyi tercih ederim ananaslı dondurma değil sadece ananas yiyin şöyle sulu sulu
öğlen ton balığı yedim ekmekle. aradan 10 dakika geçmeden çıkartcaktım bozukmuydu acaba :26: nasıl koktu zor tuttum kendimi. yerken kokmadı yedikten sonra koktu
Herkese merhaba,
Ne zamandır girmedim topiğe, kilolar verilmiş yokluğumda hepinizi tebrik ederim.
Pek zaman geçiremiyorum internette.Kızım hep ilgi,oyun istiyor.Sabah akşam parka gidiyoruz falan...
Ne zamandır, istesem de yediklerime eskisi kadar dikkat edemiyorum. Hep bozuyorum bşsküvi,çikolata falan yiyerek.
Sabah 59,8 kg idim.
bilmemki :26:
öylemidir sence :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?