bilmemki :26:
öylemidir sence :26:
bilmemki :26:
öylemidir sence :26:
ayyyyy bir uykum varki uyumuşum masanın üzerinde rüya bilem gördüm...
öylemidirkine :26: ama bende bu arada olmaya başladı düzenli değil. cimcimenin düzenli bulanıyo. benim hafta sonu yemek kokusundan bulandı kendimi dışarı attım bide bugün oldu :26:
tam da onu diycektimm senin yazdıını görünce hamiş koydummm bende hugomun mesajının altınaaaa
prıenecimmm hoşgeldinn canım nasılsınnnnnözeldim valla ohh iyi ediyosunn boll boll vakit geçirinnn ne güzelll
hayırlısı hugocumm ama bence de öyleeeeee
balım ne zamandır korunmuyosunuz siz :26:
mide bulantısı 1. aydan sonra başlar yawww:44::44:
belkide bozuk şeyi yedi kızzzz:96::96:
balım ne zamandır korunmuyosunuz siz :26:
eneee hügo çalışmalara başladıydı di miiiiiunutmuşum ben onuuuuuu:26:çalışmalar nasıl gidiyyy diye soracaktım ben ona hergünn
neruda kız sen bunun neyini beğendin valla çok merak ettimfambınn 1. aydan sonra başlar demesinimi sen nerden bilinnn hem heee söle bakemm yada hugonun bozuk bişey yemesinmi beğendin
cimcimee nerelerdesinn sennnn... nasılgidioo var mı bi gelişmeee
öylemidirkine :26: ama bende bu arada olmaya başladı düzenli değil. cimcimenin düzenli bulanıyo. benim hafta sonu yemek kokusundan bulandı kendimi dışarı attım bide bugün oldu :26:
ama kilo verirkende oluyo diye duymuştum bilemicem :26:
zati kaç aydır regl düzenide şaşmıştı kilo vermeden dolayı gecikiyodu ne bilem anlamadım :26:
başladı tabide ama bir ay oldumu bilmiyorum:44: olmadı galiba onun için sordum bende
ama kilo verirkende oluyo diye duymuştum bilemicem :26:
zati kaç aydır regl düzenide şaşmıştı kilo vermeden dolayı gecikiyodu ne bilem anlamadım :26:
1 ay olmadı daha reglden sonra oldu
ve evelsi gün oldu. regl 15 gibi oluyodum
yumurtlama dönemimi oluyo şimdi. evelsi gün korunmadık
hiç anlamıyorum
1 ay olmadı daha reglden sonra oldu
ve evelsi gün oldu. regl 15 gibi oluyodum
yumurtlama dönemimi oluyo şimdi. evelsi gün korunmadık
hiç anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?