60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öylemidirkine :26: ama bende bu arada olmaya başladı düzenli değil. cimcimenin düzenli bulanıyo. benim hafta sonu yemek kokusundan bulandı kendimi dışarı attım bide bugün oldu :26:
ama kilo verirkende oluyo diye duymuştum bilemicem :26:
zati kaç aydır regl düzenide şaşmıştı kilo vermeden dolayı gecikiyodu ne bilem anlamadım :26:

mide bulantısı 1. aydan sonra başlar yawww:44::44:
belkide bozuk şeyi yedi kızzzz:96::96:

neruda kız sen bunun neyini beğendin valla çok merak ettim fambınn 1. aydan sonra başlar demesinimi sen nerden bilinnn hem heee söle bakemm yada hugonun bozuk bişey yemesinmi beğendin

neruda kız sen bunun neyini beğendin valla çok merak ettim fambınn 1. aydan sonra başlar demesinimi sen nerden bilinnn hem heee söle bakemm yada hugonun bozuk bişey yemesinmi beğendin

bu da bir fikir diye beğendi tabikisi deeee
tecrübeli biri olarak beni tasdikledi yaniii:97::97::97:

cimcimee nerelerdesinn sennnn... nasılgidioo var mı bi gelişmeee

buralardayım masa üstlerinde pinekliyorum çok uykum vede bulantım var dı sabah bulantı geçti ama uyku halen tam gaz devam diyiyorum 3 gün rapor alayım bir güzel dinleneyim ama
nasıl olurki burdada yerime bakan olmadığı için biraz sıkıntı oluyor korkuyorum...
:26:

vallihi tabii ben çocuuum yokkkkk dolayısıyla çok bilgili deelim emmee kaç aydır kilo veriyosun yeni mi başladı kilo vermeden dolayı bulanmaya bence ondan değil yani illa hamile de olmayabilirsin ama biz istiyoruz yaa ondan da biraz heveslendik sanırsammm yoksa hamişş olunca hemen mide bulanmyıdor herhalde fambıın dediği gibi ya da belki bünyeden bünyeye değişiiiiii

Son düzenleme:
başladı tabide ama bir ay oldumu bilmiyorum:44: olmadı galiba onun için sordum bende

yok bak şöleeee olduuuuuu
geçen hafta pazartesi başladılarr,ama eşi ezcük yorgun geldiğinden bir türlü sonuçlanamıyomuşşş,yani 2 hafta yaaaaaaaaaa oldduuuu ya olmaddıııııııı

Öğlen yemeğimi anca yiyebildim. İşlerden ötürü hiç bir şeyi zamanında yapamıyorum.

Acaba bu yağ yakımını etkiler mi?

Şimdide maydanozlu limonlu sıcak suyumu içiyorum...

canım benim ağır yemek kokularına sigara kokusuna bulanır hamileyken regli düzensizliğide vardıysa olman muhtemel ama genede belli olmaz...benimde 2 gündür bazen akşam oluyor bazen sabah.daha önce yoktu.bulanacak gibi oluyordu ama çıkarmıyordum.şimdi 2 gündür çıkarıyorum...inşallah vardır canım benim...

1 ay olmadı daha reglden sonra oldu
ve evelsi gün oldu. regl 15 gibi oluyodum
yumurtlama dönemimi oluyo şimdi. evelsi gün korunmadık
hiç anlamıyorum

canım ilk regli gününden itibaren 13-14-15-16-17-18 günleri yumurtlama diye biliyorum hatta bende 21. günümde olmuştu doktor demekki geç yumurtlama oluyor sende demişti ama sonuçta yumurtluyorum

1 ay olmadı daha reglden sonra oldu
ve evelsi gün oldu. regl 15 gibi oluyodum
yumurtlama dönemimi oluyo şimdi. evelsi gün korunmadık
hiç anlamıyorum

ben hala anlamıyormmmmher ultrasona gireceğimde dr son adet tarihinizzzz ne diyoduuuAllah Allh bilmiyorum yawww onu mu takip eddiyorum dedimm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…