buralardayım masa üstlerinde pinekliyorumçok uykum vede bulantım var dı sabah bulantı geçti ama uyku halen tam gaz devam diyiyorum 3 gün rapor alayım bir güzel dinleneyim ama
nasıl olurki burdada yerime bakan olmadığı için biraz sıkıntı oluyor korkuyorum...
:26:
yok bak şöleeee olduuuuuu
geçen hafta pazartesi başladılarr,ama eşi ezcük yorgun geldiğinden bir türlü sonuçlanamıyomuşşş,yani 2 hafta yaaaaaaaaaa oldduuuu ya olmaddıııııııı
canım ilk regli gününden itibaren 13-14-15-16-17-18 günleri yumurtlama diye biliyorum hatta bende 21. günümde olmuştu doktor demekki geç yumurtlama oluyor sende demişti ama sonuçta yumurtluyorum
canım benim ağır yemek kokularına sigara kokusuna bulanır hamileyken regli düzensizliğide vardıysa olman muhtemel ama genede belli olmaz...benimde 2 gündür bazen akşam oluyor bazen sabah.daha önce yoktu.bulanacak gibi oluyordu ama çıkarmıyordum.şimdi 2 gündür çıkarıyorum...inşallah vardır canım benim...
hee pür dikkat hugonun ne zaman yapıp yapmadığınımı aklında tutuyon kıyzz sen
1 ay olmadı daha reglden sonra oldu
ve evelsi gün oldu. regl 15 gibi oluyodum
yumurtlama dönemimi oluyo şimdi. evelsi gün korunmadık
hiç anlamıyorum
öyle hemen migde bulanmaz en az 45günlük olması lazım bebegin
canım ilk regli gününden itibaren 13-14-15-16-17-18 günleri yumurtlama diye biliyorum hatta bende 21. günümde olmuştu doktor demekki geç yumurtlama oluyor sende demişti ama sonuçta yumurtluyorum
ah be canım biz korunuyordukta ne oldu 1 damla kaçtı vede oldu.bu işler nasip kısmet olacağı varsa kimse engel olamıyor.benden anlayın.
benn artıkk 1 ayıı bitirmiş bulunuyorumm amaaaa hiçç bulantım yokk:26::26: uykumm varr hafiff amaa sabahh kasıklarım agrımiyy.. arada sancı girio sadecee:44::44: bidee iç üstt bacagımm tamm eklemm yerii agrıoo iki gündürr sol taraff batıoo gibii.. benimm nie midem bulanmıo yafff alla allaaaaaa
ben hala anlamıyormmmmher ultrasona gireceğimde dr son adet tarihinizzzz ne diyoduuu Allah Allh bilmiyorum yawww onu mu takip eddiyorum dedimm:44:
Sağol nerudacım, iyiyiz çok şükür. ama zaman zaman çok kızıyorum kendime diyeti sporu bıraktığım için
Eşim tığ gibi oldu :) Ben yerimde saymadan verdiklerimi almaya terfi ettim.
Tatile 2 ay var bizim.İpin ucu iyice kaçmadan silkelenip kendime gelmem lazım.
cızzz bır damla nasıl kaçtı...nasıl korunuyodunuz ki
benn artıkk 1 ayıı bitirmiş bulunuyorumm amaaaa hiçç bulantım yokk:26::26: uykumm varr hafiff amaa sabahh kasıklarım agrımiyy.. arada sancı girio sadecee:44::44: bidee iç üstt bacagımm tamm eklemm yerii agrıoo iki gündürr sol taraff batıoo gibii.. benimm nie midem bulanmıo yafff alla allaaaaaa
cızzz bır damla nasıl kaçtı...nasıl korunuyodunuz ki
canım herkezin migdesi bulanmaz ben mesla 4ay başım kalkmamıştı kusmaktan boşver bulanmazsın en güzeli kusmaya başladınmıagzına lokma lamaıyosun çok kötü bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?