60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm bayanlar biraz sıcaktan mayışmıştım elim kolum tutmuyordu.ancak kendime geldim...
öğlen yemeğim:
4-5 kaşık etli taze fasulye,
2 kaşık p.pilavı,
2 dilim kepek ekmek,
1 kepçe cacık...

şidide kırmızı 2 erik yedim...

yaaaaaaaaaaawww benim kocam ona benziyooooooooooooooo......duuuuuu.kassız hali benziyodu yaniii,şimdi benzemiyo artıkkAllahım emraha bile benzemiyo artık yaaa,resmen nihat oldu başımaaaneyse çalışıyo ama hakkını yemiyim şimdii,dün kiraz yemiş çöğe çekirdeğini atacak atamadı 2 seferdenedi düştüüükollarım tutmuyo diyoooooooArarbayıda zor kullanıyorum diyooooAllhım ya yaşlı başlı adamı nelerle uğraştırıyom heeee

yeni bi dondurma var frut....re diye ananaslı olanı 45 kaloriymiş sadece :86: illa ki sütlü ya da çikolatalı dondurma hastası değilsek o ihtiyacı gidermek için daha makul bence :26:

Son düzenleme:
kritik bir dersimden daha geçmiş bulunuyorumm:92:aslında ders kritik değilde hoca kritik olduğu için azcükk kritiktii:93h beeeeee

yeni bi dondurma var frut....re diye ananaslı olanı 45 kaloriymiş sadece :86: illa ki sütlü ya da çikolatalı dondurma hastası değilsek o ihtiyacı gidermek için daha makul bence :26:

ananası çok severim tazesini yemeyi tercih ederim ananaslı dondurma değil sadece ananas yiyin şöyle sulu sulu
öğlen ton balığı yedim ekmekle. aradan 10 dakika geçmeden çıkartcaktım bozukmuydu acaba :26: nasıl koktu zor tuttum kendimi. yerken kokmadı yedikten sonra koktu

hayır balım hamilesinde ondan öyle olmuş

Herkese merhaba,
Ne zamandır girmedim topiğe, kilolar verilmiş yokluğumda hepinizi tebrik ederim.

Pek zaman geçiremiyorum internette.Kızım hep ilgi,oyun istiyor.Sabah akşam parka gidiyoruz falan...

Ne zamandır, istesem de yediklerime eskisi kadar dikkat edemiyorum. Hep bozuyorum bşsküvi,çikolata falan yiyerek.

Sabah 59,8 kg idim.

az öncee sonundaa nationall geographic inn anne karnınnda yasama yolculukk belgeselinii bitirdimm... izlerkenn ara araa agladıydımm emmee kadınn dogururren aglamadıı ben agladımmmm... hele bebegii kucagınaa koydularr yaaa filmm koptuu bende arkadaslarrr... epiduralli normall dogum yaptııı ignee yapılırkenn bile gık ıı cıkmadıı hiç acımadı dimekkk... amaa o kadarr ıkındıı etti bana mısın demedii ne aglama ne sızlamaa:44::44::44: galiba dikişidee yokkkk allah ımmm cokk güzeldiiiii... hepp sancılıı hikayelerr dinlediydimm... bu dogum bana cok ii geldii.. bu gzlaa gider dogururrdum vallla:90::90::90::90::90:

hayır balım hamilesinde ondan öyle olmuş

tam da onu diycektimm senin yazdıını görünce hamiş koydummm bende hugomun mesajının altınaaaa

prıenecimmm hoşgeldinn canım nasılsınnnnnözeldim valla ohh iyi ediyosunn boll boll vakit geçirinnn ne güzelll

bilmemki :26:
öylemidir sence :26:

hayırlısı hugocumm ama bence de öyleeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…