60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benn artıkk 1 ayıı bitirmiş bulunuyorumm amaaaa hiçç bulantım yokk:26::26: uykumm varr hafiff amaa sabahh kasıklarım agrımiyy.. arada sancı girio sadecee:44::44: bidee iç üstt bacagımm tamm eklemm yerii agrıoo iki gündürr sol taraff batıoo gibii.. benimm nie midem bulanmıo yafff alla allaaaaaa

yok bak şöleeee olduuuuuu
geçen hafta pazartesi başladılarr,ama eşi ezcük yorgun geldiğinden bir türlü sonuçlanamıyomuşşş,yani 2 hafta yaaaaaaaaaa oldduuuu ya olmaddıııııııı

hee pür dikkat hugonun ne zaman yapıp yapmadığınımı aklında tutuyon kıyzz sen

ya bende adet olmadım bugun sucuk kokusundan da midem bulandı benim:78::78::78::78: kahvaltıyı o yuzden pek edemedım.bu arada sucugu eşim yıyordu

ebnimde bazen bulanacak gibi oluyo bulanmıyo arada oluyo. adet düzensizliği yeni başladı sayılır çok kilo vermeden ötürü canım.
nasip inşallah olur ilaç filanda hiç kullanmadım doğum kontrol hapı filan almadım hiç.
bazen diyet listesindende oluyii

Sağol nerudacım, iyiyiz çok şükür. ama zaman zaman çok kızıyorum kendime diyeti sporu bıraktığım için
Eşim tığ gibi oldu :) Ben yerimde saymadan verdiklerimi almaya terfi ettim.

Tatile 2 ay var bizim.İpin ucu iyice kaçmadan silkelenip kendime gelmem lazım.

1 ay olmadı daha reglden sonra oldu
ve evelsi gün oldu. regl 15 gibi oluyodum
yumurtlama dönemimi oluyo şimdi. evelsi gün korunmadık
hiç anlamıyorum

ah be canım biz korunuyordukta ne oldu 1 damla kaçtı vede oldu.bu işler nasip kısmet olacağı varsa kimse engel olamıyor.benden anlayın.

canım ilk regli gününden itibaren 13-14-15-16-17-18 günleri yumurtlama diye biliyorum hatta bende 21. günümde olmuştu doktor demekki geç yumurtlama oluyor sende demişti ama sonuçta yumurtluyorum

geç yımırtlayan tavuğum benim
altın yımırtlayan tavıkk

canım herkezin migdesi bulanmaz ben mesla 4ay başım kalkmamıştı kusmaktan boşver bulanmazsın en güzeli kusmaya başladınmıagzına lokma lamaıyosun çok kötü bişey

Priene hoş geldin.. nasılsın..
sen en iyisi bize zaman ayırmaya çalış da alma kilolarını geri.. Ne güzel zayıflamıştın yahu..

ne güzel işte bulanmıyor çok şanslısın benimde 2 gündür var sonradanda oluşabiliyor yemeklere kokulara duyarlılık artıyor.sevinmen lazım olmadığı için.benimde kasıklarımda ağrı vardı kasılmalar için bir hap yazdı birde ağrı olursa parol minoset felan al dedi geçer miş korkulacak birşey yokmuş.bebek yer yapıyor anlayacağın.minnak boyuyla baya marifetli...

canım herkezin migdesi bulanmaz ben mesla 4ay başım kalkmamıştı kusmaktan boşver bulanmazsın en güzeli kusmaya başladınmıagzına lokma lamaıyosun çok kötü bişey

bulanmsınn normalse bencedee cnmm daha ii amaa.. sabahh agrılarımdaa gecincee panik oldummm kasıklaım agrımıyoo buu 10 günlük bişimidii??? acaba bebige bişimii oldu dicem amaa kanama vss olmadan kendi kendine gitmess heralde..:44::44::44: ayyy allahh korusuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…